Cel Mai Bun Capac De WC Dublu (Adulți Și Copii)

Cel mai bun capac de WC dublu (adulți și copii)

Modificat la 12 mai 2022
Articol evaluat de 39 ori:
Pagină realizată de:
Nicolae Filimon
Nicolae Filimon

De ce să alegi un capac de WC dublu (pentru adulți și copii)

Vine o vreme în viața oricărui copil când este pregătit să renunțe la scutec. În acel moment poți alege să îi prezinți olița sau să achiziționezi un reductor pentru capacul de toaletă existent. Totuși, cea mai bună soluție o reprezintă un capac de WC dublu, care poate fi folosit atât de către cei mici cât și de către cei mari. Un astfel de capac te ajută să economisești spațiu și să uiți de grija redactorului sau a oliței.

Este foarte ușor de utilizat, chiar și de către cei mici. Capacul reductor este poziționat între capacul plin și cel decupat, având o balama comună. Acest gen de capac este foarte simplu și confortabil. De regulă aceste capace de WC sunt dotate cu amortizare, pentru a evita o coborâre zgomotoasă, fiind manipulate foarte des de către copii. De asemenea, acest lucru previne și avarierea suprafeței scaunului în sine.

Dacă te-ai decis asupra unui capac de WC de acest gen, mai trebuie să iei în calcul doar câteva aspecte cum ar fi: culoarea, dimensiunile sau design-ul, astfel încât să te alegi cu un capac similar cu liniile vasului de toaletă.

Cel mai bun capac de WC dublu (adulți și copii)

Cel mai bun

Capac WC 2 în 1 Wenko Syros, 44, x 37,5 cm

Atât cei mici cât și cei mari vor fi încântați să îl folosească deoarece nu trebuie să mai ducă grija unui reductor separat, pe care să îl poziționeze sau să îl înlăture la nevoie. Capacul este realizat dintr-un material plastic de calitate, de culoare albă și este foarte ușor de curățat și întreținut. Este compatibil cu marea majoritate a vaselor de toaletă. Capacul reductor poate fi înlăturat cu ușurință pe măsură ce copilul crește.
Verifică prețul

Capacul de WC 2 în 1 de la Wenko Syros este perfect pentru familia ta.

la buget

Capac WC cu reductie

Este foarte ușor de utilizat, inclusiv de către cei mici, putând fi ridicat sau coborât cu o mână. Cu acest capac nu trebuie să mai duci grija unei reducții separate de care să te încurci prin baie. Fiind realizat din plastic este foarte ușor de curățat și de păstrat curat. Are o greutate de 1980 g.
Verifică prețul

Acest capac este perfect pentru familiile cu copii mici, deoarece rămâne fix pe vasul de toaletă fără să alunece. Capacul suplimentar de reducție este poziționat între capacul plin și cel decupat pentru adulți.

Premium

Capac WC cu reductie pentru copii Wirquin PRO Family, inchidere lenta, alb

Capacul este realizat din polipropilenă și este compatibil cu vasele de toaletă de la același brand și din aceeași colecție. Pentru a verifica dacă este compatibil cu alte tipuri de toalete trebuie să iei legătura cu un reprezentant al firmei. Wirquin PRO are și marele avantaj de a fi dotat cu un sistem de închidere lentă, astfel încât să nu fie trântit la fiecare folosire.
Verifică prețul

Acest capac WC este ideal pentru familiile cu copii mici deoarece are un reductor încorporat, care este foarte ușor de manipulat.

Capac WC cu reductie copii, Topaqua SF-9005, inchidere lenta duala, reductor cu prindere magnetica, plastic durabil, alb

Reductorul poate fi îndepărtat complet foarte ușor lăsând capacul să fie utilizat ca un capac de toaletă normal. Cel mai mare avantaj pe care îl are acest capac, este faptul că nu se îngălbenește în timp, astfel fiind mereu într-o stare perfectă și demnă de folosire. Copilul tău va fi fericit pentru un astfel de capac WC.
Verifică prețul

Capac WC cu reducție copii, Topaqua SF-9005, închidere lentă duală, reductor cu prindere magnetică, plastic durabil, alb. Sistem de prindere foarte ajustabil (potrivit pentru o multitudine de dimensiuni de vas de toaletă).

Capac WC cu reductie Timeless Tools, Alb

Un reductor separat trebuie așezat și ridicat de fiecare dată când cel mic folosește toaleta, iar acest lucru poate fi dificil și anevoios. Tocmai de aceea, acest capac este stabil, perfect atât pentru tine cât și pentru copiii tăi și este extrem de confortabil și simplu de utilizat. Capacul se păstrează și întreține curat foarte ușor, iar instalarea este rapidă.
Verifică prețul

Soluția ideală și cea mai igienică în ceea ce privește capacul de wc necesar familiei tale este reprezentată de acest capac 2 în 1, extrem de intuitiv.

Capac Wc Soft Close Family, Alb

Este un capac sigur și confortabil pentru toți membrii familiei tale, inclusiv pentru cei mici, acest lucru fiind posibil datorită capacului suplimentar reductor, poziționat la mijloc. Se fixează într-un mod extrem de sigur prin prindere cu șuruburi de plastic. La închidere, capacul nu se va trânti și nu există riscul de a-ți prinde accidental degetele, având integrată funcția de absorbție a șocurilor.
Verifică prețul

Capacul pentru vas WC Family este rezistent, durabil și are mărimea universală compatibilă cu cele mai multe dintre vasele de WC.

vidaXL Capac WC cu închidere silențioasă, alb & galben, adulți/copii

Este potrivit pentru toate vasele de toaletă obișnuite. Scaunul tip oliță este proiectat ergonomic și ajută copiii să se obișnuiască cu toaleta normală, atenuând teama și frica de a cădea în toaletă. Scaunul de toaletă are o funcție de închidere silențioasă, ceea ce înseamnă că se închide încet și fără zgomot.
Verifică prețul

vidaXL Capac WC cu închidere silențioasă, alb. Acest scaun de toaletă este unul extrem de practic și poate fi utilizat atât de copii, cât și de adulți și este ideal pentru familiile cu copii mici.

Capac WC cu reductor pentru copii Metaform Baby`n Family

Acest capac este extrem de folositor pentru familiile cu copii mici întrucât este foarte ușor de curățat, sigur și ușor de utilizat. Acest tip de capac WC cu reductor este prevăzut cu un locaș pentru prindere și ridicare ușoară, astfel încât să îți fie foarte simplu de curățat. Capacul este compatibil cu cele mai multe vase de toaletă.
Verifică prețul

Acest capac de toaletă este considerat hibrid și face parte din categoria Baby\'n\'Family. Este confecționat din rășini termoplastice - non-toxic - fiind foarte rezistent.

Întrebări frecvente despre capacele de WC duble

Cum sunt prinse capacele de WC duble?

Acest tip de capac de WC are același sistem de prindere ca unul clasic. Se montează pe vasul de toaletă și se fixează cu șuruburile aferente cu care vine la pachet. Trebuie doar să ții cont că grosimea vasului de toaletă să nu depășească lungimea șuruburilor.

De la ce vârstă pot folosi copiii capacele de WC duble?

Aceste capace de toaletă pot fi folosite imediat cum cel mic prezintă interes față de ele. Poți opta pentru un astfel de capac în locul unei olițe. Astfel copilașului îl va fi foarte ușor să facă trecerea la capacul normal.

Capacele de WC duble sunt ușor de întreținut?

Ca orice capac WC și acesta sunt foarte ușor de întreținut. Se pot curăța folosind o lavetă umedă și eventual produse de curățare pentru vasele de toaletă. De obicei aceste capace au un sistem foarte simplu de ridicare de pe vasul toaletei, ușurând și mai mult procesul de curățare.

Cel mic va putea folosi singur capacul intermediar?

Aceste capace sunt foarte ușor de folosit de către copii. Pot fi ridicate și coborâte cu o singură mână. Singurul impediment pe care îl poate întâlni cel mic ar fi legat de înălțime. Pentru acest lucru poți achiziționa separat un taburet.

Cum se pot demonta capacele de WC duble?

Ca și capacele de WC normale și aici vei regăsi două tipuri de sisteme de prindere. Cel clasic, în care capacul este prins cu șuruburi și piulițe de vasul toaletei. Sau o variantă mai nouă, în care există un sistem de prindere fixat de vasul toaletei, iar capacul în sine se cuplează de acest sistem.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Cabină de Duș cu Uși Glisante
Cea mai bună cabină de duș cu uși glisante

Cabinele de duș cu uși glisante sunt cele mai potrivite pentru spațiile mici. Eficiente și sigure, cabinele de duș sunt potrivite în băile de dimensiuni mici.

Cea Mai Bună Cadă De Baie Freestanding
Cea mai bună cadă de baie freestanding

Schimbă-ți complet aspectul băii cu ajutorul unei căzi de baie de moderne, una de tip freestanding. Acea cadă care nu este lipită de perete și se poate circula în jurul ei.

Cea Mai Bună Oglindă de Baie LED
Oglindă de baie cu ramă LED

Oglinzile cu ramă LED te ajută să ai o lumină de calitate în baie și în același timp sunt și un element de decor cool și inedit.

Seturi de Mobilă Complete pentru Baie (Stil Modern)
Seturi de mobilă pentru baie în stil modern

Mobilează-ți baia într-un stil modern fără a apela la un designer de interior. Alege un set de mobilă complet pentru baia ta și ai garanția bunului gust la un preț mult sub cel al unei mobile la comandă.

Cel Mai Bun Ventilator de Baie cu Extracție
Cel mai bun ventilator de baie (de extracție)

Chiar dacă ai deja un geam la baie, ventilatorul este recomandat în special pentru eliminarea mai rapidă a mirosurilor și a aburului. Plus că iarna nu e prea confortabil să deschizi geamul, nu?

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe