Cea Mai Bună Masă de Ping Pong de Interior (Pliabilă)

Cea mai bună masă de ping pong pliabilă pentru interior

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 144 ori:
Pagină realizată de:
Victor Cojocariu
Victor Cojocariu
Ionuț Gepeto
Ionuț Gepeto

De ce să-ți cumperi o masă de tenis de interior pliabilă?

De la petreceri de aniversare în casă, până la petreceri pentru adolescenți în subsol, mesele de tenis sunt alegerea perfectă pentru divertisment în interior. Majoritatea meselor de tenis, pot fi pliate pentru depozitare ușoară și pentru a le proteja atunci când nu sunt utilizate. Înfrumusețează-ți camera de recreere sau camera de petrecut timpul în familie cu o masă de tenis de înaltă calitate. Mesele de tenis sunt suficient de compacte și ușoare pentru a fi pliate și mutate în depozit când ai terminat de jucat.

Asigură-te că te aprovizionezi cu accesorii, cum ar fi mingiuțe suplimentare, în cazul în care câteva se pierd în căldura concurenței. Alegerea unei mese de tenis este ușoară, în funcție de nivelul de joc. Dacă ești începător, optează pentru o masă care vine cu funcția de playback. Poți plia o jumătate din masă și te poți antrena toată ziua, fără a fi nevoie să aștepți un partener. Dacă dorești să avansezi la nivelul următor, alege o masă care se concentrează pe durabilitate.

Mese de tenis de interior pliabile

Premium

* Prezentare video mai jos

CORNILLEAU

 • Roți manevrabile, cu rulmenți și frâne.
 • Posibilitate de joc individual.
 • Picioare oțel 80x40 în "H", reglabile în înălțime.
 • Sistem DSI cu 16 puncte de blocare automată.
 • Panouri de lemn aglomerat de 25mm.
Verifică prețul

Masa de tenis reprezintă cea mai eficientă modalitate de a vă relaxa și a practica în acelasi timp sportul de performanță. Masa prezintă un model fabricat cu materiale de înaltă calitate: doi suporți independenți cu patru roți metalice (două cu frâne) pe fiecare parte. Prezintă picioare solide, iar blatul este unul gros. Accesoriile incluse sunt fileul și suportul pentru fileu. Construcția este solidă din profile rectangulare metalice care garantează un grad mare de stabilitate. Are o ramă specială care susține o suprafață de joc de înaltă calitate și un mecanism de închidere special care permite o instalare rapidă in 3 poziții de joc și o face ușor de manipulat.

Cel mai bun

Alttec

 • Suport pentru minge și paletă.
 • Roți duble.
 • Garnitură de fileu.
 • Două dintre roți se rotesc.
 • Placă de 4mm de melamină pentru exterior.
Verifică prețul

Concepută pentru a te putea juca în aer liber cu masa de ping pong de la Schildkröt - Alttec Outdoor poate fi soluția ideală pentru tine. Masa este pliabilă și cele patru picioare de susținere din mijloc au roți pentru a o putea deplasa cu ușurință. Această masă de ping pong este perfectă și în cazul în care vrei să te antrenezi singur. Tot ce trebuie să faci este să ridici doar o jumătate din masă. În cazul în care nu folosești masa pe perioade mai lungi de timp ar fi totuși bine să o protejezi cu o husă.

la buget

Kondition

 • Masă pliabilă
 • Culoare albastru
 • Brand Kondition
 • Profil ramă de 15 mm
 • Mărime picior de 25 x 25 mm
Verifică prețul

Masa de tenis Kondition este ideală pentru a petrece timp cu prietenii sau familia. Această masă se pliază cu ușurință, fiind ușor de montat, dându-ți astfel posibilitatea să o poți transporta oriunde. De asemenea, aceasta oferă energie, crește self esteem-ul, elimină insomnia, reduce riscul afecțiunilor cardiovasculare, încetinește îmbătrânirea, îmbunătățește activitatea cerebrală și mărește rezistența la diverse boli. Aceasta este o activitate foarte distractivă și crește calitatea vieții per total.

MASĂ TENIS DE MASĂ 100 INTERIOR CORNILLEAU

 • Masă pliabilă
 • Cadru de 30 mm anti-coroziune
 • Suprafață din lemn de 19 mm
 • Prezintă 4 roți și este ușor de deplasat
 • Prezintă 8 puncte de blocare
Verifică prețul

Suprafață din lemn în straturi multiple. Cadrul este din aliaj anticoroziune oțel/aluminiu/zinc. Înălțime de 30mm, asigură o suprafață plană. Mobilitate optimă (diametru 150mm). O roată dublă mai rezistentă; Oferă stabilitate optimă mesei. Tensiunea fileului este reglabilă. Posibilitate de joc individual. O parte a mesei se poate ridica pentru joc în unu. Dispune de 8 puncte de blocare. Blocarea se face ușor prin butonul din lateralul mesei. Sistemul brevetat « Compact Technology » asigură un nivel de siguranță optim (centru de gravitate mai jos), ușurință la utilizare și spațiu ocupat redus.

Masa Tenis Kondition, Interior, Pliabila

 • Pliabilă
 • Interior
 • Culoare albastru/negru
 • Brand Kondition
 • Ușor de montat
Verifică prețul

Masa de tenis Kondition este perfectă atât pentru serile de jocuri petrecute cu familia sau cu prietenii, cât și pentru jocul individual. Cu un design modern, masa este concepută pentru jocul interior, fiind pliabilă și ușor de montat, astfel că o poți transporta oriunde îți dorești pentru a transforma atmosfera plictisitoare într-una distractivă și competitivă. Cu ajutorul acestei mese de ping-pong, rămâi activ indiferent de circumstanțe, deoarece faci mișcare într-un mod mai mult decât plăcut, iar viața ta devine una mai sănătoasă.

Masă Tenis Competiție 540 Interior ITTF Albastru CORNILLEAU

 • Design modern
 • Ușor de transportat
 • Compactă
 • Stabilă
 • Calitatea ricoșeului
Verifică prețul

Dacă ești fan al jocului Ping-Pong, ai la dispoziție o masă fix pentru acest joc. O poți instala acasă, în orice cameră dorești pentru a te juca alături de prieteni sau familie la orice oră dorești. Este un joc relaxant care te va ajuta să faci mișcare chiar și în interiorul casei tale. Ușor de transportat datorită rotițelor incluse, masa este un produs compact datorită funcției de pliere. O poți depozita undeva rapid atunci când nu o folosești pentru a nu ocupa mult spațiu în locuință și este durabilă.

Masa Tenis Kondition, Interior, Pliabila

 • Culoare albastru/roșu
 • Picior mărime 25 X 25 mm
 • Ușor de montat
 • Ușor de transportat
 • Brand Kondition
Verifică prețul

Dacă te-ai plictisit să mai mergi la o sală de jocuri cu prietenii pentru a face un meci de ping pong, înseamnă că a venit momentul să îți achiziționezi propria masă de tenis. Tenisul de masă sau ping-pong-ul își are originea la începutul anului 1880, fiind jucat de către ofițerii din armata britanică staționati în India și Africa de Sud. Este un sport foarte popular în Asia de Est și printre cele mai noi sporturi majore din lume. Îți dă energie, crește respectul de sine, îmbunătățește activitatea cerebrală, este distractiv și crește calitatea vieții per total.

Întrebări despre mese de ping pong pliabile de interior

Care este diferența dintre tenis de masă și ping-pong?

Înainte de 2011, „ping-pong” sau „tenis de masă” era același sport, dar jucătorii serioși îl numesc exclusiv tenis de masă. În general, ping pong se referă la jucătorii de garaj, în timp ce tenisul de masă este folosit de jucătorii care se antrenează formal în acest sport.

Cum se face asamblarea unei mese de ping-pong?

Majoritatea meselor nu sunt greu de asamblat, dar e nevoie de cineva cu puțină răbdare. Mesele de ping-pong pliabile vin cu instrucțiunile de montare în cutia lor și sunt foarte ușor de urmat. De obicei, durează aproximativ 30 de minute pentru a monta masa.

Din ce material este făcută o masă de ping-pong?

Mesele de ping-pong (sau tenis de masă) pot fi făcute atât din plastic, tablă cât și din material lemnos. Dacă vrei să folosești masa de ping pong la interior poți lua una din material lemnos. Pentru exterior trebuie totuși să iei o masa de ping pong din material plastic sau tablă.

Cum se întreține o masă de ping-pong?

Blatul mesei de ping-pong necesită o atenție specială. Pentru a evita orice deteriorare, produsele corozive și solvenții trebuiesc excluși. Detergentul de aerosoli revitalizant din spumă este extrem de eficient pe blaturile de exterior și de interior.

Ce culoare a mesei de ping-pong ar trebui să aleg?

Poți alege între variantele albastru sau gri, este o chestiune de gust. În sport și pentru competiție, culoarea albastră este încă o normă datorită contrastului cu culoarea mingii și, prin urmare, atrage ușor privirea. Griul pe de altă parte, camuflează.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Masă de Tenis de Exterior
Mese de ping pong pentru exterior ușor de manevrat și depozitat

Vrei să fii cel mai bun dintre prietenii tăi la tenis de masă? Antrenează-te când vrei în curtea grădinei tale sau pe terasă cu ajutorul unei mese bune de ping pong.

Cea Mai Bună Rachetă de Tenis Pentru Adulți
Rachete de tenis de calitate pentru adulți

Știai că o rachetă de tenis de calitate te poate ajuta să fii un jucător mai bun pe teren? Află care sunt cele mai bune rachete de tenis pentru adulți pe care le poți cumpăra din România.

Cea mai bună Țintă de Darts pentru Acasă
Cea mai bună țintă de darts pentru acasă

Vrei să-ți petreci timpul cu prietenii într-un mod amuzant și sportiv? Cumpără-ți o țintă de darts pentru acasă și vă puteți juca oricând aveți chef.

Cel Mai Bun Set de Badminton (Fileu + Rachete + Fluturași)
Cel mai bun set de badminton complet

Badmintonul este un sport complex care te ajută atât la coordonare, anticipare și la tonifierea musculaturii. Vezi ce seturi complete de badminton poți cumpăra pentru folosire acasă sau în parc.

Cea Mai Bună Placă Standup Paddle (Plăcă SUP)
Cea mai bună placă de stand-up paddle pentru amatori (SUP)

Îți place apa și vrei să faci o activitate relaxantă în aer liber? Folosirea unei plăci de standup paddle se poate învăța în câteva minute și poate fi folosită pe râuri lente, lacuri și la mare.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe