De ce să-ți cumperi un robinet electric pentru apă caldă instant?

Robinetul electric pentru încălzit apa instant vă poate oferi apă caldă în câteva secunde, în bucătărie, baie, garaj și alte spații similare. Duza robinetului se învârte stânga-dreapta și astfel îl puteți folosi în chiuvete simple, duble sau cu platforma. Duza și piciorul duzei se rotesc la 360° pe orizontală, în funcție de nevoile dumneavoastră, iar cadranul indicator al mânerului are 3 zone: „apă rece”, „stop” și „apă calda”. Puteți trece foarte ușor de la o zona la alta și puteți roti mânerul în sus, pentru a crește debitul de apă rece sau în jos, pentru a crește debitul de apă caldă.

Temperatura apei calde ajunge la maximum 60 grade Celsius și scade proporțional cu creșterea debitului. Temperatura crește treptat și ajunge la un echilibru în 5 secunde de la trecerea la apa calda. Acest încălzitor are un comutator automat, așadar nu este nevoie sa tot conectați și deconectați cablul de curent. Stilul modern, conferit de design și plasticul alb cu inserții metalice vă adaugă un plus de eleganța spațiului unde doriți să-l folosiți.

Este foarte importantă curățarea robinetului, pentru că atunci când debitul de apa scade sau devine neregulat, înseamnă că trebuie curățat. Urmați acești pași: deșurubați robinetul în sens invers acelor de ceasornic, înspre în afară și spălați-l cu jet puternic de apa, cu susul în jos. Îndepărtați depunerile din orificiu cu ajutorul unei sârme și apoi înșurubați ansamblul la loc.

Cea mai bune baterie electrică pentru apă caldă instant

1. Delimano BEST CHOICE

Cu Robinetul Delimano de apă caldă instant e nevoie de doar câteva secunde pentru încălzirea apei. După care, apa caldă va începe să curgă și o poți utiliza fără întrerupere. Îl poți instala rapid și ușor, fără ajutor profesionist. Furtun flexibil. Nu stropește, îl poți ajusta în funcție de necesitățile tale! Bun pentru instalare pe perete, acolo unde structura nu permite montarea pe chiuvetă. Apă fierbinte în doar câteva secunde la o temperatură de până la 60 grade celsius. Afișajul digital indică temperatura actuală a apei.

Opțiuni cheie
 • Robinet electric performant
 • Prezintă temperatura reală a apei
 • Ajustabil în dependență de poziția dorită
 • Este ușor de instalat pe perete
 • Poate fi utilizat și de către copii

2. Reecomer PREMIUM

Dacă locuiești într-o zonă unde apa caldă nu este posibil de avut, acest robinet instant de apă caldă, cu afișare led de la Reecomer este soluția perfectă pentru tine. Poți dispune de acum înainte de apă caldă oriunde ai nevoie, în casă la bucătărie, la baie, în garaj, chiar și în curte la foișorul dumneavoastră. Are un cablu de alimentare de 1,5 metri, suficient pentru a ajunge la priza dorită. Nu consumă multă energie, economisește timp, bani spațiu cu un astfel de robinet. Încălzește apa în 5 secunde. Vine cu kit de instalare, nu e nevoie de profesionist, îl poți instala chiar tu.

Opțiuni cheie
 • Robinet electric eficient
 • Prezintă temperatura exactă a apei prin afișaj
 • Format din material rezistent la coroziune
 • Ușor de instalat și folosit
 • Prezintă reglare facilă a temperaturii apei

3. Ferroli LA BUGET

Robinetul electric Ferroli încălzește apa instant, este ușor de instalat și utilizat. Ajunge la o temperatura cuprinsa intre 30 și 60 °C, cu posibilitatea reglării apei de la rece la fierbinte printr-o simplă rotație a mânerului. Dispune de reglare facilă a apei, este prietenos cu mediul înconjurător. Îl poți folosi în baie, bucătărie, garaj, atelier, chiar și în foișorul acoperit din curte. Se montează ușor fără nevoia unui specialist. Economisești timp, bani și spațiu, fără nevoia unui boiler sau centrale. Are afișaj digital pentru a feri copiii de apa extrem de fierbinte

Opțiuni cheie
 • Robinet electric modern
 • Prezintă un design simplu
 • Prezintă temperatura apei prin afișaj digital
 • Caracterizat prin instalare rapidă și ușoară
 • Este ecologic pentru mediul ambiant

4. Robinet Electric cu Incalzirea Apei Instantanee Splash, Well

5. Robinet Electric Digital PRO, Instant Water Heating Faucet Digital Pro

Robinet Digital PRO, elegant, design atrăgător este un sistem care asigură apă caldă instant la robinet, economisind timp, energie și apă. Aveți apă caldă în câteva secunde. Temperatura apei poate fi reglată și este afișată digital, în partea din față. Afișajul temperaturii apei pe care o folosești te ajută să previi arsurile copiilor atunci când aceștia folosesc robinetul. Nu este nevoie de boilere sau de un sistem de încălzire, care ocupă mai mult spațiu, chiar și o cameră întreagă. Îl poți pune oriunde ai nevoie, fie în baie, bucătărie sau garaj, fie în foișorul din grădina ta. Are nevoie de doar câteva secunde pentru a încălzi apa, după care va începe să curgă și o poți utiliza imediat, fără întrerupere. Îl conectezi la priză cu ajutorul cablului său de alimentare de 1,5 metri.

Opțiuni cheie
 • Apa caldă se încălzește în câteva secunde.
 • Se economisește apă, energie și timp.
 • Temperatura apei este afișată digit și poate fi reglată.
 • Este o soluție inteligentă și practică.
 • Prezintă un design ușor de integrat.

6. Robinet electric (instant apa calda) Ferroli Storm, afisaj LCD, 3000W

Robinetul electric (instant apă caldă) Ferroli Storm face parte din gama de robinete cu încălzire instantanee a apei și este prevăzut cu afișaj LCD pentru afișarea temperaturii. Acest robinet asigură încălzirea instantanee a apei, la o temperatură cuprinsă între 30 și 60 °C, apa se poate regla de la caldă la fierbinte prin rotația simplă a mânerului. Este o variantă modernă pentru a asigura apa caldă și reprezintă o opțiune economică și prietenoasă cu mediul înconjurător. Este ușor de instalat și nu implică solicitarea serviciilor unui specialist, putând fi instalat în orice spațiu dotat cu instalație standard de alimentare cu apă și acces la priză electrică: baie, bucătărie, atelier, bucătărie de vară etc.

Opțiuni cheie
 • Apa se încălzește imediat.
 • Temperatura este afișată digital.
 • Este ușor de instalat și utilizat.
 • Este economic.
 • Poate fi folosit în orice încăpere care necesită apă caldă.

7. Robinet Electric, Instant Water Heating Faucet

Dacă ți s-a stricat boilerul sau nu beneficiezi de apă caldă la locuința ta, acest robinet electric de încălzire a apei instant este tot ce ai nevoie. Este nevoie de doar câteva secunde ca apa să se încălzească. Trebuie doar să îl instalezi la chiuveta, acest lucru se face simplu și nu necesită profesionist. Cablul de 1 metru este suficient pentru a-l conecta la priza de perete. Dă un plus de eleganță bucătăriei, băii și chiar garajului tău. Reduce consistent risipa de apă, timp și energie, eliminând pierderea de apă de pe conductă.

Opțiuni cheie
 • Fierbere rapidă a apei.
 • Capacitate mare de fierbere.
 • Design simplu.
 • Ideal pentru locuințele în care instalația de apă caldă nu funcționează.
 • Soluție simplă și inteligentă.

8. Robinet electric pentru incalzit apa (instant apa calda) Freddo SN0030, 3000W

Acest robinet electric încălzește instantaneu apa cu un consum redus de electricitate, apă și timp. Este ușor de instalat și folosit, nefiind nevoie de preîncălzire, acesta furnizează apă fierbinte tot timpul. Temperatura apei este reglabilă de la 30 la 60 de grade Celsius, presiunea apei fiind de 0.04-0.5MPa folosind o putere de 3000W (222V). Se poate monta la chiuveta din bucătărie, are termostat și monocomandă și este ideal acolo unde necesarul de apă caldă sau fierbinte nu este foarte mare.

Opțiuni cheie
 • Consum redus de electricitate
 • Ușor de instalat
 • Încălzire în doar 3 secunde
 • Temperatura apei reglabilă
 • Putere mare 3000W

Întrebări despre robineții electrici pentru apă caldă

Ce putere de incălzire are?

Robinetul Instant pentru apă caldă este soluția perfectă pentru locuințele în care instalația de apă caldă nu funcționează. Îl puteți instala rapid și ușor, fără ajutor profesionist. Încălzește apa în 5 secunde, 1,5-2 l pe minut, instant, în cantități nelimitate având o utilizare facilă. Puterea este de 3000 W.

Câtă energie electrică consumă?

Economisește energie electrică cu robinetul de distribuție pentru încălzire a apei constant care dispune de o metodă la distribuție a apei fără preîncălzire și menținere a temperaturii, fără pierderi la nivelul tubulaturii. Se conectează la o priză de 222 V.

În cât timp se încălzește apa?

Bateria încălzește automat apa, Robinetul electric de încălzire este un sistem senzațional care încălzește instantaneu apa la 60 ° C. Un robinet de încălzit apa controlat electric, nu necesită o așteptare lungă și enervantă. Se poate obține apă caldă după doar 3 secunde.

Are kit de instalare?

Robinetul electric instant este soluția perfecta pentru locuințele în care instalația de apa calda nu funcționează. Încălzește intre 30-60 grade instant, economisind timp, apă și energie electrică, este ușor de montat, vine alături de un kit de instalare.

Care este lungimea cablului de alimentare?

Cablul de alimentare al robinetului electric variază de la produs la produs, între 1 metru și 1,5 metri, suficient pentru a ajunge la priza de lângă chiuveta dumneavoastră. Este sigur și rezistent, nu se rupe ușor fiind flexibil și nu se îndoaie până la ștrangulare.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe