Cel Mai Bun Aparat de Masaj cu Infraroșu (anticelulitic)

Aparate cu infraroșu pentru masaj termic și anticelulitic

Modificat la 17 aprilie 2021
Articol evaluat de 101 ori:
Pagină realizată de:
Alina Tudornic
Alina Tudornic

De ce să-ți cumperi un aparat de masaj cu infraroșu?

Beneficiile masajului regulat se reflectă în starea generală de bine, eliminând tensiunea din organism, în special după orele de încordare la birou sau după efortul fizic intens. De aceea, masajul de relaxare, de întreținere sau pentru reducerea celulitei reprezintă o modalitate eficientă pentru menținerea unui organism sănătos, relaxat, lăsând pielea catifelată prin drenajul realizat. Deținerea unui aparat de masaj cu infraroșu înseamnă astfel o investiție în starea de bine, în sănătate și în îngrijire, pe care le vei putea susține când ai posibilitatea să te ocupi în intimitatea casei de ședințele de masaj necesare.

Mai trebuie să știi și faptul că tehnologia cu infraroșu este favorabilă stimulării circulației sanguine, iar aparatele de masaj cu această tehnologie sunt silențioase și ușor de folosit. Asigură-te că îl depozitezi corect și îl ferești de șocuri (lovituri puternice) și vei avea un aliat constant pentru îngrijirea la domiciliu. Oricare ar fi brandul ales, designul aparatelor de masaj cu infraroșu profesioniste este ergonomic, fiind ușor de utilizat chiar și de către un începător.

Modele bune de aparate de masaj cu infraroșu

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Beurer MG70

Aparatul are mai multe nivele reglabile ale intensității masajului. Mânerul este ergonomic și ușor de manevrat, capul de masaj poate fi atașat la mână, printr-o centură inclusă în pachet. Astfel, manevrabilitatea este mult mai ușoară, reușind să masați părți diverse ale corpului. .
Verifică prețul

Aparat de masaj cu călcură infraroșie, Beurer MG70, cu capete și mâner detașabil, este extrem de util pentru relaxarea musculară și diverse tipuri de dureri. Oferă funcția de masaj prin tapotament și căldură infraroșie.

Premium

* Prezentare video mai jos

Beurer MG100

Aparatul de masaj electric, Beurer MG100, cu infraroșu, vă oferă un masaj benefic Shiatsu de cea mai înaltă calitate! Masajele pot avea efect relaxant sau stimulant, fiind utilizate în mod eficient pentru contracturi musculare, dureri și oboseală. Aparatul este destinat numai uzului propriu și nu uzului medial/comercial. Aparatul are 4 programe de masaj, posibilitate de pornire/oprire a căldurii infraroșii, 5 trepte de viteză a masajului, este prevăzut cu 2 mânere anti-alunecare și are dimensiunile 16 x 15 x 45 cm.
Verifică prețul

la buget

Aparat cu infrarosu

Aparatul rotativ de masaj anticelulitic profesional cu infraroșii, cu capete ondulate cu degete, role și bile, plasă de protecție, căldură, ajută la reducerea efectului numit “coajă de portocală”, atenuarea tensiunii musculare, eliminarea toxinelor. Astfel, sistemul lipo modelator de masaj pentru corp, are un efect profund și relaxant. Aparatul este silențios, are buton de reglare a vitezei de rotație, precum și buton separat pentru a porni sau opri razele de încălzire cu infraroșu. Printre altele, crește circulația sângelui, ajută la drenajul limfatic și îmbunătățește elasticitatea pielii.
Verifică prețul


* Prezentare video mai jos

Aparat de masaj Vitalymed Flexi Shiatsu 24W 4 puncte de masaj cu miscare circulara bidirectionala 2 nivele de intensitate

Capetele de masaj sunt poziționate corect din punct de vedere anatomic împreună cu terapeuți pentru relaxarea optimă a musculaturii indiferent dacă masajul este efectuat acasă, pe drum spre birou, în studioul de fitness sau în timpul călătoriilor. Are inclus un adaptor pentru mașină. Dispune de două direcții de masaj diferite, masajul putând fi astfel efectuat cu un grad foarte înalt de precizie. Datorită design-ului sau ergonomic, centura poate fi utilizată extrem de ușor în orice punct al corpului. Fară nici un fel de efort, introduceți pur și simplu brațele prin buclele speciale și centura de masaj Vitalymed Flexi Shiatsu se fixează de la sine. Intensitatea masajului poate fi ajustată individual în două trepte. Masajul Shiatsu este completat de funcția integrată de încălzire în profunzime cu radiații infraroșii, aceasta putând fi activată separat dacă se dorește.
Verifică prețul

Centura dispune de o funcție unică de încălzire în profunzime ce completează masajul în mod perfect.

Aparat de masaj infrarosu Daga TM - 3905 , 11W, Masaj cu vibratii, Caldura Infrarosu, Masaj cu vibratii si caldura infrarosu, cap articulat in 4 pozitii , 4 accesorii ptr. masaj

Cu ajutorul puterii de 11W și cele 3 funcții de masaj (masaj cu vibrații, căldură cu infraroșu și masaj prin vibrații combinat cu căldură cu infrarosu, aparatul produce un efect calmant ce eliberează și combate stresul. Se pornește și se oprește foarte ușor doar apăsând un buton, are mâner anti-alunecare cu cap articulat în 4 unghiuri și vine cu 4 accesorii pentru masaj interschimbabile. Aparatul pentru masaj are dimensiuni compacte 30x 8cm. .
Verifică prețul

Acest aparat de termomasaj este conceput pentru a calma și relaxa întregul corp.

Aparat masaj cu infrarosu Beurer MG80

Cu mișcări puternice și ritmice, masajul pătrunde în straturile mai adânci ale mușchilor pentru a ajuta la crearea unei senzații de relaxare profundă. Aparatul este prevăzut cu 2 accesorii interschimbabile și, în plus, poți ajusta intensitatea nivelului de masaj. Forma ergonomică și mânerul antiderapant fac ca aparatul să fie ușor de manevrat. Aparatul este electric și are o putere de 35W. .
Verifică prețul

Acest aparat poate fi folosit pe toți mușchii corpului, conferind senzația de relaxare și eliberare de stres pe baza tehnicii de masaj prin tapotament și căldură infraroșie.

Aparat masaj termic, infrarosu, anticelulitic , cu 4 capete pentru masaj corporal ,New Generation by Urban Trends ®

Aparat rotativ de masaj termic anticelulitic, cu infraroșu și 4 capete pentru masaj corporal, New Generation by Urban Trends! Acest aparat profesional de masaj anticelulitic, oferă un masaj profund, cu 4 capete ondulate cu degete, role și bile, plasă de protecție. Sistemul lipo modelator de masaj pentru corp, are un efect profund și relaxant. Aparatul este recomandat pentru combaterea celulitei, reducerea efectului numit “coajă de portocală”, atenuarea tensiunii musculare, eliminarea toxinelor etc.
Verifică prețul

Întrebări despre aparatele de masaj cu infraroșu

Care sunt accesoriile incluse în pachetul de achiziție?

În general, aparatele de masaj cu infraroșu sunt livrate cu două sau trei capete interschimbabile pentru diferite tipuri de masaj. Există pe piață bineînțeles și modele cu un singur sau capăt, în funcție de producător. Totodată, sunt disponibile spre vînzare și capetele separat, dar din nou, depinde de producător.

Îl pot utiliza singur/ă sau este nevoia ca altcineva să efectueze masajul?

Scopul principal al aparatului pentru realizarea masajului acasă este tocmai posibilitatea de a te ocupa personal de acest procedeu de îngrijire, la orice oră, oricând. Aparatul de masaj cu infraroșu nu doar că este facil de utilizat, dar are un design potrivit pentru a fi manevrat de către oricine. Bineînțeles că poate fi folosit și pentru a-i face altcuiva masaj, dacă se dorește acest lucru, pentru masajul cervical de exemplu.

Care sunt indicațiile de întreținere a unui aparat de masaj cu infraroșu?

Aparatul de masaj cu infraroșu este ușor de utilizat și nu necesită lucrări de întreținere complexe. Bineînțeles, se vor respecta instrucțiunile de utilizare furnizate de către producător și recomandările generale de manevrare, depozitare a electronicelor - fără lovituri și șocuri puternice. Totodată, este important să acorzi atenție în momentul schimbării accesoriilor (capetele de masaj incluse în unele pachete de achiziție).

Este zgomotos în timpul utilizării?

Aparatele de masaj cu infraroșu, în mod normal nu sunt mai zgomotoase decât aparatele de masaj normale, zgomotul provenind de la vibratiile interioare. Totuși există pe piață și versiuni ale aparatelor cu infraroșu și percuție, care ar putea avea un nivel al zgomotului mai ridicat .

Ce beneficii oferă aparatul, comparativ cu masajul efectuat la un profesionist?

Deținerea unui aparat de masaj cu infraroșu îți oferă un mare avantaj: te poți ocupa personal de masajul de calitate la tine acasă, în orice zi și la orice oră. În funcție de tipul de masaj, cel efectuat de un profesionist are diferite efecte benefice asupra organismului, însă și cel efectuat cu aparatul cu infraroșu are rezultate eficiente, efectuat corect și regulat.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Aparat Auditiv Intraauricular
Cel mai bun aparat auditiv intraauricular

Cauți un aparat auditiv invizibil? Aparatele intrauriculare se introduc puțin în interiorul urechii și de cele mai multe ori sunt neobservabile.

Cel Mai Bun Brâu Lombar Pentru Dureri de Spate
Cel mai bun brâu lombar (centură lombară)

Cari constant greutăți, ai avut hernie de disc sau ai dureri constante de spate? O centură lombară îți protejează cea mai sensibilă parte a coloanei vertebrale.

Cel Mai Bun Aparat de Măsurat Glicemia (Glucometru)
Cel mai bun aparat de măsurat glicemia

Ai probleme de sănătate care necesită măsurarea glicemiei constant? Aceste aparate numite glucometre îți permit să-ți măsori rapid și eficient nivelul glicemiei din sânge și nu numai.

Cea Mai Bună Pernă Ortopedică Pentru Șezut
Cea mai bună pernă ortopedică pentru șezut

Stai mult pe scaun și începi să ai probleme cu spatele? Atunci ai nevoie de o pernă ortopedică pentru șezut. Este cel mai simplu lucru pe care-l poți cumpăra pentru o postură corectă.

Cea Mai Bună Centură De Monitorizat Ritmul Cardiac
Cea mai bună centură de monitorizat ritmul cardiac

Faci mult sport și vrei să-ți monitorizezi ritmul cardiac pentru a-ți îmbunătăți performanțele. Centura cardiacă este cea mai precisă metodă de a măsura bătăile inimii când alergi. Plus că nici nu te incomodează.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe