Cea Mai Bună Coardă De Sărit Digitală

Cea mai bună coardă de sărit digitală

Modificat la 17 octombrie 2021
Articol evaluat de 40 ori:
Pagină realizată de:
Narcisa Bălan
Narcisa Bălan

De ce să alegi o coardă de sărit digitală?

Sănătatea noastră și a familiei sunt cele mai importante aspecte ale vieții, de aceea e prioritar să ne îngrijim și să menținem un ritm zilnic și un regim echilibrat. Și cum poți ajunge la acel echilibru atât de important? De exemplu te poți folosi de tehnologie pentru a te hrăni, a face sport sau a monitoriza acele funcții importante pentru noi.

Când vine vorba de sport, posibilitățile sunt nelimitate. Poți alege de exemplu un accesoriu care te va menține în formă, e foarte simplu de utilizat și îl poți lua cu tine oriunde. Coarda de sărit digitală este acel gadget care numără singură săriturile pentru tine. Asta înseamnă că înregistrează atât consumul de energie, timpul antrenamentului precum și numărul de sărituri.

În plus, ajută la tonifierea întregului organism lucrând picioarele, abdomenul, pieptul, spatele, umerii și brațele. Este ușor de transportat și poate fi folosită oriunde și oricând și, de orice membru al familiei. Mânerele au un dispozitiv special care permite rotirea firului fără a se răsuci și încurca.

Cea mai bună coardă de sărit digitală

Cel mai bun

Coarda Wireless Jump, pentru antrenament, AddaGifts

Nu mai este nici un cablu care să te împiedice să mai faci mișcare. Trebuie să ții în mână cele două mânere și să îți începi antrenamentul dorit. Iar datorită faptului că este smart nu vei mai trebui să numeri repetările pentru că o face ea pentru tine. Săriturile se înregistreaza automat, ba mai mult, poți ține socoteală caloriilor arse, numărului de sărituri.
Verifică prețul

Coarda Wireless Jump este o coardă inteligentă cu care poți face mișcare în confortul casei tale fără să-ți mai fie frică că vei dărâma sau distruge obiectele din jur.

la buget

* Prezentare video mai jos

Coardă de Sărit contorizator DOMYOS

Coarda are o lungime totală de 3 metri, dar care este reglabilă ușor și rapid până la înălțimea pieptului. Coardă este realizată din PVC și este ideală pentru utilizare în interior, iar mânerul se adaptează în funcție de linia mâinilor. Coardă este ideală pentru exerciții de viteză moderată. Un mare avantaj constă în faptul că are un mâner cu calculator, ce îți permite urmărirea efortului în timp real.
Verifică prețul

Coarda de sărit cu contorizator DOMYOS este un accesoriu ce îți poate fi de ajutor, atunci când vrei să te distrezi sau să faci mișcare.

Premium

* Prezentare video mai jos

Coarda de sarit YUNMAI Smart Rope Skipping

Poți să-ți atingi obiectivele fizice simțindu-te bine alături de cei dragi. Poți chiar organiza mici concursuri, cine sare cel mai bine, cine reușește să reziste mai mult, între prieteni. Astfel vei împușca mai mulți iepuri deodată, petreci timp de calitate în familie, vă distrați împreună și totodată, vă îmbunătățiți condiția fizică.
Verifică prețul

Coarda digitală de sărit YUNMAI Smart Rope Skipping îți oferă oportunitatea de a scăpa de kilogramele în plus, de creștere a rezistenței fizice ori de tonifiere a musculaturii într-un mod amuzant.

Coarda de sarit BOMSTOM, franghie si bila dublu scop, sincronizare inteligenta, maner din plastic antiderapant, reglabil, Negru/Galben

Fiind un dispozitiv modern, poți accesa instant greutatea corporală, numărul de sărituri și de calorii, precum și timpul dedicat antrenamentului. Pentru o rotație rapidă și stabilă, rulmenții cu bile încorporați sunt de foarte bună calitate, iar mânerele sun ergonomice și antiderapante, prinderea realizându-se sigur și fix. Cablul din oțel are lungimea de 300 cm și se adaptează foarte simplu nevoilor tale.
Verifică prețul

Coarda de sărit BOMSTOM te ajută să te menții în formă și să adopți un stil de viață sănătos și echilibrat, din care sportul face parte din rutina zilnică.

Coarda sarituri DIGITAL ROPE, 265cm

Mânerele sunt realizate din spumă, de accea ea oferă o aderență și o prindere ușoară, perfectă pentru persoane atât cu o mână, sau palm mică, cât și pentru cei cu o palmă mare. Coarda este confecționată din PVC, rezistent, cu lungimea de 280 cm, avînd posibilatatea de a se scurta după prefențe și nevoi. Un contor digital aflat la un capăt va măsura numărul de sărituri, pentru o mai bună concetrare.
Verifică prețul

Această coardă pentru sărit, digitală este potrivită pentru antrenamentul general. Ea îmbunătățește performanețele aparatului respirator și mobilitatea încheieturilor, oferind un atrenament complet la mușchilor, întregului corp.

Întrebări frecvente despre corzile de sărit digitale

Ce tip de antrenament poți efectua cu coarda digitală?

Acest dispozitiv te va ajuta să tonifiezi musculatura întregului corp, întrucât lucrează atât mâinile cât și picioarele, umerii, pieptul sau spatele.

Cine poate folosi o coardă digitală?

Coarda poate fi folosită de oricine își dorește să ducă o viață sănătoasă, un regim echilibrat și care vrea să aibă o musculatură tonifiată. Așadar coarda poate fi folosită de întreaga familie, atât de femei cât și de bărbați.

Care sunt avantajele folosirii acestui gadget?

Pe lângă faptul că te antrenezi oriunde, oricând acest dispozitiv numără pentru tine săriturile, timpul petrecut antrenându-te dar unele modele pot măsura și ritmul cardiac sau, alte funcții importante.

Coarda vine cu baterii incluse?

Majoritatea modelelor vin cu toate acesoriile incluse, respectiv baterii, protecții, huse pentru depozitare și transport. Totul pentru ca tu să te poți antrena fără griji dar și sp pierzi în greutate vizibil, fără efort prea mare.

Lungimea corzii este ajustabilă?

Da, la unele modele mai scumpe lungimea corzii este ajustabilă tocmai pentru a putea fi folosită de întreaga familie dar și pentru a se potrivi perfect oue

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Roată Fitness Pentru Abdomen
Cea mai bună roată fitness pentru abdomen

Cauți un aparat mic de fitness cu ajutorul căruia să-ți poți lucra abdomenul de acasă? O roată de fitness pentru abdomen este foarte versatilă și poți face o mulțime de exerciții cu ea.

Cel Mai Bun Ceas Fitness cu Monitorizare Puls
Ceasuri fitness cu monitorizarea pulsului

Pentru a-ți doza energia cât mai bine în timpul antrenamentului ai nevoie de un ceas sau o brățară fitness cu funcție de monitorizare a pulsului. Vezi cele mai bune modele.

Cel Mai Bun Set de Gantere Ajustabile
Cel mai bun set de gantere ajustabile

Îți place să faci sport acasă și cauți niște gantere rezistente pe care să le poți folosi la mai multe tipuri de exerciții? Ganterele reglabile ocupă puțin spațiu în casă și sunt foarte versatile.

Cea Mai Bună Bară de Tracțiuni Cu Prindere de Ușă
Cea mai bună bară de tracțiuni cu prindere de ușă

Cauți un aparat de fitness simplu, ușor de montat și cu ajutorul căruia poți lucra cele mai mari grupe de mușchi? Alege o bară de tracțiuni pentru acasă.

Cea Mai Bună Trambulină Fitness cu Mâner
Cea mai bună trambulină fitness cu mâner

Vrei să diversifici gama de exerciții pe care le faci acasă? O trambulină sport cu mânere este alegerea perfectă. Cu ajutorul ei poți antrena întreg corpul. Află care sunt cele mai bune.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe