Cel Mai Bun Stepper cu Ghidon

Cel mai bun stepper cu ghidon

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 108 ori:
Pagină realizată de:
Ionuț Gepeto
Ionuț Gepeto
Ana Antonescu
Ana Antonescu

De ce să-ți cumperi un stepper cu ghidon?

Un stepper este un aparat de fitness care furnizează o experiență similară cu urcatul treptelor unei scări. Majoritatea stepperelor îți permit controlul asupra intensității exercițiilor efectuate, fapt care îți permite sa le folosești in funcție de forma ta fizică. În ciuda beneficiilor multiple, un stepper poate cauza probleme celor cu sensibilitate în zona genunchilor deoarece mișcarea generată de aparat pune presiune pe articulații. Este indicat să consulți un medic înainte de a achiziționa și folosi un astfel de aparat de fitness pentru a te asigura că îl poți folosi în siguranță.

Majoritatea stepperelor sunt dotate cu un afișaj care îți oferă informații despre activitatea desfășurată. Modelele de bază de steppere simulează mișcarea ca atunci când urci treptele unei scări și nimic în plus. Aparatele mai complexe îți oferă mai multe tipuri de exerciții fizice, permițându-ți în același timp să reglezi intensitatea efortului sau inclinarea treptelor. Nu în ultimul rând, aparatele sunt gândite cu un monitor cardiac care îți monitorizează intensitatea exercițiului din punct de vedere cardiovascular.

Steppere cu ghidon

Premium

* Prezentare video mai jos

Kettler

 • Suport pentru sticlă
 • Roți transport
 • Ventilator
 • Suport picior ergonomic
 • Greutate utilizator: 136 kg
Verifică prețul

Bicicleta eliptică Schwinn , este ideală pentru efectuarea exercițiilor ușoare dar și intense, datorită designului simplu, compact, dar și inovator. Pe langă raportul calitate-preț foarte bun, bicicleta eliptica Schwinn vine echipată cu o volantă care cântărește 6 kg, asigurând astfel un exercițiu perfect, la o intensitate constantă, punâmd ăn mișcare toți mușchii din organism. Aceasta este echipată cu un computer care afișează timpul, distanța, viteza și numărul de calorii, facilitând astfel o monitorizare eficientă în timpul antrenamentului.

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

DHS 3309

 • Ocupă puțin spațiu.
 • Întreținerea este ușoară și ieftină.
 • Tehnologie Magnetică/reglare manuală.
 • Greutate volantă 4 kg.
 • Sens de pedalare dublu.
Verifică prețul

Bicicletele staționare sunt folosite pentru creșterea nivelului general de fitness, și pentru antrenamentul necesar participării la diferite concursuri de ciclism. Sunt folosite de foarte mult timp și pentru fizioterapie pentru că au un impact scăzut, este sigură si foarte eficientă în îmbunătățirea sistemului cardio-vascular și ușor de folosit. Materialele din care sunt realizate sunt de calitate și foarte rezistente, perfecfete pentru îmbunătățirea echilibrului și mobilității, pentru stimularea multor tipuri de exerciții.

la buget

Kondition

 • Timp
 • Cadență
 • Energie consumată
 • Numărarea pașilor
 • Greutate suportată 100 kg
Verifică prețul

Stepper Kondition SS 058, cu mânere și afișaj digital este perfect pentru antrenamentele tale indiferent de vremea de afară. Acesta îți pune circulația sângelui în mișcare și antrenează mușchii picioarelor pentru ca tu să te poți menține în formă. Produsul este conceput pentru utilizare la nivel ocazional, deci în casă, în sedinte de 25-30 minutre, de 2-3 ori pe săptămână. Foarte important, nu uita, că fiecare ședință trebuie să înceapă cu o încălzire de 3-5 minute, iar la finalul fiecărui antrenament se recomandă un timp de recuperare, toate aceste fiind posibile cu acest aparat.

Set stepper, benzi elastice si salteluta antiderapanta, HomCom, Otel/ABS, 40 x 48 x 118 cm, Negru

 • Material Otel, ABS
 • Dimensiuni 40 x 48 x 118 cm
 • Dimensiuni pedală 34 x 12 cm
 • Lungime bandă elastică 92 cm
 • Greutate maximă suportată 100 kg
Verifică prețul

Cu ajutorul acestui stepper, poți face un antrenament complet, oricând simți nevoia, fara să trebuiască să mergi la sală. Datorită celor 2 benzi elastice, poți lucra mușchii brațelor, ai picioarelor, spatelui și fesierii, la niveluri de dificultate diferite. Mânerele ergonomice sunt confecționate dintr-un material moale și confortabil, în plus, dispune de o saltea pentru mai multă stabilitate și siguranță. Cadrul este stabil, solid și durabil, fiind fabricat din oțel. Ecranul LCD afișează ora, numărul de pași/minut, numărul de calorii și numărul total de pași.

Myon Cross crosstrainer

 • 8 niveluri de rezistență.
 • Sistem de frânare magnetic.
 • Suport pentru tabletă.
 • Sistem de acționare cu curea.
 • Suport stativ: cu trepte anti-alunecare și balustradă.
Verifică prețul

Klarfit Myon Cross crosstrainer este un dispozitiv de exerciții fizice, ergonomic conceput pentru a spori performanța organismului și pentru a vă readuce sistemul cardiovascular pe calea cea bună. Dispune de sistem de frânare magnetic, monitor integrat pentru ritm cardiac suport stativ cu trepte anti-alunecare și balustradă și suport pentru tabletă sau telefon. Cântărește 23 de kg iar greutatea maximă suportată ajunge la 100 de kg. Este fabricat din metal acoperit cu pulbere și are dimensiuni reduse.

Mini stepper ZOCO BODY JX-MS91 cu manere si LCD, platforma rasucire si doua perechi de gantere, greutate maxima utilizator 120 kg

 • Măsurare timp
 • Sistem hidraulic
 • Pedale anti-alunecare
 • Computer cu display incorporat
 • Material plastic
Verifică prețul

Mini stepperele, sunt aparate simple de exercițiu, care economisesc spațiu. Aceste mini steppere sunt folosite pentru creșterea nivelului general de fitness și pentru antrenamentul necesar participării la diferite concursuri de ciclism. Sunt folosite pentru că asigură și îmbunătățește sistemul cardio-vascular. Acest aparat poate fii folosit de asemenea pentru slăbit sau menținerea tonusului muscular, datorită posibilității reglării Intensității antrenamentului, controlat, cu ajutorul, unui computer cu multe funcții.

Întrebări despre stepperele cu ghidon

Câte trepte de exerciții are?

Stepperele cu ghidon lucrează mușchii fără a pune presiune extremă asupra oaselor și articulațiilor. Stepperele reglabile vin cu bare de mâner atașate pentru a te menține echilibrat. Computerul LCD ține evidența timpului scurs, a caloriilor arse și a numărului de pași.

Ce dimensiuni măsoară?

Stepperele cu ghidon sunt destul de asemănătoare între ele. Ele se formează dintre o bază cu pedale și ghidon. De regulă amprenta la sol este în jurul valorilor de 55 cm x 45 cm, iar ghidonul are o înălțime de aproximativ 100 cm. Asamblat, aceste dimensiuni vor fi mai mici.

Are picioare antiderapante?

Stepperele cu ghidon sunt de toate modelele și culorile. Dacă te-ai hotărât să îți achiziționezi un astfel de stepper trebuie să ai în vedere și suprafața pe care îl vei folosi. Astfel, dacă folosești stepperul pe gresie sau pe parchet documentează-te înainte și ai grijă ca el să aibă picioare antiderapante.

Dispune de senzor de ritm cardiac?

Unele steppere cu ghidon au monitor cardiac care îți monitorizează intensitatea exercițiului din punct de vedere cardiovascular. Unele aparate sunt dotate cu un senzor pentru acest lucru, în timp ce altele estimează pulsul în funcție de intensitatea mișcării.

Are afișaj digital?

Dispunând de pedale antiderapante mai mari pentru un antrenament mai confortabil, stepperele cu ghidon pot fi folosite în timp ce vizionezi programul TV preferat. Cu un ecran LCD încorporat, vei obține feedback cu privire la caloriile arse și pașii făcuți pe minut.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Aparat de Electrostimulare Fesieri
Cel mai bun aparat de electrostimulare fesieri

Mergi la sală dar parcă nu ai acel fund ferm pe care-l urmărești? Ajută corpul să lucreze mai rapid folosind un aparat de electrostimulare a mușchilor fesieri. Fundul tău va deveni mai ferm și vei scăpa de celulită.

Cel Mai Bun Aparat de Masaj cu Vibrații Pentru Spate
Cel mai bun aparat de masaj pentru spate cu vibrații

Dureri de spate? Celulita? Ai nevoie de un aparat de masaj cu vibrații. Află care sunt cele mai bune modele.

Cel Mai Bun Set de Gantere Ajustabile
Cel mai bun set de gantere ajustabile

Îți place să faci sport acasă și cauți niște gantere rezistente pe care să le poți folosi la mai multe tipuri de exerciții? Ganterele reglabile ocupă puțin spațiu în casă și sunt foarte versatile.

Cea Mai Bună Platformă cu Vibrații Anticelulită
Cea mai bună platformă cu vibrații anticelulită

Cumpără cel mai modern aparat cu vibrații care te ajută să ai rezultate mai bune pentru exercițiile de tonifiere și de eliminare a celulitei.

Cel Mai Bun Ceas Fitness cu Citire Nivel Oxigen (SpO2)
Ceasuri și brățări fitness cu citire nivel oxigen (SpO2)

Vrei să ai la îndemână oricând posibilitatea de a afla nivelul saturației de oxigen? Tehnologia este disponibilă pe numeroase ceasuri și brățări fitness. Uite care sunt cele mai bune.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe