Cel Mai Bun Robinet Electric Pentru Apă Caldă Instant

Cel mai bun robinet electric pentru apă caldă instant

Modificat la 20 decembrie 2021
Articol evaluat de 144 ori:
Pagină realizată de:
Ilinca Matei
Ilinca Matei

De ce să-ți cumperi un robinet electric pentru apă caldă instant?

Robinetul electric pentru încălzit apa instant vă poate oferi apă caldă în câteva secunde, în bucătărie, baie, garaj și alte spații similare. Duza robinetului se învârte stânga-dreapta și astfel îl puteți folosi în chiuvete simple, duble sau cu platforma. Duza și piciorul duzei se rotesc la 360° pe orizontală, în funcție de nevoile dumneavoastră, iar cadranul indicator al mânerului are 3 zone: „apă rece”, „stop” și „apă calda”. Puteți trece foarte ușor de la o zona la alta și puteți roti mânerul în sus, pentru a crește debitul de apă rece sau în jos, pentru a crește debitul de apă caldă.

Temperatura apei calde ajunge la maximum 60 grade Celsius și scade proporțional cu creșterea debitului. Temperatura crește treptat și ajunge la un echilibru în 5 secunde de la trecerea la apa calda. Acest încălzitor are un comutator automat, așadar nu este nevoie sa tot conectați și deconectați cablul de curent. Stilul modern, conferit de design și plasticul alb cu inserții metalice vă adaugă un plus de eleganța spațiului unde doriți să-l folosiți.

Este foarte importantă curățarea robinetului, pentru că atunci când debitul de apa scade sau devine neregulat, înseamnă că trebuie curățat. Urmați acești pași: deșurubați robinetul în sens invers acelor de ceasornic, înspre în afară și spălați-l cu jet puternic de apa, cu susul în jos. Îndepărtați depunerile din orificiu cu ajutorul unei sârme și apoi înșurubați ansamblul la loc.

Cea mai bune baterie electrică pentru apă caldă instant

Cel mai bun

Robinet electric cu display digital, RX 010

 • Design modern
 • Calitate ridicată
 • Consum redus de energie
 • Compact
 • Simplu de instalat
Verifică prețul

Soluția perfectă pentru locuințele în care instalația de apă caldă nu funcționează, este robinetul electric pentru încălzirea apei, RX-010. Folosește cu încredere acest robinet pentru încălzirea instantanee a apei reci de la robinet, până la 65°С. Acest robinet nu necesită apă caldă de la boiler sau centrală termică, și îl poți instala rapid și ușor, fără ajutor profesionist în orice locație unde ai o chiuvetă. Acest robinet se instalează direct pe chiuvetă, iar afișajul digital indică temperatura actuală a apei.

la buget

Ferroli

 • Robinet electric modern
 • Prezintă un design simplu
 • Prezintă temperatura apei prin afișaj digital
 • Caracterizat prin instalare rapidă și ușoară
 • Este ecologic pentru mediul ambiant
Verifică prețul

Robinetul electric Ferroli încălzește apa instant, este ușor de instalat și utilizat. Ajunge la o temperatura cuprinsa intre 30 și 60 °C, cu posibilitatea reglării apei de la rece la fierbinte printr-o simplă rotație a mânerului. Dispune de reglare facilă a apei, este prietenos cu mediul înconjurător. Îl poți folosi în baie, bucătărie, garaj, atelier, chiar și în foișorul acoperit din curte. Se montează ușor fără nevoia unui specialist. Economisești timp, bani și spațiu, fără nevoia unui boiler sau centrale. Are afișaj digital pentru a feri copiii de apa extrem de fierbinte

Premium

Robinet electric (instant apa calda) Ferroli Storm, afisaj LCD, 3000W

 • Apa se încălzește imediat.
 • Temperatura este afișată digital.
 • Este ușor de instalat și utilizat.
 • Este economic.
 • Poate fi folosit în orice încăpere care necesită apă caldă.
Verifică prețul

Robinetul electric (instant apă caldă) Ferroli Storm face parte din gama de robinete cu încălzire instantanee a apei și este prevăzut cu afișaj LCD pentru afișarea temperaturii. Acest robinet asigură încălzirea instantanee a apei, la o temperatură cuprinsă între 30 și 60 °C, apa se poate regla de la caldă la fierbinte prin rotația simplă a mânerului. Este o variantă modernă pentru a asigura apa caldă și reprezintă o opțiune economică și prietenoasă cu mediul înconjurător. Este ușor de instalat și nu implică solicitarea serviciilor unui specialist, putând fi instalat în orice spațiu dotat cu instalație standard de alimentare cu apă și acces la priză electrică: baie, bucătărie, atelier, bucătărie de vară etc.

Robinet electric instant pentru incalzire apa

 • Modern
 • Eficient
 • Durabil
 • Rezistent
 • Ușor de instalat
Verifică prețul

Dacă ai nevoie de apă caldă și nu ai altă soluție mai bună, cea mai potrivită idee pentru a-ți împlini dorința este să apelezi la un robinet instant. Acesta te va ajuta să ai apă caldă tot timpul când ai putea avea nevoie de ea. Este foarte ușor de instalat și mai mult, funcționează foarte rapid. Te ajută să ai apă caldă cu minim de efort. Are un preț accesibil și este compact, nu va ocupa mult spațiu în bucătăria ta dacă ai spațiu redus. Are un design modern și poate fi utilizat chiar și de către copii.

Dacă ai casa în construcții și nu dispui de apă caldă și pierzi mult timp să încălzești, ori speli cu apă rece, atunci acest robinet instant electric cu display este ideal pentru casa ta. Se instalează rapid și ușor direct pe chiuvetă, fără a fi nevoie de asistență profesionistă și încălzește apa instant în cantități nelimitate. Funcționează cu o tensiune de 220V, având un consum redus de energie și o putere nominală de 3kW. Poate încălzi apa la o temperatură cuprinsă între 30 și 60 de grade celsius.

Robinet electric pentru incalzit apa (instant apa calda) Freddo SN0030, 3000W

 • Consum redus de electricitate
 • Ușor de instalat
 • Încălzire în doar 3 secunde
 • Temperatura apei reglabilă
 • Putere mare 3000W
Verifică prețul

Acest robinet electric încălzește instantaneu apa cu un consum redus de electricitate, apă și timp. Este ușor de instalat și folosit, nefiind nevoie de preîncălzire, acesta furnizează apă fierbinte tot timpul. Temperatura apei este reglabilă de la 30 la 60 de grade Celsius, presiunea apei fiind de 0.04-0.5MPa folosind o putere de 3000W (222V). Se poate monta la chiuveta din bucătărie, are termostat și monocomandă și este ideal acolo unde necesarul de apă caldă sau fierbinte nu este foarte mare.

Robinet electric cu incalzire instantanee Creek, Well

 • Ușor de instalat;
 • Eficient;
 • Practic;
 • Util;
 • Design plăcut/
Verifică prețul

Robinetul electric cu încălzire instantanee Creek Well este ideal pentru locuințele unde nu există o rețea centralizată sau alte variante de obținere a apei calde. Robinetul electric are corpul realizat din inox, iar materialul de încălzire din oțel inoxidabil. Funcționează la o presiune nominală de până la 0,6 MPa și are o putere de 3000W. Având un factor de protecție la apă IPX4 și o protecție împotriva supraîncălzirii, are o durată lungă de viață, mai mare de 10.000 de ore. Tot ce mai trebuie să ști, este că lungimea cablului este de 1,1m, deci îți trebuie o priză în apropiere.

Robinet electric cu incalzire instantanee Stream, Well

 • Silențios;
 • Ușor de folosit;
 • Intuitiv;
 • Practic;
 • Eficient.
Verifică prețul

Robinetul electric cu încălzire instantanee Stream, de la Well este foarte util în orice gospodărie, mai ales în cele în care apa caldă obținută printr-un sistem centralizat nu este o soluție. Robinetul este unul foarte rezistent, fiind realizat din oțel inoxidabil și inox. Îți poate livra un flux continuu de apă fierbinte de până la 4 litri pe minut, la o temperatură de până la 60 de grade Celsius. Poate fi rotit până la 120 de grade și funcționează cu o presiune a apei de până la 0,6 MPa. Lungimea cablului este de 1,1m.

Întrebări despre robineții electrici pentru apă caldă

Ce putere de incălzire are?

Robinetul Instant pentru apă caldă este soluția perfectă pentru locuințele în care instalația de apă caldă nu funcționează. Îl puteți instala rapid și ușor, fără ajutor profesionist. Încălzește apa în 5 secunde, 1,5-2 l pe minut, instant, în cantități nelimitate având o utilizare facilă. Puterea este de 3000 W.

Câtă energie electrică consumă?

Economisește energie electrică cu robinetul de distribuție pentru încălzire a apei constant care dispune de o metodă la distribuție a apei fără preîncălzire și menținere a temperaturii, fără pierderi la nivelul tubulaturii. Se conectează la o priză de 222 V.

În cât timp se încălzește apa?

Bateria încălzește automat apa, Robinetul electric de încălzire este un sistem senzațional care încălzește instantaneu apa la 60 ° C. Un robinet de încălzit apa controlat electric, nu necesită o așteptare lungă și enervantă. Se poate obține apă caldă după doar 3 secunde.

Are kit de instalare?

Robinetul electric instant este soluția perfecta pentru locuințele în care instalația de apa calda nu funcționează. Încălzește intre 30-60 grade instant, economisind timp, apă și energie electrică, este ușor de montat, vine alături de un kit de instalare.

Care este lungimea cablului de alimentare?

Cablul de alimentare al robinetului electric variază de la produs la produs, între 1 metru și 1,5 metri, suficient pentru a ajunge la priza de lângă chiuveta dumneavoastră. Este sigur și rezistent, nu se rupe ușor fiind flexibil și nu se îndoaie până la ștrangulare.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Dispenser cu Senzor pentru Dezinfectant
Dispenser cu senzor pentru dezinfectant / săpun pentru acasă

Un dispenser instalat la intrarea în casă te poate ajuta să-ți păstrezi mâinile curate fără a depune mare efort. Află cât costă un astfel de aparat.

Cel Mai Bun Panel De Duș Cu Hidromasaj
Cel mai bun panel de duș cu hidromasaj

Crează-ți propria oază de relaxare acasă, chiar la duș. Alege un duș cu sistem de hidromasaj și în doar 5 minute te poți relaxa cu un masaj înainte de culcare.

Cea mai bună Cădiță cu Termometru pentru Bebeluși
Cele mai bune cădițe pentru bebeluși cu termometru

Vrei să fii sigură că apa de băiță are tot timpul temperatura potrivită? O cădiță cu termometru integrat aduce tehnologia în viața ta și îți face viața mai ușoară.

Seturi de Mobilă Complete pentru Baie (Stil Modern)
Seturi de mobilă pentru baie în stil modern

Mobilează-ți baia într-un stil modern fără a apela la un designer de interior. Alege un set de mobilă complet pentru baia ta și ai garanția bunului gust la un preț mult sub cel al unei mobile la comandă.

Cel Mai Bun Coș Pentru Rufe
Cel mai bun coș pentru rufe

Organizează-ți spațiul în baie cumpărând un coș de rufe. Poți alege modele cu mai multe compartimente, pentru albe, negre sau pentru hainele bebelușului.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe