Cel Mai Bun Termos Pentru Mâncare Solidă

Cel mai bun termos pentru mâncare solidă

Modificat la 30 martie 2021
Articol evaluat de 42 ori:
Pagină realizată de:
Ana Antonescu
Ana Antonescu

De ce ai nevoie de un termos pentru mâncare solidă?

Mâncarea solidă este greu de păstrat caldă. De multe ori în orice ai depozita-o, în câteva minute se răcește. Este important să o depozitezi într-un recipient care o poate menține caldă. De aceea, ai nevoie de un recipient termorezistent. Ce îți poate fi mai de folos decât un termos pentru mâncare solidă?

Dacă nu știai, există termos care îți poate menține mâncarea solidă caldă pe tot timpul zilei. Atunci când ai un job stresant și care se întinde pe o lungă durată de timp, dar mai ales ești pe drumuri și nu ai acces la un cuptor cu microunde, un astfel de termos ar fi ideal. De asemenea, în perioada rece acest produs este ca o mană cerească. Poți pune mâncare solidă aburindă cum ar fi tocăniță, sos cu chiftele, sarmale sau orice mâncare solidă pe care o poți păstra caldă pentru mai multe ore.

Vei fi mulțumit de faptul că ai ales acest termos pentru că te ajută să te bucuri de mâncarea favorită la orice oră și în orice locație. Dat fiind că termosul este mic și ușor îl poți folosi chiar și în drumeții.

Cel mai bun termos pentru mâncare solidă

Cel mai bun

Termos pentru mancare Esbit FJ 500 ML

Nicio problemă pentru vasul pentru alimente din oțel inoxidabil cu pereți dubli FJ500ML, care îți menține mâncărurile plăcute calde sau reci pentru mult timp. Capacitatea este de aproximativ 500 ml, capacul servind ca un bol în același timp. Presiunea este eliberată prin apăsarea unui singur buton. Reținerea foarte bună a căldurii nu este doar ceva de la sine înțeles; ci este ceva care clar definit.
Verifică prețul

Relaxează-te, fă-te confortabil și savurează o masă caldă. Chiar mai bine dacă nu a trebuit să gătești mai întâi.

la buget

Skip Hop Recipient pentru mancare Zoo – Liliac

Un mare plus îl rteprezintă modalitatea de păstrare a lingurișei și furculiței, sau a majorității ustensilelor, adica în suportul special conceput, încorporat în corpul recipeintului propru-zis, astfel încât cel mic să fie mereu pregătit pentru mesele luate în deplasare sau călători, ori la grăniță. Produsul este recomandat pentru copiii cu vârsta de 3 ani plus și include accesoriu 2 în 1 pentru lingură și furculiță.
Verifică prețul

Acest recipient colorat din oțel inoxidabil păstrează porțiile de mâncare de dimensiuni mici, calde sau reci, după preferințele fiecăruia.

Premium

Cutie alimentară izotermă inox (cu 2 spații) 2 L QUECHUA

Perfectre pentru transportare ușoară datorită mânerului mare și rabatil rabatabil și cu o utlizare simplă, produsele având deschidere largă, cu capac cu inchidere prin filetare, pachetul incluzând două cutii alimentare. Se spală manual, nu la mașină, prin clătire cu apă curată, iar apoi se lasă la uscat cu capacul deschis.
Verifică prețul

Supuse sub același teste de rezistență, aceste produse izoterme sunt construite să reziste la cele mai vitrege condiții. Sunt realizate din materiale de calitate și solide, cu perete dublu din inox 18/8 (304) cu gol de aer între ele.

Termos Mancare Solida Inox 600 ml

Are sistem dublu de blocare a capacului și include husă din neopren, mărind eficiența de păstrare a mâncării solide pentru o perioada mai lungă de timp, la o temperatura relativ constantă. Husa din neopren este prevăzută cu mâner, pentru transportul facil al termosului și poate fi spălată la mașina de spălat vase. Este destinat doar păstrării mâncării solide la temperaturi constante.
Verifică prețul

Acest produs este extrem de rezistent și în același timp este ușor, având o capacitate de 600 ml, perfectă pentru un copil.

Incalzitor si Termos Tommee Tippee pentru calatorii

Indiferent dacă se află în parc sau se îndreaptă spre o călătorie epică, bebelușul trebuie totuși să se hrănească! Perfect pentru călătorii lungi cu mașina, plimbări cu avionul sau călătorii în cărucior. Acesta este doar unul dintre numeroasele produse de Tommee Tippee realizate pentru a sprijini părinții, fie acasă, fie în deplasare. Produsele Tommee Tippee oferă o gamă largă de articole esențiale pentru bebeluși, atât pentru sugari, cât și pentru copii mici.
Verifică prețul

Sticla de călătorie Tommee Tippee și încălzitorul de alimente menține lichidele și mâncarea pentru bebeluși atunci când ești afară.

Recipient ClevaMama Termic pentru Hrana

Acest recipient termic pentru hrană sau mai bine zis, termos, păstrează mâncarea caldă până la 8 ore iar mâncarea rece pe timp de vară până la 12 ore. Acesta are o capacitate cilindrică de 280 ml. Produsul este realizat din otel inoxidabil, ceea ce îl face să fie extrem de rezistent și în același timp, ușor de transportat.
Verifică prețul

Indiferent dacă alegi un termos tradițional sau o cană termos de voiaj, aceste produse inovatoare te ajută să economisești bani eliminând nevoia de cumpărare a băuturilor sau mâncărurilor costisitoare atunci când nu ești acasă.

Întrebări frecvente despre termosurile pentru mâncare solidă

Cum aleg ce tip de termos să achiziționez?

Înainte de a achiziționa un termos, alege dimensiunea preferată și pentru ce va fi folosit cel mai frecvent. Acest lucru ar putea varia de la băuturi, cum ar fi cafea și ceai, la mese care trebuie să reziste unei zile lungi. Poate că durabilitatea este principala preocupare pentru excursiile lungi în aer liber.

Cât de des trebuie să curăț un termos?

În mod ideal, un termos ar trebui să fie curățat și complet uscat după fiecare utilizare. Bacteriile pot fi transferate între mese dacă borcanul și capacul nu sunt igienizate într-o mașină de spălat vase sau spălate manual cu apă fierbinte, cu săpun, înainte de a fi reumplute.

Cum funcționează un termos?

Folosind un design sigilat din oțel inoxidabil, un vid interior menține conținutul la o temperatură constantă, deoarece aerul cald sau rece nu poate pătrunde sau scăpa cu ușurință din interior. Materialul exterior, de obicei din plastic dur sau oțel, permite termosului să fie ținut și transportat confortabil fără scurgeri de lichid.

Cât timp menține un termos conținutul cald sau rece?

Produsele termice de înaltă calitate pot menține mâncarea și băuturile calde până la 24 de ore. Brandurile mai economice vor păstra de obicei temperatura inițială a conținutului timp de patru până la șase ore.

De ce termosul meu nu mai funcționează?

Dacă „a încetat să funcționeze”, există transfer de căldură către exterior, însemnând că vidul a fost compromis și că interiorul este acum umplut cu aer. Dacă termosul nu este vizibil deteriorat, atunci o mică fisură sau un defect poate fi cauzat defectarea acestuia.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Marsupiu din Bumbac 100% Pentru Copii
Marsupii ergonomice pentru bebe din bumbac 100%

Marsupiile din bumbac 100% te ajută să poți face plimbări lungi prin parc cu bebelușul tău la piept. Bumbacul ajută ca puiul să stea cât mai confortabil posibil. Vezi modele de calitate.

Cel Mai Bun Coș de Gunoi Pentru Scutece
Cel mai bun coș de gunoi pentru scutece

În prima lună de viață a bebelușului vei folosi aproape 400 de scutece. Cu siguranță nu vei duce afară fiecare scutec folosit. Un coș de gunoi special pentru scutece te va ajuta să ai o casă mai curată și fără mirosuri.

Cea mai bună Cădiță cu Termometru pentru Bebeluși
Cele mai bune cădițe pentru bebeluși cu termometru

Vrei să fii sigură că apa de băiță are tot timpul temperatura potrivită? O cădiță cu termometru integrat aduce tehnologia în viața ta și îți face viața mai ușoară.

Cea mai Bună Pompă de Sân cu Vacuum Ajustabil
Pompe electrice de sân cu vacuum ajustabil

Confort, la asta se poate rezuma folositul unei pompe de sâni cu vacuum ajustabil. Află care sunt cele mai bune modele electrice.

Cea Mai Bună Oglindă Retrovizoare Pentru Bebeluși
Cea mai bună oglindă retrovizoare pentru bebeluși

Vrei să-ți poți supraveghea bebelușul în timp ce mergi singur/ă cu el în mașină? Oglinda retrovizoare te va ajuta să-l supraveghezi de la volan în timp ce el stă în scoică.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe