Cea mai bună Țintă de Darts pentru Acasă

Cea mai bună țintă de darts pentru acasă

Modificat la 24 iulie 2021
Articol evaluat de 107 ori:
Pagină realizată de:
Ioana Chiabur
Ioana Chiabur
Ildiko Popescu
Ildiko Popescu

De ce să-ți cumperi acasă o țintă de darts de calitate?

Pasionații de jocuri de grup sau cei care duc o viață stresantă vor aprecia cu siguranță artmosfera relaxantă a unui joc de darts în confortul casei. O țintă de darts te poate scuti de un drum la un bar într-o seară ploioasă în care n-ai chef să ieși, dar nici la televizor nu ai ce să vezi. Nu ocupă mult loc dar va umple camera de prieteni și bună dispoziție. Pe piață există modele profesionale și modele pentru amatori și este important să faci diferența dintre acestea, pentru a te asigura că produsul achiziționat se va ridica la nivelul așteptărilor tale.

Astfel de ținte sunt foarte versatile în ceea ce privește modelul. De la ținte din lemn sau plută la cele din fibră de sisal, cu afișaj electronic. În funcție de dimensiunea spațiului pentru care vrei să cumperi o țintă și ești un amator ce nu ai nevoie să respecți unele norme în ceea ce privește mărimea plăcii de darts, vei alege dimensiunea acesteia în funcție de numărul de persoane care se vor juca. Mai mult acestea pot avea multiple accesorii pentru a face jocul și mai atractiv precum imagini electronice, jocuri pre-programate sau voce.

Cele mai bune ținte de darts

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

ED520

Aveţi nevoie de o ţintă electronică ce ţine scorul şi se conectează la priză? Ţinta ED 520 cu cele 4 ecrane ale sale este ideală pentru dumneavoastră. Gata pentru joc! Utilizarea este ușoară, puteți să vă provocați prietenii cu 30 de jocuri și să depozitați cele 12 săgeți pe uși. 4 ecrane LCD pentru 301,501 și 2 ecrane pentru cricket ce facilitează jocul. Posibilitate de joc cu săgeţi cu vârf de plastic sau cu sarbacane. .
Verifică prețul

Țintă electronică săgeți ED520 CANAVERAL. Produs conceput pentru darts, nivel începător. Ţintă interactivă, cu uşi, pentru depozitare.

Premium

Windson AP400

Ecran LCD clar menține atmosferă plăcută a jocului și multitudinea de jocuri vă avea grijă să nu te plictisești. Datorită împachetării sale și a greutății mici îl poți lua cu tine în concediu, la casă de vacanță, în grădină sau oriunde vei merge. În lista lungă de jocuri vei găsi 27 + 202 variații. În plus, toate jocurile sunt explicate cu ajutorul manualului.  .
Verifică prețul

Windson AP400 este varianta ideală pentru tine, prieteni și întreaga familie. Darts-ul electronic oferă multe ore de distracție pentru până la 8 persoane.

la buget

* Prezentare video mai jos

ED110

Tinta ED 110, cu cele 20 de jocuri ale sale, vă va asigura distracția! Cu ajutorul ecranului LCD, o să puteți vedea scorul pentru 2 jucători, în același timp. Acest produs prezintă posibilitatea de joc cu săgeți cu vârf de plastic sau cu sarbacane. Dimensiunea suprafață de joc de 40 cm, placa este 100% din PCBA, iar materialul principal din care este creat produsul este 100% polipropilenă. Este important de reținut că nu trebuie utilizate săgeți cu vârf de oțel!.
Verifică prețul

Țintă electronică săgeți ED110 CANAVERAL. Acesta este un produs conceput pentru darts, adresat persoanelor începătoare.


* Prezentare video mai jos

Tinta Darts Winmau Blade 5

Ținta Darts Winmau Blade 5 se încadrează în categoria articolelor de calitate superioară, putând fi achiziționată pentru practicăm recreere sau chiar pentru concursuri organizate, pentru cluburi sportive, precum și pentru activități de divertisment în pensiuni, hoteluri, baruri sau în zona de relaxare, la birou. Este realizată din sisal de calitate, ultra compact, tehnologie cu lame foarte subțiri, ce asigură mărirea suprafeței totale - cu 9mmp pentru duble și 6mmp pentru triple. Astfel, sunt reduse aproape în totalitate ricoșeurile și săgețile căzute. Totodată, include și sistemul de blocare Rota-Lock și sistemul de nivel pentru rotire ușoară și fixare sigură. Designul asigură vizibilitate mare a sectoarelor și a inelului nu numerele de punctaj.
Verifică prețul

Masterdarter dartboard Softtip Usi din imitație de lemn

Este fabricat din materiale de înaltă calitate, având uși din imitație de lemn cu balamale metalice foarte rezistente. întreg setul este format din sistemul electronic, 12 săgeți colorate 3x4 și 24 de capete de înlocuire. Vine la pachet cu un total de 38 din cele mai populare jocuri Count, Cricket sau Shanghai, putând fi personalizate după bunul plac.
Verifică prețul

Setul pentru darts electronic este ideal pentru împătimiții de darts și poate fi instalat în propria, având posibilitatea de a juca 16 persoane deodată, independent sau în echipe.

DARTMASTER 180, maro, dartboard, joc cu săgeți, vârfuri moi, ușă

Aceasta posedă 12 săgeți, afișaj electronic cu LED și o sursă de alimentare. Săgețile sunt confecționate astfel că vârfurile acestora sunt moi, pentru a nu deteriora mobilierul din casă. Totodată, acesta deține un calculator integrat de jocuri pentru punctele ușor de numărat. .
Verifică prețul

Dacă ești pasionat de jocul de darts, poți fi sigur că te va atrage dartboard-ul de la “Klarfit”, care îți va transforma seara plictisită de weekend în una plină de veselie și distracție, împreună cu familia sau prietenii tăi.

Joc de tinta Darts din plastic pentru copii sau adulti 6 sageti, de interior sau exterior, multicolor cu 2 fete, ATS, 2 in 1

Centrul țintei trebuie plasat la 1, 73 m de la sol și diagonala între acest centru și începutul liniei de tragere trebuie să măsoare 2, 94 m, adică o lungime la sol de 2, 37 m, care separă ținta de jucător. Pentru a juca darts între prieteni, săgeata este o unealtă tehnică indispensabilă, de aceea acest produs este perfect pentru începătorii care doresc să se distreze atât în casă, cât și în curte. .
Verifică prețul

Un joc de săgeți este compus dintr-o țintă, o linie de tragere și săgeți, exact ca acest produs. Nimic sofisticat, simplu de utilizat si de asamblat, dacă se urmează cu atenție Instrucțiunile din pachet.

Întrebări despre țintele de darts

Ce adâncime și densitate trebuie să aibă o țintă bună?

Densitatea unei plăci de darts, mai ales a uneia din fibră, va avea un impact major asupra calității acesteia. Dacă densitatea este slabă, săgețile nu se vor fixa și vor sări. În cazul bordurilor de darts electronice cu cât sunt mai multe orificii, cu atât crește șansa ca săgeata să se prindă de tablă. O adâncime a plăcii de darts de 4 cm este suficientă în general, aceasta fiind și grosimea modelelor de competiție. În cazul celor electronice sau magnetice, adâncimea nu prea contează.

Au și alte accesorii?

Cele mai bune ținte de darts au multiple accesorii precum spații de depozitare dar și funcții care fac jocul mai interactiv. Spre exemplu unele modele îți permit proiectarea pe suprafața de joc a unei imagini precum chipul cuiva. Altele pot fi activate sonor și pot emite sunete pentru a indica rândul unui jucător iar alte modele electronice îți permit să joci și alte variante de joc.

Ce dimensiune are o țintă standard?

Țintele darts sunt un joc de precizie și de relaxare, atât pentru cei mici, cât și pentru adulți.
Diametrul interior al țintei este de aproximativ 45 de cm, iar cel de exterior este de aproximativ 70 de cm.
Material este din spumă EVA(acetat etilenă-vinil).

Câți jucători poate angrena o țintă de darts?

Jocul cu ținte darts vine la pachet cu o țintă din spumă si 3 ace cu mâner tip fluturași. Jocul se poate practica într-o singură persoană, dar este mai distractiv in două sau trei persoane pentru interactivitate si spirit de competiție. Pentru o evidență clară, se recomandă notarea scorurilor.

Cum alegi ținta în funcție de material?

Materialul din care este concepută ținta de darts este important deoarece în funcție de asta poți face sau nu performanță. De exemplu, multe modele profesionale care se folosesc în competiții sunt din fibră de sisal. Cele mai simple sunt din hârtie comprimată, ideale pentru copii. Mai sunt apoi modele de mijloc din plută, lemn, magnetice sau electronice.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cele mai bune Coșuri de Baschet pentru Curtea Casei
Coșuri de baschet bune de pus în curtea casei

Vrei să ai propriul tău loc de antrenament pentru baschet direct în curtea casei? Te poți juca împreună cu copilul sau copilul își poate chema prietenii pentru o partidă bună de mișcare.

Cel Mai Bun Set de Badminton (Fileu + Rachete + Fluturași)
Cel mai bun set de badminton complet

Badmintonul este un sport complex care te ajută atât la coordonare, anticipare și la tonifierea musculaturii. Vezi ce seturi complete de badminton poți cumpăra pentru folosire acasă sau în parc.

Cel Mai Bun Aparat de Vâslit pentru Acasă
Aparate de vâslit de calitate pentru fitness acasă

Te-ai decis să-ți cumperi un aparat de vâslit pentru acasă? Felicitări! Alegerea lui poate fi un moment greu, dar suntem aici pentru a te ajuta. Vezi recomandările experților noștrii.

Cele Mai Bune Ghete De Kangoo Jumps
Cele mai bune ghete de Kangoo Jumps

Acum ai posibilitatea de a face Kangoo Jumps chiar la tine acasă, fără a mai merge la sală. Află care sunt cele mai bune ghete de Kangoo Jumps și de unde le poți cumpăra.

Cea Mai Bună Masă de Tenis de Exterior
Mese de ping pong pentru exterior ușor de manevrat și depozitat

Vrei să fii cel mai bun dintre prietenii tăi la tenis de masă? Antrenează-te când vrei în curtea grădinei tale sau pe terasă cu ajutorul unei mese bune de ping pong.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe