Cea Mai Bună Baterie de Bucătărie cu Furtun Flexibil

Cea mai bună baterie de bucătărie cu furtun flexibil (cu pipă)

Modificat la 30 aprilie 2021
Articol evaluat de 55 ori:
Pagină realizată de:
Nicolae Filimon
Nicolae Filimon
Theo Dobre
Theo Dobre

De ce să-ți cumperi o baterie de bucătărie cu furtun flexibil?

Utilarea bucătăriei poate fi o treabă destul de dificilă pentru oricine. Asta pentru că soluțiile disponibile pe piață includ atât de multe funcționalități dar și opțiuni încât aproape că nu mai știi exact de ce anume ai nevoie. Când vine vorba de bateriile de bucătărie, o soluție care ar putea face diferența în timp este acel model cu furtun flexibil. Cu toții am văzut așa ceva în filmele americane, în bucătăriile lor de tip open space. Acolo unde sunt montate acele insule cu chiuvetă dar nu numai.

Cea mai bună baterie de bucătărie este dotată cu o tijă mobilă. Aceasta are înălțime ajustabilă în funcție de preferințele și nevoile tale. Capul bateriei imită para de duș, deși poate fi folosită de obicei în două variante: stropire(ca un duș normal) sau jet de apă. Practic poți opta pentru o tijă fixă, conștient fiind că apa va curge mereu într-un singur loc, sau o tijă mobilă care poate fi mutată pentru a direcționa jetul de apă după bunul plac. Astfel îți va fi mai ușor să cureți inclusiv chiuveta de resturile de mizerie.

Baterii de bucătărie cu pipă

Cel mai bun

Teka FO 999

 • Aspect profesional
 • Baterie de bucătărie prevăzută cu țeavă de curgere rotativă
 • Aerator anti-calcar
 • Finisaj crom
 • Mixer mono-comandă
Verifică prețul

Bateria de bucătarie Teka FO 999 cu pipă flexibilă este alegera perfectă pentru locuința ta, fiind confecționată din materiale de înaltă calitate, menite să reziste în timp. Este prevăzută cu țeavă de curgere rotativă și flexibilă și sistem de duș cu o funcție de jet. Dispune de un aerator anticalcar și de un furtun flexibil din inox. Se încadrează foarte bine în stilul oricărei locuințe, având un design modern și elegant. Se curăță și întreține ușor, iar montarea și instalarea nu necesită ajutor profesional.

la buget

Baterie dus flexibil

 • Materialul din care este realizat este alama
 • Pipa este de tip pivotant 360 de grade
 • Racord alimentare 1/2
 • Prezintă un duș cu arc de tensiune
 • Înălțime de 53 de cm
Verifică prețul

Bateria este destinată bucătăriilor profesionale sau pentru cei dornici să utilize profesional bucătăria. Este o baterie profesională cu pipă rotativă cu rotație 360 grade și furtun duș cu suport pe baterie. Diverterul este montat pe pipă și ajută la comutarea pipă-duș. Bateria este echipată cu sistemul anti-calcar SpeedClean. Ceramica, materilaul utilizat pentru fabricarea bateriei, este un material mai performant, mai rezistent la zgârieturile făcute de nisip sau impurități, și nu este zgomotoasă, spre deosebire de cea de teflon.

Premium

* Prezentare video mai jos

Grohe K7

 • Design elegant.
 • Pulverizare profesională.
 • Divertor: aerator/jet duş.
 • Revenire automată la aerator.
 • Pulverizator metalic.
 • Limitator de debit reglabil.
 • Pipă rotativă cu aerator.
Verifică prețul

Bateria de bucătărie de la Grohe este o alegere potrivită pentru casa ta atunci când îți dorești ceva de calitate si rezistent în timp. Este dotată cu duș de pulverizare extractibil, însă chiar și fără acesta, spălarea și întreținerea sunt foarte ușoare și la îndemână. Este extrem de atractivă din punct de vedere estetic, având linii curbate și un design modern, ușor de încadrat în orice bucătărie, indiferent de stilul ales. Are un sistem de instalare foarte simplu, astfel că montarea nu necesită ajutor profesional.


* Prezentare video mai jos

Baterie bucatarie Franke Joy Cocktail, pipa flexibila

 • Dușul prezintă un jet dublu reglabil
 • Materialul este alama sanitară
 • Rotația pipei este de 360 de grade
 • Bateria monocomandă
 • Racordurile alimentare sunt din inox
Verifică prețul

O baterie de bucătărie foarte bună de la Franke cu monocomandă, realizată din materiale de calitate, care are un jet dublu reglabil și care este tratată anticalcar pentru un aspect rafinat și o curățare ușoară. Pipă este înaltă cu aerator inclus și cu articulație cu bilă, la care se adaugă racordurile flexibile de calitate și durabile. Poți controla din mișcări simple și intuitive (sus-jos, stânga-dreapta) viteza și temperatura apei. Datorită pipei înalte este și mai ușor de accesat atunci când chiuveta ta este plină de vase murdare.

Baterie Ferro Zumba stativa bucatarie cu pipa flexibila, negru

 • Reglaj ușor
 • Pipă flexibilă
 • Design modern
 • Ușor de montat
 • Are economizor de apă
Verifică prețul

Vasul de chiuvetă însă, nu este singura alegere importantă pe care trebuie să o faci. Bateria de bucătărie, chiar dacă nu pare atât de importantă, joacă un rol însemnat în ceea ce privește confortul tău atunci când speli vase. Bateria de bucătărie este prevăzută cu țeavă de scurgere rotativă și cu un furtun flexibil din oțel inoxidabil protejat cu un strat de plastic pentru o mai buna siguranță. Sistemul de duș este prevăzut cu o singură funcție de jet, dar mânerul este ergonomic și ușor de curățat.

Baterie bucatarie cu pipa alba flexibila Kludi Bingo Star

 • Design perfecționist
 • Baterie cu pipă flexibilă
 • Protecție împotriva fluctuațiilor de presiune a apei
 • Garanție pentru o perioadă de 60 luni
 • Ușor de curățat
Verifică prețul

Bateria de bucătărie cu pipă albă flexibilă de la Kludi Bingo Star măsoară 23 cm lățime și 42 cm înălțime și este fabricat din alamă sanitară. Se montează pe chiuvetă, prezintă o pipă mobilă flexibilă și este dotată cu protecție împotriva fluctuațiilor de presiune a apei, ceea ce o face să aibă o viață de lungă durată. Are un design plăcut, forma puternică a bateriei Bingo Star combinată cu arcurile de cerc grațioase atrag toate privirile. Se curăță ușor cu ajutorul unei cârpe și al produselor de curățat normale.

Baterie de bucatarie, Cooke Lewis, Kloey, cartus ceramic 35 mm, finisaj crom

 • Design contemporan
 • Ușor de utilizat
 • Include un suport magnetic pentru a menține rezervorul în siguranță
 • Garanție pentru 60 luni
 • Zgomot redus
Verifică prețul

Bateria de bucătărie Cooke&Lewis este un produs rezistent și durabil pentru casa ta și este prevăzută cu un furtun flexibil care îți va fi de un real folos în sarcinile de zi cu zi. Capul de pulverizare are o conexiune magnetică și este ideal pentru spălarea plăcilor sau umplerea cratițelor prea mari pentru chiuveta ta. Include și un suport magnetic pentru a menține rezervorul în siguranță în loc, iar după utilizare, îndepărtarea lui este la fel de ușoară. Se curăță rapid și eficient, iar instalarea nu necesită ajutor profesional.

Întrebări despre bateriile de bucătărie cu pipă

Care este cea mai bună baterie pentru bucătărie cu pipă?

Nu există un brand anume care să fie declarat cel mai bun, în schimb sunt foarte utile bateriile cromate cu pipă flexibilă ce te ajută să reglezi jetul de apă acolo unde ai nevoie.

Ce întrebuințare are bateria pentru bucătărie cu pipă?

Este folosită pentru alimentarea bucătăriei cu apă rece și caldă, pentru gătit sau pentru spălat vasele.

Din ce material este fabricată bateria pentru bucătărie cu pipă?

În general bateriile sunt fabricate din alamă având la exterior un înveliș din crom ce le ferește de oxidare și deteriorare.

Cât costă bateria pentru bucătărie cu pipă?

Prețul variază în funcție de modelul și caracteristicile acesteia și poate porni de la câțiva zeci de lei și poate ajunge și până la câteva sute de lei.

Care este avantajul folosirii bateriei pentru bucătărie cu pipă?

În cazul folosirii unei baterii cu pipă ai avantajul că poți spăla în chiuvetă obiecte de dimensiuni mai mari, iar în cazul unei baterii cu pipă flexibilă, poți regla jetul de apă acolo unde ai nevoie.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Tester Pentru Calitatea Apei
Cel mai bun tester pentru calitatea apei

Testează calitatea apei de acasă pe cont propiu cu ajutorul unui tester profesional. Pui câteva picături de apă pe aparat și în câteva secunde îți va spune duritatea, aciditatea și alți indicatori de puritate.

Cel Mai Bun Blender cu Mixare în Vid
Cel mai bun blender cu mixare in vid

Tehnologia de mixare în vid nu permite încorporarea bulelor de aer în preparate. În felul acesta gustul, aspectul și conținutul nutritiv sunt mult îmbunătățite în comparație cu blenderele clasice.

Cea Mai Bună Oală sub Presiune de la Tefal
Cea mai bună oală sub presiune de la Tefal

Vrei să-ți diversifici rețetele și modul de a găti? Oalele sub presiune de la Tefal sunt cele mai recunoscute în rândul gospodinelor. Te ajutăm să o alegi pe cea mai bună.

Cel Mai Bun Shaker De Cocktail-uri
Cel mai bun shaker de cocktail-uri

Impresionează-ți prietenii cu un cocktail preparat chiar acasă. Cumpără-ți un set de cocktail cu shaker și restul accesoriilor de care mai ai nevoie.

Cel Mai Bun Ascuțitor Electric de Cuțite pentru Acasă
Ascuțitor electric de cuțițe pentru uz casnic

Cu un ascuțitor electric pentru cuțite în doar câteva secunde poți face cuțitul ca nou fără niciun fel de efort din partea ta. Află care sunt cele mai bune modele.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe