Cel mai bun Robinet Electric pentru Apă Caldă Instant

Cel mai bun robinet electric pentru apă caldă instant

Modificat la 24 iulie 2021
Articol evaluat de 142 ori:
Pagină realizată de:
Ilinca Matei
Ilinca Matei

De ce să-ți cumperi un robinet electric pentru apă caldă instant?

Robinetul electric pentru încălzit apa instant vă poate oferi apă caldă în câteva secunde, în bucătărie, baie, garaj și alte spații similare. Duza robinetului se învârte stânga-dreapta și astfel îl puteți folosi în chiuvete simple, duble sau cu platforma. Duza și piciorul duzei se rotesc la 360° pe orizontală, în funcție de nevoile dumneavoastră, iar cadranul indicator al mânerului are 3 zone: „apă rece”, „stop” și „apă calda”. Puteți trece foarte ușor de la o zona la alta și puteți roti mânerul în sus, pentru a crește debitul de apă rece sau în jos, pentru a crește debitul de apă caldă.

Temperatura apei calde ajunge la maximum 60 grade Celsius și scade proporțional cu creșterea debitului. Temperatura crește treptat și ajunge la un echilibru în 5 secunde de la trecerea la apa calda. Acest încălzitor are un comutator automat, așadar nu este nevoie sa tot conectați și deconectați cablul de curent. Stilul modern, conferit de design și plasticul alb cu inserții metalice vă adaugă un plus de eleganța spațiului unde doriți să-l folosiți.

Este foarte importantă curățarea robinetului, pentru că atunci când debitul de apa scade sau devine neregulat, înseamnă că trebuie curățat. Urmați acești pași: deșurubați robinetul în sens invers acelor de ceasornic, înspre în afară și spălați-l cu jet puternic de apa, cu susul în jos. Îndepărtați depunerile din orificiu cu ajutorul unei sârme și apoi înșurubați ansamblul la loc.

Cea mai bune baterie electrică pentru apă caldă instant

Cel mai bun

Delimano

 • Robinet electric performant
 • Prezintă temperatura reală a apei
 • Ajustabil în dependență de poziția dorită
 • Este ușor de instalat pe perete
 • Poate fi utilizat și de către copii
Verifică prețul

Cu Robinetul Delimano de apă caldă instant e nevoie de doar câteva secunde pentru încălzirea apei. După care, apa caldă va începe să curgă și o poți utiliza fără întrerupere. Îl poți instala rapid și ușor, fără ajutor profesionist. Furtun flexibil. Nu stropește, îl poți ajusta în funcție de necesitățile tale! Bun pentru instalare pe perete, acolo unde structura nu permite montarea pe chiuvetă. Apă fierbinte în doar câteva secunde la o temperatură de până la 60 grade celsius. Afișajul digital indică temperatura actuală a apei.

la buget

Ferroli

 • Robinet electric modern
 • Prezintă un design simplu
 • Prezintă temperatura apei prin afișaj digital
 • Caracterizat prin instalare rapidă și ușoară
 • Este ecologic pentru mediul ambiant
Verifică prețul

Robinetul electric Ferroli încălzește apa instant, este ușor de instalat și utilizat. Ajunge la o temperatura cuprinsa intre 30 și 60 °C, cu posibilitatea reglării apei de la rece la fierbinte printr-o simplă rotație a mânerului. Dispune de reglare facilă a apei, este prietenos cu mediul înconjurător. Îl poți folosi în baie, bucătărie, garaj, atelier, chiar și în foișorul acoperit din curte. Se montează ușor fără nevoia unui specialist. Economisești timp, bani și spațiu, fără nevoia unui boiler sau centrale. Are afișaj digital pentru a feri copiii de apa extrem de fierbinte

Premium

Robinet electric (instant apa calda) Ferroli Storm, afisaj LCD, 3000W

 • Apa se încălzește imediat.
 • Temperatura este afișată digital.
 • Este ușor de instalat și utilizat.
 • Este economic.
 • Poate fi folosit în orice încăpere care necesită apă caldă.
Verifică prețul

Robinetul electric (instant apă caldă) Ferroli Storm face parte din gama de robinete cu încălzire instantanee a apei și este prevăzut cu afișaj LCD pentru afișarea temperaturii. Acest robinet asigură încălzirea instantanee a apei, la o temperatură cuprinsă între 30 și 60 °C, apa se poate regla de la caldă la fierbinte prin rotația simplă a mânerului. Este o variantă modernă pentru a asigura apa caldă și reprezintă o opțiune economică și prietenoasă cu mediul înconjurător. Este ușor de instalat și nu implică solicitarea serviciilor unui specialist, putând fi instalat în orice spațiu dotat cu instalație standard de alimentare cu apă și acces la priză electrică: baie, bucătărie, atelier, bucătărie de vară etc.

Robinet Electric cu Incalzirea Apei Instantanee Splash, Well

 • Consum redus de energie electrică
 • Încălzirea apei în câteva secunde
 • Durata mare de viață
 • Produs de înaltă calitate
 • Material inoxidabil
Verifică prețul

Dacă nu ai apă caldă la bucătărie sau la baie, poți să rezolvi rapid această problemă cu ajutorul unui robinet electric care îți va încălzi apa. Încălzirea apei se va face instantaneu și te ajută mult mai ales când ai nevoie de apă caldă pentru o familie mai mare. Ai apă caldă în doar 5 secunde. Nu este nevoie de preîncălzire și vei evita risipa de energie. Mâinile nu se vor simți reci atunci când speli vasele, fructele sau diverse obiecte. Mai mult, te vei bucura să te speli pe mâini, față sau dinți cu apă caldă.

Robinet Electric, Instant Water Heating Faucet

 • Fierbere rapidă a apei.
 • Capacitate mare de fierbere.
 • Design simplu.
 • Ideal pentru locuințele în care instalația de apă caldă nu funcționează.
 • Soluție simplă și inteligentă.
Verifică prețul

Dacă ți s-a stricat boilerul sau nu beneficiezi de apă caldă la locuința ta, acest robinet electric de încălzire a apei instant este tot ce ai nevoie. Este nevoie de doar câteva secunde ca apa să se încălzească. Trebuie doar să îl instalezi la chiuveta, acest lucru se face simplu și nu necesită profesionist. Cablul de 1 metru este suficient pentru a-l conecta la priza de perete. Dă un plus de eleganță bucătăriei, băii și chiar garajului tău. Reduce consistent risipa de apă, timp și energie, eliminând pierderea de apă de pe conductă.

Robinet electric pentru incalzit apa (instant apa calda) Freddo SN0030, 3000W

 • Consum redus de electricitate
 • Ușor de instalat
 • Încălzire în doar 3 secunde
 • Temperatura apei reglabilă
 • Putere mare 3000W
Verifică prețul

Acest robinet electric încălzește instantaneu apa cu un consum redus de electricitate, apă și timp. Este ușor de instalat și folosit, nefiind nevoie de preîncălzire, acesta furnizează apă fierbinte tot timpul. Temperatura apei este reglabilă de la 30 la 60 de grade Celsius, presiunea apei fiind de 0.04-0.5MPa folosind o putere de 3000W (222V). Se poate monta la chiuveta din bucătărie, are termostat și monocomandă și este ideal acolo unde necesarul de apă caldă sau fierbinte nu este foarte mare.

Întrebări despre robineții electrici pentru apă caldă

Ce putere de incălzire are?

Robinetul Instant pentru apă caldă este soluția perfectă pentru locuințele în care instalația de apă caldă nu funcționează. Îl puteți instala rapid și ușor, fără ajutor profesionist. Încălzește apa în 5 secunde, 1,5-2 l pe minut, instant, în cantități nelimitate având o utilizare facilă. Puterea este de 3000 W.

Câtă energie electrică consumă?

Economisește energie electrică cu robinetul de distribuție pentru încălzire a apei constant care dispune de o metodă la distribuție a apei fără preîncălzire și menținere a temperaturii, fără pierderi la nivelul tubulaturii. Se conectează la o priză de 222 V.

În cât timp se încălzește apa?

Bateria încălzește automat apa, Robinetul electric de încălzire este un sistem senzațional care încălzește instantaneu apa la 60 ° C. Un robinet de încălzit apa controlat electric, nu necesită o așteptare lungă și enervantă. Se poate obține apă caldă după doar 3 secunde.

Are kit de instalare?

Robinetul electric instant este soluția perfecta pentru locuințele în care instalația de apa calda nu funcționează. Încălzește intre 30-60 grade instant, economisind timp, apă și energie electrică, este ușor de montat, vine alături de un kit de instalare.

Care este lungimea cablului de alimentare?

Cablul de alimentare al robinetului electric variază de la produs la produs, între 1 metru și 1,5 metri, suficient pentru a ajunge la priza de lângă chiuveta dumneavoastră. Este sigur și rezistent, nu se rupe ușor fiind flexibil și nu se îndoaie până la ștrangulare.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Uscător De Mâini Cu Senzor
Cel mai bun uscător de mâini cu senzor

Îți dorești o metodă rapidă și complet sterilă de a usca mâinile. Cumpără și instalează-ți acasă sau la birou cel mai bun uscător de mâini cu senzor.

Cea Mai Bună Oglindă de Baie LED
Oglindă de baie cu ramă LED

Oglinzile cu ramă LED te ajută să ai o lumină de calitate în baie și în același timp sunt și un element de decor cool și inedit.

Cea Mai Bună Cabină De Duș Cu Hidromasaj
Cea mai bună cabină de duș cu hidromasaj

Transformă-ți dușul în oaza ta de relaxare. Hidromasaj, muzică, lumini ambientale, toate acestea le poți avea cu ajutorul unei cabine de duș performante.

Cel Mai Bun Coș Pentru Rufe
Cel mai bun coș pentru rufe

Organizează-ți spațiul în baie cumpărând un coș de rufe. Poți alege modele cu mai multe compartimente, pentru albe, negre sau pentru hainele bebelușului.

Cea Mai Bună Baterie de Duș cu Termostat
Cea mai bună baterie de duș cu termostat

Nu nimerești niciodată temperatura potrivită la duș? Cu ajutorul acestei baterii inteligente poți seta la nivel de grad, temperatura dorită.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe