Cel Mai Bun Sistem Monitorizare Bebeluși cu Alertă de Mișcare

Sistem monitorizare video bebeluși cu alertă de mișcare

Modificat la 15 octombrie 2021
Articol evaluat de 92 ori:
Pagină realizată de:
Narcisa Bălan
Narcisa Bălan
Ildiko Popescu
Ildiko Popescu

De ce ai nevoie de un sistem video de monitorizare a bebelușului cu alertă de mișcare

Primul sistem de monitorizare a bebelușilor a fost inventat de către Eugene McDonald, care a fost inspirat de o poveste tristă - dispariția unui copil, în anul 1932. Odată realizată tehnologia, proiectul a devenit mai departe sarcina inginerului Isamu Noguchi, creând astfel primul model funcțional de sistem monitorizare bebeluși. În prezent, aceste dispozitive se regăsesc într-o varietate de modele, cu funcții performante și design atractiv, însă nu toți părinții consideră că au nevoie de unul.

Avantajele utilizării sunt numeroase și față de alte articole pentru bebe în care multe persoane investesc, sistemul video de monitorizare își va dovedi utilitatea. În primele luni de viață copiii au nevoie de toată atenția, așa că sistemul îți va fi de folos când nu sunteți în aceeași încăpere. Vei putea să ajungi rapid atunci când se trezește, când începe să plângă și vei putea evita chiar mici incidente. Prețurile sunt accesibile, dispozitivele ușor de utilizat, așa că sistemul de monitorizare ar trebui să fie pe lista cu articolele utile pentru viața cu un bebeluș.

Modele de sisteme monitorizare bebe cu alertă de mișcare

Cel mai bun

Dacă ai un bebeluș pe care vrei să îl supraveghezi, te ajutăm cu un baby monitor și o cameră audio-video wireless pe care o poți folosi de la distanță. Astfel vei putea să faci alte lucruri în timp ce bebelușul doarme și să fii totuși cu ochii pe el. Îl vei vedea permanent pe ecranul HD de 3.2 inchi LCD care are un senzor de sunet. Aparatul include un mod vedere nocturnă cu infraroșu și o funcție de talk-back. Poți monitoriza temperatura, dar poți alege și să cânte cântece de leagăn și primești suzete cadou.

la buget

* Prezentare video mai jos

Sricam SH025

 • Senzor de mișcare
 • Leduri pentru vizionare noaptea
 • Comunicare bidirecțională
 • Detectare mișcare
 • Funcția ZOOM
Verifică prețul

Indiferent de unde te-ai afla, siguranța bebelușului este cea mai importantă. Noul model de baby monitor permite supravegherea în timp real, de la distanță a bebelușului, imaginile și sunetul fiind redate la nivelul display-ului smartphone-ului sau computerului pe care îl folsosesti. Camera SH025 permite rotirea la 360 grade, înclinarea stangă, dreapta, sus, jos și mărirea imaginii, astfel încât să puteți supraveghea toate unghiurile încăperii în care se afla copilul. Funcțiile de mișcare și de back-talk, te asigura că ești mereu la curent cu starea copilului tău.

Premium

* Prezentare video mai jos

Philips Avent Baby Monitor SCD831 monitor video digital pentru bebeluși

 • Rezistent
 • Eficient
 • Design modern
 • Facil de folosit
 • Preț ce reflectă calitatea
Verifică prețul

Dacă nu vrei să dormi cu copilul în aceeași cameră, ai o soluție la îndemână pentru a-l știi în siguranță și sub supravegherea ta. Noi îți oferim un monitor digital pentru bebeluși pentru a-l vedea pe cel mic în fiecare moment. Astfel poți sta în dormitor și îl privești de acolo. Vei știi la orice oră ce face și dacă doarme sau nu. Este un instrument extrem de util pe care părinții de acum o generație nu l-au avut și au avut nopți grele în care nu prea au dormit. Cu designul său modern și dimensiunile reduse, este super simplu de folosit.

Camera Video Digitala, Lorelli

 • Videomonitor 100% digital
 • Funcție Vox
 • Rază mare de acțiune
 • Ecran color
 • Baterii reîncărcabile
Verifică prețul

Videomonitorul Lorelli este 100% digital, ceea ce înseamnă că permite monitorizarea permanentă a copilului, inclusiv în timpul nopții. Este dotat suplimentar cu funcția Vox ceea ce înseamnă că se activează automat la voce și are o rază de acțiune de 300 m. Videomonitorul are un ecran color LCD cu o dimensiune de 2.4" iar bateriile reîncărcabile și alimentatoarele sunt incluse în pachet. Mai mult este prevăzut cu senzor de temperatură pentru cameră și diverse alarme (de alimentare copil, de descărcare baterie, la ieșire din raza de acțiune, la variație de temperatură) plus funcție muzicală cu cântece de leagăn.

Baby Monitor Wireless Sricam™ SP012 ,Conectare Telefon/PC, Monitorizare Video Audio Bebelusi , Vedere Nocturna, Sunet bidirectional, Push to talk, Rotire automata, Senzor miscare, Alb

 • Rezoluție HD
 • Zoom de până la 4 ori
 • Opțiune vizualizare VGA când conexiunea WiFi e slabă
 • Rotire automată rapidă
 • Funcție de înregistrare
Verifică prețul

Acest sistem de monitorizare pentru bebeluși este dotat cu 11 LED-uri IR ceea ce face imaginea foarte clară pe întuneric dar și ziua cu rezoluție HD 720p. Totodată poți mări imaginea de până la 4 ori și, în plus, din aplicație poți alege rezoluția la care să vezi imaginea. Pentru cazurile în care conexiunea la internet nu este foarte puternică poți alege să vezi imaginea în VGA sau QVGA. Camera se poate roti automat din aplicație, poate înregistra pe un card micro SD de până la 128mb , poți monta mai multe camere IP și poți comunica bidirețional.

Aparatul de monitorizare Baby Monitor Wireless este dedicat supravegherii bebelușilor direct de pe telefon. El are monitorizare atat audio cât și video și funcționează la fel de bine atât pe timp de zi cât și pe timp de noapte. Aparatul de monitorizare al bebelusilor Baby Monitor Wireless are sunet bidirectional precum și funcție Push to Talk. O caracteristică importantă este rotirea automată precum și senzorul de mișcare. Imaginile transmise au o rezoluție HD 1280*720, 1.0 MP iar culoarea albă îl face ușor de asortat și de curățat.

Video Monitor Digital Wi-Fi Motorola MBP667 Connect

 • Display LCD color
 • Monitorizarea temperaturii din camera bebelușului
 • Comunicare bidirecțională
 • Posibilitate de conectare cu până la 3 camere
 • Rază de acțiune de 300 m
Verifică prețul

Motorola îți prezintă noul Video Monitor Digital + Wi-Fi Motorola MBP667 Connect, cu camera Wi-Fi HD și display de 2.8'', care îți permite să supraveghezi de la distanță tot ce se petrece în camera bebelușului. Chiar dacă te afli la birou, cu ajutorul Video Monitorului Motorola MBP667 Connect și a aplicației speciale Hubble, poți afla în orice moment ce se petrece cu copilul tău. Motorola MBP667 Connect este primul sistem dual ce îmbină caracteristicile display-ului propriu de 2.8'', cu cele ale camerelor Wi-Fi HD, care permit supravegherea în timp real, de la distanță, a bebelușului.

Întrebări despre sistemele video de monitorizare bebeluși cu alertă de mișcare

Pot conecta sistemul de monitorizare la telefon?

Majoritatea sistemelor video de monitorizare pentru bebeluși au o aplicație proprie cu care te poți conecta de pe laptop / tableta ori telefon și să vezi în timp real înregistrarea. Poți avea acces și la alte feature-uri, precum, vizualizarea înregistrărilor mai vechi.

Senzorul de mișcare funcționează optim și pe timpul nopții?

În funcție de model și de brand, există sisteme video de monitorizare pentru bebeluși unde senzorul de mișcare funcționează optim și pe timpul nopții (dacă produsul are infraroșu). Pentru a ne asigură că acest feature există, trebuie citită descrierea produsului cu atenție.

Înregistrările rămân salvate în sistemul de monitorizare?

Dacă modelul ales permite acest lucru, da. În general, stocarea se face pe un hard disk (extern sau intern) ori pe un card de memorie. În funcție de capacitatea acestora de stocare dar și de rezoluția filmărilor, înregistrările pot fi salvate pentru un timp limitat.

Cât de mare este rezoluția filmărilor transmise?

Există pe piață diverse brand-uri dar și modele, astfel un sistem video de monitorizare bebeluși care are inclusiv funcția de mișcare, poate filma Standard Definition (525 x 700 px), High Definition (1280x720) sau Full High Definition (1920 x 1080).

Este posibil să setez un interval de înregistrare?

Da, unele modele de sisteme video de monitorizare bebeluși oferă posibilitatea setării unui interval de înregistrare, dacă nu se dorește setarea de ”înregistrare video on loop”. Consultând manualul de instrucțiuni, aflăm cum se poate configura acest feature.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Comodă cu Masă de Înfășat
Cea mai bună comodă cu masă de înfășat

Cu ajutorul unei astfel de comode vei avea un loc special pentru a păstra hainele și accesoriile bebelușului și în același timp un loc dedicat înfășării și schimbării de scutece.

Cel Mai Bun Sac de Dormit pentru Bebeluși 0-6 luni
Saci de dormit de calitate pentru bebeluși 0-6 luni

Dă din picioare și se dezvelește peste noapte? Sacul de dormit este soluția pe care o cauți. Cei mai buni saci de dormit pentru bebeluși sunt realizați din materiale confortabile și ecologice.

Cel Mai Bun Scaun de Masă Bebe cu Reglare pe Înălțime
Scaun de masă pentru bebe reglabil pe înalțime

Cauți un scaun de masă pentru bebe pe care-l poți folosi în mai multe moduri? Reglarea pe înălțime te ajută să folosești o perioadă mai îndelungată scaunul și pentru mai multe tipuri de mese.

Cea Mai Bună Cană De Apă Pentru Bebeluși La Diversificare
Cea mai bună cană de apă pentru bebeluși la diversificare

Învață bebelușul să bea apă cu ajutorul unei căni speciale care îl va ajuta să bea fără să se înece sau să verse apa pe el. Află care sunt cele mai bune căni pentru diversificare.

Cel Mai Bun Termos Pentru Mâncare Solidă
Cel mai bun termos pentru mâncare solidă

Ai început diversificarea și vrei o opțiune să poți păstra mâncarea caldă atunci când pleci la plimbare? Un termos pentru mâncare solidă îți va fi foarte util.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe