Cea Mai Bună Husă cu Masaj Pentru Scaun

Cea mai bună husă cu sistem de masaj încorporat pentru acasă

Modificat la 20 octombrie 2021
Articol evaluat de 73 ori:
Pagină realizată de:
Alina Tudornic
Alina Tudornic

De ce să-ți cumperi o husă cu masaj pentru acasă?

Dacă ai probleme cu spatele și totuși ești nevoit să lucrezi mult la birou în fața calculatorului, atunci o husă pentru scaun, cu masaj ar putea fi soluția ideală pentru tine. O husă cu masaj este de fapt o soluție versatilă pentru ca tu să ai la îndemână un masaj reconfortant, exact atunci când ai nevoie. Masajul îți va destinde muschii, te va relaxa chiar și atunci când ești la birou ori în fața televizorului.

Majoritatea modelelor se pot monta pe orice tip de scaun, ceea ce înseamnă că o poți lua cu tine în călătorii, la birou și de ce nu, chiar în vacanțe. Montajul este extrem de simplu, la fel ca și punerea în funcțiune. Trebuie doar să setezi tipul și zona unde ai nevoie de masaj și gata. Poți începe relaxarea. În plus, unele modele au și încălzire, ori mișcări pe bază de rotație, ceea ce va face ca masajul să fie în profunzime. Poți masa cam orice parte a corpului așa că poți să uiți de programările la saloanele de masaj, alături de orele petrecute în trafic ca să ajungi la timp.

Cea mai bună husă cu masaj pentru acasă

Premium

* Prezentare video mai jos

Beurer MG260

 • Oferă un masaj cu role, plăcut și benefic.
 • Are o funcție de lumină și încălzire comutabilă.
 • Înălțimea este reglabilă.
 • Oferă un masaj punctiform și relaxant.
 • Operarea este simplă cu ajutorul comutatorului de mână.
Verifică prețul

Husa scaunului Shiatsu răspunde tuturor nevoilor dvs. Indiferent dacă doriți un masaj pentru gât, masaj la spate, masaj concentrat pe un punct sau masaj pe rolă, husa oferă toate aceste funcții. Funcția opțională de lumină și căldură cu 3 zone de masaj selectabile individual și 2 setări de viteză fac acest să produs să fie unul de excepție. MG260 poate fi folosit pe orice scaun cu adâncime suficientă și spătar, prin aplicarea curelelor flexibile de susținere pe un scaun pentru o fixare sigură și confortabilă.

Cel mai bun

Husa de scaun pentru masaj Shiatsu cu incalzire, BMSC-1000H-EU, HoMedics, Gri

 • Încălzire
 • Delicată
 • Rezistentă
 • Ușor de montat
 • Aparat versatil
Verifică prețul

Dacă aveai nevoie de o husă cu mai multe funcții, tocmai ai găsit-o. Ai la dispoziție o husă elegantă, dar și un aparat de masaj versatil care îți va stimula și destinde mușchii. Aparatul de masaj are și căldură. Poate fi ușor adaptat la orice tip de scaun pentru a te relaxa în timp ce lucrezi sau te uiți la televizor. Beneficiezi de masaj oricând stai pe scaun și nu mai pierzi timpul cu programarea la un cabinet și deplasarea până acolo. Îl poți instala pe orice tip de scaun ai la îndemână.

la buget

Gât și spate

 • Confort
 • Comod de încorporat oriunde
 • Zgomot redus
 • Material rezistent la tăiere
 • Adaptabil la mai multe moduri și funcții
Verifică prețul

Dispunând de zone de masaj selectabile și o funcție opțională de lumină și căldură, husa scaunului se poate adapta nevoilor dvs. Datorită cârligului la îndemână, puteți depozita cu ușurință husa într-un dulap după ce masajul este complet. Este un dispozitiv perfect pentru confortul și bunăstarea zilnică. Asigurându-vă nu numai un scaun confortabil, ci și un masaj relaxant. Funcția de lumină vă permite să determinați ce parte a corpului este masată, iar funcția de încălzire vă oferă o senzație imediată de bunăstare, încălzire și relaxare a tuturor mușchilor spatelui.

Husa de scaun pentru masaj Shiatsu Medisana MC 825 88939, 4 zone de masaj, Functie de incalzire, Infrarosu, Telecomanda, 3 trepte de masaj, 40W, Negru/Gri

 • 4 zone de masaj
 • Funcție de încălzire
 • 3 nivele de intensitate
 • Pernă de aer special concepută pentru relaxare
 • Masaj delicat pentru protecția coloanei vertebrale
Verifică prețul

Husa de scaun pentru masaj este destinată tratamentului intensiv și foarte eficient pentru întregul spate. Este prevazută suplimentar cu o pernă de aer ce oferă în plus un masaj delicat și extrem de eficient pentru talie și coapse. Existâ 3 nivele de intensitate de masaj. În plus, alternativ, se poate alege masaj cu vibrații, masaj cu lumină roșie sau, chiar și funcție de încălzire pentru momentele mai friguroase. Mai mult aceasta poate fi controlată de la telecomandă. Se alimentează la 230V și este destul de ușoară pentru a fi transportată oriunde.

Husa de scaun cu masaj SHIATSU, 35W (Negru)

 • Are un sistem de ajustare pe partea din spate a scaunului.
 • Are o putere foarte mare.
 • Oferă un masaj de-a lungul coloanei.
 • 3 zone de căldură în infraroșu a spatelui.
 • 3 zone de masaj Shiatsu profunde și de relaxare a spatelui.
Verifică prețul

Această terapie non-invazivă poate fi utilizată pentru a ajuta la reducerea stresului, a tensiunii și a anxietății și poate avea un efect benefic asupra sănătății dvs. generale. Această inovatoare husa scaun pentru masaj oferă un masaj penetrant 3 în 1 folosind capete de masaj Shiatsu rotative, terapie cu compresie de aer și căldură liniștitoare. Husa de scaun cu masaj Shiatsu pentru spate și vibrație pentru șezut are 4 puncte de masaj cu mișcare circulară bidirecțională și oferă masaj de-a lungul coloanei.

Husa pentru Scaun Auto sau Birou, Functie Masaj si Incalzire, 3 Zone de Masaj, Telecomanda si Adaptor Auto Incluse, Ideala pentru Relaxare, Design Modern, Culoare Negru

 • Funcție de masaj și încălzire;
 • Telecomandă și adaptor auto incluse;
 • Design plăcut;
 • Confort sporit;
 • Materiale de calitate.
Verifică prețul

Această husă concepută pentru scaunul de la mașină sau cel de birou, îmbină utilul cu plăcutul și te va face să poți avea parte de clipe de relaxare chiar și atunci când ai de lucru. Aplicându-se tensiune în anumite puncte specifice ale corpului, husa va da senzația de bună dispoziție și musculatură odihnită. Este compactă și ușor de transportat și de montat pe orice scaun. Husa are în prelungirea sa o telecomandă ușor de manevrat, cu ajutorul căreia poți alege inclusiv funcția de încălzire, foarte utilă în sezonul rece.

Întrebări despre husele de scaun cu masaj

Pe ce tip de scaun se montează?

Husele de scaun cu masaj sunt extrem de versatile. Se pot monta pe orice tip de scaun pentru ca tu sa ai parte de un masaj reconfortant și să te ajute să scapi de durerile spatelui, atunci când ai nevoie și unde ai nevoie. Acasă ori la birou în fața calculatorului.

Ce parte a corpului poți masa?

Husele de scaun cu masaj au capete de masaj care se rotesc sau se rostogolesc pe toată lungimea gâtului și a spatelui pentru a vă alina, relaxa și detensiona mușchii. Pe controler puteți alege dintre setări de viteză, precum și regiuni de masaj selectabile individual, care vă permit să vizați anumite zone de disconfort.

Cum se curăță?

Husele de scaun cu masaj sunt delicate și curățarea lor trebuie executată cu atenție. Dacă este vorba de praf sau scame, poți lua cu o perie fină pentru a peria suprafața husei, dacă este vorba de pete, o puteți duce la un specialist în curățătorie sau o puteți spăla manual.

Are și încălzire?

Husele de scaun cu masaj prezintă și funcția de încălzire. Aceasta este una benefică pentru sănătate, dar și foarte practică.
Masajul în combinație cu încălzirea țesuturilor contribuie la stimularea circulației locale, ajută la relaxarea mușchilor. De asemenea această funcție luptă împotriva bolilor articulare și îmbunătățește sistemul imunitar. O astfel de husă pe scaunul auto este varianta ideală pe timp de iarnă.

Are programe de masaj incluse?

Majoritatea huselor pentru scaun cu masaj au posibilitatea de a regla atât intensitatea cât și temperatura, totul pentru un masaj potrivit nevoilor tale. Sunt însă și modele mai scumpe care au temporizator pentru masaj dar și programe presetate pentru anumite părți ale corpului.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Corector de Postură Pentru Umeri
Cel mai bun corector de postură pentru îndreptarea umerilor

Petreci mult timp la birou și vrei să te asiguri că umerii și coloana ta stau în poziția corectă? Un astfel de corector de postură te anunță prin vibrații și sunete atunci când stai prea cocoșat/ă.

Cea Mai Bună Saltea de Presopunctură
Cel mai bună saltea de presopunctură

Scapă de durerile de spate, oboseală sau insomnie cu ajutorul unei saltele cu presopunctură. Salteaua este dotata cu mii de ace de presopunctura care stimulează eliberarea endorfinelor.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe