Cel Mai Bun Aparat cu Electroșocuri Autoapărare

Aparate cu electroșocuri pentru autoapărare

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 114 ori:
Pagină realizată de:
Călin Pompiliu
Călin Pompiliu

De ce să-ți cumperi un aparat cu electroșocuri pentru apărare?

Raportul criminalității și situațiilor de jaf sau agresiune cresc exponențial de la an la an. Situațiile periculoase devin adevărate drame și pot genera adevărate traume și stări anxioase. A preveni înseamnă a trata timpuriu! De ce să nu fii pregătit de orice tip de interacțiune? Achiziționează un aparat cu electroșocuri și fii pregătit! Nu necesită niciun tip de permis de port-armă, ci doar să ai împlinită vârsta de 18 ani.

Aparatul cu electroșoc este foarte eficient. Una până la două secunde va provoca spasme musculare și o stare de amețeală, iar trei secunde sau mai mult va provoca pierderea echilibrului și controlul mușchilor, confuzie și dezorientare. Dacă te-ai lovit vreodată în cot și ai simțit că te-ai curentat și ți-a amorțit mâna, amplifică această senzație de 10.000 de ori și extinde-o la întreg corpul. Inabilitatea de a funcționa și sentimentul de neajutorare combinat cu senzația a milioane de ace mici care îți străpung corpul, duc la trauma fizică, mentală și emoțională. Alege să fii pregătit!

Cele mai bune aparate cu electroșoc

Premium

* Prezentare video mai jos

Uzi 2 mil. V

 • Reincărcabil la priză
 • LED, sirenă și lumină de avertizare
 • Husă pentru portul la curea
 • Pin de siguranță pentru a nu fi folosit împotriva posesorului
 • 2 milioane de volti, 2.4 microculombi
Verifică prețul

UZI combină concepte tehnice avansate cu modele inovatoare pentru a produce produse utilizate cu încredere și de armata, servicii secrete și forțele speciale. Electroșocul oferă un șoc puternic de 2 milioane de volți pentru a supune orice atacator. Sunetul pe care acest aparat îl produce este atât de puternic încât va descuraja orice potentială acțiune amenințătoare. Aparatul dispune de lumină de avertizare, este reîcărcabil la priză și deține un pin de siguranță petru a nu fi filosit împotriva ta. Designul este unul plăcut, iar husa din pachet va face posibilă atașarea acestuia la curea.

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Uzi 1.5 mil V

 • Reîncărcabil la priză, nu necesită baterii
 • Husă pentru portul la curea
 • 1,5 milioane de volți
 • Ușor de folosit și purtat
 • Design ergonomic
Verifică prețul

De la lansarea în anii 1950, UZI a devenit una dintre cele mai cunoscute branduri de arme din lume și o emblemă a secolului 20. Dispozitivul cu electroșocuri de 1, 5 milioane de volți, oferă un șoc puternic pentru a supune orice atacator. Acest dispozitiv nu va necesita baterii întrucât vine însoțit de încărcător. Numai sunetul produs de curentul electric este suficient pentru a descuraja o potențială amenințare sau act criminal. Realizat din materiale premium, designul îl face ușor de folosit și purtat.

la buget

TW-10 - 400 KV

 • Lanternă și acumulator încorporat
 • Acumulator intern reîncărcabil
 • Sirenă încorporată
 • Recomandat pentru agenții de pază și securitate
 • Confecționate din oțel rezistent
Verifică prețul

Cu o infracționalitate ce crește de la zi la zi, aparatul cu electroșocuri devine un must have. Fără a necesită autorizații speciale. Aparat electroșoc este de mare putere, cu lanternă, design modern și realizat din materiale rezistente. Încărcarea nu se face cu baterii, ci cu încărcătorul inclus în pachet. Sirena integrată este puternică și va speria cu siguranță orice posibil act infracțional. Totodată, descărcarea electrică este foarte zgomotoasă, fapt care duce la intimidarea potențialilor agresori.

BASTON ELECTROSOC AUTOAPARARE 500.000 DE VOLTI - UZI

 • 500.000 volți
 • Design ergonomic
 • Tehnică avansată de producere a electroșocurilor
 • Sunet ce descurajează atacatorul
 • Husă pentru portul la curea
Verifică prețul

Acest baston cu electroșocuri de 500.000 de volți oferă un șoc extrem de puternic care va opri și descuraja orice atacator. Sunetul produs doar de curentul electric este suficient pentru a împiedica o potențială amenințare. Acest produs vine cu husă pentru portul la curea, greutatea este extrem de mică (de doar 233 grame), iar dimensiunile produsului sunt 38/40 cm x 5 cm x 3.18 cm. Alimentarea se realizează prin 2 baterii de 9V alcaline. Electroșocurile sunt considerate legale pentru vârsta minimă de 18 ani împliniți.

Aparat cu electrosocuri si lanterna 800kvLB-888

 • Zgomot puternic pentru descurajarea atacului
 • Imobilizează atacatorul pentru câteva minute
 • Comutator de siguranță
 • Funcție de lanternă
 • Husă de protecție, rezistentă
Verifică prețul

Auto-apărarea cu electroșocuri este eficientă, cu efect imediat și nu lasă urmări pe termen lung asupra agresorului. Zgomot foarte puternic produs de aparat descurajează orice atac. Folosirea aparatului imobilizează atacatorul timp de câteva minute. Efectul produs de electroșoc este puternic și eficient, chiar și în cazul în care agresorul poartă haine groase sau de piele. Aparatul este realizat dintr-un plastic dur, de culoare neagră, iar încărcarea se realizează cu acumulatorul și încărcătorul din pachet.

Kit Autoaparere format din Electrosoc tip Lanterna AXC-301 + Spray Paralizant NATO 60ml

 • Calitate superioară
 • Simplu de utilizat
 • Greutate redusă
 • Simplu de luat oriunde
 • Protecție garantată
Verifică prețul

Dacă te temi pentru siguranța ta ai nevoie de ceva care să îți ofere siguranță și încredere. Uneori un kit de apărare este mai mult decât necesar, este binevenit și util. Acest produs este exact ce ai nevoie dacă lucrezi într-un mediu periculos sau te temi pentru siguranța ta în trafic sau pe drumul spre locul de muncă. Kitul de autoapărare este cel mai bun prieten dacă locuiești într-o zonă periculoasă și ai nevoie să te aperi singură. Nu ezita să folosești electroșocul sau spray-ul paralizant dacă cineva te agresează.

Întrebări despre aparatele cu electroșocuri

Fac zgomot puternic?

În general, o singură aplicare de jumătate de secundă a electroșocului îi va provoca durere și în acelasi timp și contracții musculare. Majoritatea produselor de acest tip, produc un sunet atât de strident, încât va speria orice posibil individ amenințător.

Am nevoie de vreun permis special pentru a putea deține un aparat cu electroșoc?

Utilizarea electroșocurilor pentru autoapărare nu necesită niciun tip de permis special. În general, o aplicare de jumătate de secundă a electroșocului provoacă durere. Electroșocurile sunt considerate legale pentru vârsta minimă de 18 ani împliniți.

Pot controla intensitatea curentului?

În cazul aparatelor cu electroșocuri nu se poate controla intensitatea curentului ci doar timpul de acționare. O aplicare de 0.5 secunde îl va respinge pe atacator. Una până la 2 secunde va provoca spasme musculare și o stare de amețeală. Peste 3 secunde va provoca pierderea echilibrului.

Funcționează cu baterii sau încărcare la priză?

Numai sunetul produs de curentul electric poate descuraja o potențială amenințare. Electroșocurile sunt disponibile atât cu funcționare pe bază de baterii, cât și încărcare directă, la priză. Urmărește descrierea și adaptează produsul în funcție de dorințele tale.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Sistem Monitorizare Bebeluși cu Alertă de Mișcare
Sistem monitorizare video bebeluși cu alertă de mișcare

Ești notificat pe telefon doar atunci când bebelușul s-a trezit. Cu acest sistem nu trebuie să stai tot timpul cu ochii pe ecran pentru a-ți da seama dacă e nevoie să mergi în camera copilului.

Cea Mai Bună Alarmă Antiefracție pentru Locuință
Alarme antiefracție pentru casă sau apartament

Alarma antiefracție este cea mai accesibilă metodă dpdv. financiar pentru a-ți proteja bunurile din locuință. Află care sunt cele mai bune alarrme antiefracție.

Sisteme Bune de Deschidere Automată a Porților Batante (cu telecomandă)
Sisteme deschidere porți batante cu telecomandă

Te-ai săturat să cobori din mașină să împingi de poartă pentru o deschide? Ai nevoie de un kit de automatizare bun pentru porți batante care îți permite deschiderea cu ajutorul unei telecomenzi.

Cea Mai Bună Sonerie Video Inteligentă - Notificare pe Telefon
Sonerii pentru ușă cu cameră video (notificare pe telefon)

Vrei să vezi pe telefon când sună cineva la ușă și chiar să vorbești cu musafirul fără să deschizi ușa? O sonerie video inteligentă wireless este soluția.

Cel Mai Bun Dispozitiv de Urmărire și Localizare GPS. Uz Personal
Dispozitive de urmărire și localizare GPS cu cartelă SIM

Cu ajutorul acestor aparate îți poți identifica bunurile valoroase (mașini, moto, trotinete) oriunde există semnal la telefon direct de pe telefonul tău.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe