Cea Mai Bună Baterie de Duș cu Termostat

Cea mai bună baterie de duș cu termostat

Modificat la 12 august 2021
Articol evaluat de 85 ori:
Pagină realizată de:
Ana Antonescu
Ana Antonescu

De ce să alegi o baterie de duș cu termostat?

Bateriile de duș dotate cu termostat sunt concepute special pentru a echilibra presiunea și temperatura apei, astfel încât tu să te bucuri de o experiență plăcută în dus, de la început până la sfârșit. Asta însemnă că apa nu se va răci dintr-o dată când tu ești la duș, sau, mai grav când îi faci baie celui mic. În plus, sunt sigure pentru copii întrucât multe dintre aceste baterii sunt dotate cu butoane speciale, situate pe capătul termostatic, ce limitează temperatura apei la 38 de grade Celsius.

Utilizarea butonului de către cei mici este prea dificilă, însă. În consecință, riscul că un copil să se opărească accidental a fost eliminat astfel. În plus bateriile cu termostat înseamnă economie la apă și energie. Cu o astfel de baterie cu termostat, temperatura apei este setată automat, cu un minimum de întârziere. În acest fel, nu vei mai irosi cantități mari de apă așteptând ca temperatura să ajungă la nivelul dorit. Asta se traduce în economii la factura de utilități și la cea de curent, dacă ai o centrală termică.

Baterii de duș cu reglarea termostatată a temperaturii apei

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Grohtherm 800

Tehnologia precisă de control asigură o curgere instantanee a apei la temperatura dorită și o menține constantă, indiferent de fluctuațiile presiunii sau aprovizionării cu apă. Ideală pentru casele cu copii, această caracteristică de siguranță este setată la 38°C, împiedicându-vă să creșteți temperatura apei prea mult. Dacă se dorește, pot fi selectate temperaturi mai mari prin apăsarea butonului.
Verifică prețul

Această baterie pentru duș cu dublu comandă și termostat, este fabricat din inox și are un finisaj cromat.

Premium

* Prezentare video mai jos

Grohe SmartControl

Sistemul inovativ Grohe Smartcontrol te lasă să alegi volumul de apă și tipul de dus preferat. Operațiunile sunt simple și ușoare pentru întreaga familie, chiar și pentru copii, fiind baza acestui sistem de duș. Controlul smart îți garantează temperatura dorită și volum acesteia iar totul se produce la o singură apăsare de buton.
Verifică prețul

Această baterie pentru duș este dotată cu un design sofisticat și tehnologii inovatoare, transformă baia într-un spațiu intim al ritualurilor care te fac să te simți bine.

la buget

Ferro Trinity

Această baterie are un design clasic ce se integrează cu ușurință în orice apartament. Bateria cu termostat pentru duș Ferro este fabricată din alamă sanitară cu finisaj cromat și are cartuș ceramic performant. Alama sanitară este un material igienic, ușor de curățat, pe bază de cupru. Cuprul are calități bacteriostatice, însemnând că bacteriile care intră în contact cu acest metal mor în câteva minute.
Verifică prețul

Nu este niciodată plăcut când te vezi nevoit să schimbi un obiect pentru că s-a defectat, însă una din investițiile pe care va trebui să le faci este achiziționarea unei baterii de duș cu termostat, pentru un confort sporit.

Baterie dus termostatata Ideal Standard Ceratherm T50

De aceea, pe termen lung, poți face o economie semnificativă de apă, deoarece bateria ajustează debitele de apă caldă și de apă rece, astfel că temperatura se păstrează la valoarea pe care ai setat-o. Realizată din alamă sanitară, bateria este dotată cu un buton de limitare a temperaturii la 40° C, cu o valvă anti-retur, dar și cu un buton de consum redus cu 50% mai puțină apă.
Verifică prețul

Bateria de duș termostată Ideal Standard Ceratherm T50 asigură o temperatură constantă a apei, fără a fi nevoie de alte reglaje intermediare.

Baterie dus termostatata Kludi Objekta

Spre deosebire de bateriile clasice, unde reglarea temperaturii se face prin ajustarea debitelor de apă caldă și apă rece, bateria termostatată ajustează singură, chiar și în cazul unor fluctuații de presiune a apei, temperatura apei va fi constantă. Acest model are un buton suplimetar de siguranță și este pre-setat de producător în poziția care asigură o temperatură de maxim 38-40 grade Celsius. Astfel este exclus riscul de rănire cu o apă prea fierbinte, în special în cazul copiilor și persoanelor în vârstă.
Verifică prețul

Bateriile de duș sau de cadă cu termostat îți garantează o temperatură constantă a apei, fără reglaje intermediare.

Baterie dus Hansgrohe Ecostat E cu termostatat

Este fabricată din alamă sanitară cu finisaj crom și compusă din: cartuș termostatat, limitator de temperatură, valva anti-retur, conexiuni excentrice G 1/2, filtru de impurități și blocator de siguranță la 40° C. Bateriei pentru duș îi este atribuită tehnologia CoolContact care oferă bateriei carcasă care rămâne mereu plăcută și răcoroasă datorită apei rece care este îndreptată către suprafață. Bateria are un aspect modern și elegant.
Verifică prețul

Bateria pentru duș face parte din gama Hansgrohe colecția Ecostat E cu montaj pe perete.

Baterie dus Hansgrohe ShowerSelect termostatata cu 2 functii, alb mat

Bateria prezintă un buton oprire-pornire și este dotată cu un cartuș termostat și cu o siguranță de blocare atunci când ajunge la temperatura de 40° C. Pe termen lung, bateria asigură o economisire semnificativă a apei, deoarece, față de bateriile obișnuite care necesită o ajustare manuală a debitului de apă rece și de apă caldă, bateria termostată realizează acest lucru automat.
Verifică prețul

Bateria pentru duș termostată Hansgrohe ShowerSelect este realizată din alamă sanitară cu finisaj alb mat, păstrându-se astfel în timp elegantă și cu un aspect impecabil.

Întrebări despre bateriile de duș cu termostat

Cum se montează ?

Bateria de dus cu termostat este un dispozitiv inteligent, care menține temperatura apei la un nivel constant. Acest lucru se traduce prin confort sporit, dar și prin bani economisiți. Deși este foarte simplu să îți instalezi singur bateria, în cutie găsindu-se toate piesele necesare, ai face bine să apelezi la un instalator profesionist.

Are funcții suplimentare?

Bateriile cu acest sistem au un mâner care controlează debitul apei și un altul care controlează temperatura. Acestea conferă un confort mai mare decât alte tipuri de baterii de duș. Temperatura poate fi programată manual în prealabil, și rămâne constantă la fiecare utilizare, indiferent de debitul apei.

Vine cu racorduri ?

Bateriile pentru duș cu termostat se montează aplicat, pe perete și prezinta un comutator automat. Cartușul ceramic al acestora este prevăzut cu limitator de apă fierbinte. Bateriile pentru duș nu prezintă incluse în pachet și racorduri, acestea urmând a fi achiziționate separat.

Din ce material sunt realizate ?

O baterie de duș bună este rezistentă la uzură, se potrivește cu aspectul băii, nu este sensibilă la rugină și calcar, și are un sistem de montare convenabil pentru ca fiecare membru al familiei să poată controla apa după bunul plac. Pentru o baterie de duș de calitate cele mai potrivite materiale sunt inoxul și alama.

Ce fel de comandă au ?

Bateria de duș cu termostat, odată montată, vei spune adio amestecului de apă caldă cu rece sau cu neplăcutelor experiențe în care îngheți în dus, așteptând inutil că apă să se încălzească. Acestea sunt dotate cu butoane speciale, situate pe capătul termostatic, care limitează temperatura apei la 38 de grade Celsius.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Panel De Duș Cu Hidromasaj
Cel mai bun panel de duș cu hidromasaj

Crează-ți propria oază de relaxare acasă, chiar la duș. Alege un duș cu sistem de hidromasaj și în doar 5 minute te poți relaxa cu un masaj înainte de culcare.

Seturi de Mobilă Complete pentru Baie (Stil Modern)
Seturi de mobilă pentru baie în stil modern

Mobilează-ți baia într-un stil modern fără a apela la un designer de interior. Alege un set de mobilă complet pentru baia ta și ai garanția bunului gust la un preț mult sub cel al unei mobile la comandă.

Cea Mai Bună Cabină De Duș Cu Hidromasaj
Cea mai bună cabină de duș cu hidromasaj

Transformă-ți dușul în oaza ta de relaxare. Hidromasaj, muzică, lumini ambientale, toate acestea le poți avea cu ajutorul unei cabine de duș performante.

Cel Mai Bun Senzor De Inundație
Cel mai bun senzor de inundație

Protejează-ți bunurile alegând să instalezi un senzor de inundație care te poate anunța în timp real când apa pătrunde în locul unde e montat senzorul.

Capace WC cu Funcție de Bideu - Montaj peste Vasul de Toaletă
Capace de WC cu funcție de bideu inclusă

Dacă nu ai spațiu necesar montării unui bideu clasic, capacele de WC cu funție de bideu inclusă e soluția. Se monteaza peste vasul de toaletă și se integrează natural în decorul băii tale.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe