De ce să cumperi o cădița cu termometru pentru baia bebelușului?

Părinții știu ce greu este să ții copilul într-un loc mai mult timp, astfel că de cele mai multe ori facem orice activitate rapid ca să nu creze disconfort și ulterior refuz din partea celor mici. Unul din cele mai importante momente a relației dintre părinți și bebeluși este băița, iar o cădiță cu termometru va face din această activitate o treabă foarte ușoară pentru părinți și foarte confortabilă pentru bebe. Pentru că e destul de dificil să folosești cada normală de baie pentru a îmbăia copilul, din pricina dimensiunii dar și a faptului că ai putea aluneca, o cădiță este de un real ajutor.

Acestea au formă ergonomică potrivită pentru corpul firav al bebelușilor dar și suport pentru ca tu să nu te apleci și să capeți dureri de spate. Mai mult, având la îndemână termometrul integrat, vei ști în permanență cât de caldă este apa din cădiță și vei putea păstra temperatura constantă. În plus poți folosi cădița în orice încăpere, aceasta fiind ușor de mutat oriunde ai nevoie de ea. Majoritatea cădițelor cu termometru vin și cu alte accesorii menite să facă băița o plăcere precum suport pentru spate, bază antialunecare, scurgere sau accesorii pentru uscare rapidă.

Cele mai bune cădițe pentru bebe cu termometru

1. Aquascale PREMIUM

Cădiță 3 în 1 cu termometru și cântar Aquascale. Cădița Aquascale are funcționalități unice prin care transformă băița și cântărirea bebelușului într-o activitate ușoară și distractivă! Se poate folosi cântarul cu sau fără apă în cădiță. Cântarul calculează greutatea precisă a bebelușului, ținând cont de mișcarea acestuia și apa din cădiță. Se poate urmări evoluția greutății copilului, în perioada dintre vizitele la medic. Termometrul pentru apă asigură obținerea temperaturii ideale pentru baie.

Video Aquascale

2. Tega Baby BEST CHOICE

Bebelușii adoră să se distreze în această cadă frumoasă, în timp ce fac baie, părinților le este mult mai ușor să-și spele copilul în siguranță. Datorită formelor rotunde, cada asigură nu numai siguranță enormă, ci și confort. Adaptată anatomic pentru bebelușii cu vârste între 0 și 12 luni este produsă din plastic anti-alergic de înaltă calitate. Are 2 rafturi practice în peretele lateral pentru săpun și cârpă de spălare, dar și un termometru încorporat, datorită căruia puteți verifica temperatura apei.

Video Tega Baby

3. Set Cadita 3 in 1 Little Mom Green Suport metalic

Această cădiță pentru bebeluși poate fi excelentă pe partea de sus a unui blat de bucătărie, dar în mod special așezată pe suportul metalic dedicat acesteia pentru timpul băiței, deci nu trebuie să vă aplecați pe cadă (care poate fi deosebit de greu pentru mamele care se recuperează de la naștere). Are încorporat un termometru și un reductor de baie detașabil, ușor înclinat si confortabil, pentru bebelușii de la 0 luni. Odată ce bebe sta în funduleț fără a fi ajutat, puteți detașa suportul anatomic.

4. Cadita Tega Baby Happy Turtle 102 cm Roz cu senzor de temperatura

Model de cădiță de culoare roz, pentru fetițe, cu vârsta 0-1 an, cu un design ergonomic, ce-i asigură bebelușului confort sporit. Totodată, îi conferă și părintelui confort în timpul utilizării, fiind facil de manevrat în timpul umplerii și golirii, precum și cât timp copilul este îmbăiat. Senzorul de temperatură permite monitorizarea atentă a apei, în special la început, când îmbăierea bebelușului reprezintă o sarcină solicitantă. Capacitatea este de 42 L, iar dimensiunile permit desfășurarea plăcută a a acestei activități (102 (L) X 55 (L) X 25 (h) cm). Pentru un plus de confort, este recomandată achiziționarea unui cadru metalic pentru suportul cădiței.

5. Cadita ergonomica cu reductor detasabil si termometru Little Mom Angel Blue

Cu o formă ergonomică unică special concepută, această cădiță a fost ideal creată pentru a menține bebelușii de la 0 luni până la șase luni în poziția perfectă, mai mult de atât include și caracteristica anti-alunecare. Odată ce copilul dvs. a învățat să stea, cădița ergonomica cu reductor detașabil se transformă cu ușurință într-o cadă pentru copii. Cu 3 suporturi speciale pentru așezarea săpunului, buretelui sau a jucăriilor, cădița este prevăzută și cu termometru pentru ajustarea temperaturii apei.

6. Cadita anatomica cu termometru Tega Baby Komfort Albastru deschis

Model de cădiță cu formă anatomică, pentru îmbăierea în siguranță și confort a bebelușilor. Poate fi utilizată în două modalități, potrivit vârstei: poziția culcat pentru 0-6 luni și în șezut, pentru bebelușii de 6-12 luni. Senzorul de temperatură permite pregătirea facilă a apei pentru îmbăierea bebelușului, precum și monitorizarea constantă a acesteia. Grație acestor caracteristici, poți efectua baia bebelușului fără a avea nevoie de asistența unei alte persoane. Dimensiunile sunt optime pentru manevrarea facilă (100 X 54 cm), iar cădița este disponibilă în diferite culori (alb, crem, galben, verde, albastru, roz).

7. Mykids LA BUGET

Cădița de baie bebe MyKids Ocean Sea este practică și sigură pentru copil. Acest produs este confecționat din materiale de înaltă calitate, care nu sunt toxice și sunt recomandate copiilor cu vârsta între 0 și 36 luni. Cădița de baie este prevăzută cu sistem de evacuare a apei, cu suprafață antialunecare și termometru. Băița celui mic va fi cu siguranță distractivă și în același timp sigură și confortabilă. Această cădită baie pentru copii poate fi curățată cu ușurință cu detergent neutru și apă.


Întrebări despre cădițele de bebe cu termometru

Are suport cu picioare inclus în pachet?

Dacă nu vrei să stai în genunchi sau în poziția piticului atunci când îi faci baie celui mic, și nu vrei să plasezi cădița în chiuveta de la bucătărie, poți să îți îmbăiezi micuțul mai ușor dacă vei cumpăra o cadă pentru bebeluși cu rafturi sau cu suport picioare inclus, chiar dacă costă mai mult o să merite.

Are suport pentru spate?

Atunci când alegi cea mai bună cădiță pentru bebeluși, ia în considerare dimensiunea recomandată de pediatru și dacă este ok o cădiță cu suport pentru spate. Un astfel de suport va ajuta copilul să stea în așa fel încât să nu se scufunde sub apă. Mai mult, nu va trebui să te chinui încercând să îl ți cu o mână în timp ce cu cealaltă îl vei spăla. Dacă suportul pentru spate nu vine livrat cu cădița, caută unul care să fie produs de același brand, pentru a te asigura că va încăpea.

Se pliază?

Există anumite modele de cădițe care se pot plia pentru a fi depozitate, astfel nu vor ocupa mult spațiu și nu te vor încurca deloc. Există două sub-tipologii: cădiță rabatabilă și cădiță cu pliere în două părți. Trebuie însă să ai în vedere că aceste modele nu sunt la fel de trainice ca cele clasice.

Ce accesorii conține?

Orice părinte știe însă că îmbăierea unui bebeluș nu este chiar floare la ureche. Dacă nu o faci cum trebuie, copilul va începe să plângă cu zbierete iar baia va deveni un calvar. De aceea multe cădițe vin însoțite de mânere speciale sau adâncituri în care să poți plasa săpunul, buretele de baie, precum și alte jucării pentru momentul băiței.

Se poate regla pe înălțime?

Unul din cele mai frumoase momente în relația dintre părinți și bebeluși, este baia. Multe modele includ și un suport de susținere cădiță reglabil pe înălțime astfel ca acest ritual să fie o plăcere pentru orice părinte indiferent de înălțimea acestuia.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe