Cel Mai Bun Fotoliu Suspendat Tip Scoică

Cele mai bune balansoare tip fotoliu / scoică suspendate

Modificat la 06 decembrie 2021
Articol evaluat de 70 ori:
Pagină realizată de:
Elisa Bercu
Elisa Bercu
Ianis Pipor
Ianis Pipor

De ce să-ți cumperi un fotoliu suspendat tip scoică?

Prezentăm lovitura sezonului - leagăn tip scoică, datorită căruia lectura, timpul petrecut în fața televizorului sau pur și simplu relaxarea, va deveni și mai distractivă! Mobilitatea acestuia poate aduce un plus de savoare statului jos. În fiecare casă există o zonă destinată agrementului, însă nu mereu este loc pentru o nouă piesă de mobilier. Astfel soluția de a monta un fotoliu suspendat este una demnă de luat în seama când spațiul nu vă permite altfel de artificii. Poate suporta o greutate de până la 150 de kilograme, și este un accesoriu ce poate rezista cu minimă întreținere până la 10-20 de ani. Este foarte versatil în funcție de modelul ales și de susținerea lui, însă și de locul în care doriți să fie amplasat.

Pentru spațiile închise, le recomand pe cere cu ancorare în tavan, iar pentru spațiile în aer liber, cele cu susținere pe propriul cadru mecanic. Confortul este asigurat de pernele din interiorul său. Se poate folosi atât de adulți, cât și de copii, însă în ambele cazuri siguranța este foarte importantă, astfel că ancorarea trebuie făcută cu simț de răspundere.

Modele bune de fotolii suspendate tip scoică

Cel mai bun

California Black

Fotoliul suspendat California, este ideal pentru petrecerea momentelor de relaxare în aer liber și vă permite confortul într-un cadru natural, alături unei mișcări naturale de balans. Perfect pentru momente petrecute cu o carte sau o cafea bună. Poate fi folosit atât în interiorul casei, cât și în aer liber, având un design ușor de asortat cu celelalte elemente de decor. Sarcină maximă de 130 de kilograme, cu înălțime 195cm și diametru 105cm.
Verifică prețul

Fotoliu de gradină de înaltă calitate, din poliratan, împletit manual pe o structură de oțel.

la buget

Scaun agăţat, alb/mentol, NOLAN NEW

Este unul foarte robust dar elegant în același timp, care se integrează cu ușurință în aproape orice spațiu din casa ta. Scaunul agăţat din ratan are o structură oţel în formă de ou, îmbrăcată în ratan. Confortul este asigurat de pernele în nuanţa mentol. Stabilitatea este asigurată de o ramă oţel în nuanţa alb. Greutate susţinută de scaun este de 130 kg. Acest scaun este extraordinar în interior sau în exterior.
Verifică prețul

Dacă ai în plan amenajarea unui loc pentru citit în linilte sau unde s îți savurezi cafeaua preferată, poți opta pentru acest model de scaun.

Premium

Scaun agatat Exclusivist Dublu Fotoliu suspendat, Curte sau Living, confortabil si modern

Ideal pentru 2 persoane, extrem de confortabil, fiind dotat cu perne moi și relaxante, ce te face să te simți in al nouălea cer. Ideal pentru a savura cafeaua dimineața, alaturi de persoana iubită sau pentru a vă relaxa după o zi grea la lucru. Relaxarea la un alt nivel începe chiar acum, și continuă zi de zi.
Verifică prețul

Acest fotoliu exclusivist este accesoriul perfect pentru terasa sau gradina ta, fabricat din tehnoratan, care imită răchita naturală și este extrem de rezistent la condiții meteo nefavorabile.

Cele mai bune balansoare tip fotoliu / scoică suspendate

Mergi direct în magazinul tău preferat.

vivre.ro bonami.ro emag.ro elefant.ro cel.ro kondela.ro

Balansoar suspendat cu ciucuri, alb, DELUS

Are o capacitate de încărcare de până la 120 kg, fiind suspendat cu 4 lanțuri extrem de rezistente. Fie că dorești să-ți bei cafeaua în fiecare dimineață, fie că vrei să te relaxezi după o zi grea la lucreu, acest balansoar este ideal. Este ușor de montat și de mutat, fără prea mare bătăi de cap.
Verifică prețul

Balansoarul elegant de la DELUS este ideal pentru terasă sau chiar pentru grădină, oferind clipe de relaxare totală. Este fabricat din bumbac 100% și vine la pachet cu perne moi, ce oferă răsfăț total.

Fotoliu suspendat pentru grădină ADDU Tobago, crem

Exact la fel cum vacanțele petrecute la malul apei îți dau un impuls de energie și vitalitate, tot așa te poți bucura de pe urma acestui fotoliu după o zi plină la muncă. Fotoliul este simplu, util și confortabil, fiind realizat din materiale basic și având o construcție simplă. De asemenea, design-ul fotoliului îl va face ușor de integrat în orice locuință.
Verifică prețul

Dacă nici tu nu te mai poți sătura de clipele de relaxare în grădină, trebuie neapărat să îți achiziționezi fotoliul suspendat Addu Tobago.

Fotoliu de grădină suspendat din ratan artificial Le Bonom Azuro

Este dotat cu perne moi și confortabile, atât pentru şezut, cât și pentru spate, oferindu-ți relaxare deplină. Este ideal pentru a-ți bea cafeaua in fiecare dimineață sau pentru a te relaxa la un ceai după o zi grea la birou. Este ușor de instalat și de mutat, ocupând un spațiu redus. Începe chiar astăzi relaxarea la un alt nivel.
Verifică prețul

Adaugă un plus de farmec terasei sau grădinei tale cu fotoliul confortabil de la Le Bonom Azuro, fabricat din ratan artificial extrem de rezistent la raze UV sau umiditate.

Scaun suspendabil, negru/maro, BUNGY

Ideal pentru a-ți servi cafeaua în fiecare dimineață și pentru a te relaxa după o zi grea la lucru. Este extrem de confortabil, dotat cu perne moi și relaxante, ce va duce confortul la un alt nivel. Forma sa rotundă asigură o fixare perfectă, iar lanțurile flexibile te vor legăna lin şi relaxant. Destinderea la un alt nivel.
Verifică prețul

Accesoriul perfect al terasei sau grădinei tale este acest scaun suspendat de la BUNGY, având cadru solid din metal și scaun din rattan, o imitație a răchitei, extrem de rezistent la intemperii şi raze UV.

Întrebări despre balansoarele suspendate tip scoică

Care este greutatea maximă suportată?

În funcție de dimensiunea produsului, materialele din care este construit și modul de proiectare al acestuia, greutatea maximă suportată poate varia între 100-150 KG. Trebuie consultat manualul de folosință pentru a vedea greutatea maximă declarată de producător.

Din ce material este un balansoar suspendat?

În general, cadrul este făcut dintr-un material solid, precum oțelul. La fel și pentru cablul ori lanțul de susținere. Corpul mobil al balansoarului poate să fie construit din diverse materiale, precum plastic dur ori aliaje metalice. Pernele sau ”învelișul” balansoarului sunt din materiale textil.

Câte persoane încap într-un fotoliu suspendat?

Trebuie ținut cont de cum a fost balansoarul proiectat și care este capacitatea maximă de greutate suportată a acestuia. Astfel, există modele doar pentru o persoană, însă pentru modelele care sunt mai late, ar putea încăpea 2 persoane ori mai mulți copiii.

Trebuie ancorat un balansoar suspendat?

Există două tipuri de balansoare suspendate, cele cu cadru de susținere și cele ancorate în perete. Ambele necesită ancorare pentru siguranța utilizatorului. În ambele cazuri urmăriți instrucțiunile produsului și folosiți pentru susținere elementele din pachetul original.

Se poate curăța/spăla un balansoar suspendat?

În funcție de cum este produsul proiectat și din ce material este creat, un balansoar se poate curăța atât uscat cât și umed. Majoritatea produselor au un cadru din plastic/metal ori alte elemente fixe + o parte detașabilă din bumbac ori alte materiale ușor lavabile.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Aparat Împotriva Rozătoarelor Pentru Exterior
Cel mai bun aparat împotriva rozătoarelor pentru exterior

Ai probleme cu șobolanii prin curte, garaj sau grădină? Află care sunt cele mai bune aparate non-toxice împotriva rozătoarelor.

Cel Mai Bun Jacuzzi Gonflabil De Exterior
Jacuzzi-uri gonflabile pentru exterior

Vrei să-ți petreci zilele relaxându-te în propria grădină într-un jacuzzi? Jacuzzi-urile gonflabile sunt soluția cea mai economică, ușor de instalat și întreținut.

Cel Mai Bun Aspersor de Irigare Pulsator
Cel mai bun aspersor pulsator

Aspersorul pulsator te ajută să folosești apa într-un mod cât mai eficient în procesul de irigare. Se instalează rapid și nu necesită prea multă mentenanță.

Cel Mai Bun Proiector LED de Exterior cu Senzor de Mișcare
Proiectoare LED cu senzor de mișcare pentru exterior

De ce să lași lumina aprinsă tot timpul când poți avea un proiect LED care se aprinde și se stinge automat în funcție de mișcările surprinse?

Cel Mai Bun Robot de Curățare Piscină
Cel mai bun robot pentru curățarea piscinei

Investește într-un robot pentru curățarea automată a fundului piscinei și te vei putea bucura de o apă curată toată vara fără vreun fel de efort din partea ta.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe

Mai vrei opțiuni?

Caută direct în magazinul tău preferat.

vivre.ro bonami.ro emag.ro elefant.ro cel.ro kondela.ro