Cea Mai Bună Poartă de Fotbal de Copii cu Plasă

Cea mai bună poartă de fotbal pentru copii

Modificat la 12 octombrie 2021
Articol evaluat de 36 ori:
Pagină realizată de:
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici
Nicolae Filimon
Nicolae Filimon

De ce să-i cumperi copilului tău o poartă de fotbal cu plasă?

Să joci fotbal poate fi o modalitate foarte bună de a-ți petrece după-amiaza alături de amici. Este nu doar distractiv, dar și sănătos, datorită beneficiilor pe care efortul fizic le are asupra organismului și în plus, te ajută să arzi calorii și îți îmbunătățește echilibrul și coordonarea.

Crează, rapid și simplu, un teren de fotbal privat pentru copilul tău, chiar în propria curte, sau în cel apropriat parc. Datorită porții copilul tău se poate antrena sau juca cu prietenii chiar și acasă, fără a fi nevoie să se deplaseze la un teren unde nu poate fi supravegheat.

Poarta este foarte stabilă, de obicei este realizată din țevi de oțel (profile), vopsite cu pulbere, astfel transportul este ușor și asamblarea rapidă. Pachetul de astfel de produse conține și 8 ancore pentru fixarea porții la sol, plasă pentru poartă, geantă de transport și în unele cazuri minge de fotbal, specială pentru antrenament.

Ele sunt pentru exterior, de aceea trebuie depozitată într-un loc uscat pe timp de iarnă pentru a prelungi durata de viaţă a produsului.

Cea mai bună poartă de fotbal pentru copii

Cel mai bun

Poarta de fotbal pliabila, 90x59x61 cm

Este fabricată din PVC, ceea ce înseamnă că este extrem de ușoară, deci poate fi mutată cu ușurință oriunde dorești, iar plasa este foarte rezistentă, inclusiv la razele UV. La finalul sezonului cald, se demontează și se poate depozita în debara, ori magazie și nu ocupă mult spațiu. Ia-ți copii și hai la un meci de fotbal chiar în spatele curții.
Verifică prețul

Această poartă pliabilă de fotbal este accesoriul perfect pentru grădina ta, fie că vrei să te distrezi cu copilul tău, ori vrei să te relaxezi în week-end și să faci ceva mișcare.

la buget

Set de joaca, 2 porti de fotbal cu pompa de umflat si minge de fotbal

Acest set este unul extrem de ușor de instalat în locul unde va fi utilizat, iar atunci când nu îl folosești îl poți plia ușor. Poarta poate fi demontată și ușor de depozitat sau de luat cu tine când ieși cu familia la iarbă verde. Cei mici se vor bucura de aerul curat, iar tu poți face mișcare alături de ei nestingherit.
Verifică prețul

Acest set de mingii cu o poartă este cadoul ideal pentru cei mici. Dacă le place fotbalul și au nevoie de un loc unde să se joace în voie, acest set le va umple fețele de bucurie.

Premium

Poartă fotbal SG500 mărimea M bleumarin-portocaliu KIPSTA

Plăcuțele permit porții să nu fie în contact direct cu solul, pentru a reduce coroziunea în timp. Datorită formei și structurii din metal, rezistă la şocuri şi la intemperii. Asigură stabilitate pe orice tip de suprafață, chiar și fără elemente de fixare. În plus, se asamblează fără şuruburi sau ustensile.
Verifică prețul

Această poartă are ca dimensiuni interioare 180 x 120 x 90 cm, diametrul stâlpilor măsoară 41mm și are o greutate de aproape 10 kg. Poarta SG500 este prevăzută cu plăcuțe aderente pentru mai multă stabilitate.

Jucarie Set de Joaca, 2 Porti de Fotbal cu Pompa de Umflat, Minge de Fotbal SALAMANDRA KIDS®

Asamblarea portii de fotbal este foarte simplă, nu sunt necesare unelte sau minute în șir muncind la aceasta, asamblarea se face ușor, având tot ceea ce este necesar inclus în pachet. Materialul din care este confecțonată poarta este plastic, deci este foarte ușor de transportat de copii și montat, chiar în parc sau grădina din spatele casei.
Verifică prețul

Setul cuprinde minge și pompă fotbal. Este un joc perfect pentru a îndeamna copilul pe drumul unei vieți sănătoase prin mișcare, dezvoltând abilități psiho-motorii și de coordonare.

Poartă Fotbal SG500 mărimea S bleumarin/roșu KIPSTA

Pentru siguranță, poarta se fixează cu ajutorul celor 3 ţăruşuri ce asigură prinderea în iarbă. Rezistența la frecare se datorează formei și structurii din metal, menite să facă față şocurilor şi intemperiilor. În plus este foarte simplu de montat sau demontat deoarece se asamblează fără şuruburi sau unelte.
Verifică prețul

Acest model de poartă de fotbal este ideală pentru meciurile fără portar, datorită dimensiunii S. Ca dimensiuni aceasta măsoară la interior 95x70x48 cm. Diamtrul tubului este 41mm și are o greutate de 4kg.

Set 2 porti de fotbal cu Minge, pompa pentru umflat si plasa pentru porti

Porțile sunt o alegere ideală pentru iarbă, grădini, plaje sau chiar pentru interioare. Cu tuburile necesare și livrarea corespunzătoare, cele 2 porți de fotbal sunt foarte ușor de asamblat. Asamblarea este foarte simplă și rapidă, încât distracția poate începe acum! Încurajează-ți copiii să facă mișcare!.
Verifică prețul

Copiii vor învăța mișcările și precizia în timp ce vor experimenta victorii. 2 porți de fotbal sunt perfecte, iar distracția copiilor este garantată! Setul conține de asemenea, o minge și o pompă.

Întrebări frecvente despre porțile de fotbal pentru copii

Din câte componente este alcătuit setul?

Ele variază în funcție de modelul cumparat. Orice set de fotbal are în alcătuirea sa o poartă cu plasă dreptunghiulară, care este suficient de mare și solidă pentru loviturile de minge, o minge de fotbal cu pompă de dimensiuni reduse, ancore pentru stabiliatea porții.

Din ce material este realizată poarta?

Poarta este foarte stabilă, realizata din tevi de oțel vopsite electrostatic, pentru protecție la intemperii. Setul este creat pentru începători sau jucatori intermediari, nu pentru lovituri puternice. Pachetul conține mai multe ancore pentru fixarea porții.

Unde se poate monta poarta pentru copii?

Dacă locuiești la casă, de exemplu, și vrei un astfel de set, este preferabil să îl montezi în curte (în cazul în care este spațioasă și nu este îngrădită de masini sau o masa cu scaune, spre exemplu ).

Poarta de fotbal este reglabilă?

Majoritatea modelelor disponibile pe piață vin în dimensiuni adaptate vârstei jucătorilor sau spațiului în care va fi amplasată. Deși se montează din mai multe bucăți, de obicei porțile nu sunt reglabile. de aceea e bine să te informezi exact pentru ce vârstă este potivit modelul pe care vrei să îl cumperi.

Cum se fixează poarta de fotbal pentru copii?

În funcție de modelul ales, respectiv de interior sau exterior, poarta de fotbal pentru copii conține și elemente de fixare atât în iarbă cât și pe alte suprafețe. Asta pentru că siguranța copiilor în timpul jocului este esențială. Acordă așadar o mare atenție fixării porții înainte de joc.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cele mai bune Coșuri de Baschet pentru Curtea Casei
Coșuri de baschet bune de pus în curtea casei

Vrei să ai propriul tău loc de antrenament pentru baschet direct în curtea casei? Te poți juca împreună cu copilul sau copilul își poate chema prietenii pentru o partidă bună de mișcare.

Cea Mai Bună Tabletă LCD de Scris și Desenat pentru Copii
Tablete LCD de scris și desenat pentru copii

Vrei să scapi de hârtiile și cariocile de prin casă? Cu ajutorul unei tablete LCD pentru scris și desenat copilul tău poate folosi sute de nuanțe de culori și mii de foi fără niciun cost extra.

Cea Mai Bună Păpușă de Machiat / Coafat
Cea mai bună păpușă de machiat / coafat

Dacă nu vrei ca fetița ta să încerce să se machieze sau coafeze singură, cumpără-i o păpușă specială pe care își poate etala talentul artistic.

Cel Mai Bun Kart cu Pedale Pentru Copii
Cel mai bun kart cu pedale pentru copii

Pregătește-ți copilul de mic pentru condus. Cumpără-i un kart cu pedale și va putea trăi senzația Formula 1 fără riscurile pe care le implică o bicicletă sau o trotinetă.

Cea Mai Bună Căsuță de Joacă De Exterior Pentru Copii
Căsuțe de joacă de exterior pentru copii

Vrei să-ți surprinzi copilul cu un loc de joacă în grădină dar bugetul este o problemă? Află care sunt cele mai ieftine căsuțe de joacă de exterior pentru copii.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe