De ce să-ți cumperi un dispenser de dezinfectant cu senzor pentru acasă?

Folosirea dozatoarelor și dispenserelor dezinfectante pentru mâini a devenit obligatorie în magazine, instituții și chiar în holurile blocurilor. Desigur, aceste aparate se regăseau de mult în clinicile medicale, cabinetele stomatologice, spitale și oriunde sunt necesare reguli stricte de igienă. Soluțiile dezinfectante pe care le aplicăm pe mâini cu ajutorul acestor dispozitive ajută la prevenirea răspândirii microbilor, bacteriilor și virusurilor.

Există tot felul de variante, pentru casa ta, de la unele mai ieftine cu recipient propriu pe care îl alimentezi cu ce lichid vrei tu, până la unele mai scumpe pe care le găsești prin spitale și care le iei cu greu prin prieteni de la distribuitorii. Acelea ieftine au fost foarte bune doar că folosind tot felul de lichide de diferite vâscozități, plus că intra apa prin diverse orificii și ajungea la circuite. Acelea scumpe destinate instuțiilor cu specific medical au ținut mai mult în timp dar era extrem de greu să găsesc rezerve.

Acum au apărut și modele noi care sunt compacte și cu un design plăcut, foarte eficiente, special realizate pentru utlizarea casnică.

Cel mai bun dispenser cu senzor pentru dezinfectant

1. Dispenser FormTex PREMIUM

Dispenserul FormTex este fabricat din plastic ABS rezistent, un produs robust care îmbină funcționalitatea cu designul elegant, ajutându-te să asiguri un nivel înalt de igiena în cele mai diverse medii profesionale și asigurând o utilizare de lungă durată. Igienizarea mâinilor se face fără a atinge aparatul, un lucru extrem de important, eliberarea dezinfectantului este instantanee, timpul de activare fiind de doar 0.25s. Este ideal de utilizat atât pentru zone rezidențiale cât și pentru spații cu trafic intens, precum aeroporturi, spitale, școli, universități, instituții publice.

2. Dispenser ECG BEST CHOICE

Este ușor și rapid de folosit deoarece efortul mâinilor nu se face simțit datorită senzorului cu care acest dispenser este dotat. El utilizează cea mai recentă tehnologie de scanare cu senzor infraroșu și dozează de fiecare dată săpunul în cantitatea setată. Dispune de un sistem anti-alunecare și poate fi depozitat oriunde, sistem automat de distribuire al soluțiilor din recipient, scanare precisă cu senzorul infraroșu. Se recomandă folosirea în baie și bucătărie dar și oriunde luați contact cu alte persoane.

3. Dispenser Automat LA BUGET

Cu ajutorul acestui dispenser automat de săpun lichid poți preveni răspândirea bacteriilor spălând mâinile regulat. Cu toții știm că nu este igienic să atingem aparatul la suprafață deoarece este plin de bacterii și de aceea e bine să optăm la unul ca acesta cu senzori. Senzorii fac ca lichidul să curgă fără ca tu să exerciți vreo forță. Prin tehnologia inovatoare cu infraroșu, distribuitorul automat de săpun îți poate detecta mâinile sub dozator și poate elibera lichidul în cantitate reglabilă după cum dorești.

4. Distribuitor de sapun, Senzor inteligent infrarosu, Cantitate de sapun reglabila, Anti-scurgeri, Impermeabil IPX6, 300 ml, Alb

Acest distribuitor de săpun dispune de un senzor inteligent cu ajutorul căruia lichidul din recipient vine automat fără ca dumneavoastră să exercitați vreo forță în plus. Materialul de cauciuc sigilat de pe fundul distribuitorului de săpun va preveni scurgerile de săpun și va menține dispenserul să nu alunece în jurul blatului. O fereastră vizibilă acționează ca un memento pentru monitorizarea lichidului rămas și totodată pentru a ajunge la timp pentru reumplerea săpunului. Sursa de alimentare este compusă din 4 baterii de tip AA.

5. Dispenser automat cu senzor, pentru dezinfectant, Model D4001, 1000 ml, Vision, Alb, Sercair

Dispenserul penru dezinfectant Vision are ca și caracteristică principală senzorul automat care pulverizează instant. Acest dispozitiv a fost special conceput pentru a reduce riscul de contaminare cu viruși și bacterii dăunătoare. Este ideal pentru toate zonele, în special centre comerciale, hoteluri, birouri, aeroporturi, spitale, școli și în toate zonele sociale. Detalii tehnice: senzor automat, funcționează cu 4 baterii, este potrivit pentru dezinfectant lichid, iar materialul folosit este aluminiu / ABS.

6. Dispenser cu senzor automat pentru gel dezinfectant sau sapun lichid, Capacitate 1000 ml, CMD-268

Acest dispenser cu senzor automat pentru gel dezinfectant sau săpun lichid are un rezervor cu o capacitate de 1 litru. Dispune de un senzor cu infraroșu ce oferă o experiență sanitară fantastică deoarece nu are scurgeri excesive de lichid și se folosește fără vreo atingere în plus din partea dumneavoastră. Potrivit pentru băi, bucătării, birouri, spitale, hoteluri, restaurante și alte zone publice. Din punct de vedere al materialului, este fabricat din ABS ecologic, cu performanță de lungă durată, folosind plastic ABS rezistent la apă.

7. Dozator cu senzor pentru săpun Wenko, alb

Dispenserul de săpun este un accesoriu util pentru baia dumneavoastră. Este potrivit pentru baie, bucătărie sau baia de serviciu. Puteți fixa dispenserul langa chiuvetă, în interiorul cabinei de duș sau lângă cada de baie. Îl puteți folosi pentru săpun lichid, gel de duș sau detergent de vase. Cu o simplă apăsare pe buton veți obține cantitatea suficientă de săpun. Dispenserul este foarte ușor de montat cu ajutorul holsuruburilor sau a pădurilor adezive incluse. Este foarte ușor de curățat și poate fi reumplut cu săpun. Puteți verifica în orice moment nivelul săpunului din interior prin fereastra de măsurare.


Întrebări despre dispenserele cu senzor pentru dezinfectant

Ce fel de soluție se poate utiliza?

Există mai multe tipuri, în funcție de soluție, dispenser cu gel dezinfectant, dispenser cu soluție tip spray, dozatoare cu spumă dezinfectantă. Indiferent de tipul lor, toate soluțiile dezinfectante profesionale pentru mâini conțin substanțe biocide similare, la fel de eficiente.

Cum se montează ?

Ele au mai multe metode de montare, dispenser dezinfectant cu fixare pe perete, care este cel mai practic și este recomandat, apoi dozator care se pune pe masă/birou (ideal pentru utilizare acasă sau la locul de muncă) și dozator cu picior/stativ, care se amplasează pe podea, fiind astfel foarte vizibile.

Care este sistemul de acționare?

Alegerea tipului de dozator sau dispenser pentru dezinfectant de mâini trebuie făcută în funcție de spațiul în care va fi amplasat. Astfel avem dispenser dezinfectant cu senzor/automat, aplicarea soluției este sigură și 100% igienică, nefiind necesară atingerea aparatului cu mâna. Mai avem dozator acționat cu cotul: aceste dispozitive au un accesoriu special, care permite apăsarea cu cotul și dozatorul manual.

Care este capacitatea ?

Alegerea tipului de dozator sau dispenser pentru dezinfectant de mâini trebuie făcută în funcție de spațiul în care va fi amplasat. Astfel, în zonele cu trafic intens sunt necesare aparate de dimensiuni mai mari, cu o capacitate de 2L, care să nu fie acționate manual, pentru că astfel crește riscul transmiterii unor infecții, iar în celelalte situații cu o capacitate mică de 500 ml

Funcționează cu baterii ?

Un dozator de capacitate mare, de 1l, ce asigură o mai bună igienă, care este automat și care se fixează pe perete, la nevoie cu sistem anti-furt util, poate să funcționeaze cu 4 baterii de tip R14, de 1,5 V sau cu 4 bucăți de baterii de tip AAA, care de obicei, sunt incluse în pachet.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe