Cea Mai Bună Tablă De Șah Electronică

Cea mai bună tablă de șah electronică

Modificat la 13 octombrie 2021
Articol evaluat de 40 ori:
Pagină realizată de:
Ioana Chiabur
Ioana Chiabur

De ce să-ți iei o tablă de șah electronică?

Șahul este unul dintre cele mai iubite sporturi din toate timpurile. Cunoscut și drept „sportul minții”, acesta este foarte potrivit pentru dezvoltarea cognitivă a copiilor, precum și pentru recreere în cazul adulților, ori chiar pentru performanță.

Dacă știi să joci acest joc, sau vrei să înveți, ori pur și simplu vrei să îl oferi cadou cuiva, poți găsi online o tablă de șah electronică potrivită. În era în care poți să te bucuri de aproape orice formă de divertisment folosind un ecran pe care îl ai mereu la îndemână, de ce ai alege să cumperi un joc de șah clasic, cu piese?

În afară de posibilitatea interacționării cu adversarul tău, mai este și partea de analiză și statistici. Cu o tablă de șah electronică te poți conecta la un calculator și poți vedea de la timpul total de joc sau durata unei mutări, până la posibilitățile de îmbunătățire a stilului tău de joc. De asemenea, utilizând o tablă de șah electronică poți, prin intermediul internetului, să joci cu cineva aflat la celălalt capăt al lumii.

Cea mai bună tablă de șah electronică

Cel mai bun

Tabla de sah electronica DGT Smart Board

 • Design inovator
 • Greutate redusă
 • Fabricat din lemn de esență tare
 • Compact
 • Ușor de transportat
Verifică prețul

DGT Smart Board este cel mai nou produs al celor de la DGT și vine în completarea gamei de table electronice de șah. Această tablă electronică este proiectată să fie mai accesibilă și este realizată din plastic de înaltă calitate. Oferind aceeași funcționalitate și experiență că și cele existente, Smart Board este o achiziție magnifică pentru această gamă de table electronice de șah. Tabla este adecvată atât pentru utilizare în turneu cât și pentru uz casnic, având un design nou și inovator, având un finisaj de lemn pe partea superioară.

la buget

Karpov Chess School - computer de sah 8 in 1

 • Dotat cu tehnologie avansată
 • Simplu de transportat
 • Design modern
 • Greutate redusă
 • Deține 8 jocuri de puzzle
Verifică prețul

Ești pasionat de șah? Atunci ești potrivit pentru a descoperi un nou dispozitiv - computerul de șah 8 în 1, potrivit atât pentru începători, cât și pentru jucătorii avansați. Totodată, acest computer pentru șah are capacitatea de a comenta partida de joc în limba engleză sau germană și chiar să ofere informații asupra erorilor de joacă sau greșelilor și cum acestea ar putea fi evitate. Include, de asemenea, 8 tipuri de jocuri și o carte de șah, pentru ca, mai ales, începătorii să poată învăța rapid.

Premium

Tabla de sah electronica Millennium Exclusive Luxe Edition

 • Design modern și portabil
 • Tablă electronică din clasa lux
 • Include aplicație gratuită
 • Forța de joc
 • Durată lungă de utilizare
Verifică prețul

Cu această tablă de șah electronică din clasa de lux, poți juca pe o tablă de șah reală cu aplicații de șah sau online pe Lichess. Accesoriile și cablurile dispar pur și simplu în soclul elegant din lemn. Cu ediția exclusivă de Lux aduci în casă cea mai luxoasă tablă electronică din toate timpurile și cu un adevărat punct culminant vizual: tabla cu recunoaștere complet automată a pieselor se află pe un piedestal din lemn nobil. Acesta conține un sertar căptușit cu catifea, în care poți stoca perfect toate accesoriile.

Tabla de sah electronica DGT USB e-Board Rosewood + Ceas DGT 3000 CADOU!

 • Design plăcut
 • Dotat cu tehnologie inteligentă
 • Viteză de scanare sporită
 • Simplu de utilizat
 • Greutate redusă
Verifică prețul

Tabla de șah electronică cu conectare prin USB este disponibilă în diferite versiuni de culoare Rosewood, Walnut, Wenge. Ea poate fi folosită în combinați cu oricare dintre seturile de sah de la incluse în cutie, Royal, sau Classic, Venus și setul de sah oficial. Fiind conectată prin USB, cu un cablu mini-usb de 3.5 metri inclus, ea este capabilă de comunicare la distanță maximă de 40 metri, cu un alt dispozitiv. Tabla de șah folosește o baterie Li-ion, ce poate fi încărcată prin cablu USB conectat la PC sau prin încărcător conectat la rețeaua electrică, oferind 24 de ore de folosire și având indicator LED de stare, în trei culori.

Întrebări frecvente despre tablele de șah electronice

Tablele de șah electronice au acumulator?

În principiu, tablele de șah electronice folosesc baterii de tipul Li-ion, ce pot fi încărcate prin cablu USB conectat la PC sau printr-un încărcător conectat la rețeaua electrică, oferind până la 24 de ore de folosire. Există, totuși, pe piață și modele care funcționează cu baterii alcaline.

Poți folosi tabla de șah electronică pentru jocuri online?

Poți folosi tabla de șah electronică pentru a juca împotriva programului tău preferat de șah sau a unui adversar de pe internet. De asemenea poți transmite partidele de șah pe internet cu ajutorul interfaței compatibile cu tabla.

Tablele de șah electronice au capacitate de memorare?

De regulă tablele de șah electronice pot reține în mod automat, în memorie, partidele în timp ce joci şi le poate reda ulterior in format PGN. Există și table de șah electronice care memorează un număr prestabilit de mutări, care poate fi de la câteva zeci până la câteva sute.

Din ce material sunt confecționate piesele tablelor de șah electronice?

Există pe piață mai multe tipuri de table de șah electronice, fiecare având specificul ei. De exemplu, poți găsi table de șah electronice cu piese din lemn clasic, sculptate manual sau table de șah cu piese din plastic turnat. De asemenea mai sunt și modele premium cu piese din marmură, mahon sau alte materiale de înaltă calitate.

Ce înălțime au piesele tablelor de șah electronice?

În seturile pentru competiție, înălțimea regelui este de aproximativ 9,5 cm. Deci dacă vrei un asemenea set de șah, ghidează-te după acest criteriu. Seturile care au regele mai mare de 10 cm, tind să fie foarte impresionante și sunt, mai degrabă, seturi decorative. De asemenea, cu cât sunt mai mari piesele cu atât mai mare va fi prețul jocului, deoarece piesele mai mari sunt sculptate mai detaliat.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cei Mai Buni Ochelari de Ski
Cei mai buni ochelari de ski

Ochelarii de ski nu sunt opționali în echipamentul de ski. Aceștia te protejează de vânt, zăpadă sau lumina soarelui și fac parte din elementele de siguranță ale oricărui pasionat de ski.

Cel Mai Bun Șezlong de Grădină din Poliratan
Cel mai bun șezlong de grădină din poliratan

Șezlongul din poliratan nu trebuie să lipsească din grădina niciunui proprietar de casă pe pământ. Te poți bucura de soare din confortul casei tale.

Cel Mai Bun Caiac Gonflabil de Agrement
Caiace gonflabile bune și accesibile

Alege cel mai bun caiac gonflabil pentru ieșirile tale în natură pe lacuri sau pe râuri. Te ajutăm cu modele disponibile online în România.

Cele mai bune Coșuri de Baschet pentru Curtea Casei
Coșuri de baschet bune de pus în curtea casei

Vrei să ai propriul tău loc de antrenament pentru baschet direct în curtea casei? Te poți juca împreună cu copilul sau copilul își poate chema prietenii pentru o partidă bună de mișcare.

Cea Mai Bună Pătură Pentru Picnic
Cea mai bună pătură pentru picnic

Eficientizează-ți ieșirile la picnic cu ajutorul unei pături speciale. Este impermeabilă, se strânge rapid și poate fi strânsă și cărata cu ușurință.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe