Cel Mai Bun Aparat cu Electroșocuri Autoapărare

Aparate cu electroșocuri pentru autoapărare

Modificat la 30 august 2021
Articol evaluat de 114 ori:
Pagină realizată de:
Călin Pompiliu
Călin Pompiliu

De ce să-ți cumperi un aparat cu electroșocuri pentru apărare?

Raportul criminalității și situațiilor de jaf sau agresiune cresc exponențial de la an la an. Situațiile periculoase devin adevărate drame și pot genera adevărate traume și stări anxioase. A preveni înseamnă a trata timpuriu! De ce să nu fii pregătit de orice tip de interacțiune? Achiziționează un aparat cu electroșocuri și fii pregătit! Nu necesită niciun tip de permis de port-armă, ci doar să ai împlinită vârsta de 18 ani.

Aparatul cu electroșoc este foarte eficient. Una până la două secunde va provoca spasme musculare și o stare de amețeală, iar trei secunde sau mai mult va provoca pierderea echilibrului și controlul mușchilor, confuzie și dezorientare. Dacă te-ai lovit vreodată în cot și ai simțit că te-ai curentat și ți-a amorțit mâna, amplifică această senzație de 10.000 de ori și extinde-o la întreg corpul. Inabilitatea de a funcționa și sentimentul de neajutorare combinat cu senzația a milioane de ace mici care îți străpung corpul, duc la trauma fizică, mentală și emoțională. Alege să fii pregătit!

Cele mai bune aparate cu electroșoc

Cel mai bun

Kit autoaparare format din 2 Electrosoc tip inel Piranha si 2 nato breloc ems-9902 bgnl_741115630

 • Fabricat din materiale de înaltă calitate
 • Design modern
 • Simplu de transportat
 • Simplu de utilizat
 • Rezistență crescută
Verifică prețul

Dacă ești de părere că trăim într-o lume periculoasă și ai nevoie de puțină siguranță când ieși pe stradă, avem pentru tine un kit de autoapărare format din 2 electroșocuri de tip inel Piranha și 2 nato breloc ems. Acestea sunt foarte ușor de folosit atunci când te simți în pericol și te vor face să te protejezi de persoanele care vor să te agreseze. Au un preț accesibil pentru ce îți este oferit și te vor ajuta să nu mai ieși din casă speriată, ci să te simți mai sigură pe tine cu ele în geantă sau poșetă.

la buget

TW-10 - 400 KV

 • Lanternă și acumulator încorporat
 • Acumulator intern reîncărcabil
 • Sirenă încorporată
 • Recomandat pentru agenții de pază și securitate
 • Confecționate din oțel rezistent
Verifică prețul

Cu o infracționalitate ce crește de la zi la zi, aparatul cu electroșocuri devine un must have. Fără a necesită autorizații speciale. Aparat electroșoc este de mare putere, cu lanternă, design modern și realizat din materiale rezistente. Încărcarea nu se face cu baterii, ci cu încărcătorul inclus în pachet. Sirena integrată este puternică și va speria cu siguranță orice posibil act infracțional. Totodată, descărcarea electrică este foarte zgomotoasă, fapt care duce la intimidarea potențialilor agresori.

Premium

Pistol taser cu electrosoc, lanterna LED si laser, 3 rezerve

 • Fabricat din materiale de înaltă calitate
 • Rezistență crescută
 • Simplu de instalat
 • Consum redus de energie
 • Greutate redusă
Verifică prețul

Dacă ai nevoie de apărare în situații de urgență și te-ai confruntat cu circumstanțe neplăcute, atunci acest produs este pentru tine! Pistolul taser cu electroșoc și laser este un dispozitiv tip armă cu electroșocuri cu o putere de 80KV, care va deveni ajutorul tău în cazuri excepționale. Poți utiliza acest dispozitiv drept un aparat obișnuit cu electroșocuri, precum celelalte sau ca un pistol lansator. De asemenea, acest pistol conține 3 rezerve, un încărcător pentru baterie și o husă cu prindere la curea.

Electrosoc autoaparare cu lanterna full metal Piranha 3.800.000 V

 • Fabricat din materiale de înaltă calitate
 • Greutate redusă
 • Simplu de utilizat
 • Rezistență crescută
 • Dimensiuni reduse
Verifică prețul

Ai nevoie de o apărare sigură și eficientă, fiind polițist sau orice altă persoană care își dorește siguranță oriunde și oricând? Descoperă electroșocul pentru autoapărare cu lanternă full. Acesta te va apăra mereu, fiind confecționat dintr-un material extrem de rezistent (metal), având o durată lungă de utilizare. Lampa acestuia are trei moduri: eco, putere maximă, cât și stroboscop, fiind ușor de utilizat și manevrat în situațiile de extremă urgență. De asemenea, acesta deține un acumulator tip baterie rezistent.

Aparat cu electrosocuri si lanterna 800kvLB-888

 • Zgomot puternic pentru descurajarea atacului
 • Imobilizează atacatorul pentru câteva minute
 • Comutator de siguranță
 • Funcție de lanternă
 • Husă de protecție, rezistentă
Verifică prețul

Auto-apărarea cu electroșocuri este eficientă, cu efect imediat și nu lasă urmări pe termen lung asupra agresorului. Zgomot foarte puternic produs de aparat descurajează orice atac. Folosirea aparatului imobilizează atacatorul timp de câteva minute. Efectul produs de electroșoc este puternic și eficient, chiar și în cazul în care agresorul poartă haine groase sau de piele. Aparatul este realizat dintr-un plastic dur, de culoare neagră, iar încărcarea se realizează cu acumulatorul și încărcătorul din pachet.

Kit Autoaparere format din Electrosoc tip Lanterna AXC-301 + Spray Paralizant NATO 60ml

 • Calitate superioară
 • Simplu de utilizat
 • Greutate redusă
 • Simplu de luat oriunde
 • Protecție garantată
Verifică prețul

Dacă te temi pentru siguranța ta ai nevoie de ceva care să îți ofere siguranță și încredere. Uneori un kit de apărare este mai mult decât necesar, este binevenit și util. Acest produs este exact ce ai nevoie dacă lucrezi într-un mediu periculos sau te temi pentru siguranța ta în trafic sau pe drumul spre locul de muncă. Kitul de autoapărare este cel mai bun prieten dacă locuiești într-o zonă periculoasă și ai nevoie să te aperi singură. Nu ezita să folosești electroșocul sau spray-ul paralizant dacă cineva te agresează.

Întrebări despre aparatele cu electroșocuri

Fac zgomot puternic?

În general, o singură aplicare de jumătate de secundă a electroșocului îi va provoca durere și în acelasi timp și contracții musculare. Majoritatea produselor de acest tip, produc un sunet atât de strident, încât va speria orice posibil individ amenințător.

Am nevoie de vreun permis special pentru a putea deține un aparat cu electroșoc?

Utilizarea electroșocurilor pentru autoapărare nu necesită niciun tip de permis special. În general, o aplicare de jumătate de secundă a electroșocului provoacă durere. Electroșocurile sunt considerate legale pentru vârsta minimă de 18 ani împliniți.

Pot controla intensitatea curentului?

În cazul aparatelor cu electroșocuri nu se poate controla intensitatea curentului ci doar timpul de acționare. O aplicare de 0.5 secunde îl va respinge pe atacator. Una până la 2 secunde va provoca spasme musculare și o stare de amețeală. Peste 3 secunde va provoca pierderea echilibrului.

Funcționează cu baterii sau încărcare la priză?

Numai sunetul produs de curentul electric poate descuraja o potențială amenințare. Electroșocurile sunt disponibile atât cu funcționare pe bază de baterii, cât și încărcare directă, la priză. Urmărește descrierea și adaptează produsul în funcție de dorințele tale.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Alarmă Wireless - Uși și Ferestre - Instalare Rapidă
Alarme wireless pentru uși și ferestre ușor de instalat

Vrei să te simți protejat/ă în propria locuință dar nu vrei să cheltui mii de lei pe sisteme complexe de securitate? O bună alarmă pentru uși și ferestre este ceea ce ai nevoie.

Cea Mai Bună Barieră Infraroșu De Protecție Perimetru
Cea mai bună barieră infraroșu de protecție a perimetrului

Bariera infraroșu sau alarma invizibilă este soluția ideală dacă vrei să protejezi de intruși o zonă mai largă. Alarma va fi declanșată atunci când senzorii detectează mișcare.

Cea Mai Bună Yală Smart, Deschidere Ușă cu Telefonul
Yale inteligente pentru uși care pot fi deschise cu telefonul

Ce-ai spune să poți deschide ușa cu telefonul? Cu o yala smart bună, poți scăpa de grija cheilor, ușa deschizându-se automat când ajungi în fața ei cu mâinile ocupate.

Cel Mai Bun Sistem Deschidere Porți Culisante (Cu Telecomandă)
Sisteme deschidere porți culisante cu telecomandă

Te-ai săturat să cobori din mașină să tragi de poartă pentru o deschide? Ai nevoie de un kit de automatizare bun pentru porți culisante care îți permite deschiderea cu ajutorul unei telecomenzi.

Cel Mai Bun Seif Cu Cod Pentru Apartament
Cel mai bun seif cu cod pentru apartament sau birou

Ai nevoie să păstrezi în siguranță acasă sau la birou documente, bani sau acte? Seiful electronic care se deschide cu cod este soluția cea mai la îndemână. Află cât costă un seif de calitate.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe