Cea Mai Bună Roată Fitness Pentru Abdomen

Cea mai bună roată fitness pentru abdomen

Modificat la 28 octombrie 2021
Articol evaluat de 15 ori:
Pagină realizată de:
Sorin Suciu
Sorin Suciu

De ce să-ți cumperi o roată fitness pentru abdomen?

Obținerea unui abdomen plat necesită timp și efort. Nu vei avea rezultate peste noapte, însă, dacă vei adopta o dietă sănătoasă și echilibrată și vei face exerciții fizice specifice, te vei putea bucura de abdomenul mult visat.
Mulți își doresc un abdomen plat, sculptat perfect, însă pentru a obține pătrățelele sau doar pentru a reduce din grăsimea abdominală (viscerală) este nevoie de antrenamente regulate și exerciții localizate.

În general, antrenorii descurajează clasicele abdomene și recomandă antrenamentele de tip HIIT, scurte și intense, precum și exercițiile cu gantere sau mingea medicinală, pentru a ajuta la întărirea mușchilor abdominali.

În acest sens te va ajuta un set de roți pentru abdomen. Roțile ganterelor se mișcă împreună pentru siguranța exercițiilor indiferent de suprafață. Aceste roți sunt ideale pentru practicarea exercițiilor de fitness și pregătirea sportivă. Roțile pentru abdomene intensifică flotările și exercițiile de izometrie și dezvoltă musculatura umerilor, abdomenului și șoldurilor.

Cea mai bună roată fitness pentru abdomen

Cel mai bun

Adidas Ab Wheel

Roata are mânerele din plastic, căptușite cu spumă pentru mai mult confort și stabilitate. Roata se poate folosi pe orice suprafață, fie că vrei să îți tonifici musculatura pe parchet, mochetă sau alte suprafețe dure, cum ar fi gresie sau ciment, nu trebuie să îți faci griji cu privire la aderență.
Verifică prețul

Roata pentru abdomen Adidas Ab Wheel este concepută pentru a dezvolta o musculatură totală a abdomenului chiar și la tine acasă. Adidas Ab Wheel este o completare excelentă la antrenamentul tradițional de bază.

la buget

Roată Abdominală Ab Wheel DOMYOS

Este simplu de utilizat de către chiar și de procticanții cu un nivel începător, excepție făcând persoanele care au probleme cu spatele. Este dotată cu două roți reglabile pentru a putea seta nivelul de dificultate al echilibrului, iar greutatea sa redusă o face ușor de transportat acolo unde ai nevoie.
Verifică prețul

Roata abdominală AB WHEEL DOMYOS este accesoriul perfect pentru a obține o musculatură tonifiată și profundă, mai ales în zona abdomenului și pentru a duce un stil de viață sănătos fără a fi nevoie să mergi la sală.

Premium

Iron Gym Roată pentru abdomen Speed Abs IRG013

Aceasta este o modalitate rapidă de a-ți antrena mușchii abdominali. Utilizând această roată, nu numai că îți vei lucra abdomenul, ci și mușchii spatelui și ai umerilor, precum și bicepșii și tricepșii, în același timp. Datorită mânerelor aderente, aparatul poate fi ușor de prins, antrenamentul devenind astfel mai simplu.
Verifică prețul

Roata pentru abdomene Speed Abs de la Iron Gym reprezintă o modalitate rapidă de a-ți transformă podeaua în platformă de antrenament, pentru a avea un abdomen puternic și tonifiat.

Roata fitness mobila pentru exercitii abdominale, tonifiere si sculptare a musculaturii si saltea HMS WA14

Mânerele ergonomice acoperite cu cauciuc, sporește efectul antiderapant și asigură o experiență practică și versată a produsului. Design-ul comod și dimensiunile acestuia contribuie la eficiența optimă a antrenamentului și facilitează mobilitatea corpului în timpul procesului.
Verifică prețul

Roata de exerciții HMS WA14 predestinată activităților de fitness este alternativa perfectă sălilor de forță. Aceasta poate înlocui un întreg set de exerciții, precum utilizarea acestuia pune în funcțiune toate grupele de mușchi.

Roata dubla Fitness antiaderenta pentru abdomen, albastra, Urban Trends

Cea de la Urban Trends are mânere speciale, din spumă, antiaderente, potrivite pentru orice suprafață și care te vor ajuta să nu aluneci și să te rănești. Roata este dublă și este rezistentă chiar și la greutăți de peste 120 kg. Roata de Fitness de la Urban Trends te va ajuta în parcursul tău spre un abdomen frumos fără să te rănești sau lovești.
Verifică prețul

Pandemia ne-a impus să mutăm activitățile de la sala de forță acasă. Dintre echipamentele necesare unui antrenament reușit face parte și roata dublă de fitness.

Roata pentru abdomene, GO4FIT, roata abdominala ab roller

Te va ajuta să transformi modul în care te antrenezi, înlocuind exercițiile clasice. Este fabricată din materiale durabile, iar mânerele sunt făcute special pentru a oferi confort și pentru a proteja mâinile în timpul utilizării. Este potrivită pentru orice persoană, idiferent de nivelul de pregătire sportivă al fiecăruia.
Verifică prețul

Dacă dorești să îți tonifici mușchii abdominali mai rapid și mai ușor, fără a mai fi nevoit să te deplasezi la sala de fintess, roata pentru abdomene GO4FIT este cea mai potrivită.

Întrebări frecvente despre roțile fitness pentru abdomen

Roțile pentru abdomen au mânere ergonomice?

În funcție de producător, roțile pentru abdomen pot avea sau nu mânere ergonomice. Design-ul ergonomic oferă o prindere bună și un confort mai sporit, reduce oboseala încheieturilor și a umerilor prin menținerea lor într-o poziție naturală ce previne alunecarea, în timp ce maximizează stabilitatea.

Roțile pentru abdomen pot fi folosite pe orice suprafață?

Roțile pentru abdomen sunt potrivite pentru a fi folosite pe orice suprafață. Indiferent dacă ai parchet, mochetă sau covor în camera unde te antrenezi, te poți bucura de beneficiile utilizării roților pentru abdomen.

Roțile pentru abdomen pot fi folosite de către începători?

Roțile pentru abdomen sunt potrivite pentru toate nivelurile de fitness de la începător până la avansat. Fiecare practicant de sport poate decide dacă a venit momentul pentru a trece la acest aparat.

Roțile pentru abdomen ajută în conturarea musculaturii?

Acest aparat de fitness de înaltă performanță poate fi folosit în rutina antrenamentului zilnic și se adresează celor interesați să își contureze musculatura abdomenului și nu numai. Varianta folosirii roții pentru abdomen este, la bază, un exercițiu anti-gravitațional ce activează mai multe grupe musculare importante cu eficiență ridicată deoarece produce o contracție musculară abdominală mai puternică decât abdomenele clasice la sol.

Ce grupe de mușchi sunt antrenate când folosești roțile pentru abdomene?

Cu roțile pentru abdomene poți face orice exercițiu ce îți va oferi un abdomen frumos și tonifiat. Utilizând acest aparat, nu numai că îți vei lucra abdomenul, ci și mușchii spatelui și ai umerilor, precum și bicepșii și tricepșii, în același timp.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Ceas Fitness cu Citire Nivel Oxigen (SpO2)
Ceasuri și brățări fitness cu citire nivel oxigen (SpO2)

Vrei să ai la îndemână oricând posibilitatea de a afla nivelul saturației de oxigen? Tehnologia este disponibilă pe numeroase ceasuri și brățări fitness. Uite care sunt cele mai bune.

Cel Mai Bun Aparat de Masaj cu Vibrații Pentru Spate
Cel mai bun aparat de masaj pentru spate cu vibrații

Dureri de spate? Celulita? Ai nevoie de un aparat de masaj cu vibrații. Află care sunt cele mai bune modele.

Cea Mai Bună Geantă De Sală
Cea mai bună geantă de sală

Organizează-ți hainele și accesoriile de mers la sală într-o geantă special destinată acestei activități. Pentru băieți și fete.

Cea Mai Bună Trambulină Fitness cu Mâner
Cea mai bună trambulină fitness cu mâner

Vrei să diversifici gama de exerciții pe care le faci acasă? O trambulină sport cu mânere este alegerea perfectă. Cu ajutorul ei poți antrena întreg corpul. Află care sunt cele mai bune.

Cea Mai Bună Bancă De Abdomene Pentru Acasă
Băncuțe pliabile pentru abdomene acasă

Îți place fitness-ul acasă mai mult decât la sală? Băncuța pliabilă pentru abdomen este aparatul care nu trebuie să-ți lipsească din micul tău gym improvizat. Nu ocupă mult spațiu și te ajută pentru a lucra mai multe grupe musculare.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe