Cea mai Bună Masă de Tenis de Exterior

Mese de ping pong pentru exterior ușor de manevrat și depozitat

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 83 ori:
Pagină realizată de:
Liviu Mihuț
Liviu Mihuț
Ioana Chiabur
Ioana Chiabur

De ce să-ți iei o masă de tenis pentru exterior?

O activitate sportivă care te relaxează mai mult decât să te facă să transpiri este tenisul de masă. Iar dacă locuiești la casă sau într-un apartament cu terasă, destul de spațios, atunci ia în calcul să îți cumperi o masă de tenis. Imaginează-ți o după amiază după o zi stresantă la birou, în compania familiei sau a prietenilor la un mini campionat de tenis de masă. Partea bună este că poți implica și copiii, care pot să își dezvolte atenția, rapiditatea și coordonarea în timpul unui joc de ping pong. Iar dacă ești deja amatorul acestui sport, poți să te gândești la performanță, pentru că vei avea ocazia să exersezi acasă, fără să plătești intrarea la un club pentru antrenamente.

Oferta de pe piață este destul de bogată, iar investiția pe care o vei face va fi destul de serioasă așa că e important să alegi cea mai bună masă de tenis pentru tine în funcție de nivelul de performanță pe care aceasta trebuie să îl asigure, grosimea sau înălțimea ei. Ele se pot restrânge, așa că sunt ușor de depozitat atunci când nu le folosești și extrem de ușor de întreținut.

Mese bune de ping pong de exterior

Cel mai bun

Masă Tenis de masă PPT900 Exterior Gri PONGORI

 • Rabatabilă
 • Ușor de montat
 • Include roți
 • Ușor de transportat
 • Sistem rapid de deschidere/închidere
Verifică prețul

Masa de tenis se poate deplasa foarte ușor datorită celor 4 roți. Are un sistem foarte rapid de deschidere/închidere a mesei și o stabilitate bună, datorită picioarelor reglabile, de 50 mm, cu 4 frâne. Suprafaţa şi structura mesei sunt rezistente la intemperii şi la razele UV și ricoșeul este de bună calitate datorită plăcii melaminate de 5 mm. În plus, prezintă și suporturi laterale pentru păstrarea mingilor aproape. Puteţi depozita masa în exterior sau interior. Evitaţi spaţiile cu umiditate sau prea expuse vântului. Protejaţi masa cu o husă specială, pentru a prelungi durata sa de viaţă.

la buget

* Prezentare video mai jos

MASĂ DE TENIS FREE PPT 500 EXTERIOR PONGORI

 • Deplasare ușoară, datorită celor 4 roți
 • Sistem rapid de deschidere/închidere a suprafeţei, cu 4 elemente de siguranţă
 • Stabilitate bună, datorită picioarelor de 30 mm, reglabile
 • Suprafaţa şi structura mesei sunt rezistente la intemperii şi la razele UV
 • Calitate bună a ricoşeului, datorită plăcii melaminate de 4 mm
Verifică prețul

Masa de tenis este destinată începătorilor și este ideală pentru petrecerea timpului liber, atât la exterior cât şi la interior. Plăcile melaminate şi structura metalică tratată împotriva coroziunii permit depozitarea mesei atât la interior cât şi la exterior. Ea este uşor de deplasat şi stabilă pe orice tip de suprafaţă. Are 4 elemente de blocare a suprafeţei de joc, se poate deschide o singură parte, pentru un singur jucător și încă 2 elemente de siguranţă ce permit blocarea sau deblocarea rapidă.

Premium

* Prezentare video mai jos

Masa tenis Cornilleau Pro 510 M Outdoor

 • Placă laminată de 7 mm
 • Ramă 60 mm
 • Picioarele se pot fixa în pardoseală
 • Fileu inclus
 • Stratul antireflexie MATTOP reduce reflexia razelor solare
Verifică prețul

Această masă de tenis este destinată atât profesioniștilor cât și amatorilor acestui sport și poate fi instalată în exterior, în campusuri, campinguri, hoteluri sau în parcuri, pe orice tip de teren. Cadrul este din oțel, placa este melaminată, cu grosimea de 7 mm iar rama are 60 mm. Picioarele se pot fixa în pardoseală pentru siguranță sporită, iar stratul antireflexie MATTOP reduce reflexia razelor solare astfel ca jocul să nu fie perturbat. Masa de tenis vine cu fileu inclus și este certificată conform standardului EN 14468 01.

Masa tenis exterior Schildkrot Alltec Outdoor

 • Pliabilă
 • Portabilă
 • Ușor de montat
 • Ușor de depozitat
 • Ușor de folosit
Verifică prețul

Într-o lume sedentară, "de birou", în care mișcarea este un subiect tabu, fitness-ul a căpătat noi valente, renunțând aproape în totalitate la statusul de nevoie recreativă și devenind astfel o necesitate, un lucru ce trebuie făcut pentru a menține un stil de viață echilibrat și sănătos. Din categoria "Be active. Get in shape.", masa de tenis Dynamic Sport este perfectă pentru antrenamentele tale și pentru o și în familie, indiferent de vremea de afară. Aceasta este foarte practică și ideală pentru sport la domiciliu!

Masă Tenis de Masă Crossover 250 S Exterior Gri CORNILLEAU

 • Rezistentă
 • Simplu de mutat
 • Dotată cu 16 puncte de blocare
 • Greutate redusă
 • Ușor de instalat
Verifică prețul

Mobilitatea este foarte bună datorită roților mari (diametru 200mm), chiar și pe teren denivelat. O roată dublă este mai rezistentă; oferă o stabilitate mai bună mesei. Prezintă spațiu lateral pentru depozitarea paletelor de tenis de masă. Se poate juca și singur : se poate ridica o jumătate a mesei pentru a juca singur. Deschidere/ pliere ușoară, datorită mânerului de deblocare foarte ușor de acționat chiar și de o singură persoană. Sistemul brevetat « Compact Technology » asigură un nivel de siguranță optim (centru de greutate mai jos, suprafață în poziție de depozitare), utilizare ușoară și spațiu de depozitare redus.

Întrebări despre mesele de ping pong

Fileul este detașabil?

Masa de ping pong este împărțită în două părți egale, plane si drept, astfel încât jocul sa se poată desfășura în condiții optime. Plasa albă care împarte masa în cele două părți, denumită fileu, este detașabilă, dar locul special amenajat pentru aceasta este la jumătatea mesei.

Ce suprafață de joc are?

Masa de ping pong trebuie să aibă o formă dreptunghiulară cu o lungime de 274 cm. și o lățime de 152.5 cm. Masa este necesar să fie sprijinită, astfel încât suprafața de deasupra, numita suprafață de joc, să fie în plan orizontal la 76 cm, deasupra podelei.

Cum se curăță?

Cele mai multe soluții de curătare sunt sub formă de spray și nu trebuie decât să le pulverizezi pe blat, și apoi să folosești o lavetă moale din microfibră pentru ștergere. În acest mod vei reda aspectul natural al mesei, și ea va arăta ca nouă în cel mai scurt timp.

Este mobilă sau staționară?

Mesele de tenis mobile sunt de cele mai multe ori pliabile și dotate cu roți , astfel încât pot fi deplasate ușor și pliate, pe când mesele de tenis staționare sunt mai ieftine pentru că este mai simplă, dar va trebui să ridici masa de ping pong pentru a o muta în locul dorit.

Până la ce temperatură pot fi păstrate în exterior?

Majoritatea meselor de tenis pentru interior sunt făcute din lemn și sunt optimizate mai degrabă pentru performanță, însă există modele de mese de ping pong pentru exterior, acestea sunt mai scumpe, deoarece sunt special concepute pentru a rezista mulți ani în condiții meteo nefavorabile.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea mai bună placă de stand-up paddle pentru amatori (SUP)

Îți place apa și vrei să faci o activitate relaxantă în aer liber? Folosirea unei plăci de standup paddle se poate învăța în câteva minute și poate fi folosită pe râuri lente, lacuri și la mare.

Rachete de tenis de calitate pentru adulți

Știai că o rachetă de tenis de calitate te poate ajuta să fii un jucător mai bun pe teren? Află care sunt cele mai bune rachete de tenis pentru adulți pe care le poți cumpăra din România.

Coșuri de baschet bune de pus în curtea casei

Vrei să ai propriul tău loc de antrenament pentru baschet direct în curtea casei? Te poți juca împreună cu copilul sau copilul își poate chema prietenii pentru o partidă bună de mișcare.

Cea mai bună țintă de darts pentru acasă

Vrei să-ți petreci timpul cu prietenii într-un mod amuzant și sportiv? Cumpără-ți o țintă de darts pentru acasă și vă puteți juca oricând aveți chef.

Cei mai buni ochelari de ski

Ochelarii de ski nu sunt opționali în echipamentul de ski. Aceștia te protejează de vânt, zăpadă sau lumina soarelui și fac parte din elementele de siguranță ale oricărui pasionat de ski.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe