Cel Mai Bun MP3 Player Pentru Înot (Bone Conduction)

Cel mai bun mp3 player pentru înot (bone conduction)

Modificat la 16 martie 2022
Articol evaluat de 45 ori:
Pagină realizată de:
Ioana Chiabur
Ioana Chiabur

De ce să-ți cumperi un MP3 player pentru înot?

Mișcarea este foarte importantă pentru noi, de aceea atunci când facem mișcare trebuie să ne și placă pentru că astfel vom petrece mult mai mult timp în mișcare. Înotul este cu siguranță un sport relaxant, care antrenează întreg organismul și dacă în orice alt sport poți să te folosești de muzică pentru a face antrenamentele mai dinamice, de ce să nu o faci și cu un MP3 player pentru înot?

Acest dispozitiv este rezistent la apă, deci îl poți folosi sub apă timp îndelungat, atât la piscină cât și la mare. Majoritatea modelelor se pot fixa la ochelarii de înot sau dacă aceștia sunt prea finuți, poate fi prins de braț cu ajutorul unei curelușe din silicon, dedicată. Memoria lui îți permite să-i încarci chiar și peste 1000 de melodii preferate.

În cazul în care te saturi de melodii, poți asculta radio FM majoritatea posturilor de la noi din țară. Acesta poate fi folosit și în sala de gimnastică, datorită greutății și dimensiunii reduse. Însă calitatea lui principală rămâne faptul că poți să înoți și să asculți muzică în apă.

Cel mai bun mp3 player pentru înot (bone conduction)

Cel mai bun

Mp3 Player Sport Sony Walkman NWWS413L, 4GB, rezistent la apa, Albastru

Mp3 Playerul Sport Sony Walkman este produsul ideal, indiferent dacă ieși la o alergare ușoară prin parc, dacă te înhami la o drumeție pe o potecă abruptă din munți ori dacă pur și simplu vrei sa te relaxezi cu muzica ta preferată pe malul mării. Rezistența la apă și la temperaturi extreme, lipsa cablurilor și designul multifuncțional fac din acest Walkman dispozitivul ideal pentru orice fel de activitate.
Verifică prețul

Dacă și tu pasionat de muzică, visezi cu siguranță la un dispozitiv cât mai minimalist și confortabil.

la buget

MP3 Player Înot + Căști SwimMusic 100 V3 Albastru/Negru

MP3 Player SwimMusic este 100 % etanș, are căști și accesorii de susținere realizate din material cauciucat. Are o autonomie de 10 ore și se încarcă printr-un cablu USB conectat la calculator, având funția de a se stinge automat după 3 minute de pauză. Acest produs citește fișierele în format MP3 - WMA și este compatibil cu PC și MAC.
Verifică prețul

Acest MP3 player este special conceput pentru relaxare în timpul înotului, chiar dacă ești la nivel începător, sau avansat. Muzica este perfectă pentru relaxare și concentrare, atunci când ești sub apă.

Premium

Player MP3 Duo pentru inot, Finis, 4 GB, Negru / Verde

Are un design elegant din 2 piese și este prevăzut cu transmisie audio bone conduction pentru a oferi un sunet clar prin pomeți către urechea internă. Clemele integrate îți vor oferi siguranță și confort. Sunetul este surprinzător de clar în apă, iar dispozitivul poate funcționa la o adâncime de 3 m, timp de 30 de minute și poate stoca aproximativ 1000 de melodii sau 60 de ore de redare.
Verifică prețul

Acest MP3 player este special conceput pentru înotători și îți va oferi un sunet de înaltă calitate, în timp ce îți practici sportul preferat.

Întrebări frecvente despre MP3 player pentru înot

Ce clasă de protecție trebuie să aibă un MP3 Player pentru înot?

Playere MP3 trebuie să dețină cel puțin clasa IPX7 de impermeabilitate pentru a putea să fie folosit în apă, fără să existe riscuri. Altfel, apa va ajunge la componentele electronice, iar aparatul se va defecta imediat.

Un MP3 Player pentru înot se aude la fel de bine ca unul classic?

Trebuie să te aștepți de la bun început că nu vei obține niciodată o calitate foarte ridicată a sunetului în apă, datorită legilor fizicii. Însă, poți să asculți melodiile cu care te vei bucura și te vei distra.

Până la ce adâncime mă pot scufunda cu un player MP3 pentru înot?

Toate aceste MP3 playere pot fi utilizate la înot în piscină, iar unele sunt protejate chiar până la adâncimi mai mari. Există modele pe piață care sunt considerate a fi complet rezistente până la 60 m adâncime, ceea ce este util chiar și pentru scufundări.

Ce autonomie are un MP3 player pentru înot?

Ca la orice gadget și la MP3 playere autonomia este dată de dimensiunea bateriei. Așadar, datorită dimensiunilor reduse pe care aceste playere le au, pentru a fi cât mai comode în timpul înotului, autonomia nu este foarte mare. Pe de altă parte, nici nu poți înota 7-10 ore fără întrerupere.

Este brandul important când aleg un MP3 player pentru înot?

Dacă vrei un dispozitiv de calitate, este folositor să te ghidezi după brand. De obicei, cele mai bune MP3 playere pentru înot sunt realizate de producători de renume. Produsele ieftine, no name, nu îți vor livra un sunet de calitate și se vor defecta rapid.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cele mai bune Coșuri de Baschet pentru Curtea Casei
Coșuri de baschet bune de pus în curtea casei

Vrei să ai propriul tău loc de antrenament pentru baschet direct în curtea casei? Te poți juca împreună cu copilul sau copilul își poate chema prietenii pentru o partidă bună de mișcare.

Cea Mai Bună Masă de Ping Pong de Interior (Pliabilă)
Cea mai bună masă de ping pong pliabilă pentru interior

Îți place tenisul de masă și vrei să poți exersa cu prietenii chiar la tine acasă? Alege un model pliabil de interior. Ușor de montat și de întreținut la un preț accesibil.

Cel Mai Bun Set de Badminton (Fileu + Rachete + Fluturași)
Cel mai bun set de badminton complet

Badmintonul este un sport complex care te ajută atât la coordonare, anticipare și la tonifierea musculaturii. Vezi ce seturi complete de badminton poți cumpăra pentru folosire acasă sau în parc.

Cea Mai Bună Masă de Tenis de Exterior
Mese de ping pong pentru exterior ușor de manevrat și depozitat

Vrei să fii cel mai bun dintre prietenii tăi la tenis de masă? Antrenează-te când vrei în curtea grădinei tale sau pe terasă cu ajutorul unei mese bune de ping pong.

Cea Mai Bună Tablă De Șah Electronică
Cea mai bună tablă de șah electronică

Vrei să înveți mai bine șah dar nu ai acces la un profesor? Nicio problema. Tabla de șah electronică poate fi mentorul și partenerul tău mai bun de la care poți învăța.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe