Cele mai bune Coșuri de Baschet pentru Curtea Casei

Coșuri de baschet bune de pus în curtea casei

Modificat la 12 martie 2021
Articol evaluat de 114 ori:
Pagină realizată de:
Otilia Alexe
Otilia Alexe

De ce să-ți iei un coș de baschet de pus în curtea casei?

Deși baschetul nu este cel mai popular sport din România, la nivel de amatori există o mulțime de oameni care aruncă ocazional cu mingea la coș. Este o activitate placută, sănătoasă și distractivă pe care o poți face oricând, indiferent că vrei să faci mișcare singur sau că vrei să te bucuri de momente plăcute alături de prieteni. Baschetul te ajută să te coordonezi mai bine și îți îmbunătățește foarte bine modul în care arunci. El te poate ajuta la menținerea tonusului muscular și a sănătății în general. Baschetul este un sport de echipă care poate fi jucat atât la nivel profesional, cât și ca activitate sportivă de relaxare alături de prieteni.

Dacă ești un împătimit al acestui sport, ai marele avantaj că îl poți juca inclusiv acasă. Înainte de a alege un panou de baschet cu coș trebuie să avem în vedere în primul rând unde dorim să îl montam, spre exemplu pe peretele casei sau a garajului, sau de sine stătător. Un coș de baschet se poate instala cu ușurință în curte și nu costă foarte mult. Un coș de baschet se poate monta pe orice teren sau sală de sport din lume, respectandu-se standardele de siguranță.

Modele bune de coșuri de baschet pentru casă

Cel mai bun

Kondition

 • Înălțime reglabilă
 • Portabil
 • Foarte stabil
 • Ușor de montat
 • Materiale de calitate
Verifică prețul

Coșul de baschet Kondition te ajută să iei o pauză de relaxare, să faci mișcare fizică, dar să te și distrezi în timp ce o faci. Beneficiile a 20-30 de minute de activitate fizică zilnică vor contribui la starea generală de bine, energizare și un somn liniștit, efecte resimțite și în ziua ce urmează, astfel că vei fi mai productiv. Nu necesită montaj, este de sine stătător și portabil, ceea ce reprezintă un plus: îl vei putea amplasa și muta oriunde dorești. Poate fi utilizat de începători, intermediar și avansați, pentru meciuri de baschet de relaxare sau competitive.

la buget

Kondition Voit

 • Tip: portabil
 • Înălțime reglabilă 1.65-2.13 m
 • Panou 109 x 45 cm
 • Suport bază 74 x 55 x 13 cm
 • Diametru coș 43 cm
Verifică prețul

Într-o lume sedentară, unde mișcarea este un subiect tabu, fitness-ul a căpătat noi valențe, renuntând aproape în totalitate la statusul de nevoie recreativă și devenind o necesitate. Din categoria ”Be active. Get in shape.”, coșul de baschet cu înălțime reglabilă 1.65-2.13 m, panou 109 x 45 cm, suport bază 74 x 55 x 13 cm, diametru coș 43 cm, este perfect pentru distracția ta sau a copilului tău în intimitatea propriei case. Practic și ideal pentru spor la domiciliu! Conținut pachet: 1x bază, 1x panou, 1x coș cu plasă, 1x stâlp suport.

Premium

* Prezentare video mai jos

Tarmak Easy B900

 • Reglabil: se reglează pe 4 înălțimi (2,40m, 2,60m, 2,80m și 3,05m) cu ajutorul manivelei
 • Montare/ demontare Inovație: se instalează și se demontează în doar 2 minute, fără unelte
 • Transport Inovație: 6 roți, pentru deplasare ușoară
 • Stabilitate excelentă, datorită bazei lestabile de 18 L (cu apă sau nisip)
 • Calitatea ricoșeului: panou HD din polietilenă de 3 mm
Verifică prețul

Coșul B900 se instalează și se demontează în doar 2 minute, fără unelte. În general, un coș de baschet este greu de mutat și ocupă spațiu mult, dar nu și B900. Acesta se poate deplasa ușor, cu ajutorul celor 6 roți și se reglează pe 4 înălțimi (2,40m, 2,60m, 2,80m și 3,05m) cu ajutorul manivelei. Datorită bazei stabile de 18 litri cu apă sau nisip, acest sistem oferă o stabilitate ridicată jucătorilor. Iar mai mult decât atât, panoul HD din polietilenă de 3mm asigură o calitate superioară ricoșeului, oferind o experiență de joc senzațională.

Sistemul Topi Toy este potrivit pentru copii și adulți. Înălțimea sa pornește de la 1,65 m și atinge 2,20 m împreună cu panoul, înălțimea jantei atinge 2,15 m, panoul este de 72x50 cm, iar coșul metalic are un diametru de 40 cm. Are o bază durabilă din plastic, cu roți care sunt umplute cu apă sau nisip pentru a menține stabilitea. Avantajele majore are sistemului Topi Toy sunt rezistența la apă, faptul că sistemul este demontabil, foarte ușor de asamblat, reglabil, fiind potrivit pentru orice utilizator de peste 6 ani, iar datorită bazei cu roți de transport, acesta devine chiar și mobil.


* Prezentare video mai jos

Tarmak B100 EASY

 • Reglabil fără unelte
 • Roți pentru deplasare ușoară
 • Ideal pentru toată familia
 • Se curăță ușor cu apă și săpun
 • Stabilitate excelentă, datorită bazei lestabile
Verifică prețul

Sistemul B100 Easy sste ideal pentru toată familia, fiind foarte rezistent. Acesta are o înălțime reglabilă pe 5 trepte, fără unelte necesare, și mai mult decât atât, este și mobil datorită celor 2 roți aflate în partea din față a bazei. În maxim 50 de minute, în două persoane acesta poate fi gata de joc. Stabilitatea pe care o oferă este una excelentă, datorită bazei lestabile cu apă sau nisip de 46 litri. De asemenea experiență de joc este sporită, cu o calitate superioară a ricoșeului, datorită panoului din polipropilenă, de 32 mm.

Sistem baschet mobil, inaltime reglabila 2.30-3.05 m, pentru copii si adulti, Negru/Rosu, Tremblay

 • Tip: portabil
 • Tip montare: de sine stătător
 • Sport: baschet
 • Nivel pregatire: începători
 • Culoare: negru/roșu
Verifică prețul

Sistemul pentru baschet mobil se livrează cu un coș, un panou, un inel, stâlpul de susținere și baza de susținere aferentă. Este un sistem facil, având înălțimea reglabilă, destinat utilizării atât de către copii cât și de cătreadulți. Stâlpul de susținere se poate regla de la 2.30 la 3.05 m, cu sistem de fixare la înălțimea dorită, pentru o siguranță sporită. Panoul este de asemenea unul rezistent, din material acrilic, iar baza poate fi umplută fie cu apă fie cu nisip. Datorită roților inserate în bază și a greutății de doar 26kg, sistemul este unul foarte ușor de manipulat.

Întrebări despre coșurile de bashet pentru casă

Este portabil ?

În general coșurile de baschet pentru acasă au un sistem de prindere fix în perete, ori un sistem inteligent ce îți permite detașarea ușoară a coșului de pe perete sau cu picior și bază ce poate fi umplută cu apă și nisip ceea ce înseamnă că pot fi mutate oriunde este spațiu și chef de joacă.

Are înălțimea reglabilă?

Coșurile de baschet pentru acasă sunt o alegere minunată pentru a petrece timp de calitate în familie întrucât au înălțimea reglabilă, ceea ce le face potrivite pentru toți membrii familiei fie ei adulți sau copii. În plus acestea sunt mobile, deci le poți monta oriunde ai nevoie.

Pentru ce nivel de pregătire este ?

Coșurile de baschet pentru acasă sunt concepute pentru a satisface nevoile întregii familii, asta însemnând că în joc pot fi incluși atât copiii cât și adulții. În general sunt destinate începătorilor dar și celor de nivel intermediar, însă există modele mai performante care pot deservi și profesioniștii.

Baza poate fi umplută cu apă sau nisip?

Coșurile de baschet pentru acasă au multiple sisteme de fixare. Cele mai multe însă au baza de dimensiune generoasă a coșului de baschet ce poate fi umplută cu aproximativ apă sau nisip, panoul având astfel o stabilitate sporită. Acestea sunt cele mai cumpărate datorită mobilității și a posibilităților de reglare pe înălțime.

Este ușor de asamblat?

Pe piață la ora actuală există coșuri de baschet pentru acasă care se montează fix, pe perete, cu sistem de prindere detașabil dar și cu suport cu umplere cu apă sau nisip. Toate se montează și demontează extrem de ușor, în doar câteva minute, cu ajutorul instrucțiunilor din pachet.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea mai bună Țintă de Darts pentru Acasă
Cea mai bună țintă de darts pentru acasă

Vrei să-ți petreci timpul cu prietenii într-un mod amuzant și sportiv? Cumpără-ți o țintă de darts pentru acasă și vă puteți juca oricând aveți chef.

Cel Mai Bun Sac de Box Umplut pentru Acasă
Saci de box umpluți de calitate pentru interior și exterior

Vrei să arzi caloriile rapid de acasă? Ia-ți un sac de box umplut, îl poți instala în interior sau exterior și te poți bucura de beneficiile pozitive ale boxului.

Cei Mai Buni Ochelari de Ski
Cei mai buni ochelari de ski

Ochelarii de ski nu sunt opționali în echipamentul de ski. Aceștia te protejează de vânt, zăpadă sau lumina soarelui și fac parte din elementele de siguranță ale oricărui pasionat de ski.

Cea Mai Bună Tablă De Șah Electronică
Cea mai bună tablă de șah electronică

Vrei să înveți mai bine șah dar nu ai acces la un profesor? Nicio problema. Tabla de șah electronică poate fi mentorul și partenerul tău mai bun de la care poți învăța.

Cea Mai Bună Masă de Ping Pong de Interior (Pliabilă)
Cea mai bună masă de ping pong pliabilă pentru interior

Îți place tenisul de masă și vrei să poți exersa cu prietenii chiar la tine acasă? Alege un model pliabil de interior. Ușor de montat și de întreținut la un preț accesibil.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe