Cea Mai Bună Aerotermă Pentru Baie

Cea mai bună aerotermă pentru baie

Modificat la 04 mai 2022
Articol evaluat de 129 ori:
Pagină realizată de:
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici

De ce să-ți cumperi o aerotermă de baie?

În cazul în care ești în căutarea unei surse de căldură care să funcționeze rapid, dar temporar, cea mai bună variantă ar fi aeroterma, o soluție simplă și ușor de achizițonat, perfectă pentru nevoile tale. În comparație cu alte sisteme de încălzire ce nu necesită încorporare, aeroterma se dovedește a fi deosebit de practică și accesibilă. Chiar dacă în baie pot apărea stropi de apă pe podea sau pereți, de la chiuvetă sau de la duș, totuși există posibilitatea montării unei aeroterme de baie, în deplină siguranță.

În cazul în care dorești să cumpari o aeroterma pentru baie, atunci trebuie să iei în considerare o serie de aspecte, precum tipul, alimentarea, puterea, amplasarea, funcționalitatea. În general aparatele de încălzire sunt destul de inestetice, având un aspect banal, însă cel mai important lucru este ca funcțiile, pe care le au, să te ajute pe tine, funcții precum: termostat reglabil, trepte de viteză, protecție anti-îngheț, oprire automată sau funcția de schimbare din aer cald în aer rece și nu în ultimul rând telecomanda.

Cele mai bune aeroterme pentru baie

Cel mai bun

Aeroterma de perete cu rezistență ceramică ARGO KOMPASS, 2000W, IPX2,Termostat digital, Telecomandă, Timer, Display digital LED, Flaps automat pentru direcționare aer. Aeroterma Argo Kompass are un design modern, care iți permite să o integrezi cu ușurință în orice încăpare. Funcția de protecție IPX2 - protecție împotriva picăturilor de apă, iți permite să o montezi și în baie. Design ultra-subțire, finisaj silver. Flaps automat pentru direcționare aer. 3 moduri de funcționare: ECO / COMFORT / ECO SMART.

la buget

Tesy HL 246

 • Prezintă funcție de programare.
 • Operarea este facilă.
 • Aceasta este foarte economică.
 • Dispozitiv silențios.
 • Prezintă nivel ridicat de siguranță.
Verifică prețul

Aeroterma de baie Tesy HL246VBW oferă un confort sporit în băile unde nu există încălzire centralizată. Cele două trepte de putere asigură o temperatură optimă în încăpere, pe perioada sezonului rece. Aeroterma oferă operare facilă, economică, un nivel ridicat de siguranță, și este silențioasă. Aeroterma Tesy poate porni dimineața, înainte să te trezești, datorită funcției de programare. HL246VBW este inteligentă, ea știind când ai deschis o ușă sau o fereastră. În acest caz, funcția “Fereastră / ușă deschisă” oprește aeroterma pentru a nu risipi energie.

Premium

Hot Spot Pebble ventilator cu aer cald

 • Zgomot redus
 • Deține afișaj LED și telecomandă
 • Ușor de instalat
 • Pe bază de tehnologie modernă
 • Comod pentru orice loc de amplasat
Verifică prețul

Dacă te aflai în căutarea unui ventilator de mici dimensiuni cu aer cald, tocmai l-ai găsit. Acest produs este unul la îndemână și confortabil datorită puterii de 2000 W cu un termostat reglabil, un temporizator de 12 ore și de asemenea, un temporizator săptămânal. Poate fi folosit în fiecare sezon datorită faptului că are un flux de aer rece, dar și cald. Astfel poate fi folosit atât pentru vară, cât și pentru iarnă. Este un produs simpu de folosit și comod. Ai o operare ușoară prin afișaj LED, dar și telecomandă.

Radiator cu afișaj LED și termostat 2000W/230V IP22 + telecomandă

 • Fabricat din materiale de înaltă calitate
 • Simplu de instalat
 • Consum redus de energie
 • Dotat cu tehnologie avansată
 • Eficiență crescută
Verifică prețul

Dacă trebuie să încălzești un spațiu de până la 20 m², acest radiator este perfect. Radiatorul este echipat cu un afișaj LED și poate fi utilizat chiar și în mediile umede, cum ar fi baia, datorită gradului de protecție IP22. Radiatorul are termostatul ajustabil și 6 programe prestabilite pentru a-ți asigura confortul maxim. Tot ce trebuie să faci este să te asiguri că ai în apropiere o priză cu împământare sau, dacă vrei să folosești un prelungitor, acesta trebuie să reziste la cei 2000 W ai radiatorului.

Aeroterma electrica pentru baie DIPLOMAT HBS-123LF, 2000W, Display LCD, Impermeabil IP24, Oprire automata, Alb

 • Este impermeabilă
 • Consum redus de energie
 • Usor de instalat
 • Simplu de utilizat
 • Nu ocupă mult spațiu
Verifică prețul

Dacă ai nevoie de încălzire la baie, cumpără o aerotermă electrică pe care să te poți baza. Are un design modern si ușor de folosit. Îți pune la dispoziție un display LCD pe care poți vedea temperatura din cameră. Este un produs impermeabil și are oprire automată în caz că te temi că o vei uita pornită. Puterea pe care o are este de 2000 W. Dispune de un ventiator, dar și de un termoregulator electronic 5-40 grade Celsius. Are și protecție împotriva supraîncălzirii pentru ca tu să fii în completă siguranță.

Hot Spot Crystal Flow

 • Încălzire cu infraroșu
 • Util
 • Practic
 • Performant
 • Design modern
Verifică prețul

Acest minunat aparat îți va aduce un confort nemaipomenit atât ție cât și familiei tale sau celor care vor beneficia de minunatele sale avantaje. Încălzirea prosoapelor se va realiza în deplină siguranță, acestea putând fi folosite exact la temperatura perfectă pentru tine. Este un aparat intuitiv și eficient care va fi activat doar de senzorul care îți detectează prezența în imediata sa apropiere. Tehnologia de top folosită permite reglarea setărilor direct pe panoul cu ecran LED. Multifuncționalitatea sa constă în faptul că poate fi folosit și pe post de oglindă.

Întrebări despre aerotermele pentru baie

Ce putere au ?

Pentru a evita situațiile neplăcute în care apa calda să fie oprită în mijlocul iernii și să rămânem cu casa neîncălzită în cele mai nepotrivite momente, utilizarea aerotermei pentru baie este produsul ideal. Puterea sa este una mare și este suficient de puternică pentru a încălzi cu succes o baie sau chiar spații mai mari.

Unde și cum se poate amplasa?

Aerotermele pentru baie sunt un accesoriu necesar pentru filtrarea aerului și încălzirea calitativă a încăperii. Astfel că, acestea, cu ajutorul unui manual de instrucție, se pot amplasa, cel mai frecvent, pe perete, fiind și suport pentru prosoape, sau, în unele cazuri pe podea.

Ce alte funcții mai au ?

În general, o aerotermă pentru baie poate avea funcții mai complexe decât alte utilități de încălzit, inclusiv un termostat încorporat, trepte de temperatură, trepte de viteză sau timer. Aerotermele mai avansate, pot avea nu doar funcții, ci și telecomandă.

Cum produc căldura?

Aeroterma este un aparat de încălzire ce funcționează, de cele mai multe ori, pe bază de electricitate. O rezistență generează căldură care este mai apoi difuzată în încăpere de o un ventilator ce elice ce funcționează la o viteză ce va păstra temperatura caldă a aerului.

Au telecomandă?

Aparatul este dotat cu o telecomandă ce conține tasta de “Pornire/Oprire”, tasta “Mode” cu ajutorul căreia puteți regla puterea de încălzire, tasta “Oscil” cu ajutorul căreia radiatorul poate schimba direcția de emisie a aerului cald în încăpere, tasta “Timer” cu ajutorul căreia puteți seta temporizatorul și tastele “+” și “-“ cu ajutorul cărora puteți seta temperatura dorită.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Panel De Duș Cu Hidromasaj
Cel mai bun panel de duș cu hidromasaj

Crează-ți propria oază de relaxare acasă, chiar la duș. Alege un duș cu sistem de hidromasaj și în doar 5 minute te poți relaxa cu un masaj înainte de culcare.

Cea mai bună Cădiță cu Termometru pentru Bebeluși
Cele mai bune cădițe pentru bebeluși cu termometru

Vrei să fii sigură că apa de băiță are tot timpul temperatura potrivită? O cădiță cu termometru integrat aduce tehnologia în viața ta și îți face viața mai ușoară.

Seturi de Mobilă Complete pentru Baie (Stil Modern)
Seturi de mobilă pentru baie în stil modern

Mobilează-ți baia într-un stil modern fără a apela la un designer de interior. Alege un set de mobilă complet pentru baia ta și ai garanția bunului gust la un preț mult sub cel al unei mobile la comandă.

Cel Mai Bun Dulap De Baie Cu Oglindă
Cel mai bun dulap de baie cu oglindă

Îți place stilul minimalist în baie sau ai un spațiu destul de limitat? Cel mai simplu lucru pe care-l poți face e să-ți instalezi un dulap de baie cu oglindă încorporată.

Cel Mai Bun Capac De WC Dublu (Adulți Și Copii)
Cel mai bun capac de WC dublu (adulți și copii)

Un mod simplu și eficient de a face toaleta folosibilă și de către adulți și de către copii. Fără efortul de a monta/demonta tot timpul reductorul pentru copii.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe