Cel Mai Bun Caiac Gonflabil de Agrement

Caiace gonflabile bune și accesibile

Modificat la 16 octombrie 2021
Articol evaluat de 65 ori:
Pagină realizată de:
Helena Agape
Helena Agape
Sorin Suciu
Sorin Suciu

De ce să-ți cumperi un caiac gonflabil?

Să faci o plimbare cu caiacul poate o fi o experiență foarte plăcuta de familia sau de cuplu, ce pune accentul pe lucrul în echipă și pe conexiunea cu timpul prezent. Oferă de asemenea un antrenament fizic cel puțin la fel de intens că o zi la sala, doar că se întâmplă în mijlocul naturii, în aer liber. Vâslirea pe ambele parti ale caiacului, simultan, pune la treaba mușchi pe care în mod normal i-ai omite în sala de forță, astfel că te menține în formă.

Caiacul având pe lângă vâsle, și o dimensiune extinsă, poate fi dificil de transportat și de depozitat, așa că mulți dintre oamenii care stau la bloc, nu ar putea să se bucure de achiziționarea acestui produs. Astfel, un produs precum caiacul gonflabil devine o opțiune optimă. Asigură siguranța prin multiple camere de aer, și un material rezistent la factorii de mediu. Poate fi folosit pe suprafețe extinse, cum ar fi râuri sau lacuri. Dacă acest sport ajunge să vă pasioneze, achiziționarea unui astfel de produs va scădea costurile presupuse de practicarea lor în diferitele locuri pe care ajungeți să le vizitați.

Modele accesibile de caiace gonflabile

la buget

* Prezentare video mai jos

Caiac Gonflabil 1/2 locuri Verde ITIWIT

 • Fabricat din poliester
 • Rezistență crescută
 • Simplu de utilizat
 • Ușor de transportat
 • Garanție inclusă
Verifică prețul

Caiacul are o capacitate pentru 1-2 persoane, în limita a maximum 150kg (331lbs). Acesta se umflă în 7 minute cu o pompă de mână, cu acțiune dublă, la 1,5 PSI (0,1 bar). Prezintă camere laterale şi podea gonflabilă lată, pentru stabilitate optimă. Are o formă de etravă, brevetată pentru o alunecare bună a caiacului. 3 înotătoare. Scaunele înalte asigură confort optim adulților în timpul vâslirii. Scaunele se poziționează în funcție de numărul de persoane, respectând semnul imprimat pe podeaua caiacului. În spatele desenelor "2" (care rămân vizibile) în timpul îmbarcării a 2 persoane. În spatele desenului "1" în timpul îmbarcării unei persoane. Echilibrați încărcătura, pentru a optimiza utilizarea caiacului.

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Caiac gonflabil

 • Pentru 2- 3 persoane
 • Podea gonflabilă lată
 • Scaun înălțat
 • Se umflă rapid
 • Formă de etravă pentru alunecare bună
Verifică prețul

Destinațiile turistice în care poți lua contact cu apa sunt preferatele multor familii din țara noastră. Acest lucru este datorat sporturilor acvatice care prind din ce în ce mai multă notorietate. Dacă și tu îți dorești să te plimbi pe mare sau pe lac cu un caiac gonflabil trebuie să ții cont de mai multe aspecte atunci când faci această alegere. Stabilitatea acestuia, confortul, capacitatea, montarea și demontarea sunt doar câteva aspecte pe care trebuie să le urmărești înaintea prețului atunci când ești în căutarea unui caiac.

Premium

* Prezentare video mai jos

Kayak Aqua Marina Memba-390 Orange

 • Fabricat din materiale de înaltă calitate
 • Capacitate mare de încărcare
 • Design modern
 • Rezistență crescută
 • Simplu de instalat
Verifică prețul

Dacă ești pasionat de ieșirile în aer liber la canotaj, atunci kayak-ul de ma MEMBA este ideal pentru tine. Este fabricat din material PVC extrem de rezistent ce poate face față tuturor provocărilor. Vine la pachet cu toate accesoriile de care ai nevoie, mai ales cu pompă de mână ce te ajută să îl umflii. Are o greutate de 26kg și poate suporta o încărcătură de până la 155kg. Este dotat de asemenea cu o gardă suplimentară ce împiedică stropirea cu apă la prova și pupa. Are 3 camere separate de aer și poate susține cu ușurință 2 persoane.

Caiac Gonflabil STRENFIT X500 1 LOC ITIWIT

 • Suport reglabil pentru picioare
 • Etanș la apă
 • Fustă de protecție
 • Scaun din spumă densă
 • 2 zone de depozitare
Verifică prețul

Dacă ești pasionat de apă și mediul acvatic și cauți un motiv pentru dorința de adrenalină atunci acest caiac este pentru tine. Este ușor de montat, se umflă în 3 minute cu o pompă de mână, apoi poți pleca la vale. Are destul spațiu de depozitare pentru tot echipamentul tău, pentru că este caiac de o singură persoană. Designul este în formă de V, astfel reduce frecarea cu apa, provocând senzații de neuitat. Trebuie să stăpânești puțin caiacul, deci gradul tău de cunoaștere trebuie să fie puțin peste mediu. Produs conceput pentru practicare pe mare, lac sau râuri calme, este un caiac rigid, dar performant, ușor și rezistent.

Caiac gonflabil INTEX CHALLENGER K1, 274x76x38cm cm, pentru 1 persoana, vasle + pompa

 • Rezistență crescută
 • Materiale de înaltă calitate
 • Greutate redusă
 • Umflare rapidă
 • Simplu de transportat
Verifică prețul

Caiac gonflabil INTEX CHALLENGER K1 are o dimensiune de 274x76x38cm cm și este menit pentru pentru 1 persoană, în set intră: vâsle și o pompă pentru umflare. Acest caiac este utilizat mai mult în scopuri sportive, astfel are o formă argonomică, care oferă și spațiu suplimentar pentru picioare. În interiorul caiacului fiind plasat și un scaun gonflabil cu spătar ce este extrem de confortabil. Un mare beneficiu al acestui caiac gonflabil pentru tine, este ecistența unei plase în care se pot depozita bagaje.

Caiac Gonflabil Drop Stitch înaltă presiune X100 + 2 locuri ITIWIT

 • Pentru 2 persoane
 • Umflare ușoară
 • Control simplu
 • Stabilitate ridicată
 • Uscare rapidă
Verifică prețul

Caiacul Gonflabil Drop Stitch este potrivit pentru pasionații de lumea acvatică. Acesta este conceput pentru deplasări în ape calme, dispune de două locuri și îți oferă stabilitate, confort, performanță și un timp petrecut plăcut. Stabilitatea este oferită de camerele laterale și podeaua gonflabilă lată, iar confortul de scaunele înălțate. Performanța este asigurată de către alunecarea bună a caiacului, datorită brevetării și a formei de etravă a acesteia. Construcția de tarapaulin oferă o viteză optimă de uscare a caiacului. Un alt avantaj este faptul că poate fi montată rapid, timp de 8 minute cu ajutorul unei pompe de mână.

Întrebări despre caiacele gonflabile

Câte persoane încap într-un caiac gonflabil?

Într-un caiac gonflabil pot încăpea maxim două persoane. Există însă și modele compacte pentru o singură persoană, dar cele mai multe modele au o capacitate de 2 persoane simultan. Acestea au scaune înălțate pentru confort sporit, dar și reglabile pentru a putea fi ghidat de o singură persoană.

Care este greutatea maximă suportată de un caiac gonflabil?

Un caiac gonflabil, în general, este destinat pentru 2 persoane. Există însă unele modele care oferă 2+1 locuri sau chiar mai multe. Limita de greutate poate varia, aceasta fiind în jurul valorii de 200-250 KG. Pentru a se afla exact, trebuie consultant manualul producătorului.

Cât de repede/ușor se poate umfla un caiac gonflabil?

Folosind o pompă de mână cu acțiune dublă puteți umfla un caiac gonflabil în doar 10 minute. Bineînțeles că acest timp diferă de la un model la altul și de densitatea acestuia. Trebuie menționat că acest pas este un procedeu simplu care nu necesită detalii tehnice.

La achiziționarea unui caiac gonflabil, este inclus în pret și pagaia (vâsla)?

Atunci când cumperi un caiac gonflabil, în general primești în pachet și vâsla potrivită modelului ales. Și asta pentru că în funcție de dimensiunea caiacului gonflabil dar și recomandările de folosire, pagaia poate avea particularități absolut necesare.

Din ce este construit un caiac gonflabil?

Atunci când ne referim la produsele gonflabile, materialul acestora diferă de la un producător la altul. De cele mai multe ori, caiacele sunt contruite din poliester, dar pot avea inserții și de alte materiale. Acesta este un aspect important care contribuie în mod direct la calitatea produsului.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Sac de Box Umplut pentru Acasă
Saci de box umpluți de calitate pentru interior și exterior

Vrei să arzi caloriile rapid de acasă? Ia-ți un sac de box umplut, îl poți instala în interior sau exterior și te poți bucura de beneficiile pozitive ale boxului.

Cea Mai Bună Rachetă de Tenis Pentru Adulți
Rachete de tenis de calitate pentru adulți

Știai că o rachetă de tenis de calitate te poate ajuta să fii un jucător mai bun pe teren? Află care sunt cele mai bune rachete de tenis pentru adulți pe care le poți cumpăra din România.

Cea Mai Bună Placă Standup Paddle (Plăcă SUP)
Cea mai bună placă de stand-up paddle pentru amatori (SUP)

Îți place apa și vrei să faci o activitate relaxantă în aer liber? Folosirea unei plăci de standup paddle se poate învăța în câteva minute și poate fi folosită pe râuri lente, lacuri și la mare.

Cel Mai Bun Suport de Schiuri Pentru Bare Transversale
Cel mai bun suport de schiuri pentru bare transversale

Investește într-un suport de schiuri pentru mașină performant și sigur care se poate monta cu ușurință pe barele transversale deja existente ale mașinii.

Cea Mai Bună Tablă De Șah Electronică
Cea mai bună tablă de șah electronică

Vrei să înveți mai bine șah dar nu ai acces la un profesor? Nicio problema. Tabla de șah electronică poate fi mentorul și partenerul tău mai bun de la care poți învăța.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe