Cel Mai Bun Stepper cu Ghidon

Cel mai bun stepper cu ghidon

Modificat la 12 octombrie 2021
Articol evaluat de 108 ori:
Pagină realizată de:
Ionuț Gepeto
Ionuț Gepeto
Ana Antonescu
Ana Antonescu

De ce să-ți cumperi un stepper cu ghidon?

Un stepper este un aparat de fitness care furnizează o experiență similară cu urcatul treptelor unei scări. Majoritatea stepperelor îți permit controlul asupra intensității exercițiilor efectuate, fapt care îți permite sa le folosești in funcție de forma ta fizică. În ciuda beneficiilor multiple, un stepper poate cauza probleme celor cu sensibilitate în zona genunchilor deoarece mișcarea generată de aparat pune presiune pe articulații. Este indicat să consulți un medic înainte de a achiziționa și folosi un astfel de aparat de fitness pentru a te asigura că îl poți folosi în siguranță.

Majoritatea stepperelor sunt dotate cu un afișaj care îți oferă informații despre activitatea desfășurată. Modelele de bază de steppere simulează mișcarea ca atunci când urci treptele unei scări și nimic în plus. Aparatele mai complexe îți oferă mai multe tipuri de exerciții fizice, permițându-ți în același timp să reglezi intensitatea efortului sau inclinarea treptelor. Nu în ultimul rând, aparatele sunt gândite cu un monitor cardiac care îți monitorizează intensitatea exercițiului din punct de vedere cardiovascular.

Steppere cu ghidon

Cel mai bun

Bicicleta Fitness, Dhs, eliptica, roata 7 Kg

 • Design modern
 • Rezistență crescută
 • Greutate redusă
 • Simplu de utilizat
 • Fabricată din materiale de înaltă calitate
Verifică prețul

Uneori este dificil să faci exerciții când ai un program încărcat, dar există soluții. Poți să îți menții forma și în casă cu ajutorul unor echipamente speciale. De aceea, ai nevoie de o bicicletă de fitness cât mai modernă. Este una eliptică și conține o roată de 7 kg. Poate fi folosită de orice adult atunci când vrea să își lucreze picioarele și abdomenul. Este potrivită pentru începători, dar o pot folosi și alții. Acest tip de bicicletă este potrivită pentru toți iubitorii de minimalism și poate fi ușor depozitată.

Premium

* Prezentare video mai jos

Kettler

 • Suport pentru sticlă
 • Roți transport
 • Ventilator
 • Suport picior ergonomic
 • Greutate utilizator: 136 kg
Verifică prețul

Bicicleta eliptică Schwinn , este ideală pentru efectuarea exercițiilor ușoare dar și intense, datorită designului simplu, compact, dar și inovator. Pe langă raportul calitate-preț foarte bun, bicicleta eliptica Schwinn vine echipată cu o volantă care cântărește 6 kg, asigurând astfel un exercițiu perfect, la o intensitate constantă, punâmd ăn mișcare toți mușchii din organism. Aceasta este echipată cu un computer care afișează timpul, distanța, viteza și numărul de calorii, facilitând astfel o monitorizare eficientă în timpul antrenamentului.

la buget

Kondition

 • Timp
 • Cadență
 • Energie consumată
 • Numărarea pașilor
 • Greutate suportată 100 kg
Verifică prețul

Stepper Kondition SS 058, cu mânere și afișaj digital este perfect pentru antrenamentele tale indiferent de vremea de afară. Acesta îți pune circulația sângelui în mișcare și antrenează mușchii picioarelor pentru ca tu să te poți menține în formă. Produsul este conceput pentru utilizare la nivel ocazional, deci în casă, în sedinte de 25-30 minutre, de 2-3 ori pe săptămână. Foarte important, nu uita, că fiecare ședință trebuie să înceapă cu o încălzire de 3-5 minute, iar la finalul fiecărui antrenament se recomandă un timp de recuperare, toate aceste fiind posibile cu acest aparat.

Set stepper, benzi elastice si salteluta antiderapanta, HomCom, Otel/ABS, 40 x 48 x 118 cm, Negru

 • Material Otel, ABS
 • Dimensiuni 40 x 48 x 118 cm
 • Dimensiuni pedală 34 x 12 cm
 • Lungime bandă elastică 92 cm
 • Greutate maximă suportată 100 kg
Verifică prețul

Cu ajutorul acestui stepper, poți face un antrenament complet, oricând simți nevoia, fara să trebuiască să mergi la sală. Datorită celor 2 benzi elastice, poți lucra mușchii brațelor, ai picioarelor, spatelui și fesierii, la niveluri de dificultate diferite. Mânerele ergonomice sunt confecționate dintr-un material moale și confortabil, în plus, dispune de o saltea pentru mai multă stabilitate și siguranță. Cadrul este stabil, solid și durabil, fiind fabricat din oțel. Ecranul LCD afișează ora, numărul de pași/minut, numărul de calorii și numărul total de pași.

Myon Cross crosstrainer

 • 8 niveluri de rezistență.
 • Sistem de frânare magnetic.
 • Suport pentru tabletă.
 • Sistem de acționare cu curea.
 • Suport stativ: cu trepte anti-alunecare și balustradă.
Verifică prețul

Klarfit Myon Cross crosstrainer este un dispozitiv de exerciții fizice, ergonomic conceput pentru a spori performanța organismului și pentru a vă readuce sistemul cardiovascular pe calea cea bună. Dispune de sistem de frânare magnetic, monitor integrat pentru ritm cardiac suport stativ cu trepte anti-alunecare și balustradă și suport pentru tabletă sau telefon. Cântărește 23 de kg iar greutatea maximă suportată ajunge la 100 de kg. Este fabricat din metal acoperit cu pulbere și are dimensiuni reduse.

Mini stepper ZOCO BODY JX-MS91 cu manere si LCD, platforma rasucire si doua perechi de gantere, greutate maxima utilizator 120 kg

 • Măsurare timp
 • Sistem hidraulic
 • Pedale anti-alunecare
 • Computer cu display incorporat
 • Material plastic
Verifică prețul

Mini stepperele, sunt aparate simple de exercițiu, care economisesc spațiu. Aceste mini steppere sunt folosite pentru creșterea nivelului general de fitness și pentru antrenamentul necesar participării la diferite concursuri de ciclism. Sunt folosite pentru că asigură și îmbunătățește sistemul cardio-vascular. Acest aparat poate fii folosit de asemenea pentru slăbit sau menținerea tonusului muscular, datorită posibilității reglării Intensității antrenamentului, controlat, cu ajutorul, unui computer cu multe funcții.

Întrebări despre stepperele cu ghidon

Câte trepte de exerciții are?

Stepperele cu ghidon lucrează mușchii fără a pune presiune extremă asupra oaselor și articulațiilor. Stepperele reglabile vin cu bare de mâner atașate pentru a te menține echilibrat. Computerul LCD ține evidența timpului scurs, a caloriilor arse și a numărului de pași.

Ce dimensiuni măsoară?

Stepperele cu ghidon sunt destul de asemănătoare între ele. Ele se formează dintre o bază cu pedale și ghidon. De regulă amprenta la sol este în jurul valorilor de 55 cm x 45 cm, iar ghidonul are o înălțime de aproximativ 100 cm. Asamblat, aceste dimensiuni vor fi mai mici.

Are picioare antiderapante?

Stepperele cu ghidon sunt de toate modelele și culorile. Dacă te-ai hotărât să îți achiziționezi un astfel de stepper trebuie să ai în vedere și suprafața pe care îl vei folosi. Astfel, dacă folosești stepperul pe gresie sau pe parchet documentează-te înainte și ai grijă ca el să aibă picioare antiderapante.

Dispune de senzor de ritm cardiac?

Unele steppere cu ghidon au monitor cardiac care îți monitorizează intensitatea exercițiului din punct de vedere cardiovascular. Unele aparate sunt dotate cu un senzor pentru acest lucru, în timp ce altele estimează pulsul în funcție de intensitatea mișcării.

Are afișaj digital?

Dispunând de pedale antiderapante mai mari pentru un antrenament mai confortabil, stepperele cu ghidon pot fi folosite în timp ce vizionezi programul TV preferat. Cu un ecran LCD încorporat, vei obține feedback cu privire la caloriile arse și pașii făcuți pe minut.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Coardă De Sărit Digitală
Cea mai bună coardă de sărit digitală

Știai că săritul corzii este printre cele mai solicitante exerciții tip cardio? Cumpără o coardă de sărit inteligentă pentru a-ți putea măsura antrenamentele și a te motiva.

Cel Mai Bun Aparat de Fitness Multifuncțional
Cel mai bun aparat fitness multifuncțional

Cauți un aparat fitness care să te ajute să lucrezi toate grupele musculare? Aparatele multifuncționale vin cu zeci de moduri de a combina mișcările și greutățile.

Cea Mai Bună Roată Fitness Pentru Abdomen
Cea mai bună roată fitness pentru abdomen

Cauți un aparat mic de fitness cu ajutorul căruia să-ți poți lucra abdomenul de acasă? O roată de fitness pentru abdomen este foarte versatilă și poți face o mulțime de exerciții cu ea.

Cea Mai Bună Masă De Inversie Pentru Dureri de Spate
Cea mai bună masă de inversie pentru durerile de spate

Ai dureri de coloană sau dureri lombare sau petreci mult timp pe scaun? O masă de inversie te poate ajuta să faci acasă exerciții speciale pentru a trata sau preveni afecțiuni ale spatelui.

Cea Mai Bună Vestă Cu Greutăți Pentru Fitness
Cea mai bună vestă cu greutăți pentru fitness

Vrei să-ți diversifici exercițiile de fitness pentru un restart dat mușchilor? Alege o vestă cu greutăți pe care poți adăuga greutate puțin câte puțin până ești destul de solicitat/ă.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe