Cele mai bune Coșuri de Baschet pentru Curtea Casei

Coșuri de baschet bune de pus în curtea casei

Modificat la 20 octombrie 2021
Articol evaluat de 114 ori:
Pagină realizată de:
Otilia Alexe
Otilia Alexe

De ce să-ți iei un coș de baschet de pus în curtea casei?

Deși baschetul nu este cel mai popular sport din România, la nivel de amatori există o mulțime de oameni care aruncă ocazional cu mingea la coș. Este o activitate placută, sănătoasă și distractivă pe care o poți face oricând, indiferent că vrei să faci mișcare singur sau că vrei să te bucuri de momente plăcute alături de prieteni. Baschetul te ajută să te coordonezi mai bine și îți îmbunătățește foarte bine modul în care arunci. El te poate ajuta la menținerea tonusului muscular și a sănătății în general. Baschetul este un sport de echipă care poate fi jucat atât la nivel profesional, cât și ca activitate sportivă de relaxare alături de prieteni.

Dacă ești un împătimit al acestui sport, ai marele avantaj că îl poți juca inclusiv acasă. Înainte de a alege un panou de baschet cu coș trebuie să avem în vedere în primul rând unde dorim să îl montam, spre exemplu pe peretele casei sau a garajului, sau de sine stătător. Un coș de baschet se poate instala cu ușurință în curte și nu costă foarte mult. Un coș de baschet se poate monta pe orice teren sau sală de sport din lume, respectandu-se standardele de siguranță.

Modele bune de coșuri de baschet pentru casă

Cel mai bun

Kondition

 • Înălțime reglabilă
 • Portabil
 • Foarte stabil
 • Ușor de montat
 • Materiale de calitate
Verifică prețul

Coșul de baschet Kondition te ajută să iei o pauză de relaxare, să faci mișcare fizică, dar să te și distrezi în timp ce o faci. Beneficiile a 20-30 de minute de activitate fizică zilnică vor contribui la starea generală de bine, energizare și un somn liniștit, efecte resimțite și în ziua ce urmează, astfel că vei fi mai productiv. Nu necesită montaj, este de sine stătător și portabil, ceea ce reprezintă un plus: îl vei putea amplasa și muta oriunde dorești. Poate fi utilizat de începători, intermediar și avansați, pentru meciuri de baschet de relaxare sau competitive.

la buget

Kondition Voit

 • Tip: portabil
 • Înălțime reglabilă 1.65-2.13 m
 • Panou 109 x 45 cm
 • Suport bază 74 x 55 x 13 cm
 • Diametru coș 43 cm
Verifică prețul

Într-o lume sedentară, unde mișcarea este un subiect tabu, fitness-ul a căpătat noi valențe, renuntând aproape în totalitate la statusul de nevoie recreativă și devenind o necesitate. Din categoria ”Be active. Get in shape.”, coșul de baschet cu înălțime reglabilă 1.65-2.13 m, panou 109 x 45 cm, suport bază 74 x 55 x 13 cm, diametru coș 43 cm, este perfect pentru distracția ta sau a copilului tău în intimitatea propriei case. Practic și ideal pentru spor la domiciliu! Conținut pachet: 1x bază, 1x panou, 1x coș cu plasă, 1x stâlp suport.

Premium

* Prezentare video mai jos

Tarmak Easy B900

 • Reglabil: se reglează pe 4 înălțimi (2,40m, 2,60m, 2,80m și 3,05m) cu ajutorul manivelei
 • Montare/ demontare Inovație: se instalează și se demontează în doar 2 minute, fără unelte
 • Transport Inovație: 6 roți, pentru deplasare ușoară
 • Stabilitate excelentă, datorită bazei lestabile de 18 L (cu apă sau nisip)
 • Calitatea ricoșeului: panou HD din polietilenă de 3 mm
Verifică prețul

Coșul B900 se instalează și se demontează în doar 2 minute, fără unelte. În general, un coș de baschet este greu de mutat și ocupă spațiu mult, dar nu și B900. Acesta se poate deplasa ușor, cu ajutorul celor 6 roți și se reglează pe 4 înălțimi (2,40m, 2,60m, 2,80m și 3,05m) cu ajutorul manivelei. Datorită bazei stabile de 18 litri cu apă sau nisip, acest sistem oferă o stabilitate ridicată jucătorilor. Iar mai mult decât atât, panoul HD din polietilenă de 3mm asigură o calitate superioară ricoșeului, oferind o experiență de joc senzațională.

Sistem baschet mobil Pro Baschet, interior/exterior, inaltime reglabila 2.40 m la 3.05 m, Multicolor

 • Coș baschet mobil
 • Dimensiuni Pro Baschet
 • Pentru interior/exterior,
 • Înălțime reglabilă
 • Design Multicolor
Verifică prețul

Acest sistem de baschet mobil îți va permite să te antrenezi eficient și să practici acest sport ori de câte ori ai ocazia, chiar de la tine de acasă. Poate fi montat atât la exterior, cât și la interior. Este prevăzut cu un stâlp fabricat din oțel, ceea ce îi oferă stabilitate și rezistență, iar înălțimea sa este reglabilă între 2.40 și 3.05m. Greutatea totală a sistemului este de 45 kg, iar acesta include toate accesoriile necesare instalării. Este ușor de manipulat datorită roților inserate în bază.


* Prezentare video mai jos

Tarmak B100 EASY

 • Reglabil fără unelte
 • Roți pentru deplasare ușoară
 • Ideal pentru toată familia
 • Se curăță ușor cu apă și săpun
 • Stabilitate excelentă, datorită bazei lestabile
Verifică prețul

Sistemul B100 Easy sste ideal pentru toată familia, fiind foarte rezistent. Acesta are o înălțime reglabilă pe 5 trepte, fără unelte necesare, și mai mult decât atât, este și mobil datorită celor 2 roți aflate în partea din față a bazei. În maxim 50 de minute, în două persoane acesta poate fi gata de joc. Stabilitatea pe care o oferă este una excelentă, datorită bazei lestabile cu apă sau nisip de 46 litri. De asemenea experiență de joc este sporită, cu o calitate superioară a ricoșeului, datorită panoului din polipropilenă, de 32 mm.

Întrebări despre coșurile de bashet pentru casă

Este portabil ?

În general coșurile de baschet pentru acasă au un sistem de prindere fix în perete, ori un sistem inteligent ce îți permite detașarea ușoară a coșului de pe perete sau cu picior și bază ce poate fi umplută cu apă și nisip ceea ce înseamnă că pot fi mutate oriunde este spațiu și chef de joacă.

Are înălțimea reglabilă?

Coșurile de baschet pentru acasă sunt o alegere minunată pentru a petrece timp de calitate în familie întrucât au înălțimea reglabilă, ceea ce le face potrivite pentru toți membrii familiei fie ei adulți sau copii. În plus acestea sunt mobile, deci le poți monta oriunde ai nevoie.

Pentru ce nivel de pregătire este ?

Coșurile de baschet pentru acasă sunt concepute pentru a satisface nevoile întregii familii, asta însemnând că în joc pot fi incluși atât copiii cât și adulții. În general sunt destinate începătorilor dar și celor de nivel intermediar, însă există modele mai performante care pot deservi și profesioniștii.

Baza poate fi umplută cu apă sau nisip?

Coșurile de baschet pentru acasă au multiple sisteme de fixare. Cele mai multe însă au baza de dimensiune generoasă a coșului de baschet ce poate fi umplută cu aproximativ apă sau nisip, panoul având astfel o stabilitate sporită. Acestea sunt cele mai cumpărate datorită mobilității și a posibilităților de reglare pe înălțime.

Este ușor de asamblat?

Pe piață la ora actuală există coșuri de baschet pentru acasă care se montează fix, pe perete, cu sistem de prindere detașabil dar și cu suport cu umplere cu apă sau nisip. Toate se montează și demontează extrem de ușor, în doar câteva minute, cu ajutorul instrucțiunilor din pachet.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Rachetă de Tenis Pentru Adulți
Rachete de tenis de calitate pentru adulți

Știai că o rachetă de tenis de calitate te poate ajuta să fii un jucător mai bun pe teren? Află care sunt cele mai bune rachete de tenis pentru adulți pe care le poți cumpăra din România.

Cel Mai Bun Aparat de Vâslit pentru Acasă
Aparate de vâslit de calitate pentru fitness acasă

Te-ai decis să-ți cumperi un aparat de vâslit pentru acasă? Felicitări! Alegerea lui poate fi un moment greu, dar suntem aici pentru a te ajuta. Vezi recomandările experților noștrii.

Cel Mai Bun Caiac Gonflabil de Agrement
Caiace gonflabile bune și accesibile

Alege cel mai bun caiac gonflabil pentru ieșirile tale în natură pe lacuri sau pe râuri. Te ajutăm cu modele disponibile online în România.

Cea Mai Bună Poartă de Fotbal de Copii cu Plasă
Cea mai bună poartă de fotbal pentru copii

Te-ai săturat să tot alergi după mingiile șutate de copilul tău? O poartă de fotbal cu plasă poate fi obiectul ideal de joacă în grădină singur sau alături de alți prieteni.

Cel Mai Bun Suport de Schiuri Pentru Bare Transversale
Cel mai bun suport de schiuri pentru bare transversale

Investește într-un suport de schiuri pentru mașină performant și sigur care se poate monta cu ușurință pe barele transversale deja existente ale mașinii.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe