Modele Bune de Ceasuri cu Localizare GPS pentru Copii

Ceasuri cu localizare GPS pentru copii

Modificat la 20 octombrie 2021
Articol evaluat de 84 ori:
Pagină realizată de:
Andrei Ursache
Andrei Ursache

De ce să-i cumperi copilului un ceas cu localizare GPS?

Unul din cele mai importante aspecte din viața de părinte este să oferim siguranță copiilor noștri. Iar pentru asta facem apel cel mai adesea la tehnologie. Și ar fi păcat să nu, pentru că aceasta face tot procesul mult mai ușor. Spre exemplu cu ajutorul unui ceas cu localizare GPS poți afla unde este posesorul deoarece acest dispozitiv știe să-și ia poziția exactă sau aproximativă GPS în funcție de antenele GSM la care are acces și să o raporteze. În felul acesta părinții au acces la informația privind locația printr-o aplicație IOS sau Android. Beneficiile sunt multiple.

Poți să definești mai multe zone de siguranță și să fii notificat când copilul intră sau iese dîn zona respectivă. Poți să verifici zonele în care a fost copilul pe parcursul zilei sau să fii notificat când ceasul nu mai are baterie sau este oprit. Mai mult, ceasurile care au și funcție de telefon pot fi apelate așa încât poți lua legătura cu copilul fără să fie nevoie să îi cumperi un telefon dar să ai totuși sentimenul de siguranță.

Modele bune de ceasuri cu localizare GPS pentru copii

Premium

* Prezentare video mai jos

Helmer

 • Dispozitivul utilizează sateliți GSM / GPRS și GPS
 • Permite trimiterea de informații și coordonate exacte către aplicația mobilă
 • Perimetru Geofence
 • Ascultare la distanță
 • Comunicare bi-direcțională
Verifică prețul

Ceasul pentru copii Helmer are ecran tactil color, protecție IP67, și oferă un control comod și simplu. Smartwatch-ul utilizează sateliți GSM / GPRS și GPS, care vă permit să urmăriți și să localizați copiii, apoi să trimiteți informații și coordonate exacte aplicației mobile cu o precizie de sub 10 metri. Ceasul poate fi controlat și monitorizat utilizând aplicația mobilă Setracker, care poate fi descărcată utilizând codul QR, sau descărcând aplicația din Google Play Store, sau Apple App Store. De asemenea, smartwatch-ul Helmer, oferă senzor de siguranță pentru înlăturarea ceasului, perimetru de siguranță Geofence, microfon spion pentru monitorizare, mesaje vocale și text, comunicare bidirecțională, agendă cu 10 numere de telefon care pot suna și care pot fi apelate, și două butoane SOS pentru urgențe, configurabile pentru 2 numere de telefon.

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

TechONE™ GW400X

 • Buton SOS
 • Cameră foto
 • Submersibil
 • WiFi
 • Antenă ceramică
Verifică prețul

Cu un design robust și rezistent, ceasul TechONETM GW400X va rezista la cel mai intensiv regim de utilizare. De asemenea producătorii au au creat acest model submersibil, 30min în apă, la o adâncime de maxim 1 metru, dar păstrând touchscreen-ul funcțional în același timp. Mai mult decât atât, bateria de 450mAh lithium-polymer va asigura o utilizare de lungă durata, iar încărcătorul magnetic îl face foarte ușor și rapid de pus la încărcat. Smartwatch-ul GW400X oferă poziționare GPS+WiFi+AGPS+LBS, microfon spion pentru monitorizare, buton SOS pentru urgențe, comunicare bidirecțională, cameră foto, perimetru de siguranță, mesaje vocale și text, agendă cu 10 numere de telefon, pedometru, funcția “nu deranja”, oprire de la distanță, funționează în rețelele Vodafone/Orange/Telekom și este compatibil Android și iOS.

la buget

MoreFIT™ MX190

 • Utilizare ușoară
 • Comunicare bi-direcțională
 • Multifuncțional
 • Realizat din materiale durabile
 • Design modern
Verifică prețul

Smartwatch-ul MX190 este realizat din materiale de cea mai bună calitate, ceea ce îl va face foarte rezistent în timp. Ceasul beneficiază de sistemul de operare Android personalizat, care împreună cu ecranul tactil color foarte sensibil, va oferi o experiență de utilizare extrem de ușoară, mai ales că meniul este disponibil și în limba română. MX190 este un smartwatch versatil, care oferă poziționare LBS, cameră foto frontală, buton lateral pentru răspundere apel, buton SOS, comunicare bidirecțională, mesaje vocale și text, perimetru de siguranță Geofence, pedometru, avertizare baterie descărcată, funcția "nu deranja" și funcționează în rețelele Vodafone, Orange și Telekom.

Ceasul funcționează și în rețelele 4G (Digi), pentru îmbunătățirea preciziei localizării. Modelul LT05 este realizat din materiale de cea mai bună calitate, ceea ce îl va face foarte rezistent în timp chiar și la o utilizare dură. Cel mic poate realiza poze sau chiar videoclipuri oricând își dorește putând astfel să își dezvolte chiar și un mic hobby. Camera poate fi controlată și de părinți, de la distanță, din aplicație. Deasemenea se poate realiza și apel video. Ceasul beneficiază de sistemul de operare Android customizat care împreună cu ecranul touch color foarte sensibil va crea o experiență de utilizare extrem de ușoară. Meniul este disponibil și în limba romană. Dispozitivul beneficiază de toate tipurile disponibile de poziționare obținând o localizare precisă atât în aer liber cât și în interiorul clădirilor.

Noua gamă de ceasuri smart pentru copii marca MoreFIT. Procesor nou model MTK6261D de la MediaTek cu consum redus de energie pentru îmbunătățirea timpului de stand by, până la 7 zile. Construcție solidă ultra rezistentă. Atât carcasa cât și geamul display-ului sunt făcute că să reziste la cele mai dure tratamente. Radiațiile emise sunt mult sub limitele Uniunii Europene și ale Statelor Unite, de până la 10 ori mai puține decât un telefon. MoreFITTM este singurul producător care folosește cel mai performant tip de antenă pentru ceasurile cu GPS. Antena ceramică oferă o calitate mult mai bună a semnalului și implicit a apelurilor vocale și a datelor mobile. Finisaje de calitate, subțire și utra ușor. Toate acestea fac din MX600 un model extrem de ușor de purtat și confortabil. Camera foto de HD cu care cei mici pot surprinde oricând lucrurile interesante care îi atrag. Ecranul plin de culori și touch-ul extrem de sensibil fac navigarea prin meniurile ceasului foarte ușoară. Deasemenea ecranul mare de 1.44 inch face ca vizibilitatea să fie mult îmbunătățită.

Ceas smartwatch GPS copii MoreFIT™ MX528. Produsul este realizat din materiale de cea mai bună calitate, ceea ce îl face foarte rezistent în timp. Ceasul este solid și promite să reziste în timp, chiar și la o utilizare dură. Funcțiile acestuia sunt: cameră foto laterală, lanternă, sistem Android Custom, poziționare LBS, buton SOS, mesaje vocale și text, pedometru, alarmă, monitorizare spion, comunicare bi-direcțională și multe alte funcții! Ceasul funcționează în rețelele Vodafone, Orange și Telekom.

Smartwatch Canyon Tony CNE-KW31BB, LCD 1.54, 32MB RAM, Bratara silicon, dedicat pentru copii (Negru)

 • Design modern
 • Rezistență crescută
 • Greutate redusă
 • Simplu de fixat
 • Confortabil
Verifică prețul

Cu toții știm că cei mici sunt atrași de accesorii cât mai colorate, care să le atragă atenția. Copii sunt atrași în general de luminițe și sunete, de aceea, jucăriile care includ aceste facilități, sunt ideale de făcut cadou. Ceasul Tony KW-31 de la Canyon este un mini telefon, dotat cu multiple aplicații și funcții. Este dotat cu cameră foto de 0.3 megapixeli, spațiu pentru cartelă SIM și poate fi dotat și cu card microSD de până la 32 GB. Are un design modern, special creat pentru gusturile celor mici.

Întrebări despre ceasurile cu localizare GPS pentru copii

Cum știi că ceasul detectează localizarea corectă?

Ceasurile cu localizare GPS pentru copii utilizează sateliți GPS și rețele de semnal GPRS/GSM, asigurând transmiterea locației exacte a copiilor (cu o precizie de +/- 10 m). Astfel, îți vei putea monitoriza constant copilul, ceasul fiind conectat la numărul de telefon memorat - sunt prezentate informațiile și coordonatele exacte.

Poate fi apelat atât vocal cât și video?

Una din funcțiile principale ale ceasurile cu localizare GPS pentru copii, este apelul intercom sau comunicarea bidirecțională. Totuși, majoritatea modelelor "budget" nu permit apelarea video, această funcție fiind disponibilă doar pentru unele modele mai costisitoare.

Poate stoca numerele părinților?

Ceasurile cu localizare GPS pentru copii înglobează funcții diverse, de la posibilitatea monitorizării locației și până la funcția de telefon. Pentru ca aceste informații să fie transmise în timp real părinților, este nevoie ca ceasul să fie conectat cu un număr de telefon. Oricare ar fi brandul ales, aplicațiile ceasului sunt compatibile cu IOS și Android, funcționând în rețelele de telefonie mobilă utilizate (Vodafone, Orange, Telekom).

Cât durează bateria?

Ceasurile cu localizare GPS pentru copii sunt dispozitive inteligente, prevăzute cu o serie de funcții utile. Specificațiile bateriei (durată, timp de încărcare) diferă de la un brand la altul, însă în descrierea celor mai multe modele vei remarca specificată durata bateriei în standby, care poate fi și până la 100h. În funcție de timpul de utilizare și folosirea funcțiilor, baterie se va descărca treptat.

Are nevoie de SIM ca să funcționeze?

Majoritatea ceasurilor cu localizare pentru copii, au nevoie de cartelă SIM pentru a funcționa în parametri optimi. În lipsa acesteia, ceasul poate fi folosit similar unui telefon fără cartelă, dar nu este recomandat. Bine de știut este că aproape toate funcțiile se bazează pe date mobile și nu pe număr de minute/mesaje.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Remorcă de Bicicletă de Plimbat Copii
Cea mai bună remorcă de bicicletă de plimbat copii

Vrei să-ți poți lua copilul la plimbare cu bicicleta? Investește într-o remorcă de bicicletă tip cărucior. Află care sunt cele mai bune.

Cel Mai Bun Kart cu Pedale Pentru Copii
Cel mai bun kart cu pedale pentru copii

Pregătește-ți copilul de mic pentru condus. Cumpără-i un kart cu pedale și va putea trăi senzația Formula 1 fără riscurile pe care le implică o bicicletă sau o trotinetă.

Cel Mai Bun Spray De Căpușe Pentru Copii / Adulți
Cel mai bun spray împotriva căpușelor

Stai mult în aer liber și vrei să nu ai grija căpușelor? Alege un spray de calitate împotriva insectelor și îți poți lăsa copilul să zburde prin grădină / parc toată ziua.

?Olițe portabile (cu pungi de unică folosință) pentru copii de până la 3 ani. Modele și păreri.
Olițe portabile cu pungi pentru copii, utile în călătoriile lungi

Vrei să-ți iei de pe cap problema oliței atunci când pleci în călătorie cu copilul (cu mașina, trenul sau avionul)? Olițele portabile cu pungi de unică folosință sunt soluția!

Cea Mai Bună Poartă de Fotbal de Copii cu Plasă
Cea mai bună poartă de fotbal pentru copii

Te-ai săturat să tot alergi după mingiile șutate de copilul tău? O poartă de fotbal cu plasă poate fi obiectul ideal de joacă în grădină singur sau alături de alți prieteni.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe