Cel Mai Bun Caiac Gonflabil de Agrement

Caiace gonflabile bune și accesibile

Modificat la 09 iunie 2021
Articol evaluat de 65 ori:
Pagină realizată de:
Helena Agape
Helena Agape
Sorin Suciu
Sorin Suciu

De ce să-ți cumperi un caiac gonflabil?

Să faci o plimbare cu caiacul poate o fi o experiență foarte plăcuta de familia sau de cuplu, ce pune accentul pe lucrul în echipă și pe conexiunea cu timpul prezent. Oferă de asemenea un antrenament fizic cel puțin la fel de intens că o zi la sala, doar că se întâmplă în mijlocul naturii, în aer liber. Vâslirea pe ambele parti ale caiacului, simultan, pune la treaba mușchi pe care în mod normal i-ai omite în sala de forță, astfel că te menține în formă.

Caiacul având pe lângă vâsle, și o dimensiune extinsă, poate fi dificil de transportat și de depozitat, așa că mulți dintre oamenii care stau la bloc, nu ar putea să se bucure de achiziționarea acestui produs. Astfel, un produs precum caiacul gonflabil devine o opțiune optimă. Asigură siguranța prin multiple camere de aer, și un material rezistent la factorii de mediu. Poate fi folosit pe suprafețe extinse, cum ar fi râuri sau lacuri. Dacă acest sport ajunge să vă pasioneze, achiziționarea unui astfel de produs va scădea costurile presupuse de practicarea lor în diferitele locuri pe care ajungeți să le vizitați.

Modele accesibile de caiace gonflabile

la buget

* Prezentare video mai jos

Caiac Gonflabil 1/2 locuri Verde ITIWIT

 • Fabricat din poliester
 • Rezistență crescută
 • Simplu de utilizat
 • Ușor de transportat
 • Garanție inclusă
Verifică prețul

Caiacul are o capacitate pentru 1-2 persoane, în limita a maximum 150kg (331lbs). Acesta se umflă în 7 minute cu o pompă de mână, cu acțiune dublă, la 1,5 PSI (0,1 bar). Prezintă camere laterale şi podea gonflabilă lată, pentru stabilitate optimă. Are o formă de etravă, brevetată pentru o alunecare bună a caiacului. 3 înotătoare. Scaunele înalte asigură confort optim adulților în timpul vâslirii. Scaunele se poziționează în funcție de numărul de persoane, respectând semnul imprimat pe podeaua caiacului. În spatele desenelor "2" (care rămân vizibile) în timpul îmbarcării a 2 persoane. În spatele desenului "1" în timpul îmbarcării unei persoane. Echilibrați încărcătura, pentru a optimiza utilizarea caiacului.

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Caiac gonflabil

 • Pentru 2- 3 persoane
 • Podea gonflabilă lată
 • Scaun înălțat
 • Se umflă rapid
 • Formă de etravă pentru alunecare bună
Verifică prețul

Destinațiile turistice în care poți lua contact cu apa sunt preferatele multor familii din țara noastră. Acest lucru este datorat sporturilor acvatice care prind din ce în ce mai multă notorietate. Dacă și tu îți dorești să te plimbi pe mare sau pe lac cu un caiac gonflabil trebuie să ții cont de mai multe aspecte atunci când faci această alegere. Stabilitatea acestuia, confortul, capacitatea, montarea și demontarea sunt doar câteva aspecte pe care trebuie să le urmărești înaintea prețului atunci când ești în căutarea unui caiac.

Premium

* Prezentare video mai jos

Kayak Aqua Marina Memba-390 Orange

 • Fabricat din materiale de înaltă calitate
 • Capacitate mare de încărcare
 • Design modern
 • Rezistență crescută
 • Simplu de instalat
Verifică prețul

Dacă ești pasionat de ieșirile în aer liber la canotaj, atunci kayak-ul de ma MEMBA este ideal pentru tine. Este fabricat din material PVC extrem de rezistent ce poate face față tuturor provocărilor. Vine la pachet cu toate accesoriile de care ai nevoie, mai ales cu pompă de mână ce te ajută să îl umflii. Are o greutate de 26kg și poate suporta o încărcătură de până la 155kg. Este dotat de asemenea cu o gardă suplimentară ce împiedică stropirea cu apă la prova și pupa. Are 3 camere separate de aer și poate susține cu ușurință 2 persoane.

Caiac gonflabil Intex Explorer K2, vasle Al incluse, 3.12m x 91cm

 • Vinil foarte rezistent
 • 3 camere de aer
 • Padele incluse
 • Scaune gonflabile si reglabile
 • Trusă pentru reparații inclusă
Verifică prețul

Avantajul caiacului gonflabil este că încape într-un rucsac și îl poți transporta în portbagajul mașinii. Pentru a pescui pe lac, pe râuri calme sau în mare până la 300 de m de un adăpost, atunci vei avea nevoie de confort, stabilitate și capacitate de depozitare, exact ce-ți oferă acest model de caiac. Caiacul Explorer K2 este confectionat din vinil foarte rezistent, este construit cu 3 camere de aer, astfel încât, dacă una din camere se dezumflă, celelalte 2 rămân umflate. Iar un mare plus îl reprezintă accesoriile incluse, adică, padelele și trusa pentru reparații, ambele indispensabile.

Caiac Gonflabil STRENFIT X500 1 LOC ITIWIT

 • Suport reglabil pentru picioare
 • Etanș la apă
 • Fustă de protecție
 • Scaun din spumă densă
 • 2 zone de depozitare
Verifică prețul

Dacă ești pasionat de apă și mediul acvatic și cauți un motiv pentru dorința de adrenalină atunci acest caiac este pentru tine. Este ușor de montat, se umflă în 3 minute cu o pompă de mână, apoi poți pleca la vale. Are destul spațiu de depozitare pentru tot echipamentul tău, pentru că este caiac de o singură persoană. Designul este în formă de V, astfel reduce frecarea cu apa, provocând senzații de neuitat. Trebuie să stăpânești puțin caiacul, deci gradul tău de cunoaștere trebuie să fie puțin peste mediu. Produs conceput pentru practicare pe mare, lac sau râuri calme, este un caiac rigid, dar performant, ușor și rezistent.

Caiac Gonflabil Drop Stitch înaltă presiune X100 + 2 locuri ITIWIT

 • Pentru 2 persoane
 • Umflare ușoară
 • Control simplu
 • Stabilitate ridicată
 • Uscare rapidă
Verifică prețul

Caiacul Gonflabil Drop Stitch este potrivit pentru pasionații de lumea acvatică. Acesta este conceput pentru deplasări în ape calme, dispune de două locuri și îți oferă stabilitate, confort, performanță și un timp petrecut plăcut. Stabilitatea este oferită de camerele laterale și podeaua gonflabilă lată, iar confortul de scaunele înălțate. Performanța este asigurată de către alunecarea bună a caiacului, datorită brevetării și a formei de etravă a acesteia. Construcția de tarapaulin oferă o viteză optimă de uscare a caiacului. Un alt avantaj este faptul că poate fi montată rapid, timp de 8 minute cu ajutorul unei pompe de mână.

Întrebări despre caiacele gonflabile

Câte persoane încap într-un caiac gonflabil?

Într-un caiac gonflabil pot încăpea maxim două persoane. Există însă și modele compacte pentru o singură persoană, dar cele mai multe modele au o capacitate de 2 persoane simultan. Acestea au scaune înălțate pentru confort sporit, dar și reglabile pentru a putea fi ghidat de o singură persoană.

Care este greutatea maximă suportată de un caiac gonflabil?

Un caiac gonflabil, în general, este destinat pentru 2 persoane. Există însă unele modele care oferă 2+1 locuri sau chiar mai multe. Limita de greutate poate varia, aceasta fiind în jurul valorii de 200-250 KG. Pentru a se afla exact, trebuie consultant manualul producătorului.

Cât de repede/ușor se poate umfla un caiac gonflabil?

Folosind o pompă de mână cu acțiune dublă puteți umfla un caiac gonflabil în doar 10 minute. Bineînțeles că acest timp diferă de la un model la altul și de densitatea acestuia. Trebuie menționat că acest pas este un procedeu simplu care nu necesită detalii tehnice.

La achiziționarea unui caiac gonflabil, este inclus în pret și pagaia (vâsla)?

Atunci când cumperi un caiac gonflabil, în general primești în pachet și vâsla potrivită modelului ales. Și asta pentru că în funcție de dimensiunea caiacului gonflabil dar și recomandările de folosire, pagaia poate avea particularități absolut necesare.

Din ce este construit un caiac gonflabil?

Atunci când ne referim la produsele gonflabile, materialul acestora diferă de la un producător la altul. De cele mai multe ori, caiacele sunt contruite din poliester, dar pot avea inserții și de alte materiale. Acesta este un aspect important care contribuie în mod direct la calitatea produsului.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Poartă de Fotbal de Copii cu Plasă
Cea mai bună poartă de fotbal pentru copii

Te-ai săturat să tot alergi după mingiile șutate de copilul tău? O poartă de fotbal cu plasă poate fi obiectul ideal de joacă în grădină singur sau alături de alți prieteni.

Cea Mai Bună Rachetă de Tenis Pentru Adulți
Rachete de tenis de calitate pentru adulți

Știai că o rachetă de tenis de calitate te poate ajuta să fii un jucător mai bun pe teren? Află care sunt cele mai bune rachete de tenis pentru adulți pe care le poți cumpăra din România.

Cele mai bune Coșuri de Baschet pentru Curtea Casei
Coșuri de baschet bune de pus în curtea casei

Vrei să ai propriul tău loc de antrenament pentru baschet direct în curtea casei? Te poți juca împreună cu copilul sau copilul își poate chema prietenii pentru o partidă bună de mișcare.

Cel Mai Bun Aparat de Vâslit pentru Acasă
Aparate de vâslit de calitate pentru fitness acasă

Te-ai decis să-ți cumperi un aparat de vâslit pentru acasă? Felicitări! Alegerea lui poate fi un moment greu, dar suntem aici pentru a te ajuta. Vezi recomandările experților noștrii.

Cel Mai Bun Set de Badminton (Fileu + Rachete + Fluturași)
Cel mai bun set de badminton complet

Badmintonul este un sport complex care te ajută atât la coordonare, anticipare și la tonifierea musculaturii. Vezi ce seturi complete de badminton poți cumpăra pentru folosire acasă sau în parc.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe