Cea Mai Bună Masă de Ping Pong de Interior (Pliabilă)

Cea mai bună masă de ping pong pliabilă pentru interior

Modificat la 19 aprilie 2022
Articol evaluat de 144 ori:
Pagină realizată de:
Victor Cojocariu
Victor Cojocariu
Ionuț Gepeto
Ionuț Gepeto

De ce să-ți cumperi o masă de tenis de interior pliabilă?

De la petreceri de aniversare în casă, până la petreceri pentru adolescenți în subsol, mesele de tenis sunt alegerea perfectă pentru divertisment în interior. Majoritatea meselor de tenis, pot fi pliate pentru depozitare ușoară și pentru a le proteja atunci când nu sunt utilizate. Înfrumusețează-ți camera de recreere sau camera de petrecut timpul în familie cu o masă de tenis de înaltă calitate. Mesele de tenis sunt suficient de compacte și ușoare pentru a fi pliate și mutate în depozit când ai terminat de jucat.

Asigură-te că te aprovizionezi cu accesorii, cum ar fi mingiuțe suplimentare, în cazul în care câteva se pierd în căldura concurenței. Alegerea unei mese de tenis este ușoară, în funcție de nivelul de joc. Dacă ești începător, optează pentru o masă care vine cu funcția de playback. Poți plia o jumătate din masă și te poți antrena toată ziua, fără a fi nevoie să aștepți un partener. Dacă dorești să avansezi la nivelul următor, alege o masă care se concentrează pe durabilitate.

Mese de tenis de interior pliabile

Premium

* Prezentare video mai jos

CORNILLEAU

 • Roți manevrabile, cu rulmenți și frâne.
 • Posibilitate de joc individual.
 • Picioare oțel 80x40 în "H", reglabile în înălțime.
 • Sistem DSI cu 16 puncte de blocare automată.
 • Panouri de lemn aglomerat de 25mm.
Verifică prețul

Masa de tenis reprezintă cea mai eficientă modalitate de a vă relaxa și a practica în acelasi timp sportul de performanță. Masa prezintă un model fabricat cu materiale de înaltă calitate: doi suporți independenți cu patru roți metalice (două cu frâne) pe fiecare parte. Prezintă picioare solide, iar blatul este unul gros. Accesoriile incluse sunt fileul și suportul pentru fileu. Construcția este solidă din profile rectangulare metalice care garantează un grad mare de stabilitate. Are o ramă specială care susține o suprafață de joc de înaltă calitate și un mecanism de închidere special care permite o instalare rapidă in 3 poziții de joc și o face ușor de manipulat.

Cel mai bun

Alttec

 • Suport pentru minge și paletă.
 • Roți duble.
 • Garnitură de fileu.
 • Două dintre roți se rotesc.
 • Placă de 4mm de melamină pentru exterior.
Verifică prețul

Concepută pentru a te putea juca în aer liber cu masa de ping pong de la Schildkröt - Alttec Outdoor poate fi soluția ideală pentru tine. Masa este pliabilă și cele patru picioare de susținere din mijloc au roți pentru a o putea deplasa cu ușurință. Această masă de ping pong este perfectă și în cazul în care vrei să te antrenezi singur. Tot ce trebuie să faci este să ridici doar o jumătate din masă. În cazul în care nu folosești masa pe perioade mai lungi de timp ar fi totuși bine să o protejezi cu o husă.

MASĂ TENIS DE MASĂ 100 INTERIOR CORNILLEAU

 • Masă pliabilă
 • Cadru de 30 mm anti-coroziune
 • Suprafață din lemn de 19 mm
 • Prezintă 4 roți și este ușor de deplasat
 • Prezintă 8 puncte de blocare
Verifică prețul

Suprafață din lemn în straturi multiple. Cadrul este din aliaj anticoroziune oțel/aluminiu/zinc. Înălțime de 30mm, asigură o suprafață plană. Mobilitate optimă (diametru 150mm). O roată dublă mai rezistentă; Oferă stabilitate optimă mesei. Tensiunea fileului este reglabilă. Posibilitate de joc individual. O parte a mesei se poate ridica pentru joc în unu. Dispune de 8 puncte de blocare. Blocarea se face ușor prin butonul din lateralul mesei. Sistemul brevetat « Compact Technology » asigură un nivel de siguranță optim (centru de gravitate mai jos), ușurință la utilizare și spațiu ocupat redus.

la buget

Masa tenis Exterior/Interior Total Sport + set palete si mingi gratuit

 • Rezistență la apă și umezeală
 • Rezistență la soare
 • Fileu inclus cu tensiune reglabilă
 • Poziționare semipliată pentru joc singular
 • Pliabilitate
Verifică prețul

Masa pentru tenis este ceea de ce ai nevoie la tine acasă. Este perfectă atât pentru uz casnic cât și profesional. Suprafața de joc este formată din compozit de aluminiu pe care sunt trasate dungi albe pentru delimitarea terenului. Masa este rezistentă la soare și ploi torențiale. Îți oferă opțiunea de a o poziționa semipliat pentru un joc singular. Cele 8 roți îți vor permite transpotul și poziționarea corectă. Jocul de tenis îți va mări capacitatea de concentrare și îți va stimula activitatea musculară. La achiziționarea mesei vei primi cadou 2 palete și 3 mingi.

Masă Tenis de masă în Interior FT730

 • Deplasare ușoară
 • Stabilitate
 • Sistem rapid de închidere și deschidere
 • Calitate bună a ricoșeului
 • Rezistență
Verifică prețul

Masa pentru Tenis de masă este alegerea ta perfectă pentru activități interesante și de recreere. Este ideală pentru tenis și ping pong în interior. Datorită celor 4 roți și picioare de 30 mm îți va oferi o deplasare ușoară și o bună stabilitate. Este dotată cu o calitate perfectă a ricoșeului, datorită suprafeței din panouri de lemn aglomerat de 18 mm. Dispune de 4 elemente de siguranță și un sistem rapid de închidere și deschidere. Masa oferă posibilitatea deschiderii unei singure părți pentru un singur jucător.

Masă Tenis de Masă TTT500 certificată ITTF

 • Greutate mică
 • Ușor de manevrat
 • Ricoșeu bun
 • Depozitare ușoară
 • Stabilă
Verifică prețul

Masa pentru tenis de masă TTT500 certificată ITTF este cea mai bună achiziție pe care o poți realiza. Aceasta îți va oferi o doză bună de recreere. Masa este perfect compatibilă pentru tenisul de masă jucat atât în club cât și la competiții. Aceasta asigură un ricoșeu bun, având o suprafață de 22 mm și cadru de 50x19 mm, din oțel. Masa poate fi foarte ușor montată și demontată. Datorită celor 8 roți, permite o deplasare ușoară. Dispune și de o stabilitate bună datorită celor 8 frâne și picioarelor reglabile.

Întrebări despre mese de ping pong pliabile de interior

Care este diferența dintre tenis de masă și ping-pong?

Înainte de 2011, „ping-pong” sau „tenis de masă” era același sport, dar jucătorii serioși îl numesc exclusiv tenis de masă. În general, ping pong se referă la jucătorii de garaj, în timp ce tenisul de masă este folosit de jucătorii care se antrenează formal în acest sport.

Cum se face asamblarea unei mese de ping-pong?

Majoritatea meselor nu sunt greu de asamblat, dar e nevoie de cineva cu puțină răbdare. Mesele de ping-pong pliabile vin cu instrucțiunile de montare în cutia lor și sunt foarte ușor de urmat. De obicei, durează aproximativ 30 de minute pentru a monta masa.

Din ce material este făcută o masă de ping-pong?

Mesele de ping-pong (sau tenis de masă) pot fi făcute atât din plastic, tablă cât și din material lemnos. Dacă vrei să folosești masa de ping pong la interior poți lua una din material lemnos. Pentru exterior trebuie totuși să iei o masa de ping pong din material plastic sau tablă.

Cum se întreține o masă de ping-pong?

Blatul mesei de ping-pong necesită o atenție specială. Pentru a evita orice deteriorare, produsele corozive și solvenții trebuiesc excluși. Detergentul de aerosoli revitalizant din spumă este extrem de eficient pe blaturile de exterior și de interior.

Ce culoare a mesei de ping-pong ar trebui să aleg?

Poți alege între variantele albastru sau gri, este o chestiune de gust. În sport și pentru competiție, culoarea albastră este încă o normă datorită contrastului cu culoarea mingii și, prin urmare, atrage ușor privirea. Griul pe de altă parte, camuflează.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Aparat de Vâslit pentru Acasă
Aparate de vâslit de calitate pentru fitness acasă

Te-ai decis să-ți cumperi un aparat de vâslit pentru acasă? Felicitări! Alegerea lui poate fi un moment greu, dar suntem aici pentru a te ajuta. Vezi recomandările experților noștrii.

Cel Mai Bun Suport de Schiuri Pentru Bare Transversale
Cel mai bun suport de schiuri pentru bare transversale

Investește într-un suport de schiuri pentru mașină performant și sigur care se poate monta cu ușurință pe barele transversale deja existente ale mașinii.

Cel Mai Bun Set de Badminton (Fileu + Rachete + Fluturași)
Cel mai bun set de badminton complet

Badmintonul este un sport complex care te ajută atât la coordonare, anticipare și la tonifierea musculaturii. Vezi ce seturi complete de badminton poți cumpăra pentru folosire acasă sau în parc.

Cea Mai Bună Masă de Tenis de Exterior
Mese de ping pong pentru exterior ușor de manevrat și depozitat

Vrei să fii cel mai bun dintre prietenii tăi la tenis de masă? Antrenează-te când vrei în curtea grădinei tale sau pe terasă cu ajutorul unei mese bune de ping pong.

Cea Mai Bună Tablă De Șah Electronică
Cea mai bună tablă de șah electronică

Vrei să înveți mai bine șah dar nu ai acces la un profesor? Nicio problema. Tabla de șah electronică poate fi mentorul și partenerul tău mai bun de la care poți învăța.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe