Cea Mai Bună Masă de Tenis de Exterior

Mese de ping pong pentru exterior ușor de manevrat și depozitat

Modificat la 18 octombrie 2021
Articol evaluat de 84 ori:
Pagină realizată de:
Liviu Mihuț
Liviu Mihuț
Ioana Chiabur
Ioana Chiabur

De ce să-ți iei o masă de tenis pentru exterior?

O activitate sportivă care te relaxează mai mult decât să te facă să transpiri este tenisul de masă. Iar dacă locuiești la casă sau într-un apartament cu terasă, destul de spațios, atunci ia în calcul să îți cumperi o masă de tenis. Imaginează-ți o după amiază după o zi stresantă la birou, în compania familiei sau a prietenilor la un mini campionat de tenis de masă. Partea bună este că poți implica și copiii, care pot să își dezvolte atenția, rapiditatea și coordonarea în timpul unui joc de ping pong. Iar dacă ești deja amatorul acestui sport, poți să te gândești la performanță, pentru că vei avea ocazia să exersezi acasă, fără să plătești intrarea la un club pentru antrenamente.

Oferta de pe piață este destul de bogată, iar investiția pe care o vei face va fi destul de serioasă așa că e important să alegi cea mai bună masă de tenis pentru tine în funcție de nivelul de performanță pe care aceasta trebuie să îl asigure, grosimea sau înălțimea ei. Ele se pot restrânge, așa că sunt ușor de depozitat atunci când nu le folosești și extrem de ușor de întreținut.

Mese bune de ping pong de exterior

Cel mai bun

Masă Tenis de masă PPT900 Exterior Gri PONGORI

 • Rabatabilă
 • Ușor de montat
 • Include roți
 • Ușor de transportat
 • Sistem rapid de deschidere/închidere
Verifică prețul

Masa de tenis se poate deplasa foarte ușor datorită celor 4 roți. Are un sistem foarte rapid de deschidere/închidere a mesei și o stabilitate bună, datorită picioarelor reglabile, de 50 mm, cu 4 frâne. Suprafaţa şi structura mesei sunt rezistente la intemperii şi la razele UV și ricoșeul este de bună calitate datorită plăcii melaminate de 5 mm. În plus, prezintă și suporturi laterale pentru păstrarea mingilor aproape. Puteţi depozita masa în exterior sau interior. Evitaţi spaţiile cu umiditate sau prea expuse vântului. Protejaţi masa cu o husă specială, pentru a prelungi durata sa de viaţă.

la buget

* Prezentare video mai jos

MASĂ DE TENIS FREE PPT 500 EXTERIOR PONGORI

 • Deplasare ușoară, datorită celor 4 roți
 • Sistem rapid de deschidere/închidere a suprafeţei, cu 4 elemente de siguranţă
 • Stabilitate bună, datorită picioarelor de 30 mm, reglabile
 • Suprafaţa şi structura mesei sunt rezistente la intemperii şi la razele UV
 • Calitate bună a ricoşeului, datorită plăcii melaminate de 4 mm
Verifică prețul

Masa de tenis este destinată începătorilor și este ideală pentru petrecerea timpului liber, atât la exterior cât şi la interior. Plăcile melaminate şi structura metalică tratată împotriva coroziunii permit depozitarea mesei atât la interior cât şi la exterior. Ea este uşor de deplasat şi stabilă pe orice tip de suprafaţă. Are 4 elemente de blocare a suprafeţei de joc, se poate deschide o singură parte, pentru un singur jucător și încă 2 elemente de siguranţă ce permit blocarea sau deblocarea rapidă.

Premium

* Prezentare video mai jos

Masa tenis Cornilleau Pro 510 M Outdoor

 • Placă laminată de 7 mm
 • Ramă 60 mm
 • Picioarele se pot fixa în pardoseală
 • Fileu inclus
 • Stratul antireflexie MATTOP reduce reflexia razelor solare
Verifică prețul

Această masă de tenis este destinată atât profesioniștilor cât și amatorilor acestui sport și poate fi instalată în exterior, în campusuri, campinguri, hoteluri sau în parcuri, pe orice tip de teren. Cadrul este din oțel, placa este melaminată, cu grosimea de 7 mm iar rama are 60 mm. Picioarele se pot fixa în pardoseală pentru siguranță sporită, iar stratul antireflexie MATTOP reduce reflexia razelor solare astfel ca jocul să nu fie perturbat. Masa de tenis vine cu fileu inclus și este certificată conform standardului EN 14468 01.

Masa de tenis Sponeta Indoor/Outdoor, Roti duble de transport, Albastru

 • Materiale de calitate;
 • Ușor de folosit și la interior, și la exterior;
 • Cadru din profil pătrat;
 • Include fileu;
 • 4 roți duble.
Verifică prețul

Pentru că mereu îți vei dori să găsești noi modalități de petrecere a timpului liber, ia în considerare această masă de tenis Sponeta, perfectă pentru ore relaxante și distractive. Este potrivită indiferent de nivelul de pregătire pe care îl ai, așa că o poți folosi inclusiv din postura de începător pentru a căpăta dexteritate și abilități în acest joc plăcut. Este potrivită atât pentru interior, dar și pentru exterior, iar greutatea sa este de 60kg. Include fileu și suport pentru palete și mingi.

Masa Tenis GARLANDO ADVANCE, Exterior - Interior, Pliabila, Albastra

 • Concepută pentru exterior și interior;
 • Design plăcut;
 • Stabilă;
 • Rezistentă;
 • Cadru din metal.
Verifică prețul

Masa de tenis GARLANDO PROGRESS pentru exterior, este produsă din materiale de înaltă calitate, rezistente la apă. Ideală pentru activitățile cu familia sau creșterea performanțelor hobby-ului tău. Aceasta are montată permanent plasă și stâlpi, nu este necesara dezasamblarea lor pentru a plia masa. Produsul dispune de un sistem de blocare automată și patru roți duble, două care se rotesc complet, pentru o deplasare mai ușoară. Inovația îl reprezintă sistemul automat de blocare compact, astfel se reduce dimensiunea mesei atunci când este pliată în timp același sistem permite deschiderea blaturilor cu o singură mișcare.

Masă Tenis de Masă PPT130 Medie Exterior PONGORI

 • Calitate bună a ricoşeului datorită plăcii melaminate de 3.5 mm
 • Structură și suprafață rezistente la intemperii și raze UV
 • Stabilitate bună, datorită picioarelor de 30 mm și celor 8 sisteme de blocare
 • Se montează/demontază în mai puțin de 2 minute
 • Se poate transporta cu mașina
Verifică prețul

Masa de tenis PPT130 de la PONGORI este fabricată în Portugalia și este ideală atât pentru începători cât și pentru cei mai experimentați. Te poți juca și poți depozita masa oriunde, plăcile melaminate și structura metalică tratată împotriva coroziunii permit depozitarea mesei atât la interior, cât și la exterior. Cele două suprafețe melaminate de 3,5 mm oferă o bună calitate a ricoșeului, iar cele 8 sisteme de blocare mecanică și picioarele cu diametru de 30 mm, din oțel vopsit, asigură o bună stabilitate mesei.

Întrebări despre mesele de ping pong

Fileul este detașabil?

Masa de ping pong este împărțită în două părți egale, plane si drept, astfel încât jocul sa se poată desfășura în condiții optime. Plasa albă care împarte masa în cele două părți, denumită fileu, este detașabilă, dar locul special amenajat pentru aceasta este la jumătatea mesei.

Ce suprafață de joc are?

Masa de ping pong trebuie să aibă o formă dreptunghiulară cu o lungime de 274 cm. și o lățime de 152.5 cm. Masa este necesar să fie sprijinită, astfel încât suprafața de deasupra, numita suprafață de joc, să fie în plan orizontal la 76 cm, deasupra podelei.

Cum se curăță?

Cele mai multe soluții de curătare sunt sub formă de spray și nu trebuie decât să le pulverizezi pe blat, și apoi să folosești o lavetă moale din microfibră pentru ștergere. În acest mod vei reda aspectul natural al mesei, și ea va arăta ca nouă în cel mai scurt timp.

Este mobilă sau staționară?

Mesele de tenis mobile sunt de cele mai multe ori pliabile și dotate cu roți , astfel încât pot fi deplasate ușor și pliate, pe când mesele de tenis staționare sunt mai ieftine pentru că este mai simplă, dar va trebui să ridici masa de ping pong pentru a o muta în locul dorit.

Până la ce temperatură pot fi păstrate în exterior?

Majoritatea meselor de tenis pentru interior sunt făcute din lemn și sunt optimizate mai degrabă pentru performanță, însă există modele de mese de ping pong pentru exterior, acestea sunt mai scumpe, deoarece sunt special concepute pentru a rezista mulți ani în condiții meteo nefavorabile.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Masă de Ping Pong de Interior (Pliabilă)
Cea mai bună masă de ping pong pliabilă pentru interior

Îți place tenisul de masă și vrei să poți exersa cu prietenii chiar la tine acasă? Alege un model pliabil de interior. Ușor de montat și de întreținut la un preț accesibil.

Cei Mai Buni Ochelari de Ski
Cei mai buni ochelari de ski

Ochelarii de ski nu sunt opționali în echipamentul de ski. Aceștia te protejează de vânt, zăpadă sau lumina soarelui și fac parte din elementele de siguranță ale oricărui pasionat de ski.

Cea Mai Bună Rachetă de Tenis Pentru Adulți
Rachete de tenis de calitate pentru adulți

Știai că o rachetă de tenis de calitate te poate ajuta să fii un jucător mai bun pe teren? Află care sunt cele mai bune rachete de tenis pentru adulți pe care le poți cumpăra din România.

Cel Mai Bun Sac de Box Umplut pentru Acasă
Saci de box umpluți de calitate pentru interior și exterior

Vrei să arzi caloriile rapid de acasă? Ia-ți un sac de box umplut, îl poți instala în interior sau exterior și te poți bucura de beneficiile pozitive ale boxului.

Cele mai bune Coșuri de Baschet pentru Curtea Casei
Coșuri de baschet bune de pus în curtea casei

Vrei să ai propriul tău loc de antrenament pentru baschet direct în curtea casei? Te poți juca împreună cu copilul sau copilul își poate chema prietenii pentru o partidă bună de mișcare.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe