Cel Mai Bun Aparat De Sunete Albe Pentru Bebeluși

Cel mai bun aparat de sunete albe pentru bebeluși

Modificat la 31 decembrie 2021
Articol evaluat de 37 ori:
Pagină realizată de:
Ricardo Costache
Ricardo Costache

De ce îți e util un aparat de sunete albe pentru bebeluși?

Aparatul de sunete albe este un dispozitiv care emite anumite sunete pentru a-l ajuta pe cel mic să doarmă mai profund și să se odihnească mai bine. Este indicat să îl folosești atunci când încerci să îl culci pe timp de zi sau chiar noaptea.

Chiar dacă pentru adulți este supărător în cele mai multe cazuri, pentru cel mic este plăcut și relaxant. De aceea, îl poți opri imediat după ce bebelușul a adormit pentru ca adulții să poată dormi și ei, asta dacă locuiesc în aceeași cameră cu cel mic.

Dacă bebelușul are camera sa separată, aparatul de sunete albe poate funcționa în permanență pentru ca somnul său să fie cât mai odihnitor și să nu se trezească în timpul nopții speriat că nu este mama lângă el sau ea.

Acest aparat este doar unul dintre aparatele indispensabile pe care ar trebui să le achiziționezi pentru bebelușul tău chiar înainte de venirea sa pe lume pentru a-i face viața mai ușoară, mai frumoasă, dar mai ales, mai simplă pentru tine, ca părinte. Astfel veți avea ambii un somn relaxant.

Cel mai bun aparat de sunete albe pentru bebeluși

Cel mai bun

Dispozitivul pentru sunete albe, Techone® W06 29 emite sunete HD și poate fi folosit atât pentru copii, cât și pentru adulți. Dispozitivul a fost realizat după cele mai înalte standarde, iar materialele folosite în procesul de producție au fost strict controlate și sunt de o înaltă calitate. Dispozitivul poate emite 29 de sunete (7 sunete ventilator, 7 sunete albe, 15 sunete din natură) și are un acumulator de 1200mAh. Este mic și ușor, lucru extrem de convenabil atunci când împachetezi atât de multe lucruri, fie pentru un copil, fie pentru călătorie.

la buget

Emitator sunete albe 4 in 1 Easycare Baby

  • Util
  • Design modern
  • Dimensiuni reduse
  • Instalare rapidă
  • Eficiență crescută
Verifică prețul

Când ai un copil mic, te interesează să aibă un somn odihnitor, dar mai ales să fie sănătos. De cele mai multe ori, medicii pediatri recomandă părinților să utilizeze un dispozitiv emițător de sunete albe care îl ajută pe cel mic să doarmă fără întreruperi, profund și cât mai relaxat. Acest dispozitiv este unul care îl va ajuta pe cel mic să doarmă chiar și atunci când se aud alte sunete pe fundal. Dispozitivul este unul ușor de utilizat, cu o greutate și dimensiuni reduse, compact și portabil.

Premium

Statie zgomote albe - white noise Livoo TES228

  • 8 sunete naturale și liniștitoare
  • Cronometru automat de oprire la 15, 30 și 60 minute
  • Volum reglabil
  • Baterie reîncărcabilă
  • Cablu USB/micro USB inclus
Verifică prețul

Stația de zgomote albe, white noise Livoo TES228 ajută la blocare naturală a distragerilor și la crearea unui mediu de somn perfect. Stația poate emite 8 sunete naturale și liniștitoare, din care îți poți alege preferatul - cel care ți se potrivește cel mai bine și te relaxează complet. De asemenea, stația are capacitatea de a amesteca sunetele și are și un cronometru automat de oprire care poate fi setat la 15, 30 sau 60 de minute. Volumul stației este reglabil și are 2 difuzoare, de câte 3W fiecare.

Dispozitivul pentru sunete albe, LittleDomi este perfect atât pentru bebeluși, cât și pentru adulți. Aparatul de sunet pentru somn poate fi reîncărcat. După 2,5 ore timp de încărcare beneficiezi de mai mult de 9 ore timp de lucru. Este excelent pentru utilizare la culcare pentru adulți, familie și copii. Acest aparat pentru sunete de somn are o fidelitate ridicată și sunete non-looping. Are 7 zgomote albe, 7 sunete de ventilator și 15 sunete naturale relaxante. Aparatul maschează zgomotul pentru un somn îmbunătățit, concentrare și confort.

Aparatul de generare sunete albe Zenifique te va ajuta să ai din nou un somn liniștit și odihnitor. Zgomotul alb generat de Zenifique maschează zgomotul deranjant de fundal și reduce factorii de stres, îmbunătățind calitatea somnului și concentrarea în mediul de lucru. Indiferent că îți lipsesc sunetele naturii ori vrei să simulezi mediul uterin în care s-a dezvoltat bebelușul tău, vei găsi funcția care ți se potrivește printre cele 7 sunete albe și 15 sunete de relaxare. Lampa de veghe cu 7 culori calde și reci asigură un confort sporit înainte de a adormi, iar funcția de oprire automată nu îți va perturba somnul. Dimensiunile mici și mufa jack pentru căști fac acest dispozitiv ideal pentru călătorii și pentru utilizarea în timp ce faci diferite activități.

Întrebări frecvente despre aparatele de sunete albe pentru bebeluși

Cum funcționează un aparat de sunete albe pentru bebeluși?

Sunetul alb este o combinație a tuturor frecvențelor de sunet, capabil să neutralizeze celelalte zgomote care îi pot deranja pe bebeluși. Folosirea sunetului alb este o practică populară pentru calmarea bebelușilor.

Ce beneficii are un aparat de sunete albe pentru bebeluși?

Bebelușii cunosc din perioada fetală zgomotele intestinale ale mamei, dar și bătăile inimii și alte sunete care se produc în interiorul corpului. De aceea, după naștere, singurele zgomote familiare copiilor sunt cele ritmice, monotone și nu foarte intense. Sunetul alb maschează astfel de sunete și reduce astfel factorii de stres pentru cei mici.

Este eficient un aparat de sunete albe pentru bebeluși?

Există studii care arată ca 80% dintre copii se liniștesc și adorm după doar 5 minute de ascultare a acestui tip de sunete. Altele dezvăluie că sunetele albe pot fi benefice pentru concentrare și dau rezultate și în cazul copiilor diagnosticati cu ADHD.

Aparatele de sunete albe pentru bebeluși au și lampă de veghe?

Există pe piață o multitudine de astfel de produse. Unele au încorporată o lampă de veghe, altele nu. Ține strict de tine, ce tip de aparat vrei să achiziționezi. Este de preferat să cumperi unul care are și lampă încorporată, astfel economisești spațiu, dar și bani.

Aparatele de sunete albe pentru bebeluși sunt destinate doar bebelușilor?

Nu, sunetele albe nu sunt benefice doar bebelușilor ci studiile au demonstrat ca și adulții își găsesc liniștea și odihna pe fundalul sunetelor albe. Astfel, dacă treci printr-o perioadă mai grea, stresantă, îl poți folosi și pentru tine.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Cremă De Protecție Solară Pentru Copii Și Bebeluși
Cea mai bună cremă de protecție solară pentru copii și bebeluși

Mergi pentru prima dată la mare cu bebelușul? Protejează-l de soare folosind creme de protecție solară special create pentru pielea sensibilă a bebelușilor.

Cea mai bună Cădiță cu Termometru pentru Bebeluși
Cele mai bune cădițe pentru bebeluși cu termometru

Vrei să fii sigură că apa de băiță are tot timpul temperatura potrivită? O cădiță cu termometru integrat aduce tehnologia în viața ta și îți face viața mai ușoară.

Cel Mai Bun Balansoar Electric pentru Bebeluși
Balansoare electrice pentru bebeluși de până la 1 an (legănat automat)

Vrei ca bebe-ul tău să adoarmă rapid în leagăn? Cel mai bun balansoar electric care îl leagănă automat te poate ajuta. Vezi ce modele îți recomandăm.

Cel mai bun Rucsac Pentru Transportul Copiilor pe Munte
Rucsac pentru transportul copiilor pe munte

Te-ai hotărât să mergi pe munte pentru prima dată cu copilul? Felicitări, ești un părinte model. Rucsacele de transport al copiilor pe munte sunt un accesoriu care nu trebuie să-ți lipsească din bagaj.

Cea Mai Bună Pompă de Sân Manuală
Cea mai bună pompă manuală de sân

Folosește o pompă de sân manuală pentru a putea avea lapte păstrat pentru zilele în care vrei să dormi mai mult sau ai treabă prin oraș.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe