Cel Mai Bun Set de Gantere Ajustabile

Cel mai bun set de gantere ajustabile

Modificat la 05 aprilie 2022
Articol evaluat de 131 ori:
Pagină realizată de:
Liviu Mihuț
Liviu Mihuț
Ilinca Matei
Ilinca Matei

De ce să-ți cumperi un set de gantere ajustabile pentru acasă?

Când lucrezi acasă, spațiul devine cea mai mare provocare a ta. Probabil că nu ai suficient spațiu pentru un rack întreg plin de gantere (darămite bugetul pentru a cumpăra un set întreg de greutăți), deci cea mai bună opțiune este cel mai probabil întregul rack într-un singur set. Totul devine mai simplu cu seturile reglabile, de la schimbarea greutăților mai ușoare și mai grele la mijlocul antrenamentului până la stocarea lor când ai terminat. De la antrenamentul de bază cu greutăți până la antrenamentele CrossFit, acestea au un loc în majoritatea sesiunilor. Și mai ales cele pe care le poți face acasă.

Cu o pereche de gantere reglabile, îți poți duce antrenamentul la nivelul următor fără a păși cu piciorul într-o sală de sport. Seturile cu mai multe greutăți au trecut, de asemenea, prin îmbunătățiri semnificative de când au devenit disponibile pentru prima dată și sunt mai bune decât greutățile voluminoase din trecut. Acest lucru îți permite să comuți între greutăți, ceea ce probabil vei dori să faci pentru diferite mișcări sau pe măsură ce nivelul de fitness crește, utilizând doar un set.

Gantere reglabile

Cel mai bun

Gantera reglabila 2,5-24 kg Dayu Fitness

Se poate seta o greutate cuprinsă între 2,5kg și 24kg, în funcție de antrenamentul dorit. Bara metalică este echipată cu cauciuc anti-aderent pentru a împiedica alunecare în timpul antrenamentului şi a evita accidentele. Poți face antrenamente în confortul locuinței tale, fără a fi nevoie să mergi la sala de fitness.
Verifică prețul

Dacă vrei să începi să-ți lucrezi brațele, această ganteră reglabilă este ideală pentru începători și nu numai. Este formată din 10 discuri de dimensiuni diferite, ce pot fi adăugate sau eliminate cu o simplă răsucire de buton.

la buget

Set gantere

Astfel, sunt una dintre cele mai eficiente modalități de a reduce grasimea corporală, de a crește masa musculară slabă și de a arde calorii mai eficient. Acest set de gantere oferă utilizatorilor o soluție completă pentru creșterea rezistenței corpului superior și inferior. Solide si robuste, barele cromate sunt extrem de grele. Dacă ganterele sunt prea ușoare, deșurubați pur și simplu gulerul de blocare și măriți ușor sarcina adăugând un alt disc.
Verifică prețul

Ganterele sunt printre cele mai utilizate echipamente de exerciții. Oferind utilizatorilor un antrenament corporal complet, acestea pot fi utilizate într-o gamă largă de exerciții.

Premium

Gantera reglabila MX-55 4.5KG-24.9KG

O poți folosi alegând greutatea acesteia de la 4. 5 kg până la 24. 9 kg. Acest tip de ganteră are toate caracteristicile profesionale ale unei gantere de calitate. Poți schimba rapid greutatea rapid dacă rotești un buton de selecție și astfel poți revoluționa antrenamentul la domiciliu.
Verifică prețul

Dacă vrei să faci sport, ai la dispoziție o ganteră reglabilă pe care o poți folosi și acasă. Această ganteră este cel mai modern tip de ganteră care vine la un preț ridicat pe care ți-l poți permite datorită ratelor lunare.

Set 2 gantere Zipro, 2x20kg, Negru

Ganterele în timpul antrenamentului în afara grupului muscular antrenat antrenează, de asemenea, mușchii stabilizatori, iar unul și același exercițiu poate fi efectuat din unghiuri diferite și în mai multe moduri. Toate acestea fac pregatirea mai completă și mai valoroasă. Ganterele pot fi utilizate în diferite configurații de greutate în funcție de exerciții, planul de antrenament sau nivelul de pregătire. .
Verifică prețul

Ganterele sunt printre cele mai populare și eficiente metode de întărire și sculptare a mușchilor mâinilor, pieptului și spatelui. Marele avantaj al antrenamentului cu utilizarea lor este că angajează un numar mai mare de mușchi.

Set Haltera si Gantere HMS SGC20 20 kg

Siguranțele și diametrul perfect al orificiului discului facilitează o schimbare rapidă a greutății. Setul conține 2 bare gantere, o bară de conectare și 12 discuri cu greutăți diferite. Produsul este potrivit atât pentru utilizatorii avansați, cât și pentru cei începători. Greutatea ganterei măsoară 20 de kg.
Verifică prețul

Acest set HMS SGC20 este fabricat din PVC, o combinație de materiale de înaltă calitate ce garantează o durabilitate ridicată și astfel oferă posibilitatea de a folosi produsul ani de zile.

Set gantere reglabile 30 kg (2x15 kg), OnWay Fitness

Bara este fabricată din oțel, prevăzută cu două piulițe de prindere în formă de stea la ambele capete, iar discurile sunt din beton, acoperit cu vinyl. Pot fi utilizate independent sau împreună cu o bancă de antrenent, direct din confortul casei tale, fără a fi nevoie să mai mergi săptămânal la sala de fitness.
Verifică prețul

Setul de gantere reglabile de la Onway Fitness sunt ideale pentru a-ți lucra brațele chiar la tine acasă. Fiecare ganteră are o greutate de 15kg și este formată din 8 discuri cu greutăți diferite.

Set gantera reglabila Fittronic, 15 kg

Această ganteră reglabilă Fittronic ce cântărește 15 kilograme este fabricată din material plastic și ciment ce împreună ajută la dezvoltarea musculaturii acasă, într-un confort maxim. Cuprinde 4 discuri de 1,5 kg, 4 discuri de 2,5 kg și o bară pentru greutăți. Este gândit cu mâner antiaderent pentru o siguranță sporită în timpul antrenamentului și pentru a fi ușor de folosit.
Verifică prețul

Multe persoane au reușit să își cumpere gantere care le-au ajutat să facă schimbări majore în ceea ce privește modul în care a arătat corpul lor.

Întrebări despre seturile de gantere reglabile

Pot face masă musculară doar cu ganterele reglabile?

Ganterele reglabile sunt potrivite pentru uzul casnic, fiind o modalitate eficientă de a face exerciții fizice în confortul și siguranța propriei case. Acestea substituie multitudinea de aparate de la sala de forță și te ajută să obții masă musculară, chiar și în lipsa unor aparate profesionale. Important este să le folosești corect pentru a obține rezultatele dorite.

Este bine să lucrezi cu ganterele reglabile în fiecare zi?

Deși ai putea fi tentat să folosești ganterele în fiecare zi, amintește-ți că mușchii au nevoie de timp, de obicei 48 de ore pentru a se vindeca între antrenamente. Cu toate acestea, poți folosi ganterele zilnic dacă vizezi diferite grupuri musculare în fiecare zi.

Pot obține brațe mari doar cu ganterele reglabile?

Cel mai rapid mod de a construi brațe mari nu este să ridici cât mai multe kg într-un timp scurt. Acest lucru este crucial, deoarece permit bicepsului să se recupereze și, de asemenea, îți construiesc puterea și dimensiunea pe partea din spate a brațelor.

Gantera reglabilă de 5 kg este suficientă pentru biceps?

Dacă dorești să obți bicepși mai mari, atunci înseamnă că vrei să construiești „masă”, iar pentru construirea masei trebuie să ridici gantere cu o greutate redusă (10-15 repetări). Ridicând 5 kg timp de 30 de repetări sigur este dificil, dar nu construiește masa.

Cât de grele ar trebui să fie ganterele reglabile în kg?

Greutatea pe care ar trebui să o aibă ganterele depinde de exercițiile pe care intenționezi să le faci. Un exercițiu pentru mușchii mai mici, cum ar fi tricepsul, ar trebui să se facă cu o greutate mai ușoară. Exercițiile pentru mușchii mai mari se fac adesea cu greutăți mai mari.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Stepper cu Ghidon
Cel mai bun stepper cu ghidon

Cauți o modalitate confortabilă și eficientă de a face sport acasă? Un stepper cu ghidon te ajută să fii în formă și să lucrezi cu ușurință mai multe grupe de mușchi.

Cea Mai Bună Bancă De Abdomene Pentru Acasă
Băncuțe pliabile pentru abdomene acasă

Îți place fitness-ul acasă mai mult decât la sală? Băncuța pliabilă pentru abdomen este aparatul care nu trebuie să-ți lipsească din micul tău gym improvizat. Nu ocupă mult spațiu și te ajută pentru a lucra mai multe grupe musculare.

Cea Mai Bună Geantă De Sală
Cea mai bună geantă de sală

Organizează-ți hainele și accesoriile de mers la sală într-o geantă special destinată acestei activități. Pentru băieți și fete.

Cea Mai Bună Platformă cu Vibrații Anticelulită
Cea mai bună platformă cu vibrații anticelulită

Cumpără cel mai modern aparat cu vibrații care te ajută să ai rezultate mai bune pentru exercițiile de tonifiere și de eliminare a celulitei.

Cea Mai Bună Centură De Monitorizat Ritmul Cardiac
Cea mai bună centură de monitorizat ritmul cardiac

Faci mult sport și vrei să-ți monitorizezi ritmul cardiac pentru a-ți îmbunătăți performanțele. Centura cardiacă este cea mai precisă metodă de a măsura bătăile inimii când alergi. Plus că nici nu te incomodează.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe