Cel Mai Bune Cărucior Ușor pentru Copii. Ultracompact

Cărucioare foarte ușoare pentru copii (ultracompacte)

Modificat la 21 octombrie 2021
Articol evaluat de 83 ori:
Pagină realizată de:
Ildiko Popescu
Ildiko Popescu
Ianis Pipor
Ianis Pipor

Cauți un cărucior ușor? Află despre modelele ultracompacte

Să urci și să cobori scările de câteva ori pe zi nu va fi o problemă, până ce nu ai un bebeluș - și va fi nevoie să cobori și cu căruciorul pentru plimbările zilnice. Mai ales dacă nu există lift și când călătorești frecvent, un cărucior ultracompact este soluția perfectă. Îl poți plia rapid și simplu, fie pentru plimbare, fie pentru transportul în portbagajul mașinii, sau pentru depozitare. Avantajul acestui tip de cărucior, pe lângă faptul că se manevrează facil, grație greutății reduse și al posibilității plierii, este faptul că îndeplinește funcțiile unui cărucior complet. Va trebui să citești cu atenție întreaga descriere a fiecărui brand, pentru a identifica dacă asigură accesorii precum: coș de cumpărături, plasă pentru insecte, protecție pentru picioare, protecție ploaie, geantă pentru depozitarea articolelor diverse.

De cele mai multe ori, părinții optează pentru această variantă de cărucior în completarea unuia mai performant, dar care este operat mai greu. Un cărucior ultracompact este prevăzut cu centură de prindere pentru siguranța transportului celui mic, se manevrează facil , iar costul oscilează în funcție de producător.

Cele mai ușoare cărucioare pentru copii

Cel mai bun

Carucior Sport Ultracompact Selena

 • Plierea/deplierea facilă
 • Design ultra-compact
 • Manevrabilitate ridicată
 • Reglabil 2 poziții.
 • Confort sporit.
Verifică prețul

Acest cărucior sport Coccolle Selena deține atât de multe avantaje încât nu are cum să nu te surprindă. Atât poziția spătarului, cât și cea a suportului pentru picioare sunt reglabile în mai multe poziții distincte, pentru a asigura confort maxim copilului tău. Căruciorul reprezintă un mijloc de transport ușor, facil de folosit, iar sistemul de pliere ultracompact îți va permite să îl poți manevra și strânge cu o singură mână atunci când te folosești de cealaltă pentru a ține bagaje, sau pe cel mic.

la buget

Carucior Nania Orla, Kaki

 • Compact;
 • Modern;
 • Eficient;
 • Rapid;
 • Materiale de calitate.
Verifică prețul

Căruciorul ORLA este un model compact, de generație nouă, un cărucior de oraș pe care îl închizi automat cu o singură mână. Are un aspect ultra modern, datorită roților sale transparente și a culorilor folosite. Căruciorul poate fi folosit imediat după naștere, deoarece se întinde complet datorită spătarului reglabil, precum și a suportului pentru picioare pe care il poți ajusta. Bebelușul va fi în siguranță tot timpul, susținut cu un ham în cinci puncte pe care îl poți ajusta în funcție de necesitate.

Premium

Carucior ultracompact Tourist colectia Signature, Oyster, Joie

 • Ultracompact;
 • Fiabil;
 • Practic și eficient;
 • Util;
 • Materiale de calitate.
Verifică prețul

Caruciorul tourist™signature este simpaticul partener de călătorie, care va atrage cu siguranță toate privirile, fiind fabricat din materiale premium și fiind ușor de pliat și transportat oriunde. Acest cărucior face parte din colecția în ediție limitată, caracterizata prin stilul chic, elegant, dar si modern. Căruciorul se pliază rapid și usor, cu o singură mână, fiind un cărucior ultra compact, având greutatea sub 6 kg. Materialele sunt special tratate, roțile sunt de tip EVA, foarte rezistente, iar frâna de tip OneTouch, care se acționează rapid, la o simplă apăsare.

Carucior sport Kinderkraft Lite UP, de la nastere, Gri

 • Sistem de pliere rapid și compact
 • Centură de siguranță reglabila
 • Salteluță reversibilă confortabilă
 • Copertină amplă și pliabilă
 • Spătar reglabil printr-un clips
Verifică prețul

Acest model de cărucior se poate folosi încă de la primele zile de viață a copilului tău, acesta fiind în siguranță datorită centurii reglabile cu prindere în 5 puncte, cu protecție antialunecare, dar și a bării în forma de "T". Confortul bebeșului este asigurat de salteluța detașabilă și lavabilă, de spătarul reglabil, de capotina amplă și pliabilă dotată cu fereastra transparentă, dar și de învelitoarele pentru vreme ploioasă. Roțile căriuciorului sunt pivotante, iar frâna este centralizată pe roțile posterioare. Este comod de folosit și transportat datorită sistemului de pliere rapid.

Carucior Sport cu strangere tip Troller Baby Grace A9, Albastru

 • Design modern
 • Pliabil
 • Portabil
 • Greutate redusă
 • Rezistență crescută
Verifică prețul

Caruciorul Sport cu strângere tip Troller Baby este realizat din materialele de calitate, având spătarul reglabil în trei poziții până aproape de orizontala, asigurând un confort sporit micuțului tău. Are patru roți cu diametrul de 15 cm și frâna centralizată pentru o oprire eficientă, la care se adaugă faptul că roțile din față sunt pivotante, se rotesc 360 grade și au suspensii interne. Mânerul telescopic este perfect pentru transport chiar dacă este dotat cu parasolar și coș pentru cumpărături. Pliat el ocupă foarte puțin spatiu, fiind ideal pentru vacanțe.

Carucior Sport Nitro LX, cu Bara de Protectie Dark Pewter, Joie

 • Căruciorul se poate folosi de la 0 luni
 • Șasiu extrem de ușor
 • Pliere sub formă de umbrelă
 • Șezutul este reglabil în mai multe poziții
 • Suport pentru picioare reglabil
Verifică prețul

Căruciorul se poate folosi de la 0 luni, având o poziție de somn confortabilă, șezutul este reglabil, la fel că și suportul pentru picioare și spătarul. Siguranța copilului este asigurată de bara de protecție și de centurile reglabile și extrem de comode. Pentru confortul părinților, căruciorul are o greutate redusă și se pliază sub formă de umbrelă, poate fi transportat foarte ușor cu ajutorul mânerelor ergonomice extrem de comode. Dispune de suspensii pentru toate roțile căruciorului, ceea ce îl face potrivit și pentru plimbările pe tern accidentat, iar copertina oferă protecție pentru zilele de vară.

Alege acest cărucior pentru transportarea în siguranță a copilașului tău. Încape cu ușurință în portbagajul mașinii și vei avea loc și pentru cumpărături. Materialul său este ușor de curățat și întreținut, rezistent și impermeabil. Bara de protecție poate fi desfăcută complet, iar interiorul roților este transparent. Se pliază ușor chiar și cu o singură mână. Greutatea sa totală este de doar 7.1kg. Există trei trepte de poziție a spătarului, iar poziția de somn este foarte confortabilă pentru cel mic.

Carucior sport compact, bidirectional, pliabil si portabil, Easy A6 - Smiley face

 • Rezistență crescută
 • Pliabil
 • Compact
 • Portabil
 • Ușor de manevrat
Verifică prețul

Acest produs este alegerea perfectă pentru tine în cazul în care cauți un cărucior sport, foarte compact și simplu de folosit. Are un design modern, se pliază foarte ușor și încape perfect în portbagajul mașinii, lăsând spațiu suficient și pentru bagaje sau cumpărături. Copilul poate fi așezat cu fața sau cu spatele față de părinte, datorită sistemului rotativ amplasat sub scaun. Este un cărucior ușor, cântărind mai puțin de 7 kilograme, dar este în același timp rezistent. Prin materialul de calitate, roțile amortizează șocurile.

Întrebări despre cărucioarele ultracompacte pentru copii

Până la ce vârstă poate fi folosit un cărucior compact?

Cărucioarele ultracompacte pentru copii sunt recomandate a fi folosite de când poate sta copilul în poziție șezut și până ce acesta ajunge la o greutate de 15 kg. Asta înseamnă aproape 4 ani. Unele modele sunt recomandate chiar de la naștere întrucât poziția spătarului se reglează până la orizontală.

Se pliază ușor pentru utilizare, manevrare și depozitare?

Marele beneficiu al cărucioarelor ultracompacte pentru copii este faptul că sunt foarte ușoare, se pliază dintr-o singură mișcare, ocupă foarte puțin loc combinând confortul și siguranța copilului cu nevoile părinților care au nevoie de soluții practice, rapide și funcționale.

Care este greutatea cărucioarelor compacte?

Cărucioarele ultracompacte pentru copii sunt concepute pentru a ușura organizarea mai ales în vacanțe sau la plimbare adică să poată fi transportate, pliate și deschise cu mare ușurință. De aceea, majoritatea modelelor au o greutate cuprinsă între 4,5 și 7 kg.

Ce accesorii are un astfel de cărucior?

Cărucioarele ultracompacte pentru copii sunt dotate cu multiple accesorii care să te ajute în organizarea la plimbare dar și să ofere confort. De exemplu acestea vin cu pernă, suport pentru pahar, huse pentru picioare, husă pentru ploaie, umbrelă sau buzunare pentru depozitare.

Cu ce tip de sistem de prindere este prevăzut?

Cărucioarele ultracompacte pentru copii sunt concepute pentru a se plia, deschide dar și a fi transportate foarte ușor. De aceea majoritatea modelelor disponibile pe piață, după pliere, se pot pot prinde pe umăr sau pe spate cu ajutorul unor barete special montate pentru transport.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Bicicletă Fără Pedale - Copii
Cea mai bună bicicletă fără pedale pentru copii

Învață copilul să meargă pe bicicletă fără efort încă de la o vârstă fragedă. Bicicletele fără pedale le permi copiilor să facă mișcare și să învețe să-și țină echilibrul jucându-se.

Cea Mai Bună Periuță Electrică pentru Copii
Cea mai bună periuță electrică pentru copii

Îți dorești o dantură îngrijită pentru copilul tău? O periuță electrică este primul lucru pe care trebuie să-l cumperi din momentul în care începe să se spele singur/ă pe dinți.

Cel Mai Bun ATV Electric Pentru Copii
Cel mai bun ATV electric pentru copii

Conducerea unui ATV electric prin parc îi poate oferi copilului tău senzații de bucurie și în același timp îl poate învăța primele reguli ale condusului.

Cele Mai Bune Role Reglabile pentru Copii
Role reglabile de calitate pentru copii

Îți dorești ca copilul tău să facă mai multă mișcare? Cumpără-i o pereche de role de calitate reglabile pe care le poate folosi câțiva ani și cu ajutorul cărora se poate dezvolta sănătos.

Modele Bune de Ceasuri cu Localizare GPS pentru Copii
Ceasuri cu localizare GPS pentru copii

Îl știi în siguranță și îi cumperi și un accesoriu cool cu care se poate mândri în fața colegilor. În câteva momente poți afla direct de pe telefon locul unde se află fără să fie nevoie să-l luni și să-l stresezi.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe