Cel mai bun Tracker GPS pentru Bătrânii cu Probleme de Memorie

Cel mai bun tracker GPS pentru bătrânii cu probleme de memorie

Modificat la 08 decembrie 2021
Articol evaluat de 60 ori:
Pagină realizată de:
Călin Pompiliu
Călin Pompiliu

De ce să le cumperi bunicilor sau părinților un tracker GPS?

Fie că locuiești departe de cei dragi, fie că ai un loc de muncă ce nu îți permite să îi vizitezi zilnic pe cei dragi, un tracker GPS este un dispozitiv care te va ajuta să fii în contact cu părinții sau bunicii tăi, știind în permanență unde se află. Grație tehnologiei avansate a zilelor prezente, poți avea grijă de cei dragi, care pot deveni vulnerabili - părinți, bunici, aceștia având posibilitatea să te avertizeze atunci când au o urgență medicale sau se simt în pericol. Cu toate acestea, un tracker GPS este potrivit și pentru monitorizarea copiilor și adulților cu dizabilități, care au nevoie de îngrijire și atenție constantă, precum și pentru a monitoriza animalele de companie.

Funcțiile cheie ale unui tracker GPS sunt localizarea în timp real, respectiv funcția SOS (cu ajutorul căreia purtătorul tracker-urlui poate anunța atunci când este o urgență, este în pericol etc). Oricare ar fi producătorul și modelul de tracker GPS, designul este modern, compact, simplu - perfect pentru a îndeplini funcția de bază de monitorizare 24 h. Alte caracteristici cheie se referă la facilitatea operării, configurării și purtării, precum și indicațiile minime de întreținere, cele mai multe dispozitive fiind prevăzute cu alarmă de baterie descărcată.

Cele mai bune trackere GPS pentru persoane în vârstă

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Hawkel HI-602X

 • Localizare GPS cu tehnologie modernă
 • Dispune de localizare și urmărire în timp real
 • Prezintă redarea istoricului traseului persoanei sau obiectului
 • Este utilizat fără abonament lunar sau taxe suplimentare
 • Garantează precizie și rezultate în momentul utilizării
Verifică prețul

Acesta este un localizator GPS cu urmărire în timp real pe hartă a unei mașini, persoane sau orice alt obiect. HAWKEL HI-602X este singurul localizator GPS din România ce permite utilizatorului urmărirea în timp real a obiectivului pe internet, fără abonament lunar sau taxe suplimentare, cu ajutorul unui cont de utilizator. Traseul se salvează automat pe server. Harta și interfața platformei sunt în limba română. Autonomia acumulatorului este variabilă în funcție de cât de des își actualizează poziția și în funcție de timpul în care stă în stand-by.

la buget

Localizator GPS Spion + Functie de Microfon Gsm Ambiental de pe Telefon - Model GT402, Spy Expert

 • Dimensiuni reduse
 • Capacitate crescută a acumulatorului
 • Simplu de utilizat
 • Greutate redusă
 • Rezistență crescută
Verifică prețul

Descoperă localizatorul GPS Spion, cu funcție de microfon, care va deveni soluția ideală pentru supravegherea și urmărirea mașinii, motocicletei sau oricărui mijloc de transport pe care-l ai. Acesta permite aflarea locației în doar 20 secunde și, totodată, poți auzi ce zgomotele sau ce se vorbește într-o rază de 8 metri de la localizator. De asemenea, localizatorul are o funcție de apelate SOS la un număr prestabilit și este confecționat dintr-o carcasă magnetică, fiind ușor detașabilă și comod de utilizat.

Premium

Dispozitiv de urmarire si localizare in timp real GPS MediaTek TK-905, autonomie pana la 90 zile, aplicatie monitorizare gratuita

 • Tehnologie avansată de poziționare
 • Localizare și monitorizare oriunde
 • Ușor de instalat și atașat de mașină
 • Compact și practic
 • Ușor în folosire
Verifică prețul

Dispozitiv de urmărire și localizare în timp real GPS MediaTek TK-905, autonomie până la 90 zile, aplicație de monitorizare gratuită. Acest dispozitiv este ideal pentru tine zi de zi, este compact, mobil și extrem de practic. Are diferite funcții care îți vor ușura utilizarea, tehnologii avansate de urmărire și localizare care funcționează rapid și exact. Este un dispozitiv inovativ și sigur, o mulțime de facilități și beneficii pe care le vei resemți în folosirea acestuia în fiecare zi, oriunde și oricând.

Acest localizator GPS portabil are baterie internă reîncărcabilă, ce oferă o autonomie de funcționare de până la 2-3 zile. Este ideal pentru monitorizarea persoanelor dar și a animalelor de companie. Are un microfon mic și extrem de sensibil alături de un difuzor, ambele încorporate în dispozitivul compact. Este rezistent la umezeală și praf. Dispozitivul poate memora un număr limitat de numere pentru monitorizare și control. Poate fi conectat la un dispozitiv smart cu ajutorul unui cablu USB inclus.

Mini GPS Tracker iUni V29 SOS GPS LBS WIFI

 • Mini GPS tracker modern și eficient
 • Aflarea imediată a localizării persoanei datorită triplei poziționări GPS+LBS+WIFI
 • Dotat cu microfon și cu difuzor
 • Ideal pentru a comunica, în caz de urgență, cu copii/ vârstnicii sau alte persoane
 • Folosire ușoară prin intermediul aplicației, instalată pe telefon
Verifică prețul

Mini GPS Tracker-ul cu cartela GSM și funcție SOS vă ajută să aflați coordonatele GPS ale persoanei ce-l poartă, inclusiv pentru a comunica mai rapid și eficient în caz de urgență! Dispozitivul are atât microfon cât și difuzor, așa că îl puteți folosi în mai multe moduri pentru a comunica, în special cu copii dumneavoastră. Aparatul este foarte ușor de utilizat, dispozitivul va permite să localizați imediat unde se află persoana ce îl folosește, datorită triplei poziționări GPS+LBS+WIFI.

Mini localizator GPS smart tracker SS-GP15

 • 35 grame
 • Încărcător USB
 • GPS
 • Microfon
 • 20 de zile în stand-by
Verifică prețul

Mini-localizatorul GPS SS-GP15 are numai 6 cm, fiind rezistent la apă (certificare cu grad de protecție IPX5). Este potrivit pentru monitorizarea părinților, bunicilor, copiilor sau a persoanelor cu dizabilități, ce au nevoie de atenție permanentă. Are un design inovator, este ușor de purtat și eficient - detectează locația exactă a purtătorului, deoarece utilizează tehnologia U-blox GPS și rețelele GSM/GPRS. Frecvențele au o acuratețe de 2,5 m, fiind cele de 850/1900 MHz și 900/1800 MHz. De aceste funcții te vei folosi cu ajutorul telefonului smart utilizat și nu este nevoie de programe speciale instalate și plata unei taxe lunare. Prin simpla trimitere a unui mesaj (SMS) către SS-GP15, primești un răspuns cu un link de la "Google Maps" ce indică poziționarea exactă a dispozitivului. Autonomie de la 4 la 10 zile (mod normal) și până la 20 de zile (program Stand-By).

Întrebări despre trackerele GPS pentru bătrâni

Cum poate fi purtat?

Acestea se prezintă sub forma unor ceasuri și pot fi purtate la mână, ele fiind confortabile și plăcute la atingere datorită materialelor delicate folosite și designului ergonomic, atrăgător și rezistent. De asemenea sunt rezistente la umezeală și praf.

Este ușor de configurat?

Trackerele GPS pentru bătrâni sunt foarte ușor de folosit și de configurat, ele pot fi folosite prin intermediul unei aplicații prin care vă puteți proteja familia. Pot fi purtate la mână, exact ca un ceas. De asemenea, prezintă o funcție de ascultare la distanță cu fidelitate acustică ridicată.

Este prevăzut cu funcție de ascultare?

Prin intermediul acestor trackerele GPS, poți urmări traseul parcurs și a ține legatura cu cei dragi, comunicând prin apeluri telefonice. Poți asculta chiar și ce se întâmplă în jurul dispozitivului. Ele funcționează cu SIM din rețelele Orange, Vodafone sau Telekom.

Se pot memora contacte de urgență (funcție SOS)?

Pe lângă posibilitatea de a putea monitoriza în permanență, funcția SOS, cu ajutorul căreia purtătorul poate să te contacteze atunci când are o urgență de orice natură (urgență medicală, se simte în pericol) este esențială. Bineînțeles că pot fi memorate numere de telefon pentru a fi contactate în caz de urgență. Spre exemplu, unele dispozitive permit memorarea a maxim 5 contacte.

Poate fi achiziționat/utilizat și pentru copii sau persoane adulte cu dizabilități?

Acesta se poate folosi în cazul în care există posibilitatea ca celor în vârstă, bunici, părinți, să li se facă rău cand sunt plecați de acasă și au nevoie să ceară ajutor. Oferă posibilitatea de localizare permanentă și urmărirea traseului parcurs prin intermediul unei aplicații. Așadar se poate utiliza și pentru copii și adulți cu dizabilități.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Aparat Măsurat Saturație Oxigen (Pulsoximetru)
Cel mai bun aparat pentru măsurarea saturației de oxigen (pulsoximetru)

Îl pui pe deget și în câteva secunde poți vedea pe ecran saturația oxigenului din sânge. Atât de simplu se poate folosi un pulsoximetru. Vezi ce modele sunt cele mai bune.

Cea Mai Bună Pernă Electrică cu Încălzire
Cea mai bună pernă electrică cu încălzire

Dacă ai probleme cu gâtul sau dureri frecvente de cap, o pernă cu încălzire electrică îți poate alina durerile și te poate relaxa într-un timp foarte scurt.

Cel mai bun Aparat de Aerosoli cu Ultrasunete pentru Copii
Aparate de aerosoli cu ultrasunete pentru copii

Oferă-i copilului cel mai bun tratament natural pentru episoadele de astm sau răceală. Cu acest aparat modern ai beneficiile aerului curat de litoral direct la tine acasă.

Cel Mai Bun Brâu Lombar Pentru Dureri de Spate
Cel mai bun brâu lombar (centură lombară)

Cari constant greutăți, ai avut hernie de disc sau ai dureri constante de spate? O centură lombară îți protejează cea mai sensibilă parte a coloanei vertebrale.

Cele mai bune Termometre Fără Contact (cu infraroșu)
Termometre cu infraroșu fără contact pentru uz intens

Te vizitează multe persoane și vrei să te asiguri că acestea sunt perfect sănătoase? Un termometru cu infraroșu fără atingere e ceea ce îți trebuie. Vezi cele mai bune modele.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe