Capace WC cu Funcție de Bideu - Montaj peste Vasul de Toaletă

Capace de WC cu funcție de bideu inclusă

Modificat la 29 iulie 2021
Articol evaluat de 69 ori:
Pagină realizată de:
Theo Dobre
Theo Dobre

Beneficiile unui capac de WC cu bideu inclus

Capacul de toaleta cu bideul inclus se montează pe vasul WC în locul capacului normal și care prin cumularea funcțiilor de wc și bideu în același obiect sanitar îmbunătățește igiena și comfortul realizând în același timp și o economie de spațiu, ne mai fiind necesară montarea unui bideu separat. Doar ca să enumăr câteva din avantajele datorate folosirii energiei electrice pot zice următoarele: că șezutul este încăzit, apa este încălzită instant. Apoi pentru un confort sporit pozitia tijei se poate modifica , functia de hidromasaj, care este extraordinară și cireașa de pe tort uscarea cu aer cald la final.

Studiile au demonstrat că folosirea apei pentru curățarea zonelor analo-genitale este mult mai igienică datorită faptului că nu mai folosim mâna în timpul spălării așa cum se întâmplă la bideurile clasice dar și mai economic, datorită eliminării folosirii hârtiei igienice. Totodată bideul este prevăzut și cu funcția de autocurățare înainte și după fiecare folosire tija se curăță automat cu un jet de apă sub presiune. Atât capacul cât și șezutul se închid hidraulic pentru a evita șocurile și zgomotele. Materialul folosit în confecționarea bideului este tratat cu tehnologia nanosilver pentru a asigura o bună protecție antibacteriana.

Cele mai bune bideuri care pot fi instalate peste vasul de toaletă

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Daewon DIB C500

 • Materiale rezistente de calitate
 • Jet de apă aerată
 • Consum redus de energie
 • Memorează până la 5 utilizatori
 • Soft Close la capac și șezut
Verifică prețul

Realizat din cele mai bune materiale și folosind tehnica de ultimă generație acest colac WC cu bideu electric este prevăzut cu multe opțiuni, spre exemplu: încălzirea apei, care se realizează prin intermediului unui dispozitiv care încălzește apa instant, reglabilă în 4 trepte, sau presiunea apei, care este reglabilă tot în 4 trepte de intensitate. Bideul este prevazut și cu o pompă de aer care realizează un jet de apă aerată, în scopul realizarii unei spalari mai eficiente, dar are și șezutul încălzit. Însă are și o funcție specială și anume, protecția pentru copii, care activată nu permite pornirea bideului.

Premium

* Prezentare video mai jos

Hyundai Waco

 • Îmbunătățește igiena și confortul
 • Telecomandă wireless
 • Design modern
 • Instalare și utilizare ușoară
 • Sistem de odorizare automat
Verifică prețul

Acest bideu este unul din produsele de vârf de gamă din categoria bideurilor electrice. Este un capac de toaletă care se montează pe vasul WC în locul capacului normal și care îmbunătățește igiena și confortul realizând în acelasi timp si o economie de bani și nu în ultimul rând de spațiu. Montajul este facil, iar colacul are o formă ergonomică. Acest colac memorează setările diferite pentru 4 persoane diferite. Acest model se vinde și cu o telecomandă wireless pentru accesarea funcțiilor mult mai rapid, funcții de genu: încălzirea colacului sau autocurățarea, ori reglarea jetului.

la buget

Tempo Line

 • Materiale de calitate
 • Instalare ușoară
 • Baterie de apă cu montare pe ambele părți ale wc-ului
 • Reglaj pentru apă
 • Complet accesorizat
Verifică prețul

Cu toții știm faptul că, băile apartamentelor din ziua de astăzi nu sunt tocmai spațioase. Nu ai spațiu pentru un bideu în baia ta? Capacul WC pentru toaletă îți transformă vasul WC clasic în bideu. Capacul WC este realizat din MDF, de culoare albă. Pentru o rezistență și o durabilitate mai bună, balamalele au fost realizat din metal, iar pentru confortul tău, acestea au posibilități multiple de reglaj. Bateria se poate monta pe partea stânga sau dreapta a capacului de WC în funcție de preferințele tale.

Capac wc cu functie bideu Toilett net

 • Montare universală
 • Mini boiler pentru apă caldă
 • Economisește apă și energie
 • Jet de apă reglabil
 • Ușor de întreținut
Verifică prețul

Igiena este o necesitate de viață a civilizației umane. În prezent mai sunt multe de făcut în privința culturii de igienă, însă acest capac cu funcția de bideu realizat din materiale de calitate este un bun început. Se poate monta pe orice tip de Wc pentru că se vinde cu diferite accesorii, plus că este foarte ușor de montat și racordat la apa menajeră. Tija se poate regla pentru a spală părțile corespunzatoare ale corpului cu jetul orizontal de apă, obținând o igienă impecabilă. O opțiune necesară o reprezintă reglajul lungimii și temperaturii jetului de apă, care se poate realiza folosind supapele, după deschiderea completă a robinetului pe poziție mijlocie.

Capac WC Inteligent Telecomanda, Functie Bideu, Senzor Miscare, Masaj, Incalzire Colac, Female Wash

 • Economisire inteligentă de energie
 • Funcție de hidromasaj
 • Senzor de mișcare
 • Funcție de masaj
 • Incălzire colac reglabilă
Verifică prețul

Capacul inteligent de WC cu telecomandă, funcție bideu, senzor de mișcare și masaj te proiectează direct în viitor. Cu un design futuristic, colacul este încălzit, iar șezutul bideului are o formă ergonomică (diferită de cea a capacelor clasice), astfel încât asigură o corectă poziționare a utilizatorului pe vasul WC. Forma colacului permite că spălarea să fie eficientă (atât presiunea cât și temperatura apei putând fi reglabile). Capacul prezintă un sistem de odorizare, iar materialul folosit asigura protecția antibacteriană.

Bideu non-electric Living Solutions HB 9200

 • Funcție de bideu
 • Tije acționate de presiunea apei
 • Posibilitate reglare a temperaturii apei
 • Curățare automată a tijelor
 • Nu necesită montaj specializat
Verifică prețul

Produsul este alegerea ideală atunci când nu există spațiu suficient pentru montarea unui bideu clasic în baie. Se montează în locul capacului clasic de WC, spălarea fiind mult mai eficientă dar și mai igienică, nefiind necesară folosirea mâinilor. Sistemul este dotat cu două tije independente pentru spălare anală și genitală, acționate de presiunea apei. Dispozitivul are incluse cu toate accesoriile necesare montajului și se racordează atât la apa rece cât și la apa caldă, prin intermediul unor furtune flexibile.

Bideu electric Daewon DIB-C430 - Model Rotund

 • 2in1 economie de spațiu
 • Șezut încălzit
 • Apă încălzit instant
 • Funcție de hidromasaj
 • Funcție de autocurățare
Verifică prețul

Un model care permite folosirea bideului de către mai multe persoane , spre exemplu familia, pentru că este perfect igienic deoarece tija este construită din inox iar aceasta nu intră niciodată în contact cu corpul. Aceat bideu este prevazut și cu funcția de autocurățare, iar șezutul bideului are o formă ergonomică, diferită de cea a capacelor clasice, în așa fel încât să asigure o ședere comodă dar și corectă. Atât capacul cât și șezutul se închid hidraulic pentru a evita șocurile și zgomotele. Un avantaj pentru care am cumpărat acest colac este că materialul folosit în confecționarea bideului este tratat cu tehnologia nanosilver pentru a asigura o bună protecție antibacteriană.

Întrebări despre capacele de WC cu bideu

Instalarea trebuie făcută de un instalator?

Dispozitivul va trebui montat de către un instalator întrucât necesită racordarea la apă. Furtunurile flexibile din pachet vor face legatura între racordurile din dispozitiv și cele două T-uri de racordare la rețeaua de apă (caldă și rece) din casa ta.

Voi avea nevoie de conexiune la o priză în baie?

Capacele de WC cu funcție de bideu sunt electrice, așa încât nu se pot monta dacă în baie nu ai acces la o sursă de curent. Totuși, este o alegere demnă de luat în calcul deoarece vei observa că în timp vei economisi spațiu și bani față de un bideu clasic.

Peste ce tipuri de vase de toaletă se pot monta?

Capacele de WC cu bideu sunt realizate pe dimensiunile clasice pentru o toaletă. Dacă ai întâmpinat dificultăți în trecut în a monta sau găsi capacul potrivit, atunci va trebui să fii prudent și să adaptezi achiziția tipului și dimensiunii WC-ului tău.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Seturi de Mobilă Complete pentru Baie (Stil Modern)
Seturi de mobilă pentru baie în stil modern

Mobilează-ți baia într-un stil modern fără a apela la un designer de interior. Alege un set de mobilă complet pentru baia ta și ai garanția bunului gust la un preț mult sub cel al unei mobile la comandă.

Cea Mai Bună Cabină De Duș Cu Hidromasaj
Cea mai bună cabină de duș cu hidromasaj

Transformă-ți dușul în oaza ta de relaxare. Hidromasaj, muzică, lumini ambientale, toate acestea le poți avea cu ajutorul unei cabine de duș performante.

Cel Mai Bun Ventilator de Baie cu Extracție
Cel mai bun ventilator de baie (de extracție)

Chiar dacă ai deja un geam la baie, ventilatorul este recomandat în special pentru eliminarea mai rapidă a mirosurilor și a aburului. Plus că iarna nu e prea confortabil să deschizi geamul, nu?

Cel Mai Bun Uscător De Mâini Cu Senzor
Cel mai bun uscător de mâini cu senzor

Îți dorești o metodă rapidă și complet sterilă de a usca mâinile. Cumpără și instalează-ți acasă sau la birou cel mai bun uscător de mâini cu senzor.

Cel Mai Bun Dulap De Baie Cu Oglindă
Cel mai bun dulap de baie cu oglindă

Îți place stilul minimalist în baie sau ai un spațiu destul de limitat? Cel mai simplu lucru pe care-l poți face e să-ți instalezi un dulap de baie cu oglindă încorporată.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe