Cel mai bun Tracker GPS pentru Bătrânii cu Probleme de Memorie

Cel mai bun tracker GPS pentru bătrânii cu probleme de memorie

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 60 ori:
Pagină realizată de:
Călin Pompiliu
Călin Pompiliu

De ce să le cumperi bunicilor sau părinților un tracker GPS?

Fie că locuiești departe de cei dragi, fie că ai un loc de muncă ce nu îți permite să îi vizitezi zilnic pe cei dragi, un tracker GPS este un dispozitiv care te va ajuta să fii în contact cu părinții sau bunicii tăi, știind în permanență unde se află. Grație tehnologiei avansate a zilelor prezente, poți avea grijă de cei dragi, care pot deveni vulnerabili - părinți, bunici, aceștia având posibilitatea să te avertizeze atunci când au o urgență medicale sau se simt în pericol. Cu toate acestea, un tracker GPS este potrivit și pentru monitorizarea copiilor și adulților cu dizabilități, care au nevoie de îngrijire și atenție constantă, precum și pentru a monitoriza animalele de companie.

Funcțiile cheie ale unui tracker GPS sunt localizarea în timp real, respectiv funcția SOS (cu ajutorul căreia purtătorul tracker-urlui poate anunța atunci când este o urgență, este în pericol etc). Oricare ar fi producătorul și modelul de tracker GPS, designul este modern, compact, simplu - perfect pentru a îndeplini funcția de bază de monitorizare 24 h. Alte caracteristici cheie se referă la facilitatea operării, configurării și purtării, precum și indicațiile minime de întreținere, cele mai multe dispozitive fiind prevăzute cu alarmă de baterie descărcată.

Cele mai bune trackere GPS pentru persoane în vârstă

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Hawkel HI-602X

 • Localizare GPS cu tehnologie modernă
 • Dispune de localizare și urmărire în timp real
 • Prezintă redarea istoricului traseului persoanei sau obiectului
 • Este utilizat fără abonament lunar sau taxe suplimentare
 • Garantează precizie și rezultate în momentul utilizării
Verifică prețul

Acesta este un localizator GPS cu urmărire în timp real pe hartă a unei mașini, persoane sau orice alt obiect. HAWKEL HI-602X este singurul localizator GPS din România ce permite utilizatorului urmărirea în timp real a obiectivului pe internet, fără abonament lunar sau taxe suplimentare, cu ajutorul unui cont de utilizator. Traseul se salvează automat pe server. Harta și interfața platformei sunt în limba română. Autonomia acumulatorului este variabilă în funcție de cât de des își actualizează poziția și în funcție de timpul în care stă în stand-by.

Premium

Pill209

 • Sistem de operare Android și iOS
 • Rezistent la apă
 • Localizare GPS
 • 4 zile de activitate
 • Funcție SOS
Verifică prețul

Micro Gps Tracker Spion Profesional, Localizator în timp real + istoric 3 luni. Localizator GPS din gamă profesională, de dimensiuni minime, cu formă circulară, conceput pentru localizarea precisă și discretă a persoanelor (copii, bătrâni), animalelor de companie, mașinilor, bagajelor etc. Cu ajutorul unei cartele micro-sim GSM, introdusă în mini gps tracker, veți avea tot timpul locația și controlul asupra localizatorului. Localizarea dispozitivului și a purtătorului se face foarte simplu prin aplicația dedicată pentru smartphone, în care vizualizați în timp real locația, cu ajutorul hărților Google.

la buget

LAMAX

 • Rezistent la apă
 • Timp de funcționare a bateriei: de până la 10 de ore
 • Servicii de voce, microfon și difuzor
 • Buton SOS
 • Înregistrarea ultimelor 30 zile
Verifică prețul

Transmițător GPS LAMAX LOCATOR GPS este un dispozitiv care îți păzește animalele de companie, valizele în concediu sau alte obiecte care se pot mișca ușor. Este mic, rezistent la apă și ține până la 10 zile fără reîncărcare datorită bateriei sale puternice. Dacă îți pleacă copiii singuri, este simplu să le pui în bagaj un emițător GPS și vezi tot timpul unde merg. Cu butonul SOS te pot apela oricând. Se poate utiliza, de asemenea, pentru a avea grijă de animalele de companie, care se pot rătăci cu ușurință sau să păzească anumite bunuri.

Acest localizator GPS portabil are baterie internă reîncărcabilă, ce oferă o autonomie de funcționare de până la 2-3 zile. Este ideal pentru monitorizarea persoanelor dar și a animalelor de companie. Are un microfon mic și extrem de sensibil alături de un difuzor, ambele încorporate în dispozitivul compact. Este rezistent la umezeală și praf. Dispozitivul poate memora un număr limitat de numere pentru monitorizare și control. Poate fi conectat la un dispozitiv smart cu ajutorul unui cablu USB inclus.

Mini localizator GPS smart tracker SS-GP15

 • 35 grame
 • Încărcător USB
 • GPS
 • Microfon
 • 20 de zile în stand-by
Verifică prețul

Mini-localizatorul GPS SS-GP15 are numai 6 cm, fiind rezistent la apă (certificare cu grad de protecție IPX5). Este potrivit pentru monitorizarea părinților, bunicilor, copiilor sau a persoanelor cu dizabilități, ce au nevoie de atenție permanentă. Are un design inovator, este ușor de purtat și eficient - detectează locația exactă a purtătorului, deoarece utilizează tehnologia U-blox GPS și rețelele GSM/GPRS. Frecvențele au o acuratețe de 2,5 m, fiind cele de 850/1900 MHz și 900/1800 MHz. De aceste funcții te vei folosi cu ajutorul telefonului smart utilizat și nu este nevoie de programe speciale instalate și plata unei taxe lunare. Prin simpla trimitere a unui mesaj (SMS) către SS-GP15, primești un răspuns cu un link de la "Google Maps" ce indică poziționarea exactă a dispozitivului. Autonomie de la 4 la 10 zile (mod normal) și până la 20 de zile (program Stand-By).

Mini GPS tracker i365-Tech A9 cu Functie Localizare GPS, Istoric traseu, Comunicare bidirectionala, Apel de monitorizare, Verde

 • Localizare GPS
 • Sistem de operare Android
 • Autonomie 100 ore
 • Rețea 2 G
 • Funcționează în rețelele Orange, Vodafone, Telekom
Verifică prețul

Mini GPS tracker-ul are o baterie litium 500mAH, are difuzor și microfon încorporat, așadar poate fi folosit ca intercom, cu comunicare nidirecțională, poți seta un perimetru și poți fi alertat când acesta e depășit dar și ca monitorizare în timp real sau apel SOS. Poate fi folosit cu Micro Sim și are WI-FI utilizând rețele din apropiere pentru o localizare cât mai precisă. Rețea: 2G cu localizare GPS + WIFI + LBS cu o distanță cu precizie GPS de 5-15m și precizie LBS de 100-până la 1000m. Folosește frecvența GSM: 850/900/1800/1900 MHz. Ca accesorii acesta vine cu cablu USB.

Mini GPS Tracker iUni V29 SOS GPS LBS WIFI

 • Mini GPS tracker modern și eficient
 • Aflarea imediată a localizării persoanei datorită triplei poziționări GPS+LBS+WIFI
 • Dotat cu microfon și cu difuzor
 • Ideal pentru a comunica, în caz de urgență, cu copii/ vârstnicii sau alte persoane
 • Folosire ușoară prin intermediul aplicației, instalată pe telefon
Verifică prețul

Mini GPS Tracker-ul cu cartela GSM și funcție SOS vă ajută să aflați coordonatele GPS ale persoanei ce-l poartă, inclusiv pentru a comunica mai rapid și eficient în caz de urgență! Dispozitivul are atât microfon cât și difuzor, așa că îl puteți folosi în mai multe moduri pentru a comunica, în special cu copii dumneavoastră. Aparatul este foarte ușor de utilizat, dispozitivul va permite să localizați imediat unde se află persoana ce îl folosește, datorită triplei poziționări GPS+LBS+WIFI.

Întrebări despre trackerele GPS pentru bătrâni

Cum poate fi purtat?

Acestea se prezintă sub forma unor ceasuri și pot fi purtate la mână, ele fiind confortabile și plăcute la atingere datorită materialelor delicate folosite și designului ergonomic, atrăgător și rezistent. De asemenea sunt rezistente la umezeală și praf.

Este ușor de configurat?

Trackerele GPS pentru bătrâni sunt foarte ușor de folosit și de configurat, ele pot fi folosite prin intermediul unei aplicații prin care vă puteți proteja familia. Pot fi purtate la mână, exact ca un ceas. De asemenea, prezintă o funcție de ascultare la distanță cu fidelitate acustică ridicată.

Este prevăzut cu funcție de ascultare?

Prin intermediul acestor trackerele GPS, poți urmări traseul parcurs și a ține legatura cu cei dragi, comunicând prin apeluri telefonice. Poți asculta chiar și ce se întâmplă în jurul dispozitivului. Ele funcționează cu SIM din rețelele Orange, Vodafone sau Telekom.

Se pot memora contacte de urgență (funcție SOS)?

Pe lângă posibilitatea de a putea monitoriza în permanență, funcția SOS, cu ajutorul căreia purtătorul poate să te contacteze atunci când are o urgență de orice natură (urgență medicală, se simte în pericol) este esențială. Bineînțeles că pot fi memorate numere de telefon pentru a fi contactate în caz de urgență. Spre exemplu, unele dispozitive permit memorarea a maxim 5 contacte.

Poate fi achiziționat/utilizat și pentru copii sau persoane adulte cu dizabilități?

Acesta se poate folosi în cazul în care există posibilitatea ca celor în vârstă, bunici, părinți, să li se facă rău cand sunt plecați de acasă și au nevoie să ceară ajutor. Oferă posibilitatea de localizare permanentă și urmărirea traseului parcurs prin intermediul unei aplicații. Așadar se poate utiliza și pentru copii și adulți cu dizabilități.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Aparat de EKG Portabil - Uz Acasă
Cel mai bun aparat EKG portabil pentru uz acasă

Ai nevoie să-ți poți monitoriza ritmul cardiac cât mai exact? Aparatul EKG portabil te ajută să faci acest lucru acasă sau în călătorii și are un preț accesibil.

Cele mai bune Termometre Fără Contact (cu infraroșu)
Termometre cu infraroșu fără contact pentru uz intens

Te vizitează multe persoane și vrei să te asiguri că acestea sunt perfect sănătoase? Un termometru cu infraroșu fără atingere e ceea ce îți trebuie. Vezi cele mai bune modele.

Cel Mai Bun Aparat Auditiv Intraauricular
Cel mai bun aparat auditiv intraauricular

Cauți un aparat auditiv invizibil? Aparatele intrauriculare se introduc puțin în interiorul urechii și de cele mai multe ori sunt neobservabile.

Cel Mai Bun Aparat de Măsurat Glicemia (Glucometru)
Cel mai bun aparat de măsurat glicemia

Ai probleme de sănătate care necesită măsurarea glicemiei constant? Aceste aparate numite glucometre îți permit să-ți măsori rapid și eficient nivelul glicemiei din sânge și nu numai.

Cel Mai Bun Brâu Lombar Pentru Dureri de Spate
Cel mai bun brâu lombar (centură lombară)

Cari constant greutăți, ai avut hernie de disc sau ai dureri constante de spate? O centură lombară îți protejează cea mai sensibilă parte a coloanei vertebrale.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe