Cea Mai Bună Apă Termală Pentru Bebeluși

Cea mai bună apă termală pentru bebeluși

Modificat la 25 martie 2021
Articol evaluat de 35 ori:
Pagină realizată de:
Liviu Mihuț
Liviu Mihuț
Ricardo Costache
Ricardo Costache

De ce să folosești apa termală pentru bebelușul tău?

Pielea bebelușilor este una extrem de sensibilă, care din cauza factorilor externi, poate deveni iritată și poate provoca disconfort celui mic. Pentru o calmare imediată a pielii, se poate utiliza, cu încredere, apa termală pentru bebeluși. Aceasta conține minerale și oligoelemente benefice, dar și mai important este faptul că aceste produse sunt sută la sută naturale, fără a exista posibilitatea de a putea fi produse în laborator.

Apa termală este o apă fără chimicale, care este extrasă din subteranele adânci. Compoziția de minerale diferă de la producător la producător. Astfel, apa termală care conține un număr redus de minerale și un pH cât mai neutru, este perfectă pentru pielea sensibilă a bebelușilor.

Acest produs se poate folosi oricând, fiind foarte eficient când vine vorba de arsurile solare, crăpăturile pielii, usturime sau mâncărime, acesta oferind și hidratare intensă. De-obicei, se recomandă utilizarea apei termale în fiecare zi, fiind esențială, deoarece respectă echilibrul epidermei.

Cea mai bună apă termală pentru bebe

Cel mai bun

Apa termala La Roche-Posay pentru copii si adulti, 150 ml

Deține extrem de multe calități și efecte benefice asupra pielii, iar printre acestea amintim: este calmantă, cicatrizantă, decongestionantă, anti-iritantă și antiinflamatoare. Ajută pielea sensibilă, dar este perfectă pentru orice tip de ten. Are acțiune eficientă împotriva radicalilor liberi. Conține minerale ce hidratează în profunzime pielea, lăsând-o curată, catifelată și împrospătată.
Verifică prețul

Apa termală La Roche-Posay este potrivită pentru toată familia ta, de la cel mai mic membru, la cel mai mare.

la buget

Apa termala naturala Elmiplant R16 , 150 ml

Se pulverizează ușor, un strat fin ori de câte ori simți nevoia și se lasă să fie absoarbită în totalitate de piele. Apoi se tamponează ușor, îndepărtând excesul râmas pe ten. Apa termală naturală este ideală în călătorii, la birou, în timpul și după orele de sport, pentru fixarea machiajului sau pentru împrospătarea tenului după demachiere.
Verifică prețul

Apa termală naturală, Elmiplant R16, conferă hidratare imediată, prospețime și tonifiere, fiind potrivită pentru toate tipurile de ten. Trebuie agitată înainte de utilizare.

Premium

Uriage ETU Thermal Water apa termala

Hidratează perfect pielea, îi calmează iritațiile și întărește bariera naturală a pielii. Se poate utiliza pentru hidratarea zilnică a pielii, sau ca o înviorare plăcută după sport. Este, de asemenea, potrivită pentru pielea proaspăt rasă sau după depilare, deoarece ajută la îngrijirea pielii cu simptome de eczemă, restabilind bariera naturală a pielii.
Verifică prețul

Apa termală Uriage, este obținută direct de la izvor, la altitudinea de 1. 600 metri, fiind o sursă bogată de minerale, potrivită pentru întreaga familie.

Apa termala de la Herculane Ivatherm, 200 ml

Are o mineralitate medie și este bogată în oligoelemente indispensabile, având puternice proprietăți antiinflamatorii, cicatrizante și antiradicalare. Deține și proprietăți antiiritare asupra pielii sensibile, cât și proprietăți antiîmbătrânire. Se aplică destul de ușor, prin pulverizare, iar după câteva minute, se tamponează ușor.
Verifică prețul

Apa termală de la Herculane provine de la un izvor termo-salin, ce este colectată direct de la ieșirea din stâncă și are rol de a calma și decongestiona pielea sensibilă.

Vichy Eau Thermale apă termală de mineralizare

Este perfectă pentru orice tip de ten și poate fi folosită atât de bărbați, cât și de femei. Cele 15 minerale rare pe care le conține luptă activ împotriva agresiunii mediulu, iar aspectul pielii devine vizibil mai sănătos și mai strălucitor. Reface foarte bine balanța pH-ului și menține nivelul de sebum. De asemenea, porii și imperfecțiunile sunt estompate.
Verifică prețul

Apa termală de mineralizare de la Vichy este alegerea perfectă pentru tenul tău pentru că împrospătează și curăță în profunzime pielea, lăsând-o moale, hidratată și catifelată la atingere.

Pachet Apa termala spray, -70% reducere la cel de-al doilea produs, 300ml, Avene

Are diverse proprietăți benefice pielii sensibile, datorită faptului că este colectată direct de la sursă, conservându-i toate proprietățile acesteia. Are un conținut redus de minerale, bogată în oligo-elemente și este bogată în calciu și magneziu. Setul este format din 2 spray-uri simplu de aplicat, pur și simplu pulverizați direct pe piele, se lasă o perioadă și apoi se usucă pielea foarte delicat.
Verifică prețul

Pachetul cu apă termală de la AVENE asigură calmarea pielii, previne iritarea și inflamarea acesteia.

Întrebări frecvente despre apa termală pentru bebeluși

De ce să folosești o apă termală pentru bebeluși?

Pielea bebelușilor este fină și sensibilă la interacțiunea cu orice factor extern, fie acesta frigul sau razele solare. Pentru a diminua iritațiile și orice erupție a pielii copilașului tău, poți folosi, cu încredere, apa termală, care doar printr-o pulverizare va hidrata și calma pielea.

Cât de sigură este o apă termală în utilizarea acesteia pentru bebeluși?

Apele termale sunt produse naturale, ce conțin minerale în proporții diferite și oligoelemente benefice pielii. Acestea nu pot fi reproduse în laborator și sunt, efectiv, rezultatul naturii. Astfel, apa termală este sigură și inofensivă pentru pielea copilașului, fiind blândă și calmantă pentru orice tip de iritații, arsuri sau mâncărimi.

Care este modul de utilizare a unei ape termale pentru bebeluși?

O apă termală se utilizează în modul următor: se deschide capacul acesteia (de-obicei, majoritatea apelor termale produse pe piața sunt sub forma spray-urilor) și se pulverizează ușor, într-o cantitate normală pe pielea fină a bebelușului. Se repetă pulverizarea la necesitate, pielea fiind curată. Ambalajul trebuie ferit de soare și de temperaturile înalte, fiind un aerosol poate fi periculos.

Ce trebuie de ținut cont atunci când alegi o apă termală pentru bebelușul tău?

În momentul în care dorești să achiziționezi o apă termală pentru bebelușul tău, trebuie să cunoști faptul că aceasta nu trebuie să conțină o proporție mare de minerale, pentru că bebelușii au o piele sensibilă. Totodată, alege un produs cu un pH aproape de neutru, pentru a nu crea iritații adiționale pielii copilașului.

În ce moment al zile se poate folosi apa termală pentru bebeluși?

Apa termală este un produs perfect de folosit atât dimineața, cât și seara. În majoritatea cazurilor aceasta de aplică la necesitate, acest lucru putând fi la orice oră, nefiind atât de important momentul zilei. Fiind un produs sigur și calmant, apa termală poate fi utilizată oricând. Pe timpul verii, poți să o păstrezi la frigider.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Încălzitor Rapid Pentru Biberoane
Cel mai bun încălzitor rapid pentru biberoane

Scapă de apa pusă pe aragaz și apoi răcită la chiuvetă până la temperatura optimă. Viteza de preparare a biberonului este esențială atunci când pe copil îl apucă foamea și plânsul în miezul nopții.

Cel Mai Bun Aparat de Gătit cu Abur pentru Bebeluși
Aparate de gătit cu abur pentru bebeluși

Aparatele de gătit cu aburi cu funcție de blender îți permit să pui în vas legumele, apeși un buton și în câteva minute ai gata mâncare sănătoasa pentru bebelușul tău.

Cel Mai Bun Carusel Muzical de Pătuț pentru Bebe
Cel mai bun carusel muzical pentru pătuț bebe

Oferă-i bebelușului tău o metodă rapidă și sănătoasă de a adormi cu ajutorul unui carusel muzical plasat deasupra pătuțului.

Cel Mai Bun Coș de Gunoi Pentru Scutece
Cel mai bun coș de gunoi pentru scutece

În prima lună de viață a bebelușului vei folosi aproape 400 de scutece. Cu siguranță nu vei duce afară fiecare scutec folosit. Un coș de gunoi special pentru scutece te va ajuta să ai o casă mai curată și fără mirosuri.

Cea Mai Bună Lampă De Veghe pentru Bebeluși
Lampă de veghe pentru bebeluși

Vrei ca bebelușul tău să adoarmă rapid? Veiozele pentru bebeluși pe lângă lumina caldă specială vin și cu sunete care-l vor face să adoarmă în doar câteva minute.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe