Cel Mai Bun Dulap De Baie Cu Oglindă

Cel mai bun dulap de baie cu oglindă

Modificat la 15 octombrie 2021
Articol evaluat de 43 ori:
Pagină realizată de:
Sorin Suciu
Sorin Suciu
Ilinca Matei
Ilinca Matei

De ce să alegi un un dulap de baie cu oglindă?

E mereu un moment de bucurie atunci când îți construiești și renovezi baia. Deși nu este prima cameră pe care oaspeții o pot aprecia, aceasta este de obicei cel mai bine studiată de aceștia, motiv pentru care, de multe ori este mai luxoasă decât sufrageria. Este și spațiul în care ne petrecem poate mai mult timp decât ne-am dori, de aceea, este normal să ne dorim să arate bine, să fie funcțională, și să fie mobilată eficient.

Dulapul de baie nu este o alegere tocmai ușoară. Totuși optând pentru un dulap de baie cu oglindă, nișa se mai restrânge puțin. La fel ca orice alt tip de mobilier, și cel de baie este disponibil în mai multe variante. Acestea variază mult mai ales la capitolul calitate și preț. Stabilirea clară a nevoilor tale este un pas esențial înainte de a face chiar și primii pași în căutarea unui dulap de baie cu oglindă.

Mobilierul din baie poate avea rol decorativ, de depozitare, de mascare a instalațiilor sau rol funcțional. Clasificarea dulapurilor de baie cu oglindă se face în mare parte în funcție de modul în care se montează. Astfel, principalele modele sunt: dulap suspendat, de tip soldat, sau cu picioare.

Cel mai bun dulap de baie cu oglindă

Cel mai bun

vidaXL Dulap de baie cu oglindă și LED-uri, 60 x 11 x 80 cm

Este realizat din placă MDF de calitate cu finisaj melaminat, asigurând utilizarea pe termen lung. Dulapul este prevăzut cu o bandă LED, unde poți oglindi în lumina ideală pentru aplicarea machiajului, pentru îngrijirea și hidratarea pielii și vă poate lumina camera, fața și zâmbetul. În plus, cele 2 rafturi din interiorul dulapului oferă un spațiu amplu de depozitare, ele vor păstra cu ușurință articole de toaletă esențiale și articole de baie.
Verifică prețul

ACest dulap de baie cu oglindă și LED-uri este un element deosebit, care se integrează perfect în baia ta, pentru că adaugă o notă de stil contemporan și o lumină discretă, ambientală.

la buget

Dulap cu oglinda

Materialul de bază folosit la construcția mobilierului este lemnul combinat în unele cazuri cu plăci aglomerate din așchii de lemn (P. A. L. ), placaj, M. D. F. , acoperite cu furnire estetice, iar elementele ornamentale sunt realizate din materiale de calitate. Dimensiunile sunt perfecte pentru o instalare ușoară de 41 cm lungime, cu 14 cm lățime și înălțime 60 cm.
Verifică prețul

Design-ul este inspirat din designul modern, adaptat contemporanului, așadar cu fiecare piesă achizitionată, această piesă de mobilier oferă o experință luxuriantă și calitativă.

Premium

Dulap cu oglinda suspendat Geberit Selnova Square nuc 2 usi 59 cm

De accea acest corp de mobilier este gândit pentru a permite amenajarea băilor mici cu respectarea condițiilor de confort și libertate de mișcare. Cu un raport pret calitate de loc de neglijat, dulapul are două uși cu blat deschis și mai ales cu mecanism de închidere cu amortizare pentru o armonie completă.
Verifică prețul

Acest mobilier pentru baie Geberit Selnova vine cu elementele ce pot fi integrate în orice spațiu din baie. Mobilierul coleției respectă geometria clară și rotunjirile ușoare, asigurând băii un aspect modern și util.

Dulap cu oglinda Kolo Twins 60x70x15 cm, inchidere lenta si 2 rafturi de sticla ajustabile

Este fabricat dintr-un material ușor și extrem de rezistent, dotat cu mecanism de închidere lentă și două rafturi din sticlă ajustabile. Datorită dimensiunilor sale reduse este ușor de instalat chiar și în spații restrânse, fără a încurca la deschiderea ușii. Datorită acestui dulăpior cu rafturi, îți va fi mult mai ușor să îți găsești lucrurile de care ai nevoie de fiecare dată.
Verifică prețul

Dulapul cu oglinda KOLO TWINS este accesoriul perfect pentru baia ta ajutându-te să îți păstrezi lucrurile laolaltă.

Dulap cu oglinda Kolo Nova PRO 85x46.4cm, gri cenusiu

Faci schimbări în casa ta sau în camera ta și ai nevoie de un mobilier calitativ și modern? Atunci ești unde trebuie! Descoperă dulapul cu oglindă Kolo Nova PRO, de culoare gri cenușie, care se va potrivi perfect oricărui design sau culori a camerei tale. Acesta este încăpător și ușor de manevrat, fiind un produs sigur, cu o durată lungă de utilizare. Acesta posedă o ușă cu oglindă cu sistem de închidere lentă, două rafturi interne ajustabile din sticlă, un compartiment adițional cu mecanism push-to-open și un set de montaj inclus.
Verifică prețul

Dulap de baie Cersanit Moduo, S590-032-DSM, cu oglinda, 3 rafturi, inchidere lenta, 80x40x14.1 cm, Alb

Mânerul este comod, incorporat și dotat cu sistem de închidere lentă. Dulapul MODUO are o dimensiune totală de 80x40x14. 1 cm, poți depozita orice îți dorești în el, iar oglinda are efect de mascare a acestuia, doar tu știind ce ai acolo. Totodată, acest dulap facilitează montarea ușii pe partea stângă, dar și pe cea dreaptă.
Verifică prețul

Dulapul cu oglindă MODUO este confecționat din Pal, este acoperit cu lac și este de culoare albă, potrivindu-se în orice baie. Este dotat cu 3 rafturi: un raft fix din Pal și 2 din sticlă.

Oglinda de baie pe dulap alb 60 x 70 cm cm, gama BRAVO

Utilajele folosite pentru realizarea mobilierului sunt de ultimă generație în domeniu, ceea ce se reflectă în calitatea produselor. Produsul se livrează asamblat, deci fără bătăi de cap, din partea noastră și împreună cu accesorii pentru montajul pe perete. În cazul în care se montează pe un perete din rigips se recomandă înlocuirea diblurilor din setul de livrare cu unele destinate acestui tip de perete.
Verifică prețul

Acest mobilier este realizat din PAL și sticlă, de calitate, într-o fabrică ultramodernă din România, cu o experienta de peste 15 ani în producția de mobilier pentru baie.

Dulap Domtech cu oglinda in partea dreapta, 50 x 60 x 14 cm, Stejar, Sonoma

În partea dreaptă are trei compartimente mai mici, iar în partea stângă pe ușă este dotat cu o oglindă de dimensiuni bogate, iar la interior cu două compartimente mai mari în care puteți așeza lucruri de dimensiuni mai mari. Are o greutate redusă și este ușor de instalat, fără a fi nevoie de cunoștințe avansate în domeniu.
Verifică prețul

Dulapul de la DOMTECH te ajută să îți organizezi lucrurile mărunte pentru a avea acces la ele mult mai ușor. Este fabricat din stejar extrem de rezistent și este dotat cu sistem de prindere foarte solid.

Întrebări frecvente despre dulapurile de baie cu oglindă

Dulapurile de baie cu oglindă au și iluminare?

Da. Pe piață sunt disponibile o mulțime de modele cu la fel de multe funcționalități. Cu siguranță ai de unde alege, doar să ai în vedere dimensiunea băii dar și nevoia de spațiu de depozitare sau alte funcționalități necesare.

Cât de mari sunt dulapurile de baie cu oglindă?

Aceste dulapuri pot fi mai mici sau mai mari, cu două, trei sau chiar patru uși. Cel pe care îl vei alege trebuie să se potrivească cu dimensiunile spațiului de care dispui. Astfel, poți opta pentru ocuparea unei zone a camerei cu acest dulap sau chiar a unui întreg perete, schimbând dimensiunea încăperii.

Cum alegi un dulap de baie cu oglindă potrivit?

Poți opta să completezi mobilierul deja existent, dar insuficient ca spațiu de depozitare, cu un nou corp de dulap, sau poți porni de la zero, fiind interesant de ales un set cât mai complet, cu un aspect cât mai unitar.

Unde asamblezi dulapul de baie cu oglindă?

Există două variante principale: dulapul suspendat și cel poziționat pe sol. Dacă alegi un dulap de baie suspendat, beneficiezi de o utilizare eficienă a spațiului pe verticală. Acest gen de produs se amplasează în general deasupra toaletei sau a căzii, ceea ce te face să câștigi o zonă de depozitare într-un spațiu altminteri nefolosit.

Ce material ar trebui să aleg?

Deși majoritatea aleg un dulap din plastic, PAL-ul și MDF-ul sunt cele mai comune și mai accesibile variante; ele sunt finisate în așa fel încât să facă față cu succes condițiilor de microclimat caracteristice băii, susțin o greutate destul de mare, deci pot fi suspendate fără să creeze bătăi ulterioare de cap, cu condiția utilizării unui element de susținere adecvat, sunt durabile și pot beneficia de o gamă foarte variată de finisaje.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Coș Pentru Rufe
Cel mai bun coș pentru rufe

Organizează-ți spațiul în baie cumpărând un coș de rufe. Poți alege modele cu mai multe compartimente, pentru albe, negre sau pentru hainele bebelușului.

Cel Mai Bun Senzor De Inundație
Cel mai bun senzor de inundație

Protejează-ți bunurile alegând să instalezi un senzor de inundație care te poate anunța în timp real când apa pătrunde în locul unde e montat senzorul.

Cel Mai Bun Capac De WC Cu Soft Close (Închidere Lentă)
Cel mai bun capac de WC cu soft close (închidere lentă)

La tine în casă există obiceiul de a lăsa capacul de WC jos? Dacă da, investește într-un capac de WC cu închidere lentă și scapi de zgomotele de capac trântit.

Cea Mai Bună Cadă De Baie Freestanding
Cea mai bună cadă de baie freestanding

Schimbă-ți complet aspectul băii cu ajutorul unei căzi de baie de moderne, una de tip freestanding. Acea cadă care nu este lipită de perete și se poate circula în jurul ei.

Cel Mai Bun Robinet Electric Pentru Apă Caldă Instant
Cel mai bun robinet electric pentru apă caldă instant

Ai nevoie de apă caldă la robinet într-un loc unde nu ai centrală termică sau altă soluție? Robinetul electric este soluția perfectă, se instalează rapid și ai apă caldă dupa doar 5 secunde.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe