Cea Mai Bună Saltea de Presopunctură

Cel mai bună saltea de presopunctură

Modificat la 18 mai 2021
Articol evaluat de 70 ori:
Pagină realizată de:
Helena Agape
Helena Agape

De ce să-ți cumperi o saltea de presopunctură?

Salteaua de presopunctură are rolul ajutător în ameliorarea durerilor de spate, poate reduce simptomele inflamării nervului sciatic, eliberează tensiunea musculară, ajută la ameliorarea simptomelor de depresie, insomnie sau oboseală. O astfel de saltea este dotată cu mii de ace de presopunctură care stimulează eliberarea endorfinelor în timpul masajului, astfel încât poate să te binedispună imediat. Acele au efecte benefice asupra neuropeptidelor- adică acele molecule care au funcția de a ameliora durerea.

Salteaua de presopunctură te ajută așadar în eliminarea durerii, a tensiunii musculare, ducând la o stare de relaxare completă imediat după folosire. Deci dacă te simți foarte obosit, ai insomnii, ești stresat sau ai dureri de spate dar nu numai, ci și dureri în zona sciatică, migrene, probleme de alimentatie ori chiar depresie, folosirea unei astfel de saltele aduce așadar numai beneficii. În plus este prietenoasă cu mediul, se curăță și se întreține ușor și este disponibilă în mai multe variante de dimensiuni.

Saltele de presopunctură

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Saltea acupunctura si masaj, 75x44 cm, Sveltus

 • Greutate 500 g
 • Material bumbac
 • Dimensiuni: 75x44 cm
 • Reduce tensiunea
 • Pentru masaj
Verifică prețul

Profită de sesiuni de relaxare și bunădispoziție din confortul casei tale cu salteaua de acupunctură și masaj Sveltus. Doar 5 minute din zi petrecute pe ea îți vor revigora organismul. Punctele de acupunctură au rolul de a stimula circulația sângelui, dar și a producției de endorfine, precum și de a reduce tensiunea musculară. Este recomandată mai ales persoanelor care suferă de dureri de cap, dureri în zona coloanei vertebrale sau insomnii. Având aceeași eficiență, poate fi utilizată și pe scaunul de birou.

la buget

Saltea perna presopunctura HMS Accupressure AKM03, albastru

 • Fitness
 • Aerobic
 • Gimnastică
 • Gimnastica medicinală
 • Material bumbac
Verifică prețul

]ntregul set oferă peste 9000 de vârfuri de plastic, ceea ce se traduce prin același număr de puncte de presiune. Țepii sunt așezați pe elemente special asemănătoare unei rozete. Un număr atât de mare de vârfuri și densitatea adecvată a „rozetelor” fac posibilă obținerea unei presiuni optime a corpului. Husa saltelei și a pernei pot fi îndepărtate pentru a fi spălate cu ușurință. Setul poate fi folosit în mai multe moduri. Așezând rogojina pe pământ și întinzându-te pe ea, vei obține un masaj perfect al spatelui. Stând pe ea, se masează picioarele.

Premium

* Prezentare video mai jos

Saltea Yoga Presopunctura Bordeaux - Yogistar - 43x74cm

 • Lungime 75 cm
 • Lățime 45 cm
 • Relaxare
 • Îmbunătățirea circulație sângelui
 • Saltea yoga
Verifică prețul

Salteaua Yoga Presopunctură bordeaux este bazată pe aceleași principii ca patul din cuie al unui călugăr ascet dar, bineînțeles, este mult mai confortabilă. Salteaua activează punctele de acupresiune, lăsând energia să circule liberă prin corp și promovând relaxarea și o stare generală de bine. Recomandarea ar fi să începi cu sesiuni de câte 5 minute și treptat să mărești timpul de relaxare pe această saltea yoga pentru presupunctură, până la 40 minute. Lasă corpul sa te ghideze către relaxarea absolută.

Saltea de masaj cu presopunctura

 • Presopunctura stimulează circulația sangvină și limfatică
 • Îmbunătățește presiunea arterială
 • Masajul cu presopunctura calmează durerile articulare, stresul și anxietatea
 • Favorizează odihna
 • Spălare manuală
Verifică prețul

Dacă te lupți cu durerile de spate, de mâini, sau de picioare ori dacă doar pur și simplu îți dorești un stil de viață mai sănătos și un corp mai elevat fizic și spiritual, o saltea de masaj cu presopunctură îți poate veni în ajutor. Masajul cu presopunctură calmează durerile articulare, stresul și anxietatea. Sunt suficiente doar câteva minute pe zi ca să obții beneficiile acestei saltele. Ca dimensiuni salteaua are aproximativ 65 x 40 x 2 cm, este concepută din bumbac, ABS și spumă și se curăță manual cu detergenți delicați.

Saltea de acupresură YUHUA, cu pietre naturale

 • Marca: Yuhua
 • Utilizare: în poziţia culcat şi pentru mers
 • Material: sintetic
 • Culoare: verde
 • Utilizatori: ambele sexe
Verifică prețul

Salteaua de acupresură şi masaj YUHUA, cu pietre naturale se recomandă a fi folosită în poziţia culcat şi pentru mers. Masajul stimulează zona reflexă a picioarelor, susţine circulaţia sângelui, accelerând prin aceasta metabolismul. Stimularea punctelor de acupresură de pe talpă influenţează funcţionarea organelor. Călcând pe pietre naturale susţii buna circulaţie a sângelui în membrele inferioare, împiedicând stagnarea nedorită a sângelui. Salteaua este fabricată dintr-un covor sintetic şi pietre naturale și măsoară 40x140 cm.

Saltea presopunctura AKM04 Negru/Galben

 • Model: AKM04
 • Culoare: Negru/Galben
 • Număr de discuri de masaj: 468
 • Puncte totale de presopunctură: 15444
 • Setul contine: saltea, pernă, husă
Verifică prețul

Descoperă noul set de presopunctură format din saltea și pernă. Dacă nu ai mai încercat niciodată această metodă de masaj și relaxare deplină, îți sugerăm să începi și te vei bucura de rezultate imediate, din confortul casei tale. De asemenea, salteaua este foarte eficientă și în cazul persoanelor care suferă de dureri de coloană, dureri de cap și chiar insomnii. Cele peste 15 mii de puncte de presiune ajută la scăderea tensiunii musculare, îmbunătățirea fluxului sanguin și stimulează producția de endorfine. Poate fi folosită și pe scaunul de birou, pentru același efect relaxant.

Întrebări despre saltele de presopunctură

Ce dimensiuni are salteaua de presopunctură?

Dacă îți dorești un stil de viață sănătos, pentru a avea grijă de corpul tău și de bună starea spirituală, dincolo de ideea de tratament, salteaua de presopunctura trebuie să facă parte din rutina ta zilnică, un masaj la tine acasă, oricând și oriunde îți dorești. Aceasta are dimensiuni ideale pentru a relaxa fiecare parte a corpului.

Salteaua de presopunctură se poate folosi pentru somnul zilnic?

Salteaua de presopunctură poate fi folosită zilnic , fiind recomandate 20 de minute pentru a le petrece pe saltea, putând fi integrate cu ușurință în activitățile tale. De exemplu dimineața, atunci când savurezi cafeaua, la prânz, atunci când îți aloci o pauză pentru relaxare ascultând un podcast sau citind câteva pagini dintr-o carte sau seara, înainte de a așeza la somn, în pat, atunci când te pui la curent cu toate noutățile de pe rețelele de socializare.

Cum îmbunătățește somnul o astfel de saltea de presopunctură?

O saltea de presopunctură este ideală pentru detensionarea musculaturii, pentru relaxarea corpului după o zi încărcată. Poți folosi salteaua când simți oboseală, stres, dacă suferi de insomnii, dureri de spate ori în zona sciatică. Efectul va fi inclusiv un somn liniștit și odihnitor.

De unde poți cumpăra o saltea de presopunctură?

Saltelele de presopunctură sunt disponibile în magazine de specialitate dar și în mediul online. Totuși, e important să ai în vedere producătorul acestora, întrucât nu este o saltea obișnuită, deci e important să respecte anumite specificații, importante pentru efectul presopuncturii.

Cum se curăță o saltea de presopunctură?

Curățarea unei saltele de presopunctură diferă în funcție de materialele din care este realizată, însă, în general, este suficient să o speli de mână cu apă și săpun sau cu un detergent blând, pentru că materialul textil cu care este acoperită este protejat împotriva murdăriei de cele mai multe ori.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Husă cu Masaj Pentru Scaun
Cea mai bună husă cu sistem de masaj încorporat pentru acasă

Oricine poate avea propriul salon de masaj acasă. Husa cu masaj pe care o poți pune pe scaun sau canapea e fix ceea ce îți trebuie. Vezi cele mai bune modele.

Cel Mai Bun Corector de Postură Pentru Umeri
Cel mai bun corector de postură pentru îndreptarea umerilor

Petreci mult timp la birou și vrei să te asiguri că umerii și coloana ta stau în poziția corectă? Un astfel de corector de postură te anunță prin vibrații și sunete atunci când stai prea cocoșat/ă.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe