Cel Mai Bun Aparat de Vâslit pentru Acasă

Aparate de vâslit de calitate pentru fitness acasă

Modificat la 23 martie 2021
Articol evaluat de 120 ori:
Pagină realizată de:
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici
Nicolae Filimon
Nicolae Filimon

Aparatul de vâslit - fitness pentru tot corpul

Obținerea greutății dorite și tonifierea corpului îți poate părea o adevărată provocare, mai ales atunci când programul zilnic nu îți permite să mergi la sală. Dacă integrezi în rutina zilnică un program de exerciții, realizate cu aparatura potrivită, îți vei atinge scopul mult mai repede. Cu un aparat de vâslit vei putea lucra toate grupele de mușchi, astfel că îți vei pune în mișcare întregul corp. Bineînțeles, este nevoie să îl alegi pe cel adecvat nivelului tău de performanță, unele dintre acesta fiind recomandate doar celor avansați și experților.

Optează pentru un model cu afișaj LCD care generează cât mai multe informații utile (contorizarea exerciții, timp, distanța parcursă, BPM etc). De asemenea, orientează-te pentru cele care permit o greutate cât mai mare, pentru a fi sigur că îl poate folosi și restul familiei. Aparatele de vâslit sunt extrem de recomandate pentru slăbire și menținerea greutății, grație modului în care sunt concepute - combină exercițiile cardio cu programele fitness, fiind astfel mult mai eficient, comparativ cu alte categorii de aparate de sport.

Ce aparate de vâslit poți comanda online

Premium

* Prezentare video mai jos

Aparat de vaslit MATRIX

 • Marca: Matrix
 • Culoare :negru
 • Material: oțel şi aluminiu
 • Conține 10 programe de antrenament
 • Dotat cu display
Verifică prețul

Aparatul de vâslit Matrix are o greutate maximă de utilizator de 160 kg. Include un display de 3.5 ″ x 2.5". Deține mai multe programe de antrenament și 10 nivele de rezistență. Este un produs performant și silențios, cu un design elegant, dar în același timp robust. Vei avea parte de o funcționare extrem de silențioasă. Mai mult, vei simți o tracțiune uniformă și poți regla intensitatea pentru o experiență inegalabilă, similară foarte mult canotajului. Mai mult, include o consolă cu alimentare autonomă.

Cel mai bun

Stream M2 aparat magnetic de vâslit

 • Marca: Stream M2
 • Culoare: negru
 • Dotat cu display
 • Conține 16 niveluri
 • Material: oțel şi aluminiu
Verifică prețul

Acest aparat magnetic de vâslit vine la pachet cu o rezistență inovatoare datorită rezistenței reglabile, 16 etape. Datorită standardului ISO 20957 cu o bară dublă glisantă din aluminiu, poți achiziționa o lucrare de calitate. Cu ajutorul acestui aparat modern de canotaj ai parte de un antrenament al întregului tău corp deoarece te ajută la arderea grăsimilor și îți oferă antrenamente musculare foarte eficiente care îți vor aduce în plus o protecție articulară de indiviat. În plus, este extra silențios.

la buget

* Prezentare video mai jos

APARAT DE VÂSLIT 100 DOMYOS

 • Marca: DOMYOS
 • Material: oțel
 • Culoare: negru
 • Ușor de transportat
 • Rezistență crescută
Verifică prețul

Acest aparat de vâslit vine cu un avantaj extrem de important: este compact. După utilizare se poate plia în doar 5 secunde. Timpul de montare este 0 deoarece vine gata montat. Dacă vrei să exersezi canotajul acasă, ai parte de exerciții care îți vor antrena toți mușchii. Ai un scaun confortabil și un sistem de tragere cu elastic. În ceea ce privește transportul, este ușor de deplasat datorită greutății sale reduse, doar 13 kg și a celor 2 rotițe. Poți învăța rapid să îl folosești deoarece ai 2 elastice incluse pentru a progresa.

Aparate de vâslit de calitate pentru fitness acasă

Mergi direct în magazinul tău preferat.

fitlife.ro emag.ro electronic-star.ro decathlon.ro

Aparat vaslit HMS ZP6591, volanta 2kg cu rezistenta pe aer, greutate maxima utilizator 110 kg

 • Greutate maximă utilizator 110 kgm
 • Rezistență la aer
 • Ușor de folosit
 • Ușor de depozitat
 • Produs sigur
Verifică prețul

Acest aparat de vâslit este ideal dacă ești pasionat de canotaj și în această perioadă vrei să te antrenezi de acasă și să fii în formă. Include o volantă modernă de 2 kg cu rezistență pe aer în detrimentul celei tradiționale, iar greutatea maximă a utilizatorului este de 110 kg. Dacă nu știai, acest aparat îmbină cu succes înalta calitate, simplitate de utilizare și funcționalitate. În ceea ce privește funcționarea, este similară unei biciclete pneumatice. Cu cât faci mișcări mai rapide, mai puternice cu atât îți forțezi mușchii mai mult.

Stream M1 aparat de vâslit magnetic

 • Rezistent
 • Ergonomic
 • Ușor de folosit
 • Ușor de depozitat
 • Compact
Verifică prețul

Acest aparat de vâslit este extrem de rezistent și spre deosebire de alte produse similare, rezistența este magnetică și vine in 8 etape. Dacă te temeai că va ocupa mult spațiu, nu te mai teme. Acest produs este ergonomic și nu ocupă mult spațiu. Îți oferă pe lângă economisirea spațiului, o mare mobilitate datorită faptului că poate fi depozitat pe verticală, este compact și vine cu roți pentru schimbare. Îți oferă suport pentru calculatoare și suport pentru tablete pentru datele de fitness. Exercițiile sunt o distracție acum.

Aparat de vaslit TOORX Toorx Rower Active PRO, Greutate volanta 6 kg, Greutate utilizator 100 kg, Negru

 • Marca: TOORX
 • Culoare: negru
 • Dotat cu Display
 • Greutate: 19 kg
 • Uşor de depozitat
Verifică prețul

Acest aparat de vâslit este ideal pentru persoanele cu o greutate de sub 100 kg. Vine cu o stabilitate extinsă deoarece este un produs robust ce poate fi folosit pentru un antrenament complet. După ce termini antrenamentul poți să închizi aparatul prin ridicarea șasiului. Sistemul de frânare vine cu opțiunea de reglare a tensiunii electronice. Greutatea volantei este de 6 kg. Mai mult, deține o consolă cu un afișaj LCD. Funcțiile deținute sunt: calorii, distanță, puls, timp. Conține 9 programe de pregătire prestabilite și 4 programre personalizate pentru utilizator.

Aparat vaslit Dash, iConsole, franare aer-magnetic, greutate maxima utilizator 135kg

 • Culoare: negru
 • Material: oțel
 • Greutate: 35.5 kg
 • Rezistență ridicată
 • Conține 15 programe
Verifică prețul

Acest aparat de vâslit de la Dash este ideal dacă vrei să exersezi acasă vâslitul. Are o capacitate/greutate de maxim 135 kg per utilizator. De asemenea, conține un sistem de frânare aer-magnetic care te va ajuta. Dacă vrei să te antrenezi cu acest aparat vei descoperi că este destul de ușor de folosit și exercițiile sunt o plăcere. Dacă nu știai, spre deosebire de alte aparate, îți poate antrena mai mulți mușchi decât cei obișnuiți: picioare și brațe, dar și abdomenul, spatele, șoldurile și picioarele.

Stoksman 2.0 cârma cu apă

 • Rezistent la apă
 • Afișaj LCD
 • Monitorizare atentă a exercițiilor
 • Ușor de folosit
 • Detalii de mare finețe
Verifică prețul

Acest produs se numește "cârmă cu apă" și are o mare rezistență la apă datorită reglării în funcție de nivel și efort. Datorită afișajului LCD ai totul la vedere pentru a monitoriza performanța, distanța parcursă, caloriile, mișcările cârmei pe minut. Ai parte de un produs cu o manoperă de înaltă calitate. Vei simți exercițiile drept o alergare lină folosind un glisier dublu din lemn de 120 cm cu o șină de plastic pentru o pregătire plăcută și liniștită. Una dintre culorile disponibile sunt fag lumină.

Întrebari frecvente despre aparatele de vaslit

Ce durată trebuie să aibă o ședință de antrenament la aparatul de vâslit?

O ședință de antrenament la un aparat de vâslit se poate realiza cu ajutorul aplicației ce realizează conexiune între device-ul dumneavoastră și aparat. În funcție de programul pe care veți dori să îl utilizați, o sedință completă durează în medie 45 de minute.

Ce întreținere necesită un aparat de vâslit?

Efortul îmbinat cu plăcerea reprezintă un stil de viață ce îți oferă adrenalină, sănătate și chiar dezvoltare personală. Un aparat de vâslit te ajută la tonifierea și menținerea corpului la un nivel ridicat, acesta se poate plia și depozita ușor, însă mare atenție la praf, să îl ții într-un loc cât mai curat pentru a nu se deteriora.

Aparatul de vâslit se poate plia pentru economie de spațiu?

Exercițiile fizice sunt mai mult decât sănătate, le putem transforma într-un stil de viață. O posibilitate de a ne bucura de timpul liber și a îmbina utilul cu plăcutul, poate fi un aparat de vâslit. Acesta vă permite să îl pliați vertical, ocupând un spațiu restrâns.

Ce fel de informații pot vedea pe display în timpul antrenamentului?

La alegerea aparatului de vâslit, va trebui să acorzi atenție detaliilor furnizate de ecranul LCD. În mod evident, cu cât mai multe informații generează aparatul, cu atât acesta este mai performant: timpul, BPM, calorii consumate, număr tracțiuni efectuate, număr curse/minut.

Criterii de alegere ale unui aparat de vâslit

Trepte de rezistență

Când alegi un aparat de vâslit, unul dintre criteriile de selecție este reprezentat de treptele de rezistență. În funcție de treptele de care dispune aparatul, acesta poate fi potrivit pentru utilizatorii începători, intermediari și avansați, permițându-ți diversificarea exercițiilor, respectiv rezultate eficiente.

Greutate suportată

Masa maximă admisă pentru utilizatorii aparatului de vâslit este un aspect extrem de important la achiziție, mai ales dacă dorești ca aparatul să fie utilizat de mai mulți membri ai familiei, cu greutăți diferite. Unele aparate permit o greutate maximă de 100 kg, însă există și modele care suportă 120 sau chiar 150 kg.

Tip rezistență

În funcție de tipul rezistenței, vei descoperi mai multe modele de aparate de vâslit: rezistență inducție magnetică, rezistență pe bază de apă și modele de aparate de vâslit pe bază de aer și rezistență hidraulică. Alegerea o vei face în funcție de specificațiile tehnice pentru fiecare dintre cele 4 tipuri de rezistență.

Nivelul de pregătire

Programele de antrenament de care dispune aparatul de vâslit reprezintă unul dintre cele mai importante criterii de selecție: un începător are nevoie de programe potrivite pentru nivelul său, în timp ce un utilizator avansat își dorește un aparat cu programe intense, care depășesc nivelurile începător/intermediar.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea mai bună țintă de darts pentru acasă

Vrei să-ți petreci timpul cu prietenii într-un mod amuzant și sportiv? Cumpără-ți o țintă de darts pentru acasă și vă puteți juca oricând aveți chef.

Cei mai buni ochelari de ski

Ochelarii de ski nu sunt opționali în echipamentul de ski. Aceștia te protejează de vânt, zăpadă sau lumina soarelui și fac parte din elementele de siguranță ale oricărui pasionat de ski.

Mese de ping pong pentru exterior ușor de manevrat și depozitat

Vrei să fii cel mai bun dintre prietenii tăi la tenis de masă? Antrenează-te când vrei în curtea grădinei tale sau pe terasă cu ajutorul unei mese bune de ping pong.

Saci de box umpluți de calitate pentru interior și exterior

Vrei să arzi caloriile rapid de acasă? Ia-ți un sac de box umplut, îl poți instala în interior sau exterior și te poți bucura de beneficiile pozitive ale boxului.

Caiace gonflabile bune și accesibile

Alege cel mai bun caiac gonflabil pentru ieșirile tale în natură pe lacuri sau pe râuri. Te ajutăm cu modele disponibile online în România.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe

Mai vrei opțiuni?

Caută direct în magazinul tău preferat.

fitlife.ro emag.ro electronic-star.ro decathlon.ro