Cea Mai Bună Placă Standup Paddle (Plăcă SUP)

Cea mai bună placă de stand-up paddle pentru amatori (SUP)

Modificat la 18 august 2021
Articol evaluat de 60 ori:
Pagină realizată de:
Andrei Ursache
Andrei Ursache
Elisa Bercu
Elisa Bercu

De ce să-ți iei o placă de standup paddle (SUP)?

Dacă îți plac senzațiile tari ori vrei să te relaxezi, plutind pe apă, atunci o placă de standup paddle este fix ceea ce ai nevoie! Ieșirea pe apă cu o placă gonflabilă este plină de satisfacții, relaxantă și interesantă. O poți folosi în orice tip de apă, fie că ește pe un lac, într-un golf ori în oceanul nemărginit, o placă gonflabilă te va ajuta să te simți bine. Aceste produse sunt construite pentru a fi extrem de rigide, având capacitatea și rolul de a fi atât platforme solide dar și fiabile, într-un fel, seamănă destul de mut cu plăcile tradiționale dure.

Avantajul este că desumflate, pot fi depozitate mai ușor față de plăcile clasice dure. Design-ul este în general unul foarte atractiv și arată grozav pe apă. Plăcile sunt construite din PVC gros, iar la exterior sunt prezente pad-uri din EVA, pentru a preveni alunecarea. Pachetul, conține în general atât pompă pentru umflat, rucsac pentru transport, paddle board-ul și o padelă ajustabilă. Unele modele au o greutate maximă suportată de 90 până la 150 KG.

Cele mai bune plăci SUP pentru amatori

Cel mai bun

Set placa gonflabila Stand Up Paddle Board Maona, ECD Germany, 308 x 76 x 10 cm, negru, pana la 120 kg

 • Fabricată din PVC
 • Simplu de utilizat
 • Rezistență crescută
 • Dimensiuni reduse
 • Greutate redusă
Verifică prețul

Placa gonflabilă Maona este o placă germană extrem de rezistentă, fabricată din materiale de înaltă calitate și cu o greutate redusă ce oferă o manevrebilitate mult mai bună. Este concepută pentru începători şi nu numai, fiind ușor de manevrat, fără prea mare bătaie de cap. Este recomandată utilizarea împreună cu o vestă de protecție, în cazul în care cazi de pe placă. Este ușor de transportat, având o greutate redusă și fiind dotată cu rucsac de de transport. Susține o greutate de până la 120 kg.

la buget

* Prezentare video mai jos

Itiwit

 • Greutate maximă 190 kg
 • Transport ușor în rucsac
 • Punte din spumă
 • Material rezistent la șocuri
 • Formă rotundă și polivalentă
Verifică prețul

Modelul este conceput pentru utilizatori începători, respectiv pentru plimbările de jumătate de zi. Cel mai mult se potrivește practicanților cu greutatea minimă de 60 kg, așa că este bine să reții acest aspect la achiziție. Produsul este gonflabil, stabil, facil de utilizat și manevrat - ideal pentru valurile mici și plimbări. Se umflă și dezumflă ușor, cât despre recomandările de întreținere - materialul permite curățarea facilă. Pachetul include: înotătoare, husă de depozitare cu 2 chingi, leash, cheie de strângere pentru supapă, kit de reparații, manual de utilizare.

Premium

* Prezentare video mai jos

Stand Up Paddle Gonflabil Plimbare X500/13-31 Verde ITIWIT

 • Fabricat din materiale de înaltă calitate
 • Greutate redusă
 • Susține până la 320 kg
 • Simplu de împachetat
 • Dimensiuni reduse
Verifică prețul

Fie că vrei sa petreci un week-end de pomină sau o zi de relaxare in aer liber, acest Stand Up Paddle gonflabil este noul tip de distracție. Este ușor de luat oriunde, cântărind numai 12 kg și are rucsac de transport, 2 mânere ergonomice și o zonă de susținere. Poate susține o greutate cuprinsă între 140 şi 320, datorită materialului din care este fabricat, ce asigură o plutire singură şi lină. Se recomandă utilizarea împreună cu o vestă de flotabilitate, cu atât mai mult dacă sunteți începător.

Hydro Force Oceana 20 Cap

 • Scaunul detașabil
 • Funcție de caiac
 • Pompă de mână
 • Materiale de calitate
 • Kit de reparație inclus
Verifică prețul

În echilibru perfect între siguranță și funcționalitate, Hydro-Force Oceana este placa SUP ideală în aproape toate condițiile de apă. Mulțumesc spătarului inclus în scaunul detașabil, transformă ușor placa într-un caiac. Materialul Drop Stitch asigură rezistența și protecția de care aveți nevoie pentru a vă menține în echilibru. Trăiește-ți aventura oriunde, chiar și lângă ocean! Setul include tot ceea ce aveți nevoie: extrageți SUP din rucsacul inclus, umflați-l cu pompă de mână și asigurați-vă obiectele personale de cordonul elastic în timp ce sunteți în apă.

Aqua Marina Fusion

 • Aderență maximă
 • Rigiditate suplimentară
 • Mâner de transport central
 • Vâslă inclusă
 • Rucsac pentru depozitare
Verifică prețul

Accesorii incluse în produs 1 placă SUP, o vâslă, o aripioară centrală, un rucsac, mâner de transport, pompă. Puntea este dotată cu un ochet în formă de D din otel inoxidabil pentru o chingă de siguranță, verigi D incorporate prevăzute cu chingi pentru încărcătură, precum și mâner de transport central. Modelul în formă de fagure de pe punte asigură o aderentă maximă. Datorită materialului cu perete dublu și tehnologiei cu fir dublu SuperTough DualStringer această placă pentru surf garantează stabilitate și rigiditate suplimentară.

Stand UP Paddle Rigid Tough 106- 185 L BIC

 • Fabricat din materiale de înaltă calitate
 • Greutate redusă
 • Simplu de utilizat
 • Împachetare rapidă
 • Soliditate maximă
Verifică prețul

Acest STAND UP PADDLE rigid şi cu dimensiuni bogate este perfect pentru a petrece un week-end în aer liber, plutind lin pe apă şi a te relaxa fără griji. Este conceput pentru începători, cu o greutate cuprinsă între 60 şi 80 de kilograme şi este ușor de utilizat. Este de asemenea recomandă utilizarea împreună cu o vestă de flotabilitate, pentru a fi în deplină siguranță în cazul în care cădeți de placă. Are o formă perfect adaptată pentru plimbări şi surf pe valurile mici, fiind ușor de manevrat.

Întrebări despre plăcile SUP pentru amatori

Cum se poate utiliza o astfel de placă?

Ușurința cu care poate fi învățat și distracția oferită de acest sport fac din stand up paddle o activitate tot mai atractivă, în special în rândul tinerilor. Tentant este faptul că SUP se învață în doar 10 minute. Și se poate practica pe orice fel de apă. Stand Up Paddle poate fi practicat pe lacuri, pe mare sau pe râuri, dar există și pasionați care preferă apele repezi, de munte.

Are geantă inclusă?

Plăcile SUP pentru amatori sunt prevăzute atât in varianta simplă, cat și în pachet cu geantă sau rucsac, pompă si alte obiecte utile. Geanta este utilă și practică, fiind impermeabile. Cu ajutorul ei, transportul se realizeaza mai ușor și în siguranță.

Din ce material este realizată vâsla?

Placa de SUP are dimensiuni mai mari, este mai stabilă, pentru a-ți permite să stai în picioare pe ea, iar deplasarea se face cu ajutorul unor vâsle speciale. Exista mai multe tipuri de placi de SUP, aceastea pot fi solide sau gonflablile, de asemenea, există mai multe tipuri de vâsle, plecând de la vâslele de plastic sau aluminiu, până la vâsle ultra ușoare din aliaje speciale sau carbon.

Este nevoie de echipament de protecție?

Echipamentul de bază este compus dintr-o placă SUP și o vâslă. Este însă indicat ca practicantul să aibă o vestă flotantă și, în funcție de gradul de dificultate al traseului ales, o cască de protecție. Dacă vorbim de apă rece, pe listă poate fi inclus și un costum de neopren.

Aripile sunt detașabile?

În cazul plăcilor SUP pentru amatori sau începători, majoritatea produselor de pe piață prezintă două aripioare pre fixate și o aripioară detașabilă. Acestea sunt concepute pentru a fi durabile și a rezista presiunii de vâslire, oferind în același timp o experiență plăcută.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Sac de Box Umplut pentru Acasă
Saci de box umpluți de calitate pentru interior și exterior

Vrei să arzi caloriile rapid de acasă? Ia-ți un sac de box umplut, îl poți instala în interior sau exterior și te poți bucura de beneficiile pozitive ale boxului.

Cea Mai Bună Tablă De Șah Electronică
Cea mai bună tablă de șah electronică

Vrei să înveți mai bine șah dar nu ai acces la un profesor? Nicio problema. Tabla de șah electronică poate fi mentorul și partenerul tău mai bun de la care poți învăța.

Cel Mai Bun Suport de Schiuri Pentru Bare Transversale
Cel mai bun suport de schiuri pentru bare transversale

Investește într-un suport de schiuri pentru mașină performant și sigur care se poate monta cu ușurință pe barele transversale deja existente ale mașinii.

Cea Mai Bună Poartă de Fotbal de Copii cu Plasă
Cea mai bună poartă de fotbal pentru copii

Te-ai săturat să tot alergi după mingiile șutate de copilul tău? O poartă de fotbal cu plasă poate fi obiectul ideal de joacă în grădină singur sau alături de alți prieteni.

Cel Mai Bun Caiac Gonflabil de Agrement
Caiace gonflabile bune și accesibile

Alege cel mai bun caiac gonflabil pentru ieșirile tale în natură pe lacuri sau pe râuri. Te ajutăm cu modele disponibile online în România.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe