De ce să-ți cumperi un fotoliu suspendat tip scoică?

Prezentăm lovitura sezonului - leagăn tip scoică, datorită căruia lectura, timpul petrecut în fața televizorului sau pur și simplu relaxarea, va deveni și mai distractivă! Mobilitatea acestuia poate aduce un plus de savoare statului jos. În fiecare casă există o zonă destinată agrementului, însă nu mereu este loc pentru o nouă piesă de mobilier. Astfel soluția de a monta un fotoliu suspendat este una demnă de luat în seama când spațiul nu vă permite altfel de artificii. Poate suporta o greutate de până la 150 de kilograme, și este un accesoriu ce poate rezista cu minimă întreținere până la 10-20 de ani. Este foarte versatil în funcție de modelul ales și de susținerea lui, însă și de locul în care doriți să fie amplasat.

Pentru spațiile închise, le recomand pe cere cu ancorare în tavan, iar pentru spațiile în aer liber, cele cu susținere pe propriul cadru mecanic. Confortul este asigurat de pernele din interiorul său. Se poate folosi atât de adulți, cât și de copii, însă în ambele cazuri siguranța este foarte importantă, astfel că ancorarea trebuie făcută cu simț de răspundere.

Modele bune de fotolii suspendate tip scoică

1. California Black BEST CHOICE

Fotoliu de gradină de înaltă calitate, din poliratan, împletit manual pe o structură de oțel. Fotoliul suspendat California, este ideal pentru petrecerea momentelor de relaxare în aer liber și vă permite confortul într-un cadru natural, alături unei mișcări naturale de balans. Perfect pentru momente petrecute cu o carte sau o cafea bună. Poate fi folosit atât în interiorul casei, cât și în aer liber, având un design ușor de asortat cu celelalte elemente de decor. Sarcină maximă de 130 de kilograme, cu înălțime 195cm și diametru 105cm.

2. Fotoliu de grădină PREMIUM

Aspectul minimalist al pieselor de mobilier pentru grădină se dovedește a fi extrem de funcțional. Fotoliile leagan Timpana sunt realizate din materiale ușor de curățat și cu adevărat rezistente la intemperii. Designul simplu și culorile neutre reprezintă secretul unui spațiu elegant amenajat în aer liber.

3. Hamac fotoliu cu cadru LA BUGET

Hamacul fotoliu cu cadru HTGI-0701 garantează relaxare perfectă pentru trup și suflet. Stabil datorită împletiturilor realizate manual, de la capete, are rezistență la sarcina maximă de 130 kg. Compoziția materialului hamacului este de 65 % bumbac cu 35 % poliester, și este susținut de un cadru din metal sinterizat. Măsurile fotoliului cu cadru sunt înălțime: 205cm x lungime: 110cm x lățime: 110cm, iar șezutul are lățime de 100cm și adâncime de 100cm. Designul și culoarea îl fac un model mai potrivit pentru aer liber decât pentru interior.

4. Scaun suspendat pentru grădină ADDU Tobago, verde

Fotoliul suspendat Nikolo este ideal pentru cei cu idei îndrăznețe care vor să-și decoreze living-ul sau terasa creativ folosind piese de mobilier cu design ingenios.
Fotoliul are suportul fabricat fag merlot, împletitura este din material textil de culoare albastru închis. Se livrează însoțit de o pernă pentru șezut realizată din polyester de aceeași culoare că și împletiturile. Un fotoliu suspendat este ideal pentru momentele de răsfăț și destindere din fața televizorului sau pentru răsfoirea revistelor preferate și poate înlocui cu succes clasicele fotolii.

5. Fotoliu suspendat ADDU Ancona

Un scaun modern, confortabil și elegant, suspendat. Fotoliul Ancona, disponibil în două culori maro și crem, este potrivit pentru petrecerea momentelor în aer liber și vă permite relaxarea completă și confortul într-un cadru natural. Perfect pentru timpul petrecut cu o carte sau o cafea buna. Suportă o sarcină de maxim 160 de kilograme și este realizat din metal și răchită artificială. Poate fi folosit și în interior.

6. Scaun agatat California Natur, Fotoliu suspendat, Curte sau Living, comfortabil si modern

Scaunul modern, confortabil și elegant, agățat California, este unul potrivit pentru recreere. Varianta de culoare albă, este ideală pentru petrecerea momentelor din gradina proprie și vă permite relaxarea completă și confortul într-un cadru natural cu aer curat. Perfect pentru momentele cu o carte sau o cafea bună. Nu necesită suspendare în perete, datorită cadrului de susținere metalic, iar îngrijirea lui este minimă, necesitând doar spălarea pernelor. Realizat dintr-un material rezistent, ce poate folosi timp de mulți ani.

7. Set Fotoliu Balansoar Kit de Asamblare cu Lant si Perne Incluse, Capacitate 125kg, Culoare Alb

Acest leagăn tip coș poate să fie un loc ideal unde te poți uita la TV, trage un pui de somn sau unde poți citi o carte, relaxat. Pânza foarte densă și forma ovală a coșului oferă siguranță și confort la utilizare. Leagănul este fabricat din oțel și PCV, acesta rezistând cu brio la intemperii, putând fi lăsat pe terasă sau balcon. Setul de montare conține: lanț, suport pentru tavan, carabine, ancore, dibluri, șuruburi. Acest produs se montează foarte ușor, oricine putând face acest lucru, respectând manualul de montare și utilizare.

8. Fotoliu suspendat pentru grădină ADDU Tobago, crem

Fotoliul suspendat Addu este alegerea ideală pentru atunci când iți dorești să te relaxezi sau să te odihnești și să petreci timpul într-un mod cât mai plăcut, citind, ascultând muzică, legănându-te ușor. Acest model este disponibil pe culoarea alb, culoare ideală pentru a fi încadrată în orice decor și orice design. Acest tip de balasoar este tipul de mobilă funcțională care combină cu succes confortul cu stilul, astfel încât să răspundă oricăror cerințe și dorințe. Poate fi folosit și în interiorul casei.


Întrebări despre balansoarele suspendate tip scoică

Care este greutatea maximă suportată?

În funcție de dimensiunea produsului, materialele din care este construit și modul de proiectare al acestuia, greutatea maximă suportată poate varia între 100-150 KG. Trebuie consultat manualul de folosință pentru a vedea greutatea maximă declarată de producător.

Din ce material este un balansoar suspendat?

În general, cadrul este făcut dintr-un material solid, precum oțelul. La fel și pentru cablul ori lanțul de susținere. Corpul mobil al balansoarului poate să fie construit din diverse materiale, precum plastic dur ori aliaje metalice. Pernele sau ”învelișul” balansoarului sunt din materiale textil.

Câte persoane încap într-un fotoliu suspendat?

Trebuie ținut cont de cum a fost balansoarul proiectat și care este capacitatea maximă de greutate suportată a acestuia. Astfel, există modele doar pentru o persoană, însă pentru modelele care sunt mai late, ar putea încăpea 2 persoane ori mai mulți copiii.

Trebuie ancorat un balansoar suspendat?

Există două tipuri de balansoare suspendate, cele cu cadru de susținere și cele ancorate în perete. Ambele necesită ancorare pentru siguranța utilizatorului. În ambele cazuri urmăriți instrucțiunile produsului și folosiți pentru susținere elementele din pachetul original.

Se poate curăța/spăla un balansoar suspendat?

În funcție de cum este produsul proiectat și din ce material este creat, un balansoar se poate curăța atât uscat cât și umed. Majoritatea produselor au un cadru din plastic/metal ori alte elemente fixe + o parte detașabilă din bumbac ori alte materiale ușor lavabile.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe