De ce să-ți cumperi acasă o țintă de darts de calitate?

Pasionații de jocuri de grup sau cei care duc o viață stresantă vor aprecia cu siguranță artmosfera relaxantă a unui joc de darts în confortul casei. O țintă de darts te poate scuti de un drum la un bar într-o seară ploioasă în care n-ai chef să ieși, dar nici la televizor nu ai ce să vezi. Nu ocupă mult loc dar va umple camera de prieteni și bună dispoziție. Pe piață există modele profesionale și modele pentru amatori și este important să faci diferența dintre acestea, pentru a te asigura că produsul achiziționat se va ridica la nivelul așteptărilor tale.

Astfel de ținte sunt foarte versatile în ceea ce privește modelul. De la ținte din lemn sau plută la cele din fibră de sisal, cu afișaj electronic. În funcție de dimensiunea spațiului pentru care vrei să cumperi o țintă și ești un amator ce nu ai nevoie să respecți unele norme în ceea ce privește mărimea plăcii de darts, vei alege dimensiunea acesteia în funcție de numărul de persoane care se vor juca. Mai mult acestea pot avea multiple accesorii pentru a face jocul și mai atractiv precum imagini electronice, jocuri pre-programate sau voce.

Cele mai bune ținte de darts

1. ED520 BEST CHOICE

Țintă electronică săgeți ED520 CANAVERAL. Produs conceput pentru darts, nivel începător. Ţintă interactivă, cu uşi, pentru depozitare. Aveţi nevoie de o ţintă electronică ce ţine scorul şi se conectează la priză? Ţinta ED 520 cu cele 4 ecrane ale sale este ideală pentru dumneavoastră. Gata pentru joc! Utilizarea este ușoară, puteți să vă provocați prietenii cu 30 de jocuri și să depozitați cele 12 săgeți pe uși. 4 ecrane LCD pentru 301,501 și 2 ecrane pentru cricket ce facilitează jocul. Posibilitate de joc cu săgeţi cu vârf de plastic sau cu sarbacane.

Video ED520

2. Windson AP400 PREMIUM

Windson AP400 este varianta ideală pentru tine, prieteni și întreaga familie. Darts-ul electronic oferă multe ore de distracție pentru până la 8 persoane. Ecran LCD clar menține atmosferă plăcută a jocului și multitudinea de jocuri vă avea grijă să nu te plictisești. Datorită împachetării sale și a greutății mici îl poți lua cu tine în concediu, la casă de vacanță, în grădină sau oriunde vei merge. În lista lungă de jocuri vei găsi 27 + 202 variații. În plus, toate jocurile sunt explicate cu ajutorul manualului.

3. ED110 LA BUGET

Țintă electronică săgeți ED110 CANAVERAL. Acesta este un produs conceput pentru darts, adresat persoanelor începătoare. Tinta ED 110, cu cele 20 de jocuri ale sale, vă va asigura distracția! Cu ajutorul ecranului LCD, o să puteți vedea scorul pentru 2 jucători, în același timp. Acest produs prezintă posibilitatea de joc cu săgeți cu vârf de plastic sau cu sarbacane. Dimensiunea suprafață de joc de 40 cm, placa este 100% din PCBA, iar materialul principal din care este creat produsul este 100% polipropilenă. Este important de reținut că nu trebuie utilizate săgeți cu vârf de oțel!

Video ED110

4. Tinta Darts Winmau Blade 5

Ținta Darts Winmau Blade 5 se încadrează în categoria articolelor de calitate superioară, putând fi achiziționată pentru practicăm recreere sau chiar pentru concursuri organizate, pentru cluburi sportive, precum și pentru activități de divertisment în pensiuni, hoteluri, baruri sau în zona de relaxare, la birou. Este realizată din sisal de calitate, ultra compact, tehnologie cu lame foarte subțiri, ce asigură mărirea suprafeței totale - cu 9mmp pentru duble și 6mmp pentru triple. Astfel, sunt reduse aproape în totalitate ricoșeurile și săgețile căzute. Totodată, include și sistemul de blocare Rota-Lock și sistemul de nivel pentru rotire ușoară și fixare sigură. Designul asigură vizibilitate mare a sectoarelor și a inelului nu numerele de punctaj.

Video Tinta Darts Winmau Blade 5

5. Windson WD-AP100A

Windson WD-AP100A este un darts performant cu un total de 18 jocuri și 159 variante de joc. Jocurile pot fi jucate de maxim 8 persoane. Toate acestea creează din Windson WD-AP100A un darts foarte popular. Dispune de zone care rețîn săgeți, situate în afara spațiului de joc (marginea exterioară). Este un darts cu raport foarte bun între preț și calitate. Se poate încărca cu adaptor de rețea, deține 18 jocuri și 159 variante de joc pentru maxim 8 jucători. Cele 6 săgeți cu vârf cu 6 vârfuri de schimb incluse în set.

6. Set complet Darts PROFESSIONAL WINMAU cu cabinet, tinta darts si sageti incluse

Tintă de darts este fabricată din sisal, materialul special pentru fabricarea acestor echipamente ceea ce da rezistentă în timp. Este perfect pentru cei care îndrăgesc darts-ul și pentru cei începători. Pachetul conține tot ce-ți trebuie pentru a te distra alături de prieteni sau pentru a te antrena singur, și anume dulap din lemn culoare negru, tintă darts profesională Winmau, doua seturi de săgeți și lista scor cu marker și radieră. Foarte potrivit de montat la birou pentru momentele de pauză sau pentru o competiție între colegi. Este CADOUL perfect în orice ocazie, prețul fiind accesibil.

7. Windson ȚINTĂ SĂGEȚI

Țintă pentru săgeți Windson, adecvată pentru toți jucătorii care joacă cu săgeți cu vârf ascuțit. Dispune de dimensiuni clasice, întâlnire la competiții oficiale și este adecvată atât pentru începători cât și pentru jucători avansați sau de agrement. Produs original, realizat din material rezistent, care este sensibil la umezeală, de aceea nu se recomandă lăsarea lui în mediul outdoor. Este adecvat pentru antrenamente zilnice sau, eventual pentru competiții și furnizat cu mâner practic pentru atârnare.

8. Joc de tinta Darts din plastic pentru copii sau adulti 6 sageti, de interior sau exterior, multicolor cu 2 fete, ATS, 2 in 1

Un joc de săgeți este compus dintr-o țintă, o linie de tragere și săgeți, exact ca acest produs. Nimic sofisticat, simplu de utilizat si de asamblat, dacă se urmează cu atenție Instrucțiunile din pachet. Centrul țintei trebuie plasat la 1, 73 m de la sol și diagonala între acest centru și începutul liniei de tragere trebuie să măsoare 2, 94 m, adică o lungime la sol de 2, 37 m, care separă ținta de jucător.
Pentru a juca darts între prieteni, săgeata este o unealtă tehnică indispensabilă, de aceea acest produs este perfect pentru începătorii care doresc să se distreze atât în casă, cât și în curte.


Întrebări despre țintele de darts

Ce adâncime și densitate trebuie să aibă o țintă bună?

Densitatea unei plăci de darts, mai ales a uneia din fibră, va avea un impact major asupra calității acesteia. Dacă densitatea este slabă, săgețile nu se vor fixa și vor sări. În cazul bordurilor de darts electronice cu cât sunt mai multe orificii, cu atât crește șansa ca săgeata să se prindă de tablă. O adâncime a plăcii de darts de 4 cm este suficientă în general, aceasta fiind și grosimea modelelor de competiție. În cazul celor electronice sau magnetice, adâncimea nu prea contează.

Au și alte accesorii?

Cele mai bune ținte de darts au multiple accesorii precum spații de depozitare dar și funcții care fac jocul mai interactiv. Spre exemplu unele modele îți permit proiectarea pe suprafața de joc a unei imagini precum chipul cuiva. Altele pot fi activate sonor și pot emite sunete pentru a indica rândul unui jucător iar alte modele electronice îți permit să joci și alte variante de joc.

Ce dimensiune are o țintă standard?

Țintele darts sunt un joc de precizie și de relaxare, atât pentru cei mici, cât și pentru adulți.
Diametrul interior al țintei este de aproximativ 45 de cm, iar cel de exterior este de aproximativ 70 de cm.
Material este din spumă EVA(acetat etilenă-vinil).

Câți jucători poate angrena o țintă de darts?

Jocul cu ținte darts vine la pachet cu o țintă din spumă si 3 ace cu mâner tip fluturași. Jocul se poate practica într-o singură persoană, dar este mai distractiv in două sau trei persoane pentru interactivitate si spirit de competiție. Pentru o evidență clară, se recomandă notarea scorurilor.

Cum alegi ținta în funcție de material?

Materialul din care este concepută ținta de darts este important deoarece în funcție de asta poți face sau nu performanță. De exemplu, multe modele profesionale care se folosesc în competiții sunt din fibră de sisal. Cele mai simple sunt din hârtie comprimată, ideale pentru copii. Mai sunt apoi modele de mijloc din plută, lemn, magnetice sau electronice.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe