Aparatul de vâslit - fitness pentru tot corpul

Ob╚Ťinerea greut─â╚Ťii dorite ╚Öi tonifierea corpului î╚Ťi poate p─ârea o adev─ârat─â provocare, mai ales atunci când programul zilnic nu î╚Ťi permite s─â mergi la sal─â. Dac─â integrezi în rutina zilnic─â un program de exerci╚Ťii, realizate cu aparatura potrivit─â, î╚Ťi vei atinge scopul mult mai repede. Cu un aparat de vâslit vei putea lucra toate grupele de mu╚Öchi, astfel c─â î╚Ťi vei pune în mi╚Öcare întregul corp. Bineîn╚Ťeles, este nevoie s─â îl alegi pe cel adecvat nivelului t─âu de performan╚Ť─â, unele dintre acesta fiind recomandate doar celor avansa╚Ťi ╚Öi exper╚Ťilor.

Opteaz─â pentru un model cu afi╚Öaj LCD care genereaz─â cât mai multe informa╚Ťii utile (contorizarea exerci╚Ťii, timp, distan╚Ťa parcurs─â, BPM etc). De asemenea, orienteaz─â-te pentru cele care permit o greutate cât mai mare, pentru a fi sigur c─â îl poate folosi ╚Öi restul familiei. Aparatele de vâslit sunt extrem de recomandate pentru sl─âbire ╚Öi men╚Ťinerea greut─â╚Ťii, gra╚Ťie modului în care sunt concepute - combin─â exerci╚Ťiile cardio cu programele fitness, fiind astfel mult mai eficient, comparativ cu alte categorii de aparate de sport.

Ce aparate de v├óslit po╚Ťi comanda online

1. TECHFIT RW-200 BEST CHOICE

V├óslitul este o activitate sportiv─â care lucreaz─â toate grupele musculare, arde caloriile ╚Öi dezvolt─â musculatura. Vei putea efectua seturile de exerci╚Ťii din intimitatea casei, iar sistemul de pliere inovativ ├«╚Ťi garanteaz─â economia de spa╚Ťiu. Un aparat de v├óslit potrivit persoanelor cu greutatea de maxim 100 kg, cu orice nivel de preg─âtire: utilizator ├«ncep─âtor, intermediar, avansat sau expert. Este proiectat cu 8 trepte de rezisten╚Ť─â, astfel c─â vei putea s─â schimbi ╚Öi s─â alternezi dificultatea, pe m─âsur─â ce devii utilizator experimentat.

Op╚Ťiuni cheie
 • Raport calitate/ pre╚Ť
 • Computer cu afi╚Öaj LCD
 • Func╚Ťii: scan, timp, calorii
 • Sistem de pliere
 • Capacitate admis─â: 100 kg

2. KETTLER COACH E PREMIUM

Prezentul model este rezultatul performant al deceniilor de fabrica╚Ťie dedica╚Ťi de firma Kettler, îmbinând antrenamentul cardio cu exerci╚Ťii fitness. Greutatea maxim─â admis─â este de 130 kg, ╚Öi este potrivit fie c─â e╚Öti încep─âtor, fie c─â e╚Öti deja avansat, fiind prev─âzut cu afi╚Öaj (tastatura este u╚Öor de manevrat, fiind rezistent─â la transpira╚Ťie) care indic─â: timpul, distan╚Ťa parcurs─â, num─ârul de exerci╚Ťii efectuate, calorii consumate, dar m─âsoar─â ╚Öi pulsul. Tipul rezisten╚Ťei este pe induc╚Ťie magnetic─â, incluzând 12 programe de antrenament.

Video KETTLER COACH E
Op╚Ťiuni cheie
 • M─âsurare timp
 • Curea piept inclus─â
 • Tastatur─â rezistent─â la transpira╚Ťie
 • Ecran LCD
 • M─âsurare puls

3. Aparat de vaslit Nordic Track USA RX800

Dornic de mi╚Öcare, ac╚Ťiune si sport? Aparatul de v├óslit Nordic Track USA RX800 este componenta perfect─â din casa ta. U╚Öor de depozitat si montat ├«n c├óteva secunde, acesta este perfect pentru antrenamentele ce se dovedesc a fi un real succes, at├ót pentru partea superioar─â a corpului, c├ót ╚Öi pentru cea inferioar─â. Se recomand─â a se folosi al─âturi de aplica╚Ťia mobil─â pe care o po╚Ťi instala pe telefon, astfel vei reg─âsi o serie de exerci╚Ťii si programe speciale ce te vor ajuta s─â ajungi la forma dorit─â.

Video Aparat de vaslit Nordic Track USA RX800
Op╚Ťiuni cheie
 • Nou─â abordare a unor antrenamente old-school
 • Consumul de energie este afi╚Öat pe ecran
 • Unghiul consolei este ajustabil
 • Sistemul audio ├«ncorporat este compatibil i-Pod
 • Pedale supradimensionate

4. Everfit Rower Smart LA BUGET

Indiferent de anotimp, spune DA mi╚Öc─ârii ╚Öi unei vie╚Ťi pline de s─ân─âtate. Fie c─â este frig afar─â, mult prea cald sau plou─â, aparatul de v├óslit Everfit Rower Smart propune dreptul la un stil de via╚Ť─â s─ân─âtos. U╚Öor de ├«ntre╚Ťinut, acesta v─â ofer─â posibilitatea unui antrenament complet, lucr├ónd foarte bine at├ót partea superioar─â, c├ót ╚Öi pe cea inferioar─â. Se recomand─â a fi utilizat ├«mpreun─â cu o aplica╚Ťie de mobil ce v─â ofer─â programele unui antrenament complet, astfel sc─âpa╚Ťi de cheltuielile lunare ╚Öi timpul pierdut pentru drumul p├ón─â la sal─â.

Op╚Ťiuni cheie
 • Scaunul pe ╚Öin─â din aluminiu
 • Suport pentru picioare
 • Curea pentru fixarea picioarelor
 • Foarte Compact
 • Consol─â cu display LCD

Criterii de alegere ale unui aparat de vâslit

Trepte de rezisten╚Ť─â

C├ónd alegi un aparat de v├óslit, unul dintre criteriile de selec╚Ťie este reprezentat de treptele de rezisten╚Ť─â. ├Än func╚Ťie de treptele de care dispune aparatul, acesta poate fi potrivit pentru utilizatorii ├«ncep─âtori, intermediari ╚Öi avansa╚Ťi, permi╚Ť├óndu-╚Ťi diversificarea exerci╚Ťiilor, respectiv rezultate eficiente.

Greutate suportat─â

Masa maxim─â admis─â pentru utilizatorii aparatului de v├óslit este un aspect extrem de important la achizi╚Ťie, mai ales dac─â dore╚Öti ca aparatul s─â fie utilizat de mai mul╚Ťi membri ai familiei, cu greut─â╚Ťi diferite. Unele aparate permit o greutate maxim─â de 100 kg, ├«ns─â exist─â ╚Öi modele care suport─â 120 sau chiar 150 kg.

Tip rezisten╚Ť─â

├Än func╚Ťie de tipul rezisten╚Ťei, vei descoperi mai multe modele de aparate de v├óslit: rezisten╚Ť─â induc╚Ťie magnetic─â, rezisten╚Ť─â pe baz─â de ap─â ╚Öi modele de aparate de v├óslit pe baz─â de aer ╚Öi rezisten╚Ť─â hidraulic─â. Alegerea o vei face ├«n func╚Ťie de specifica╚Ťiile tehnice pentru fiecare dintre cele 4 tipuri de rezisten╚Ť─â.

Nivelul de preg─âtire

Programele de antrenament de care dispune aparatul de v├óslit reprezint─â unul dintre cele mai importante criterii de selec╚Ťie: un ├«ncep─âtor are nevoie de programe potrivite pentru nivelul s─âu, ├«n timp ce un utilizator avansat ├«╚Öi dore╚Öte un aparat cu programe intense, care dep─â╚Öesc nivelurile ├«ncep─âtor/intermediar.

5. Aparat de vaslit Timeless Tools

Antrenamentele fizice ╚Öi controlul asupra lor... ├«╚Ťi sun─â cunoscut aceste cuvinte? Atunci ai reu╚Öit s─â descoperi modul prin care acestea se pot ├«mbina, aparatul de v├óslit Timeless Tools. Dotat cu senzori si contor incorporat, aparatul de v├óslit ofer─â posibilitatea de a fi in permanen╚Ť─â ├«n controlul efortului depus ╚Öi al exerci╚Ťiilor realizate. U╚Öor de depozitat si pliat, acesta este incorporat cu comenzi simplu de utilizat pentru un program de exerci╚Ťii complet, lucr├ónd at├ót partea superioar─â, c├ót ╚Öi cea inferioar─â a corpului.

Op╚Ťiuni cheie
 • Pedale construite din materiale antiderapante
 • Afi╚Öaj digital care indic─â consumul de calorii, num─ârul de curse pe minut etc
 • U╚Öor de instalat ╚Öi de folosit
 • M├ónere ergonomice acoperite cu material cauciucat
 • Con╚Ťine ghid de instruc╚Ťiuni ╚Öi programe de antrenamente

6. Aparat de vaslit TECHFIT RW-900

Ob╚Ťinerea corpului pe care ├«l dore╚Öti poate s─â fie un drum destul de dificil, dar atunci c├ónd ai aparatul potrivit, este mult mai simplu! Spre deosebire de alte aparate de fitness care lucreaz─â doar o anumit─â grup─â de mu╚Öchi, TECHFIT RW-900 va garanta rezultate, provoc├óndu-te cu sistemul s─âu de fr├ónare prin induc╚Ťie mecanic─â/aer. Nu mai ai nici o scuz─â! Cu cele 16 niveluri de rezisten╚Ť─â, m├óner c─âptu╚Öit pentru un bun grip, suportul reglabil pentru picioare ╚Öi capacitatea de a se plia pentru a ocupa pu╚Ťin spa╚Ťiu, aparatul TECHFIT RW-900 devine varianta c├ó╚Ötig─âtoare la un pre╚Ť pe m─âsur─â.

Op╚Ťiuni cheie
 • Multiple programe de antrenament ╚Öi niveluri de rezisten╚Ť─â variate
 • Compatibil cu curea puls POLAR (5k HZ)
 • Aparatul are Bluetooth integrat
 • Suport picior reglabil pentru antialunecare ╚Öi confort crescut
 • Sistem de fr├ónare pe baz─â de aer

7. Aparat de vaslit Viking 3 AR

Sinergia perfect─â ├«ntre func╚Ťionalitate ╚Öi estetic─â! Ad─âugarea lemnului de frasin american, finisat manual, aduce un element estetic mai pu╚Ťin ├«nt├ólnit ├«n cadrul echipamentelor de v├óslit. Aparatul func╚Ťioneaz─â prin induc╚Ťie magnetic─â, suport─â 150KG, este u╚Öor de asamblat ╚Öi nu necesit─â ├«ntre╚Ťinere ulterioar─â. Are o greutate proprie mic─â, iar datorit─â ro╚Ťilor ajut─âtoare, se poate muta foarte u╚Öor.
Displayul LCD ├«╚Ťi arat─â timpul v├óslit, caloriile arse, intervalele de antrenament, ritmul cardiac etc.

Op╚Ťiuni cheie
 • Aparatul este confec╚Ťionat din lemn de frasin american, finisat manual
 • Rezisten╚Ťa este variabil─â ╚Öi ajustabil─â pentru orice tip de utilizator
 • Greutatea maxim─â suportat─â este de 150 KG
 • Materiale rezistente ╚Öi de foarte bun─â calitate
 • Combina╚Ťia perfect─â ├«ntre estetic─â ╚Öi func╚Ťionalitate

8. Aparat de vaslit TOORX ROWER 700

Aparatul a fost special conceput pentru o senza╚Ťie de v├óslire care s─â egaleze experien╚Ťa de canotaj adev─ârat─â. Poate suporta utilizatori cu o greutate maxim─â de 150 KG. Prezint─â un suport incorporat compatibil at├ót pentru smartphone-uri c├ót ╚Öi pentru tablete. ├Ä╚Ťi poate m─âsura pulsul atunci c├ónd exersezi datorit─â senzorului de puls integrat. Sistemul de fr├ónare este pe baz─â de aer, volanta are 9 KG, reglarea motorizat─â este pe 16 nivele de dificultate, iar rezisten╚Ťa este de tip induc╚Ťie magnetic─â

Op╚Ťiuni cheie
 • Sistem de fr├ónare cu aer ╚Öi rezisten╚Ť─â magnetic─â cu reglare motorizat─â
 • Computer cu ecran LCD
 • Suport pentru smartphone ╚Öi tablet─â
 • Scaunul este foarte confortabil ╚Öi poate aluneca pe ╚Öin─â din aluminiu
 • Receptor puls integrat

Întrebari frecvente despre aparatele de vaslit

Ce durat─â trebuie s─â aib─â o ╚Öedin╚Ť─â de antrenament la aparatul de v├óslit?

O ╚Öedin╚Ť─â de antrenament la un aparat de v├óslit se poate realiza cu ajutorul aplica╚Ťiei ce realizeaz─â conexiune ├«ntre device-ul dumneavoastr─â ╚Öi aparat. ├Än func╚Ťie de programul pe care ve╚Ťi dori s─â ├«l utiliza╚Ťi, o sedin╚Ť─â complet─â dureaz─â ├«n medie 45 de minute.

Ce ├«ntre╚Ťinere necesit─â un aparat de v├óslit?

Efortul ├«mbinat cu pl─âcerea reprezint─â un stil de via╚Ť─â ce ├«╚Ťi ofer─â adrenalin─â, s─ân─âtate ╚Öi chiar dezvoltare personal─â. Un aparat de v├óslit te ajut─â la tonifierea ╚Öi men╚Ťinerea corpului la un nivel ridicat, acesta se poate plia ╚Öi depozita u╚Öor, ├«ns─â mare aten╚Ťie la praf, s─â ├«l ╚Ťii ├«ntr-un loc c├ót mai curat pentru a nu se deteriora.

Aparatul de v├óslit se poate plia pentru economie de spa╚Ťiu?

Exerci╚Ťiile fizice sunt mai mult dec├ót s─ân─âtate, le putem transforma ├«ntr-un stil de via╚Ť─â. O posibilitate de a ne bucura de timpul liber ╚Öi a ├«mbina utilul cu pl─âcutul, poate fi un aparat de v├óslit. Acesta v─â permite s─â ├«l plia╚Ťi vertical, ocup├ónd un spa╚Ťiu restr├óns.

Ce fel de informa╚Ťii pot vedea pe display ├«n timpul antrenamentului?

La alegerea aparatului de v├óslit, va trebui s─â acorzi aten╚Ťie detaliilor furnizate de ecranul LCD. ├Än mod evident, cu c├ót mai multe informa╚Ťii genereaz─â aparatul, cu at├ót acesta este mai performant: timpul, BPM, calorii consumate, num─âr trac╚Ťiuni efectuate, num─âr curse/minut.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

C─âutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Po╚Ťi lucra de oriunde ai acces la internet.
Afl─â mai multe