Cel Mai Bun Antemergător Pentru Bebeluși

Cel mai bun antemergător pentru bebeluși

Modificat la 21 aprilie 2021
Articol evaluat de 43 ori:
Pagină realizată de:
Călin Pompiliu
Călin Pompiliu
Alina Tudornic
Alina Tudornic

De ce să-i cumperi un antemergător copilului tău?

Dacă ești părinte, îți dorești să îți vezi copilul mergând, vorbind și jucându-se cât mai repede. Deși părerile privind antemergătorul sunt foarte împărțite, un antemergător bine ales poate să îi ofere celui mic o mulțime de avantaje: îi poate oferi încredere în forțele proprii, îi întărește musculatura, îi grăbește primii pași și îl lasă să exploreze tot ceea ce este în jurul său fără a exista riscul de a se accidenta.

Acesta îl va distra pe cel mic şi îi va ocupa timpul, învăţându-l treptat să îşi ţină echilibrul şi să meargă. În plus, şi pe tine ca părinte te va ajuta oferindu-ţi o mică pauză, timp în care copilul tău se joacă în siguranţă.
În ciuda faptului că părerile asupra folosirii acestuia sunt împărţite, antemergătorul este un dispozitiv foarte popular printre pitici şi mulţi copii au învăţat să meargă singuri folosindu-l.

Folosit când trebuie, antemergătorul nu va face decât să-ţi ajute copilul într-o etapă firească a dezvoltării sale şi să-l lase să exploreze plin de entuziasm mediul din jurul său. Astfel, cel mic va dobândi încredere în forţele sale, îşi va întări musculatura, iar primii paşi nesusținuți nu vor întârzia să apară.

Cel mai bun antemergător pentru bebeluși

Cel mai bun

Antemergator multifunctional FamousKids, din lemn, premergator walker cu activitati motrice

 • 4 roti
 • 2 modalități de funcționare
 • Centru de activități
 • Material lemn
 • Fără baterii
Verifică prețul

În ciuda faptului că părerile asupra folosirii acestuia sunt împărțite, premergătorul este un dispozitiv foarte popular printre pitici și mulți copii au învățat să meargă singuri folosindu-l. Acest dispozitiv este multifuncțional, dispune de oglindă și floare rotativă, diferite cuburi și cifre și este confecționat din lemn ușor și durabil. Folosit când trebuie, premergătorul nu va face decât să-ți ajute copilul într-o etapă firească a dezvoltării sale și să-l lase să exploreze plin de entuziasm mediul din jurul său.

la buget

Premergator Chipolino Piano

 • Ideal pentru primii pași ai celui mic
 • Foarte atractiv prin culorile vii
 • Stimulează auzul și atenția
 • Fabricat din materiale 100% sigure
 • Piesele pot fi folosite și individual
Verifică prețul

Premergătorul Chipolino Piano este potrivit copiilor cu vârsta mai mare de 6 luni deoarece îi asistă la primii pași ai acestuia. Premergătorul va capta atenția copiilor prin coloristica bogată, funcționalitatea și forma sa inedită. Datorită accesoriilor sale stimulează auzul și atenția și dezvoltă dexteritatea și echilibrul celor mici. Printre accesoriile sale, premergătorul conține diferite piese, un pian, un telefon și o tabletă, toate fiind detașabile și pot fi folosite individual. Este fabricat din materiale 100% sigure și funcționează cu 2 baterii tip A de 1,5V.

Premium

Antemergator Montessori, din lemn cu 6 activitati, dimensiuni mari

 • Potrivit atât pentru fete cât și pentru băieți
 • Susține dezvoltarea a multiple abilități
 • Structură rezistentă din lemn
 • 6 activități în sistem Montessori
 • Foarte frumos colorat
Verifică prețul

Este o jucărie ideală pentru perioada în care bebelușul începe să facă primii pași, pentru ca una din cele 6 funcții este aceea de antepremergător. Bebelușul tău va fi stimulat nu doar să învețe să meargă, dar va descoperi rând pe rând diferitele jucării colorate și interesante înglobate în acest centru de activități 6 în 1 și antemergător. Foarte important, antepremergătorul este prevăzut cu elemente de siguranță pentru ca pașii bebelușului să fie făcuți fără griji. Capacul de deasupra este detașabil, iar în interiorul cubului de mari dimensiuni se pot introduce jucăriile preferate.

Acest tip de antemergător este foarte căutat întrucât susține o bună dezvoltare a aparatului locomotor și păstrează corpul micuțului într-o postură naturală. Antemergătorul dispune de un centru de activități de joacă care stârnește curiozitatea copiilor. Este prevăzut cu un pian colorat cu sunete specifice iar pe lateralele lui sunt amplasate zornăitori care de altfel scot și acestea sunete frumoase. Pianul funcționează cu ajutorul a 3 baterii de tipul AAA iar dimensiunile antemergătorului măsoară 47h x 47L x 44l.

Antemergator din lemn + 20 de cuburi Ecotoys

 • Structură rezistentă din lemnn
 • Foarte colorat, atractiv pentru cei mici
 • Potrivit copiilor peste 12 luni
 • 20 cuburi incluse
 • Foarte interactiv
Verifică prețul

Pentru a veni în ajutorul micuțului tău explorator, antemergătorul din lemn cu 20 de cuburi de la Ecotoys te poate ajuta. Antemergătorul este fabricat în întregime din lemn, neavând muchii ascuțite sau colțuri și este recomandat pentru copii mai mari de 12 luni. Antemergătorul vine la pachet cu 20 de cuburi din lemn, colorate, care să îi capteze atenția celui mic, astfel încât tu să poți avea câteva momente de relaxare în timp ce îl supraveghezi. Având o greutate de numai 1,63 kg, îl poți lua cu tine și în plimbări sau vacanțe; micuțul sigur va aprecia.

Centre activitati si joaca / Jucarie bebelusi B-Kids Antemergator si Masa de activitati - Calut

 • Multicolor
 • Vârstă +6 luni
 • Perfecționează mersul
 • Încurajează dezvoltarea fizică
 • Lumini și sunete
Verifică prețul

Antemergătorul cu masă de activități de la B-Kids sub formă de căluț îți va atrage bebelușul să prindă curaj încă de la primii săi pași. Ajută copilul să-și perfecționeze mersul, incurajând independența. Mai mult decât atât, dezvoltă abilitățile motorii și îmbunătățește balansul și coordonarea în timp ce copilul învață să împingă jucăria prin casă sau afară. Incurajează dezvoltarea fizică a copilului, acesta învățând să se întindă, să stea în poziția șezut și să se ridice în picioare. Măsuța interactivă ajută la dezvoltarea simțurilor și la învățarea unor noțiuni de bază despre forme și culori.

Centru de Activitati Multifunctional si Interactiv, Sunete si Lumini, Transformabil in Antemergator, Panou detasabil, Roti blocabile, Multicolor

 • Transformabil în antemergător
 • Panou detașabil
 • Roți blocabile
 • Sunete și lumini
 • Potrivit atât pentru băieți cât și pentru fete
Verifică prețul

Centrul de activități este un produs care combină funcția unui antemergător, a unei măsuțe educative, unui centru de activități și a unui panou pentru învățare. Antemergătorul este așadar un ajutor excelent în demersul de învățare a mersului independent. A fost conceput pentru cei mici, construcția fiind din materiale sigure și de înaltă calitate. În plus, roțile din spate pot fi blocate pentru siguranță, iar panoul interactiv este detașabil, permițându-i copilului să se joace fără a fi nevoie și de restul echipamentului.

Întrebări frecvente despre antemergătoarele pentru bebeluși

Din ce materiale sunt fabricate antemergătoarele pentru bebeluși?

Cele mai populare sunt cele din plastic, însă există pe piață și antemergătoare fabricate din alte materiale, cum ar fi lemn sau metal. Majoritatea acestora sunt prevăzute cu roți din plastic, însă există și modele de antemergator cu roți de silicon mai silențioase și care au o aderență mai ridicată.

Ce accesorii au antemergătoarele pentru bebeluși?

Un design atractiv, o zonă de activități cu jocuri interactive, îl va ajuta pe micuțul tău explorator să descopere lumea (prin imagini, sunete sau lumini) și să se dezvolte armonios. Indiferent despre ce antemergător este vorba, toate au o zona echipată cu diverse jucării extrem de folositoare, care cu siguranță îi vor strâni curiozitatea și îl vor distra.

Poate, folosirea antemergatorului, să dezvolte un mers nenatural?

Unii specialiști afirmă că o utilizare exclusivă sau excesivă a antemergătorului îi poate dezvolta micuțului un mers nenatural sau îi poate întârzia dezvoltarea anumitor grupe de mușchi. Din această cauză este recomandat să nu utilizezi excesiv antemergătorul. Mișcările bebelușului trebuie să alterneze mersul cu antemergătorul, cu mersul de-a bușilea sau statul în șezut.

Este copilul predispus la accidente din cauza antemergătorului?

Copiii sunt în general predispuși la accidente din cauza neatenției celor care îi supraveghează. Utilizarea unui antemergător facilitează accesul copilului la diverse lucruri din casă care îl pot răni. Din această cauză este recomandat să nu lași copilul singur prea mult timp cu antemergătorul fără supravegherea unui adult.

Care este diferența dintre antemergător și premergător?

Premergătorul este un scăunel ambulant prevăzut cu roți cu ajutorul cărora se poate deplasa prin casă și în care bebelușul este susținut în poziție verticală. Antemergătorul îi oferă susținere doar în partea de sus și îl ajută pe cel mic să își țină singur echilibrul.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Marsupiu Ergonomic Reglabil
Cel mai bun marsupiu ergonomic reglabil pentru bebeluși

Scoate-ți la plimbare bebelușul cu ajutorul unui marsupiu ergonomic reglabil. Este foarte important ca marsupiul să fie unul ușor reglabil care să se modeleze fix după mărimea copilului.

Cea Mai Bună Oglindă Retrovizoare Pentru Bebeluși
Cea mai bună oglindă retrovizoare pentru bebeluși

Vrei să-ți poți supraveghea bebelușul în timp ce mergi singur/ă cu el în mașină? Oglinda retrovizoare te va ajuta să-l supraveghezi de la volan în timp ce el stă în scoică.

Cel Mai Bun Coș de Gunoi Pentru Scutece
Cel mai bun coș de gunoi pentru scutece

În prima lună de viață a bebelușului vei folosi aproape 400 de scutece. Cu siguranță nu vei duce afară fiecare scutec folosit. Un coș de gunoi special pentru scutece te va ajuta să ai o casă mai curată și fără mirosuri.

Cel Mai Bun Aspirator Nazal Electric Pentru Bebeluși
Cel mai bun aspirator nazal electric pentru bebeluși

Igiena nasului copilului este esențială în primele luni de viață. Un aspirator nazal electric îți va face viața mai ușoară pentru a face acest procedeu necesar zilnic după fiecare băiță.

Cel Mai Bun Termos Pentru Mâncare Solidă
Cel mai bun termos pentru mâncare solidă

Ai început diversificarea și vrei o opțiune să poți păstra mâncarea caldă atunci când pleci la plimbare? Un termos pentru mâncare solidă îți va fi foarte util.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe