Cea Mai Bună Aerotermă Pentru Baie

Cea mai bună aerotermă pentru baie

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 128 ori:
Pagină realizată de:
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici

De ce să-ți cumperi o aerotermă de baie?

În cazul în care ești în căutarea unei surse de căldură care să funcționeze rapid, dar temporar, cea mai bună variantă ar fi aeroterma, o soluție simplă și ușor de achizițonat, perfectă pentru nevoile tale. În comparație cu alte sisteme de încălzire ce nu necesită încorporare, aeroterma se dovedește a fi deosebit de practică și accesibilă. Chiar dacă în baie pot apărea stropi de apă pe podea sau pereți, de la chiuvetă sau de la duș, totuși există posibilitatea montării unei aeroterme de baie, în deplină siguranță.

În cazul în care dorești să cumpari o aeroterma pentru baie, atunci trebuie să iei în considerare o serie de aspecte, precum tipul, alimentarea, puterea, amplasarea, funcționalitatea. În general aparatele de încălzire sunt destul de inestetice, având un aspect banal, însă cel mai important lucru este ca funcțiile, pe care le au, să te ajute pe tine, funcții precum: termostat reglabil, trepte de viteză, protecție anti-îngheț, oprire automată sau funcția de schimbare din aer cald în aer rece și nu în ultimul rând telecomanda.

Cele mai bune aeroterme pentru baie

Cel mai bun

TESY HL 243

 • Termoregulator electronic 5-35 ° C
 • Doua setări de putere 1000 W / 2000 W
 • Programator săptămânal 24 ore / 7 zile
 • 6 programe fixe
 • Afișaj LCD și control cu ​​tasta soft-touch
Verifică prețul

Aerotermă de baie (cu montare pe perete) TESY HL 243 VB W, 2000 W, suport prosop, display LCD, Touch Control. Alte funcții cuprind un termoregulator electronic setabil între 5-35 ° C, două trepte de putere (1000 W / 2000 W), temporizator/programator săptămânal (24 ore / 7 zile), 6 programe fixe, 5 programe prestabilite din fabrica + 1 program personalizat, protecție anti-îngheț, protecție la supraîncălzire, protecție IP 24 (asigură protecție împotriva stropirii cu apă), nivel de zgomot: 50,3 dB (A).

la buget

Tesy HL 246

 • Prezintă funcție de programare.
 • Operarea este facilă.
 • Aceasta este foarte economică.
 • Dispozitiv silențios.
 • Prezintă nivel ridicat de siguranță.
Verifică prețul

Aeroterma de baie Tesy HL246VBW oferă un confort sporit în băile unde nu există încălzire centralizată. Cele două trepte de putere asigură o temperatură optimă în încăpere, pe perioada sezonului rece. Aeroterma oferă operare facilă, economică, un nivel ridicat de siguranță, și este silențioasă. Aeroterma Tesy poate porni dimineața, înainte să te trezești, datorită funcției de programare. HL246VBW este inteligentă, ea știind când ai deschis o ușă sau o fereastră. În acest caz, funcția “Fereastră / ușă deschisă” oprește aeroterma pentru a nu risipi energie.

Premium

Hot Spot Pebble ventilator cu aer cald

 • Zgomot redus
 • Deține afișaj LED și telecomandă
 • Ușor de instalat
 • Pe bază de tehnologie modernă
 • Comod pentru orice loc de amplasat
Verifică prețul

Dacă te aflai în căutarea unui ventilator de mici dimensiuni cu aer cald, tocmai l-ai găsit. Acest produs este unul la îndemână și confortabil datorită puterii de 2000 W cu un termostat reglabil, un temporizator de 12 ore și de asemenea, un temporizator săptămânal. Poate fi folosit în fiecare sezon datorită faptului că are un flux de aer rece, dar și cald. Astfel poate fi folosit atât pentru vară, cât și pentru iarnă. Este un produs simpu de folosit și comod. Ai o operare ușoară prin afișaj LED, dar și telecomandă.

Aeroterma ceramica baie Unold 22.2 x 17.7 x 34.7 cm Alb

 • Sistem de ventilare din ceramică PTC;
 • Motor puternic;
 • Propagare rapidă și eficientă a căldurii;
 • Silențioasă;
 • Protejată de lichide sau condensare.
Verifică prețul

Unold, aerotermă ceramică, dimensiuni: 22.2 x 17.7 x 34.7 cm. Are un sistem de ventilare din ceramică PTC și un motor puternic, pentru încălzirea rapidă a camerei. Este un element indispensabil pentru zilele reci, dar mai ales pentru nopțile lungi de iarnă, în care temperaturile se încăpățânează să rămână sub 0°C. Aeroterma are un sistem oscilatoriu de până la 75°, pentru o propagare rapidă a caldurii și este silențioasă. Acest tip de aerotermă face parte din clasa de protecție IP21, adică este protejată de lichide sau condesare.

Aeroterma de perete Homa HBH-2004B, Pentru baie, 2 trepte, IP23, 2000W, Alb

 • Carcasă metalică
 • 2 trepte de putere: 1000 / 2000W
 • Termoregulator
 • Protecție împotriva supraîncălziri
 • Pentru băi cu dimensiunea de 5 m² și mai mici
Verifică prețul

Aeroterma de perete, cu carcasă metalică, Homa HBH-2004B, de culoare albă, 25.5x13.5x24 cm, este perfectă pentru a fi utilizată în orice tip de baie. Are 2 trepte de putere, 1000 / 2000W, fiind foarte versatilă, dar și silențioasă. Protecția IP23 asigură funcționarea produsului chiar și în medii umede sau unde există condens. Aparatul are termoregulator, protecție împotriva supraîncălzirii și funcționează conectată la rețeaua națională: 220-240V/50-60Hz. Aeroterma Homa este potrivită pentru băile care au 5 m².

Aeroterma electrica pentru baie DIPLOMAT HBS-123LF, 2000W, Display LCD, Impermeabil IP24, Oprire automata, Alb

 • Este impermeabilă
 • Consum redus de energie
 • Usor de instalat
 • Simplu de utilizat
 • Nu ocupă mult spațiu
Verifică prețul

Dacă ai nevoie de încălzire la baie, cumpără o aerotermă electrică pe care să te poți baza. Are un design modern si ușor de folosit. Îți pune la dispoziție un display LCD pe care poți vedea temperatura din cameră. Este un produs impermeabil și are oprire automată în caz că te temi că o vei uita pornită. Puterea pe care o are este de 2000 W. Dispune de un ventiator, dar și de un termoregulator electronic 5-40 grade Celsius. Are și protecție împotriva supraîncălzirii pentru ca tu să fii în completă siguranță.

Întrebări despre aerotermele pentru baie

Ce putere au ?

Pentru a evita situațiile neplăcute în care apa calda să fie oprită în mijlocul iernii și să rămânem cu casa neîncălzită în cele mai nepotrivite momente, utilizarea aerotermei pentru baie este produsul ideal. Puterea sa este una mare și este suficient de puternică pentru a încălzi cu succes o baie sau chiar spații mai mari.

Unde și cum se poate amplasa?

Aerotermele pentru baie sunt un accesoriu necesar pentru filtrarea aerului și încălzirea calitativă a încăperii. Astfel că, acestea, cu ajutorul unui manual de instrucție, se pot amplasa, cel mai frecvent, pe perete, fiind și suport pentru prosoape, sau, în unele cazuri pe podea.

Ce alte funcții mai au ?

În general, o aerotermă pentru baie poate avea funcții mai complexe decât alte utilități de încălzit, inclusiv un termostat încorporat, trepte de temperatură, trepte de viteză sau timer. Aerotermele mai avansate, pot avea nu doar funcții, ci și telecomandă.

Cum produc căldura?

Aeroterma este un aparat de încălzire ce funcționează, de cele mai multe ori, pe bază de electricitate. O rezistență generează căldură care este mai apoi difuzată în încăpere de o un ventilator ce elice ce funcționează la o viteză ce va păstra temperatura caldă a aerului.

Au telecomandă?

Aparatul este dotat cu o telecomandă ce conține tasta de “Pornire/Oprire”, tasta “Mode” cu ajutorul căreia puteți regla puterea de încălzire, tasta “Oscil” cu ajutorul căreia radiatorul poate schimba direcția de emisie a aerului cald în încăpere, tasta “Timer” cu ajutorul căreia puteți seta temporizatorul și tastele “+” și “-“ cu ajutorul cărora puteți seta temperatura dorită.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Uscător De Mâini Cu Senzor
Cel mai bun uscător de mâini cu senzor

Îți dorești o metodă rapidă și complet sterilă de a usca mâinile. Cumpără și instalează-ți acasă sau la birou cel mai bun uscător de mâini cu senzor.

Cea Mai Bună Oglindă de Baie LED
Oglindă de baie cu ramă LED

Oglinzile cu ramă LED te ajută să ai o lumină de calitate în baie și în același timp sunt și un element de decor cool și inedit.

Cel Mai Bun Dispenser cu Senzor pentru Dezinfectant
Dispenser cu senzor pentru dezinfectant / săpun pentru acasă

Un dispenser instalat la intrarea în casă te poate ajuta să-ți păstrezi mâinile curate fără a depune mare efort. Află cât costă un astfel de aparat.

Cea Mai Bună Cabină De Duș Cu Hidromasaj
Cea mai bună cabină de duș cu hidromasaj

Transformă-ți dușul în oaza ta de relaxare. Hidromasaj, muzică, lumini ambientale, toate acestea le poți avea cu ajutorul unei cabine de duș performante.

Cea mai bună Cădiță cu Termometru pentru Bebeluși
Cele mai bune cădițe pentru bebeluși cu termometru

Vrei să fii sigură că apa de băiță are tot timpul temperatura potrivită? O cădiță cu termometru integrat aduce tehnologia în viața ta și îți face viața mai ușoară.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe