Cel Mai Bun Ventilator de Baie cu Extracție

Cel mai bun ventilator de baie (de extracție)

Modificat la 30 aprilie 2021
Articol evaluat de 67 ori:
Pagină realizată de:
Nicolae Filimon
Nicolae Filimon

De ce să-ți instalezi un ventilator în baie cu extracție?

Nimeni nu poate nega faptul că baia este locul în care igiena trebuie să se păstreze impecabilă, dar și încăperea cea mai vulnerabilă în ceea ce privește contaminarea cu microorganisme și mucegai, din cauza umidității excesive și posibilităților limitate de aerisire. Igrasia trebuie să fie eliminată cu orice preț, însă nu ai mereu la dispoziție mijloacele necesare de a ventila corespunzător spațiul băii. De aceea, tot mai multe persoane preferă să își instaleze un ventilator de aerisire în baie, decât să se complice cu alte abordări, care nu vor da neaparat rezultate bune întotdeauna.

Dacă ai o baie de dimensiuni foarte mici, cu o arie de circa 4mp, înseamnă că volumul total al camerei nu poate depăși 10-12mc. Pentru acest tip de încăpere îți trebuie un ventilator care să circule de cel puțin 8 ori în 60 de minute tot aerul conținut. Pentru spații cu volum intermediar, de aproximativ 20mc, vei alege o piesă cu putere moderată, respectiv 160mc/h, acesta fiind cazul băilor întâlnite la apartamente cu mai mult de 2 camere.

Ventilatoare de baie cu extracție

Premium

Pachet complet

 • Extrem de silențios
 • Dotat cu un timer reglabil
 • Putere consumată foarte mică - 5 W
 • Prezintă posibilitatea de a selecta treapta de viteză
 • Dotat cu funcția de auto-control a umidității
Verifică prețul

Pachetul conține ventilatorul, unitatea de aport pentru aer dar și accesorii menite să crească eficiența produsului, care defineste noi standarde în domeniul ventilatoarelor de baie. Ventilatorul este destinat pentru a fi instalat în cabine de duș sau toalete, în spălătorii și alte spații care au nevoie de ventilație și de eliminare a umidității. Este dotat cu 2 adaptoare pentru tubulatură, are timer reglabil și posibilitate de selectare a treptei de viteză. Este extrem de silențios - doar 21 dB (A) și consumă numai 5 W.

Cel mai bun

Vents

 • Jaluzele automate.
 • Putere mare.
 • Ușor de utilizat.
 • Montare pe perete sau tavan.
 • Alimentare la o sursă cu tensiunea de 220- 240V.
Verifică prețul

Acest ventilator axial este destinat folosirii în baie sau bucătărie, acesta ventilând încăperile în care nivelul de abur sau umezeală și mirosuri neplăcute este ridicat, ajungând la dispersarea lor. Acesta este recomandat spațiilor rezidențiale, debitul de aer fiind 295 mc/h. Acest model este prevăzut cu jaluzele automate acționate de un dispozitiv termic care asigură deschiderea și închiderea acestora pentru a preveni revenirea aerului cald în încăpere. Ventilatorul are puterea de 20W și ajunge la un maxim de 2400 de rpm. Are diametrul de 150 mm și se montează pe perete sau tavan. Se alimentează la o sursă cu tensiunea de 220- 240V și are gradul de protectie IP24.

la buget

Elplast

 • Design modern;
 • Eficient;
 • Instalare ușoară;
 • Practic și silențios;
 • Consum redus.
Verifică prețul

Igiena este unul din cele mai importante aspecte pentru tine și familia ta ce influențează direct confortul și sănătatea. Deși toată casa trebuie să fie curată, spațiul care are nevoie de o igienă deosebită este baia. Acest produs își face treba cu brio, datorită motorului puternic și silențios. Ventilatorul poate preveni formarea aburului excesiv în baie, iar principiul de funcționare este unul simplu, cu costuri reduse și eficient. Scapă de formarea mucegaiului în baie cu acest ventilator cu diametru 100 mm.

Ventilatorul de aerisire cu senzor de umiditate dispune de 2 trepte de viteză, capac de sticlă și un afișaj led care dă informații despre temperatură și umiditate. Este silențios și destinat utilizării în toate interioarele chiar și în baie, birou sau camera de zi. Modelul E - GLASS DISPLAY permite ventilarea continuă (24 de ore) din încăperile cu umiditate ridicată prin activarea comutatorului S1. Dacă umiditatea depășește nivelul de umiditate reglat, funcția Hygro este activată și ventilatorul funcționează la cel mai înalt nivel fără vreo intervenție în plus a cuiva.

Ventilator baie de extractie EURO 4S ET-cu plasa anti-insecte si timer

 • Motor protejat la supraîncălzire
 • Plasă antiinsecte
 • Utilizare multiplă
 • Aspect modern
 • Nivel de zgomot redus
Verifică prețul

Ventilatorul de baie de extracție EURO 4S ET este ideal pentru baie sau pentru bucătărie, fiind dotat cu funcții precum protecția împotriva insectelor printr-o plasă, astfel că împiedică intrarea muștelor și a insectelor în încăpere. Echipat cu un timer și cu protecție la supraîncălzire, ventilatorul are o putere de 19W și un debit maxim de aer de până la 100 m³ pe oră, cu un nivel de zgomot de 39.5 dB. Aparatul funcționează doar conectat la întrerupătorul de lumină și are un diametru de 100 mm.

Ventilator aerisire, E-150 GT, CATA, capac frontal sticla, consum redus energie, silentios

 • Consum redus de energie
 • Silențios
 • Întreținere ușoară
 • Instalare simplă
 • Design modern
Verifică prețul

Ventilatorul de aerisire E-150 GT de la CATA este prevăzut cu capac frontal de sticlă și cu un motor cu bile, care îi oferă avantajul de a fi foarte silențios. Este alegerea perfectă pentru casa ta pentru că vei economisi extrem de multă energie. Are un design modern și se instalează facil cu ajutorul unui dispozitiv de extracție pe margini. Un alt avantaj este și că se întreține ușor, iar dispozitivul nu trebuie să fie împământat, având izolație dublă. Capacul frontal este uțor de demontat și curățat.

Ventilator baie Turbionaire MIO 100 LL-SC, clapeta antiretur, motor Long Life, IPX4, 100 mm, Crom

 • Clapetă antiretur
 • Nivel de zgomot redus
 • Consum redus
 • Protecție împotriva jeturilor de apă
 • Utilizare în regim intens
Verifică prețul

Ventilatorul Turbionaire MIO 100 LL-SC cu un design rafinat, minimalist, având panoul frontal Cromat, este potrivit pentru a fi instalat atât în băi moderne precum și în bucătării sau alte spații din care este necesară evacuarea aerului. Se montează pe perete și are clapetă anti retur pentru evitarea pătrunderii în încăpere a aerului din exterior dar și a insectelor. Este dotat cu protecție IPX4 - împotriva jeturilor de apă, are un consum redus de energie dar și un nivel redus de zgomot. Poate fi pornit sau oprit de la un întrerupător.

Întrebări despre ventilatoarele de baie cu extracție

Care este cel mai bun ventilator de baie cu extracție?

Cel mai bun ventilator cu extracție este acel produs care are un raport calitate-preț destul de bun și care te ajută să scapi de umezeala care apare de obicei în baie. Umezeala nu este dorită de nimeni în baie deoarece poate afecta atât produsele electrice, cât și faianța și gresia pe care se pune rapid mucegaiul.

Ce face un ventilator de baie cu extracție?

Ventilatorul de baie cu extracție este un produs electric care te ajută să scapi de umezeală prin faptul că se rotește și absoarbe aburul care iese odată ce faci duș sau baie.

De ce ai nevoie de un ventilator de baie cu extracție?

Ventilatorul de baie cu extracție este ajutorul tău în a scăpa de aburul nedorit din baie care poate cauza mucegai și afecta produsele electrice cum ar fi sursele de iluminare, mașina de spălat sau uscătorul de păr.

Ce preț are un ventilator de baie cu extracție?

Ventilatorul de baie cu extracție are prețuri începând cu 32 lei și poate ajunge până la 1600 lei.

Ce capacitate de absorție are un ventilator cu extracție?

Un ventilator cu extracție are o capacitate de absorție de până la 3900 mc/h.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Oglindă de Baie LED
Oglindă de baie cu ramă LED

Oglinzile cu ramă LED te ajută să ai o lumină de calitate în baie și în același timp sunt și un element de decor cool și inedit.

Cel Mai Bun Robinet Electric Pentru Apă Caldă Instant
Cel mai bun robinet electric pentru apă caldă instant

Ai nevoie de apă caldă la robinet într-un loc unde nu ai centrală termică sau altă soluție? Robinetul electric este soluția perfectă, se instalează rapid și ai apă caldă dupa doar 5 secunde.

Cel Mai Bun Uscător De Mâini Cu Senzor
Cel mai bun uscător de mâini cu senzor

Îți dorești o metodă rapidă și complet sterilă de a usca mâinile. Cumpără și instalează-ți acasă sau la birou cel mai bun uscător de mâini cu senzor.

Cel Mai Bun Panou Solar pentru Apă Caldă
Panouri solare pentru apă caldă tot timpul anului

Ai o locuință într-o zonă mai izolată dar îți dorești condiții de oraș? Panourile solare îți oferă apă caldă cu costuri zero în orice perioadă a anului. Vezi cele mai bune modele de panouri solare.

Cel Mai Bun Capac De WC Cu Soft Close (Închidere Lentă)
Cel mai bun capac de WC cu soft close (închidere lentă)

La tine în casă există obiceiul de a lăsa capacul de WC jos? Dacă da, investește într-un capac de WC cu închidere lentă și scapi de zgomotele de capac trântit.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe