Cel Mai Bun Corector de Postură Pentru Umeri

Cel mai bun corector de postură pentru îndreptarea umerilor

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 104 ori:
Pagină realizată de:
Călin Pompiliu
Călin Pompiliu
Ana Antonescu
Ana Antonescu

De ce să-ți cumperi un corector de postură pentru umeri?

Datorită telefoanelor mobile și a zilelor lungi așezate pe un scaun de birou, menținerea unei posturi bune este mai dificilă ca niciodată. Dar ce este mai exact postura „proastă” și de unde știi dacă trebuie să lucrezi la a ta? Pentru început, postura „bună” apare atunci când mușchii corpului susțin scheletul într-o aliniere stabilă și eficientă din punct de vedere energetic.

De-a lungul timpului, factori precum obiceiurile zilnice, exercițiile fizice și chiar alegerea pantofilor pot afecta postura. Poziția proastă poate fi genetică sau indusă de leziuni, sau pur și simplu forța gravitațională care acționează asupra corpului în timp ce te deplasezi în mod repetat prin mișcări care nu susțin alinierea naturală a corpului.

Deoarece postura se referă la forța musculară pe schelet, cea mai bună soluție este antrenarea acestor mușchi, astfel încât să îți poată sprijini corpul înapoi în aliniamentul său natural. În timp ce depinde de tine să faci treaba, poți utiliza corectori de postură pentru a te ajuta să îți ghidezi corpul înapoi la poziția sa naturală.

Corector de postură pentru umeri

Premium

* Prezentare video mai jos

Active Posture

 • Mărime universală potrivită pentru oricine
 • Dimensiune maximă în talie: 100 cm
 • Include 12 magneți poziționați adecvat
 • Prevăzut cu benzi elastice pentru o mulare pe corp perfectă
 • Compoziție: 80% neopren și 20% polistiren
Verifică prețul

Corectorul pentru postură este un corset pentru spate care te poate ajuta să scapi de durere. Este un corset tip ham sau brâu din burete prevăzut cu benzi elastice, care se mulează perfect pe corp. Este natural și eficient: corectează instantaneu postura incorectă a spatelui! Triplu efect: corectează postura, aliniază vertrebrele, reduce excesul de curbare a coloanei (previne scolioza). Te scapă de durerile de spate, umeri sau gât! Mărimea este universală pentru femei/bărbați și îl poți purta oriunde și oricând!

Cel mai bun

Corector SVIT

 • Material textil
 • Mărime ajustabilă
 • Circumferință piept 70-100 cm
 • Umăr
 • Gât
Verifică prețul

Corectorul pentru postură este este un corset medical, special conceput de către specialiști în domeniu, ca un ham pentru îndreptarea spatelui, un sistem medical de corectare a poziției spatelui, umerilor, gâtului, coloanei vertebrale și a claviculei. În cazul în care ai probleme medicale în ceea ce privește aceste zone ale corpului, dacă vrei să îți asiguri o poziție corectă a spatelui în timpul activităților sportive sau pur și simplu dorești să îți îmbunătățești aspectul și poziția corpului ca întreg, acest corset corector de postură este perfect pentru tine!

la buget

Techstar

 • Lungime ham: 90 cm
 • Curea reglabilă 33- 46 cm
 • Ajută în corectarea posturii
 • Dimensiune reglabilă în jurul taliei: 77-88 cm
 • Ușor de utilizat sub îmbrăcăminte
Verifică prețul

Hamul de la Techstar este unul inovativ, deoarece reușește nu doar să îți corecteze postura, ci și să îți îmbunătățească calitatea vieții de zi cu zi. Cu o dimensiune în talie reglabilă cuprinsă între 77 și 88 cm și cu o lungime flexibilă a curelei între 33 și 46 cm, corectorul de postură este ideal pentru mai multe persoane. Zona în care acționează acest ham este cea a spatelui, a coloanei vertebrale și a umerilor, asigurând o întreptare adecvată a posturii. Hamul are o lungime de 90 cm și se poate purta cu ușurință sub îmbrăcăminte.

Corector de Postura Inteligent cu Senzor de Vibratie pentru Indreptare Spate, Umeri si Coloana, TenXcor, Gri, Marime Universala

 • Materialul din care este realizat este textil
 • Ajută în corectarea posturii
 • Mărime universală
 • Acționează în zona spate- cervical spate- lombară
 • Timpul de încărcare este de 1.5 ore
Verifică prețul

Detensionați-vă, îndreptați-vă spatele și întăriți-vă mușchii din zona superioară a spatelui. Corectorul de postură Inteligent pentru spate drept TenXcor este creat cu ajutorul specialiștilor în recuperare, al atleților și medicilor din medicina sportivă. Acesta rescrie în subconștientul creierului postura corectă a spatelui, îmbunătățește postura deficitară a spatelui și reduce obiceiul de a sta cocoșat. De asemenea, adaugă înălțime corpului prin postura dreaptă, ajustează vertebrele prin poziționarea corectă a coloanei și relaxează mușchii spatelui.

Corector de Postura Exomed- Corset Medical pentru indreptare spate marime universala

 • Material Textil
 • Număr bucăți/set 1
 • Lungime 58 cm
 • Spate-cervical
 • Umăr
Verifică prețul

Dacă suferi de dureri de spate și ești obosit toată ziua, vesta corectoare EXOMED este soluția ideală pentru problemele tale. Exomed îți oferă cel mai bun sistem medical de corectare a poziției spatelui. Comparativ cu alte produse, pachetul nostru all-inclusive este tot ce ai nevoie pentru îmbunătățirea poziției corpului și pentru a uita de durerile de spate. Acesta te ajută să elimini durerile din zona spatelui, gâtului și umerilor, previne scolioza, spondiloza, cifoza și alte afecțiuni ale spatelui, te ajută să obții o poziție corectă a spatelui și împiedică deformarea coloanei vertebrale și apariția cocoașei.

Corector de Postura Spowerts - Corset Medical pentru Indreptare Umeri Spate si Coloana ajustabil - S-M circumferinta piept max. 105 cm

 • Material comfortabil și rezistent, anti iritații
 • Inel de prindere din oțel inoxidabil
 • Ușor de ajustat sau pus și scos de pe spate
 • Săculeț dedicat pentru transport și depozitare
 • Moale, prietenos cu pielea dar rezistent și durabil
Verifică prețul

Acest corector de postură Spotwers dispune de un material de foarte bună calitate, confortabil și rezistent care nu irită pielea și pe care o lasă să respire. Este durabil și nu își pierde forma în timp. Se atașează și se scoate ușor, este suficient să îl folosiți doar 1-2 ore pe zi, la serviciu, la școală, facultate sau în treburile casnice de zi cu zi, chiar în timp ce lucrați sau vă jucați pe computer. După 30 de zile, corpul dumneavoastră va lua poziția corectă fără să mai primească ajutor din partea corectorului.

Set Corector pentru Postura si Benzi Elastice Wellmarr, Suport tip Corset Cervical pentru indreptare Umeri si Coloana, M

 • Poate fi purtat pe sub îmbrăcăminte
 • Bretele neîntrerupte
 • Poate fi purtat de către oricine femei, bărbați, adolescenți
 • Se spală manual
 • Rezistent, confortabil și reglabil
Verifică prețul

Setul de la Wellmarr ajută în corectarea posturii, fiind echipat cu benzi elastice ce asigură un suport tip corset pentru numeroase zone: zona cervicală, zona umerilor și a coloanei. Astfel, purtarea unui corector de postură vă poate ajuta nu doar să eliberați tensiunea la nivelul întregului spate, ci și să scăpați de multe dureri cauzate de o deformare a coloanei vertebrale. De asemenea, corsetul poate fi purtat sub îmbrăcăminte și este confortabil datorită bretelelor ce se pot regla, spălarea realizându-se exclusiv de mână.

Întrebări despre corectoarele de postură pentru umeri

Corectorul de postură funcționează cu adevărat?

Deși a avea o postură bună este un obiectiv excelent, majoritatea corectorilor de postură nu te ajută să o atingi. De fapt, unele dintre aceste dispozitive pot face mai mult rău decât bine. Asta pentru că tot corpul tău începe să se bazeze pe dispozitivele care să te țină susținut, mai ales dacă le porți perioade lungi de timp.

Corectarea posturii este dureroasă?

Încă de la prima purtare, simți cât de eficient și confortabil este corectorul de postură. Bretelele îți trag umerii în poziția corectă fără a-ți crea disconfort. Treptat, corpul tău va învăța această postură corectă și, în timp, va putea să o mențină singur.

Este rău să porți un corector de postură toată ziua?

Nu este ok să porți un aparat de postură toată ziua, deoarece va fi foarte dureros și inconfortabil. Poți începe să porți un aparat de postură 15-30 de minute pe zi. Dacă simțiți durere sau devine obositor să porți corectorul, scoate-l și pune-l din nou mai târziu sau a doua zi.

Medicii recomandă corectori de postură?

Corectoarele de postură reprezintă corsete medicale ce sunt utilizate cu succes pentru îndreptarea umerilor. Acestea previn apariția cifozei( a cocoașei), previn durerile din zona cervicală și a gâtului, cauzate de o postură deficitară. Este ușor de utilizat pentru toate vârstele adulți sau copii.

Cât timp trebuie să porți un corector de postură?

Se recomandă purtarea lor timp de maxim 2 ore / zi cu pauze de mișcare și relaxare atunci când sunteți la : birou, școală, mașină, sau activități care vă obligă să stați într-o poziție de contorsiune și / sau solicitare a mușchilor. Acestea sunt confortabile și eficiente.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Platformă cu Vibrații Anticelulită
Cea mai bună platformă cu vibrații anticelulită

Cumpără cel mai modern aparat cu vibrații care te ajută să ai rezultate mai bune pentru exercițiile de tonifiere și de eliminare a celulitei.

Cea Mai Bună Bicicletă de Fitness Pliabilă
Cele mai bune biciclete fitness plabile (pentru acasă)

Află cum să alegi bicicleta de fitness perfectă pentru nevoile tale. Antrenamente cardio intense direct la tine acasă. Alege cu încredere.

Cea Mai Bună Trambulină Fitness cu Mâner
Cea mai bună trambulină fitness cu mâner

Vrei să diversifici gama de exerciții pe care le faci acasă? O trambulină sport cu mânere este alegerea perfectă. Cu ajutorul ei poți antrena întreg corpul. Află care sunt cele mai bune.

Cea Mai Bună Minge De Fitness (FitBall)
Cea mai bună minge de fitness (FitBall)

Faci exerciții acasă? Diversifică-ți grupele de mușchi lucrate și mișcările cu ajutorul unei mingi de fitness (fitball) profesională. Vezi care sunt cele mai bune.

Cel Mai Bun Stepper cu Ghidon
Cel mai bun stepper cu ghidon

Cauți o modalitate confortabilă și eficientă de a face sport acasă? Un stepper cu ghidon te ajută să fii în formă și să lucrezi cu ușurință mai multe grupe de mușchi.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe