Cel Mai Bun Aparat de Vâslit pentru Acasă

Aparate de vâslit de calitate pentru fitness acasă

Modificat la 26 octombrie 2021
Articol evaluat de 121 ori:
Pagină realizată de:
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici
Nicolae Filimon
Nicolae Filimon

Aparatul de vâslit - fitness pentru tot corpul

Obținerea greutății dorite și tonifierea corpului îți poate părea o adevărată provocare, mai ales atunci când programul zilnic nu îți permite să mergi la sală. Dacă integrezi în rutina zilnică un program de exerciții, realizate cu aparatura potrivită, îți vei atinge scopul mult mai repede. Cu un aparat de vâslit vei putea lucra toate grupele de mușchi, astfel că îți vei pune în mișcare întregul corp. Bineînțeles, este nevoie să îl alegi pe cel adecvat nivelului tău de performanță, unele dintre acesta fiind recomandate doar celor avansați și experților.

Optează pentru un model cu afișaj LCD care generează cât mai multe informații utile (contorizarea exerciții, timp, distanța parcursă, BPM etc). De asemenea, orientează-te pentru cele care permit o greutate cât mai mare, pentru a fi sigur că îl poate folosi și restul familiei. Aparatele de vâslit sunt extrem de recomandate pentru slăbire și menținerea greutății, grație modului în care sunt concepute - combină exercițiile cardio cu programele fitness, fiind astfel mult mai eficient, comparativ cu alte categorii de aparate de sport.

Ce aparate de vâslit poți comanda online

Stream M1 aparat de vâslit magnetic

 • Rezistent
 • Ergonomic
 • Ușor de folosit
 • Ușor de depozitat
 • Compact
Verifică prețul

Acest aparat de vâslit este extrem de rezistent și spre deosebire de alte produse similare, rezistența este magnetică și vine in 8 etape. Dacă te temeai că va ocupa mult spațiu, nu te mai teme. Acest produs este ergonomic și nu ocupă mult spațiu. Îți oferă pe lângă economisirea spațiului, o mare mobilitate datorită faptului că poate fi depozitat pe verticală, este compact și vine cu roți pentru schimbare. Îți oferă suport pentru calculatoare și suport pentru tablete pentru datele de fitness. Exercițiile sunt o distracție acum.

Aparat vaslit Dash, iConsole, franare aer-magnetic, greutate maxima utilizator 135kg

 • Culoare: negru
 • Material: oțel
 • Greutate: 35.5 kg
 • Rezistență ridicată
 • Conține 15 programe
Verifică prețul

Acest aparat de vâslit de la Dash este ideal dacă vrei să exersezi acasă vâslitul. Are o capacitate/greutate de maxim 135 kg per utilizator. De asemenea, conține un sistem de frânare aer-magnetic care te va ajuta. Dacă vrei să te antrenezi cu acest aparat vei descoperi că este destul de ușor de folosit și exercițiile sunt o plăcere. Dacă nu știai, spre deosebire de alte aparate, îți poate antrena mai mulți mușchi decât cei obișnuiți: picioare și brațe, dar și abdomenul, spatele, șoldurile și picioarele.

Stoksman 2.0 cârma cu apă

 • Rezistent la apă
 • Afișaj LCD
 • Monitorizare atentă a exercițiilor
 • Ușor de folosit
 • Detalii de mare finețe
Verifică prețul

Acest produs se numește "cârmă cu apă" și are o mare rezistență la apă datorită reglării în funcție de nivel și efort. Datorită afișajului LCD ai totul la vedere pentru a monitoriza performanța, distanța parcursă, caloriile, mișcările cârmei pe minut. Ai parte de un produs cu o manoperă de înaltă calitate. Vei simți exercițiile drept o alergare lină folosind un glisier dublu din lemn de 120 cm cu o șină de plastic pentru o pregătire plăcută și liniștită. Una dintre culorile disponibile sunt fag lumină.

Aparate de vâslit de calitate pentru fitness acasă

Mergi direct în magazinul tău preferat.

fitlife.ro emag.ro electronic-star.ro decathlon.ro
Cel mai bun

Aparat de vaslit Hammer Pro Force

 • Tehnologie de frânare magnetică
 • 14 programe integrate
 • Zgomot redus
 • Confortabil
 • Asigură un antrenament eficient
Verifică prețul

Aparatul de vâslit Pro Force de la HAMMER este alegerea perfectă pentru orice sportiv care dorește antrenamente profesionale din confortul propriei case. Tehnologia cu frânare magnetică de la HAMMER asigură o mișcare fluentă, cu trageri sigure de lungă durată, cu simulare adevărată a vâslitului. Aparatul de vâslit dispune de o selecție de 14 programe integrate pentru a asigura un antrenament variat și eficient. Acest aparat a fost testat de peste 1000 de ori, iar rezistența magnetică premium asigură o mișcare ușoară, cu zgomot redus și deosebit de confortabil.

la buget

* Prezentare video mai jos

APARAT DE VÂSLIT 100 DOMYOS

 • Marca: DOMYOS
 • Material: oțel
 • Culoare: negru
 • Ușor de transportat
 • Rezistență crescută
Verifică prețul

Acest aparat de vâslit vine cu un avantaj extrem de important: este compact. După utilizare se poate plia în doar 5 secunde. Timpul de montare este 0 deoarece vine gata montat. Dacă vrei să exersezi canotajul acasă, ai parte de exerciții care îți vor antrena toți mușchii. Ai un scaun confortabil și un sistem de tragere cu elastic. În ceea ce privește transportul, este ușor de deplasat datorită greutății sale reduse, doar 13 kg și a celor 2 rotițe. Poți învăța rapid să îl folosești deoarece ai 2 elastice incluse pentru a progresa.

Premium

Cu aparatul de vaslit Viking 3 AR vei avea parte de o experiență care îți va aduce aminte de marile nave vikinge, fiind o combinație de bun gust și funcționalitate. Lemnul de frasin american este de calitate înaltă având un design elegant, finisat manual cu dublu-strat. Aparatul este laminat fiind durabil și solid, iar calitatea este de neegalat. Aparatul poate fi folosit de orice categorie de sportivi, intensitatea antrenamentului putându-se regla prin rotirea cadranului. Pe afișaj vei putea urmări timpul, distanța, caloriile arse și intervalele.

Aparat vaslit Zipro Nix, sarcina magnetica 9kg, greutate maxima utilizator 100kg

 • Eficient
 • Raport calitate - preț bun
 • Preț accesibil
 • Modern
 • Facil de utilizat
Verifică prețul

Pentru mulți dintre noi aspectul fizic contează și facem eforturi mari pentru a arăta cât mai bine. Mulți fac exerciții fizice, dar și mai mulți fac sport pentru că le place. Pentru aceia care adoră vâslitul, chiar dacă ne aflăm în pandemie există soluții: aparatul de vâslit. Cu ajutorul acestuia te poți bucura de sportul favorit chiar și în interiorul casei sale. Are o sarcină magnetică de 9 kg, iar greutatea maximă per utilizator este de 100 kg. Cu un design modern, se potrivește perfect în camera ta de forță.

Întrebari frecvente despre aparatele de vaslit

Ce durată trebuie să aibă o ședință de antrenament la aparatul de vâslit?

O ședință de antrenament la un aparat de vâslit se poate realiza cu ajutorul aplicației ce realizează conexiune între device-ul dumneavoastră și aparat. În funcție de programul pe care veți dori să îl utilizați, o sedință completă durează în medie 45 de minute.

Ce întreținere necesită un aparat de vâslit?

Efortul îmbinat cu plăcerea reprezintă un stil de viață ce îți oferă adrenalină, sănătate și chiar dezvoltare personală. Un aparat de vâslit te ajută la tonifierea și menținerea corpului la un nivel ridicat, acesta se poate plia și depozita ușor, însă mare atenție la praf, să îl ții într-un loc cât mai curat pentru a nu se deteriora.

Aparatul de vâslit se poate plia pentru economie de spațiu?

Exercițiile fizice sunt mai mult decât sănătate, le putem transforma într-un stil de viață. O posibilitate de a ne bucura de timpul liber și a îmbina utilul cu plăcutul, poate fi un aparat de vâslit. Acesta vă permite să îl pliați vertical, ocupând un spațiu restrâns.

Ce fel de informații pot vedea pe display în timpul antrenamentului?

La alegerea aparatului de vâslit, va trebui să acorzi atenție detaliilor furnizate de ecranul LCD. În mod evident, cu cât mai multe informații generează aparatul, cu atât acesta este mai performant: timpul, BPM, calorii consumate, număr tracțiuni efectuate, număr curse/minut.

Criterii de alegere ale unui aparat de vâslit

Trepte de rezistență

Când alegi un aparat de vâslit, unul dintre criteriile de selecție este reprezentat de treptele de rezistență. În funcție de treptele de care dispune aparatul, acesta poate fi potrivit pentru utilizatorii începători, intermediari și avansați, permițându-ți diversificarea exercițiilor, respectiv rezultate eficiente.

Greutate suportată

Masa maximă admisă pentru utilizatorii aparatului de vâslit este un aspect extrem de important la achiziție, mai ales dacă dorești ca aparatul să fie utilizat de mai mulți membri ai familiei, cu greutăți diferite. Unele aparate permit o greutate maximă de 100 kg, însă există și modele care suportă 120 sau chiar 150 kg.

Tip rezistență

În funcție de tipul rezistenței, vei descoperi mai multe modele de aparate de vâslit: rezistență inducție magnetică, rezistență pe bază de apă și modele de aparate de vâslit pe bază de aer și rezistență hidraulică. Alegerea o vei face în funcție de specificațiile tehnice pentru fiecare dintre cele 4 tipuri de rezistență.

Nivelul de pregătire

Programele de antrenament de care dispune aparatul de vâslit reprezintă unul dintre cele mai importante criterii de selecție: un începător are nevoie de programe potrivite pentru nivelul său, în timp ce un utilizator avansat își dorește un aparat cu programe intense, care depășesc nivelurile începător/intermediar.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Suport de Schiuri Pentru Bare Transversale
Cel mai bun suport de schiuri pentru bare transversale

Investește într-un suport de schiuri pentru mașină performant și sigur care se poate monta cu ușurință pe barele transversale deja existente ale mașinii.

Cea Mai Bună Poartă de Fotbal de Copii cu Plasă
Cea mai bună poartă de fotbal pentru copii

Te-ai săturat să tot alergi după mingiile șutate de copilul tău? O poartă de fotbal cu plasă poate fi obiectul ideal de joacă în grădină singur sau alături de alți prieteni.

Cele mai bune Coșuri de Baschet pentru Curtea Casei
Coșuri de baschet bune de pus în curtea casei

Vrei să ai propriul tău loc de antrenament pentru baschet direct în curtea casei? Te poți juca împreună cu copilul sau copilul își poate chema prietenii pentru o partidă bună de mișcare.

Cel Mai Bun Caiac Gonflabil de Agrement
Caiace gonflabile bune și accesibile

Alege cel mai bun caiac gonflabil pentru ieșirile tale în natură pe lacuri sau pe râuri. Te ajutăm cu modele disponibile online în România.

Cea Mai Bună Tablă De Șah Electronică
Cea mai bună tablă de șah electronică

Vrei să înveți mai bine șah dar nu ai acces la un profesor? Nicio problema. Tabla de șah electronică poate fi mentorul și partenerul tău mai bun de la care poți învăța.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe

Mai vrei opțiuni?

Caută direct în magazinul tău preferat.

fitlife.ro emag.ro electronic-star.ro decathlon.ro