De ce să-ți iei o masă de tenis pentru exterior?

O activitate sportivă care te relaxează mai mult decât să te facă să transpiri este tenisul de masă. Iar dacă locuiești la casă sau într-un apartament cu terasă, destul de spațios, atunci ia în calcul să îți cumperi o masă de tenis. Imaginează-ți o după amiază după o zi stresantă la birou, în compania familiei sau a prietenilor la un mini campionat de tenis de masă. Partea bună este că poți implica și copiii, care pot să își dezvolte atenția, rapiditatea și coordonarea în timpul unui joc de ping pong. Iar dacă ești deja amatorul acestui sport, poți să te gândești la performanță, pentru că vei avea ocazia să exersezi acasă, fără să plătești intrarea la un club pentru antrenamente.

Oferta de pe piață este destul de bogată, iar investiția pe care o vei face va fi destul de serioasă așa că e important să alegi cea mai bună masă de tenis pentru tine în funcție de nivelul de performanță pe care aceasta trebuie să îl asigure, grosimea sau înălțimea ei. Ele se pot restrânge, așa că sunt ușor de depozitat atunci când nu le folosești și extrem de ușor de întreținut.

Mese bune de ping pong de exterior

1. Schildkrot LA BUGET

Acest model de masă de ping pong este destinat jocului în interior. Masa este rabatabilă, astfel că poate fi depozitată facil atunci când nu este folosită, iar asamblarea se face relativ ușor. Dimensiunile mesei sunt ușor atipice față de alte modele, respectiv 1580 mm lungime și 1420 mm lățime, are un design plăcut și vine cu suport pentru minge, garnitură de fileu și paletă. Masa are roți duble ceea ce face ca transportul ei să fie ușor atunci când ai nevoie să o muți dintr-un spațiu în altul.

Video Schildkrot
Opțiuni cheie
 • Montaj rapid
 • Design plăcut
 • Rabatabilă
 • Suport pentru minge si paletă
 • Roți duble și garnitură de fileu

2. Kondition BEST CHOICE

Din categoria “Be active. Get in shape.”, masa de tenis este perfectă pentru o zi de distracție cu prietenii sau familia, în aer liber sau de ce nu într-o cameră special amenajată pentru agrement. Este potrivită atât pentru începători cât și pentru nivel intermediar. Aceasta este pliabilă și foarte ușor de montat, ceea ce îți oferă posibilitatea să o poți transporta oriunde este rost de distracție. Cadrul este din aluminiu, iar rama are un profil de 6 mm. Fileul pentru joc este inclus în pachet.

Video Kondition
Opțiuni cheie
 • Poate fi ușor montată într-o zonă de agrement
 • Perfectă pentru o zi de distracție în familie
 • Roata: 75 mm
 • Culoare picioare: alb/negru
 • Material: aluminiu

3. Sponeta S3-47e PREMIUM

Acest model este conceput pentru jocul în exterior. Face parte din gama ‘Sportline’ ce se poate folosi pentru antrenament și competiții școlare. În poziția semi-pliată se poate folosi pentru antrenamentul solo. Suprafața este din placă de rășină melaminată de 5mm, rezistentă la impact, la razele soarelui și la apă, ce este protejată cu un cadru de metal de 36mm. Picioarele sunt din profile 25X25mm. Fileul poate rămâne montat pe masă chiar și când aceasta este semi-pliată sau pliată pentru depozitare, mărind astfel și stabilitatea mesei. Este prevazută cu 2 sisteme de depozitare pentru 2 palete și 4 mingi fiecare.

Video Sponeta S3-47e
Opțiuni cheie
 • Recomandată pentru exterior
 • Placă laminată 0,5 cm
 • Profil ramă 36mm, gata asamblat
 • Cadru din profil pătrat 2,5 x 2,5 cm 
 • 4 roți duble de 12,5 cm

4. Masa Tenis GARLANDO TRAINING, Exterior - Interior, Pliabila, Albastra

Masa de tenis Garlando Training este concepută pentru jocul în exterior, din materiale de înaltă calitate și rezistente la apă. Este ideală pentru activitățile cu familia sau creșterea performanțelor dacă ești pasionat de joc și vrei să atingi următorul nivel. Aceasta are montată permanent plasa și stâlpii, așa că nu este necesară dezasamblarea lor pentru a plia masa. În plus, are un sistem de blocare automat și patru roți duble pentru o deplasare mai ușoară. Mingile și suporturile pentru acestea sunt incluse.

Opțiuni cheie
 • Este concepută din materiale de înaltă calitate
 • Rezistentă la apă
 • Ideala pentru activitățile cu familia sau creșterea performanțelor hobby-ului dvs
 • Are montată permanent plasa și stâlpi
 • Nu este necesară dezasamblarea lor pentru a plia masa

5. Masa tenis Cornilleau Pro 510 M Outdoor

Această masă de tenis este destinată atât profesioniștilor cât și amatorilor acestui sport și poate fi instalată în exterior, în campusuri, campinguri, hoteluri sau în parcuri, pe orice tip de teren. Cadrul este din oțel, placa este melaminată, cu grosimea de 7 mm iar rama are 60 mm. Picioarele se pot fixa în pardoseală pentru siguranță sporită, iar stratul antireflexie MATTOP reduce reflexia razelor solare astfel ca jocul să nu fie perturbat. Masa de tenis vine cu fileu inclus și este certificată conform standardului EN 14468 01.

Video Masa tenis Cornilleau Pro 510 M Outdoor
Opțiuni cheie
 • Placă laminată de 7 mm
 • Ramă 60 mm
 • Picioarele se pot fixa în pardoseală
 • Fileu inclus
 • Stratul antireflexie MATTOP reduce reflexia razelor solare

6. MASĂ DE TENIS FREE PPT 500 EXTERIOR PONGORI

Masa de tenis este destinată începătorilor și este ideală pentru petrecerea timpului liber, atât la exterior cât şi la interior. Plăcile melaminate şi structura metalică tratată împotriva coroziunii permit depozitarea mesei atât la interior cât şi la exterior. Ea este uşor de deplasat şi stabilă pe orice tip de suprafaţă. Are 4 elemente de blocare a suprafeţei de joc, se poate deschide o singură parte, pentru un singur jucător și încă 2 elemente de siguranţă ce permit blocarea sau deblocarea rapidă.

Video MASĂ DE TENIS FREE PPT 500 EXTERIOR PONGORI
Opțiuni cheie
 • Deplasare ușoară, datorită celor 4 roți
 • Sistem rapid de deschidere/închidere a suprafeţei, cu 4 elemente de siguranţă
 • Stabilitate bună, datorită picioarelor de 30 mm, reglabile
 • Suprafaţa şi structura mesei sunt rezistente la intemperii şi la razele UV
 • Calitate bună a ricoşeului, datorită plăcii melaminate de 4 mm

Întrebări despre mesele de ping pong

Fileul este detașabil?

Masa de ping pong este împărțită în două părți egale, plane si drept, astfel încât jocul sa se poată desfășura în condiții optime. Plasa albă care împarte masa în cele două părți, denumită fileu, este detașabilă, dar locul special amenajat pentru aceasta este la jumătatea mesei.

Ce suprafață de joc are?

Masa de ping pong trebuie să aibă o formă dreptunghiulară cu o lungime de 274 cm. și o lățime de 152.5 cm. Masa este necesar să fie sprijinită, astfel încât suprafața de deasupra, numita suprafață de joc, să fie în plan orizontal la 76 cm, deasupra podelei.

Cum se curăță?

Cele mai multe soluții de curătare sunt sub formă de spray și nu trebuie decât să le pulverizezi pe blat, și apoi să folosești o lavetă moale din microfibră pentru ștergere. În acest mod vei reda aspectul natural al mesei, și ea va arăta ca nouă în cel mai scurt timp.

Este mobilă sau staționară?

Mesele de tenis mobile sunt de cele mai multe ori pliabile și dotate cu roți , astfel încât pot fi deplasate ușor și pliate, pe când mesele de tenis staționare sunt mai ieftine pentru că este mai simplă, dar va trebui să ridici masa de ping pong pentru a o muta în locul dorit.

Până la ce temperatură pot fi păstrate în exterior?

Majoritatea meselor de tenis pentru interior sunt făcute din lemn și sunt optimizate mai degrabă pentru performanță, însă există modele de mese de ping pong pentru exterior, acestea sunt mai scumpe, deoarece sunt special concepute pentru a rezista mulți ani în condiții meteo nefavorabile.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe