Cel Mai Bun Antemergător Pentru Bebeluși

Cel mai bun antemergător pentru bebeluși

Modificat la 21 octombrie 2021
Articol evaluat de 43 ori:
Pagină realizată de:
Călin Pompiliu
Călin Pompiliu
Alina Tudornic
Alina Tudornic

De ce să-i cumperi un antemergător copilului tău?

Dacă ești părinte, îți dorești să îți vezi copilul mergând, vorbind și jucându-se cât mai repede. Deși părerile privind antemergătorul sunt foarte împărțite, un antemergător bine ales poate să îi ofere celui mic o mulțime de avantaje: îi poate oferi încredere în forțele proprii, îi întărește musculatura, îi grăbește primii pași și îl lasă să exploreze tot ceea ce este în jurul său fără a exista riscul de a se accidenta.

Acesta îl va distra pe cel mic şi îi va ocupa timpul, învăţându-l treptat să îşi ţină echilibrul şi să meargă. În plus, şi pe tine ca părinte te va ajuta oferindu-ţi o mică pauză, timp în care copilul tău se joacă în siguranţă.
În ciuda faptului că părerile asupra folosirii acestuia sunt împărţite, antemergătorul este un dispozitiv foarte popular printre pitici şi mulţi copii au învăţat să meargă singuri folosindu-l.

Folosit când trebuie, antemergătorul nu va face decât să-ţi ajute copilul într-o etapă firească a dezvoltării sale şi să-l lase să exploreze plin de entuziasm mediul din jurul său. Astfel, cel mic va dobândi încredere în forţele sale, îşi va întări musculatura, iar primii paşi nesusținuți nu vor întârzia să apară.

Cel mai bun antemergător pentru bebeluși

Cel mai bun

Antemergator rosu cu activitati tip Montessori

 • Fabricat din materiale de înaltă calitate
 • Design modern
 • Compact
 • Simplu de utilizat
 • Educativ
Verifică prețul

Dacă ai nevoie de un sprijin care să îl ajute pe cel mic în a merge, ai la dispoziție un antemergător atractiv și la un preț accesibil. Primii pași ai micuțului tău sunt importanți și este bine să îi facă cu minim de efort și fără căzături. Acest antemergător conține mai multe jocuri de la Montessori și este recomandat copiilor cu vârsta de peste 1 an. Are o greutate de 2.3 kilograme și este foarte ușor de folosit, dar și de transportat sau depozitat. Toate jucăriile care vin de la marca Viga sunt confecționate din lemn de calitate.

la buget

Premergator Chipolino Piano

 • Ideal pentru primii pași ai celui mic
 • Foarte atractiv prin culorile vii
 • Stimulează auzul și atenția
 • Fabricat din materiale 100% sigure
 • Piesele pot fi folosite și individual
Verifică prețul

Premergătorul Chipolino Piano este potrivit copiilor cu vârsta mai mare de 6 luni deoarece îi asistă la primii pași ai acestuia. Premergătorul va capta atenția copiilor prin coloristica bogată, funcționalitatea și forma sa inedită. Datorită accesoriilor sale stimulează auzul și atenția și dezvoltă dexteritatea și echilibrul celor mici. Printre accesoriile sale, premergătorul conține diferite piese, un pian, un telefon și o tabletă, toate fiind detașabile și pot fi folosite individual. Este fabricat din materiale 100% sigure și funcționează cu 2 baterii tip A de 1,5V.

Premium

Antermergator din lemn Primii Pasi cu activitati educative

 • Design modern
 • Rezistență crescută
 • Simplu de utilizat
 • Greutate redusă
 • Ușor de instalat
Verifică prețul

Antemergatorul este construit din lemn, de bună calitate, viu colorat cu desene vesele gata să îi încânte pe cei mici, începând cu vârsta de 6-9 luni. În perioada primilor pași și chiar în urmatorul an bebelușii sunt foarte curioși și dornici de a descoperi cât mai mult și cât mai repede. Culorile, formele, mișcarea, toate reprezintă teritorii de explorat și cucerit. Activitățile diverse pe care le oferă această jucărie cu siguranță îi vor captiva, gen labirinturi cu insecte și flori, bufnițe drăgălașe, care se rotesc și un mic ceas. Roțile sunt din cauciuc pentru a preveni alunecarea și a reduce zgomotul.

Antepremergator Primii Pasi Omida cu Set de Constructie

 • Design modern
 • Fabricat din materiale de înaltă calitate
 • Simplu de utilizat
 • Educativ
 • Compact
Verifică prețul

Copilul tău are nevoie de sprijin pentru a face primii pași. Uneori este nevoie să îl ajuți cu obiecte dacă nu o poți face manual. Acest antepremergător este ideal pentru cel mic pentru a-l ajuta să învețe să meargă în picioare. Este modern, realizat din lemn de cea mai bună calitate și arată ca o jucărie. El încurajează copiii să meargă singuri, dar și sunt utili în stimularea imaginației și abilităților motorii. Îl poți folosi de la primele luni până la 12 luni fără probleme. Are o greutate mică.

Centre activitati si joaca / Jucarie bebelusi B-Kids Antemergator si Masa de activitati - Calut

 • Multicolor
 • Vârstă +6 luni
 • Perfecționează mersul
 • Încurajează dezvoltarea fizică
 • Lumini și sunete
Verifică prețul

Antemergătorul cu masă de activități de la B-Kids sub formă de căluț îți va atrage bebelușul să prindă curaj încă de la primii săi pași. Ajută copilul să-și perfecționeze mersul, incurajând independența. Mai mult decât atât, dezvoltă abilitățile motorii și îmbunătățește balansul și coordonarea în timp ce copilul învață să împingă jucăria prin casă sau afară. Incurajează dezvoltarea fizică a copilului, acesta învățând să se întindă, să stea în poziția șezut și să se ridice în picioare. Măsuța interactivă ajută la dezvoltarea simțurilor și la învățarea unor noțiuni de bază despre forme și culori.

Centru de Activitati Multifunctional si Interactiv, Sunete si Lumini, Transformabil in Antemergator, Panou detasabil, Roti blocabile, Multicolor

 • Transformabil în antemergător
 • Panou detașabil
 • Roți blocabile
 • Sunete și lumini
 • Potrivit atât pentru băieți cât și pentru fete
Verifică prețul

Centrul de activități este un produs care combină funcția unui antemergător, a unei măsuțe educative, unui centru de activități și a unui panou pentru învățare. Antemergătorul este așadar un ajutor excelent în demersul de învățare a mersului independent. A fost conceput pentru cei mici, construcția fiind din materiale sigure și de înaltă calitate. În plus, roțile din spate pot fi blocate pentru siguranță, iar panoul interactiv este detașabil, permițându-i copilului să se joace fără a fi nevoie și de restul echipamentului.

Întrebări frecvente despre antemergătoarele pentru bebeluși

Din ce materiale sunt fabricate antemergătoarele pentru bebeluși?

Cele mai populare sunt cele din plastic, însă există pe piață și antemergătoare fabricate din alte materiale, cum ar fi lemn sau metal. Majoritatea acestora sunt prevăzute cu roți din plastic, însă există și modele de antemergator cu roți de silicon mai silențioase și care au o aderență mai ridicată.

Ce accesorii au antemergătoarele pentru bebeluși?

Un design atractiv, o zonă de activități cu jocuri interactive, îl va ajuta pe micuțul tău explorator să descopere lumea (prin imagini, sunete sau lumini) și să se dezvolte armonios. Indiferent despre ce antemergător este vorba, toate au o zona echipată cu diverse jucării extrem de folositoare, care cu siguranță îi vor strâni curiozitatea și îl vor distra.

Poate, folosirea antemergatorului, să dezvolte un mers nenatural?

Unii specialiști afirmă că o utilizare exclusivă sau excesivă a antemergătorului îi poate dezvolta micuțului un mers nenatural sau îi poate întârzia dezvoltarea anumitor grupe de mușchi. Din această cauză este recomandat să nu utilizezi excesiv antemergătorul. Mișcările bebelușului trebuie să alterneze mersul cu antemergătorul, cu mersul de-a bușilea sau statul în șezut.

Este copilul predispus la accidente din cauza antemergătorului?

Copiii sunt în general predispuși la accidente din cauza neatenției celor care îi supraveghează. Utilizarea unui antemergător facilitează accesul copilului la diverse lucruri din casă care îl pot răni. Din această cauză este recomandat să nu lași copilul singur prea mult timp cu antemergătorul fără supravegherea unui adult.

Care este diferența dintre antemergător și premergător?

Premergătorul este un scăunel ambulant prevăzut cu roți cu ajutorul cărora se poate deplasa prin casă și în care bebelușul este susținut în poziție verticală. Antemergătorul îi oferă susținere doar în partea de sus și îl ajută pe cel mic să își țină singur echilibrul.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Balansoar Electric pentru Bebeluși
Balansoare electrice pentru bebeluși de până la 1 an (legănat automat)

Vrei ca bebe-ul tău să adoarmă rapid în leagăn? Cel mai bun balansoar electric care îl leagănă automat te poate ajuta. Vezi ce modele îți recomandăm.

Cea Mai Bună Lampă De Veghe pentru Bebeluși
Lampă de veghe pentru bebeluși

Vrei ca bebelușul tău să adoarmă rapid? Veiozele pentru bebeluși pe lângă lumina caldă specială vin și cu sunete care-l vor face să adoarmă în doar câteva minute.

Cea Mai Bună Comodă cu Masă de Înfășat
Cea mai bună comodă cu masă de înfășat

Cu ajutorul unei astfel de comode vei avea un loc special pentru a păstra hainele și accesoriile bebelușului și în același timp un loc dedicat înfășării și schimbării de scutece.

Cel mai bun Rucsac Pentru Transportul Copiilor pe Munte
Rucsac pentru transportul copiilor pe munte

Te-ai hotărât să mergi pe munte pentru prima dată cu copilul? Felicitări, ești un părinte model. Rucsacele de transport al copiilor pe munte sunt un accesoriu care nu trebuie să-ți lipsească din bagaj.

Cel Mai Bun Sac de Dormit pentru Bebeluși 0-6 luni
Saci de dormit de calitate pentru bebeluși 0-6 luni

Dă din picioare și se dezvelește peste noapte? Sacul de dormit este soluția pe care o cauți. Cei mai buni saci de dormit pentru bebeluși sunt realizați din materiale confortabile și ecologice.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe