Cea Mai Bună Tablă De Șah Electronică

Cea mai bună tablă de șah electronică

Modificat la 15 mai 2021
Articol evaluat de 40 ori:
Pagină realizată de:
Ioana Chiabur
Ioana Chiabur

De ce să-ți iei o tablă de șah electronică?

Șahul este unul dintre cele mai iubite sporturi din toate timpurile. Cunoscut și drept „sportul minții”, acesta este foarte potrivit pentru dezvoltarea cognitivă a copiilor, precum și pentru recreere în cazul adulților, ori chiar pentru performanță.

Dacă știi să joci acest joc, sau vrei să înveți, ori pur și simplu vrei să îl oferi cadou cuiva, poți găsi online o tablă de șah electronică potrivită. În era în care poți să te bucuri de aproape orice formă de divertisment folosind un ecran pe care îl ai mereu la îndemână, de ce ai alege să cumperi un joc de șah clasic, cu piese?

În afară de posibilitatea interacționării cu adversarul tău, mai este și partea de analiză și statistici. Cu o tablă de șah electronică te poți conecta la un calculator și poți vedea de la timpul total de joc sau durata unei mutări, până la posibilitățile de îmbunătățire a stilului tău de joc. De asemenea, utilizând o tablă de șah electronică poți, prin intermediul internetului, să joci cu cineva aflat la celălalt capăt al lumii.

Cea mai bună tablă de șah electronică

Cel mai bun

Tabla de sah electronica DGT Smart Board

 • Design inovator
 • Greutate redusă
 • Fabricat din lemn de esență tare
 • Compact
 • Ușor de transportat
Verifică prețul

DGT Smart Board este cel mai nou produs al celor de la DGT și vine în completarea gamei de table electronice de șah. Această tablă electronică este proiectată să fie mai accesibilă și este realizată din plastic de înaltă calitate. Oferind aceeași funcționalitate și experiență că și cele existente, Smart Board este o achiziție magnifică pentru această gamă de table electronice de șah. Tabla este adecvată atât pentru utilizare în turneu cât și pentru uz casnic, având un design nou și inovator, având un finisaj de lemn pe partea superioară.

la buget

Karpov Chess School - computer de sah 8 in 1

 • Dotat cu tehnologie avansată
 • Simplu de transportat
 • Design modern
 • Greutate redusă
 • Deține 8 jocuri de puzzle
Verifică prețul

Ești pasionat de șah? Atunci ești potrivit pentru a descoperi un nou dispozitiv - computerul de șah 8 în 1, potrivit atât pentru începători, cât și pentru jucătorii avansați. Totodată, acest computer pentru șah are capacitatea de a comenta partida de joc în limba engleză sau germană și chiar să ofere informații asupra erorilor de joacă sau greșelilor și cum acestea ar putea fi evitate. Include, de asemenea, 8 tipuri de jocuri și o carte de șah, pentru ca, mai ales, începătorii să poată învăța rapid.

Premium

Tabla de sah electronica Millennium Exclusive Luxe Edition

 • Design modern și portabil
 • Tablă electronică din clasa lux
 • Include aplicație gratuită
 • Forța de joc
 • Durată lungă de utilizare
Verifică prețul

Cu această tablă de șah electronică din clasa de lux, poți juca pe o tablă de șah reală cu aplicații de șah sau online pe Lichess. Accesoriile și cablurile dispar pur și simplu în soclul elegant din lemn. Cu ediția exclusivă de Lux aduci în casă cea mai luxoasă tablă electronică din toate timpurile și cu un adevărat punct culminant vizual: tabla cu recunoaștere complet automată a pieselor se află pe un piedestal din lemn nobil. Acesta conține un sertar căptușit cu catifea, în care poți stoca perfect toate accesoriile.

Tabla de sah electronica DGT USB e-Board Rosewood + Ceas DGT 3000 CADOU!

 • Design plăcut
 • Dotat cu tehnologie inteligentă
 • Viteză de scanare sporită
 • Simplu de utilizat
 • Greutate redusă
Verifică prețul

Tabla de șah electronică cu conectare prin USB este disponibilă în diferite versiuni de culoare Rosewood, Walnut, Wenge. Ea poate fi folosită în combinați cu oricare dintre seturile de sah de la incluse în cutie, Royal, sau Classic, Venus și setul de sah oficial. Fiind conectată prin USB, cu un cablu mini-usb de 3.5 metri inclus, ea este capabilă de comunicare la distanță maximă de 40 metri, cu un alt dispozitiv. Tabla de șah folosește o baterie Li-ion, ce poate fi încărcată prin cablu USB conectat la PC sau prin încărcător conectat la rețeaua electrică, oferind 24 de ore de folosire și având indicator LED de stare, în trei culori.

Întrebări frecvente despre tablele de șah electronice

Tablele de șah electronice au acumulator?

În principiu, tablele de șah electronice folosesc baterii de tipul Li-ion, ce pot fi încărcate prin cablu USB conectat la PC sau printr-un încărcător conectat la rețeaua electrică, oferind până la 24 de ore de folosire. Există, totuși, pe piață și modele care funcționează cu baterii alcaline.

Poți folosi tabla de șah electronică pentru jocuri online?

Poți folosi tabla de șah electronică pentru a juca împotriva programului tău preferat de șah sau a unui adversar de pe internet. De asemenea poți transmite partidele de șah pe internet cu ajutorul interfaței compatibile cu tabla.

Tablele de șah electronice au capacitate de memorare?

De regulă tablele de șah electronice pot reține în mod automat, în memorie, partidele în timp ce joci şi le poate reda ulterior in format PGN. Există și table de șah electronice care memorează un număr prestabilit de mutări, care poate fi de la câteva zeci până la câteva sute.

Din ce material sunt confecționate piesele tablelor de șah electronice?

Există pe piață mai multe tipuri de table de șah electronice, fiecare având specificul ei. De exemplu, poți găsi table de șah electronice cu piese din lemn clasic, sculptate manual sau table de șah cu piese din plastic turnat. De asemenea mai sunt și modele premium cu piese din marmură, mahon sau alte materiale de înaltă calitate.

Ce înălțime au piesele tablelor de șah electronice?

În seturile pentru competiție, înălțimea regelui este de aproximativ 9,5 cm. Deci dacă vrei un asemenea set de șah, ghidează-te după acest criteriu. Seturile care au regele mai mare de 10 cm, tind să fie foarte impresionante și sunt, mai degrabă, seturi decorative. De asemenea, cu cât sunt mai mari piesele cu atât mai mare va fi prețul jocului, deoarece piesele mai mari sunt sculptate mai detaliat.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Poartă de Fotbal de Copii cu Plasă
Cea mai bună poartă de fotbal pentru copii

Te-ai săturat să tot alergi după mingiile șutate de copilul tău? O poartă de fotbal cu plasă poate fi obiectul ideal de joacă în grădină singur sau alături de alți prieteni.

Cea Mai Bună Piscină Gonflabilă - Dimensiune Mare
Cea mai bună piscină gonflabilă de dimensiuni mari

Alege o variantă economică pentru a aduce marea și relaxarea în propria curte. Alege o piscină gonflabilă de dimensiuni mari pe care o poți monta și întreține cu ușurință.

Cel Mai Bun Fotoliu de Masaj Pentru Birou
Fotolii de masaj pentru spațiile de birou

Vrei să-ți impresionezi angajații cu beneficii pe care cu greu le pot găsi în altă parte? Ce zici de un fotoliu de masaj profesional pe care-l pot folosi ori de câte ori simt nevoia? Vezi ce fotolii de masaj îți recomandăm!

Cel Mai Bun Jacuzzi Pentru Terasă / Grădină
Cele mai bune jacuzzi care pot fi instalate în grădină sau pe terasă

Visul tău de a sta în jacuzzi în grădină e aproape de a deveni realitate. Află ce opțiuni oferă modelele de jacuzzi de exterior și de unde îți poți cumpăra modelul dorit.

Cel Mai Bun Fotoliu Suspendat Tip Scoică
Cele mai bune balansoare tip fotoliu / scoică suspendate

Stai la bloc sau la curte și îți dorești un colt de relaxare numai al tau? Balansoarele suspendate tip scoică pot fi locul perfect de citit sau tras un pui de somn la prânz.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe