Cel Mai Bun Sistem Deschidere Porți Culisante (Cu Telecomandă)

Sisteme deschidere porți culisante cu telecomandă

Modificat la 19 octombrie 2021
Articol evaluat de 77 ori:
Pagină realizată de:
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici
Ianis Pipor
Ianis Pipor

Cum alegi un kit bun de automatizare a porților culisante?

Atunci când intenționezi să optezi pentru o poartă automatizată trebuie să ții cont de tipul de deschidere al porților pe care le ai deja. Poți opta de exemplu pentru o automatizare de poartă batantă în condițiile în care porțiile tale se deschid în interior sau exterior, sau poți să optezi pentru o automatizare de poartă culisantă în condiția în care poarta se deschide pe orizontală. Acest tip de sisteme se adresează deopotrivă persoanelor fizice care doresc să își securizeze proprietarea, dar și să-și automatizeze accesul la plecare și sosire, atât ca pază și securitate, cât și ca operare rapidă și facilă în urmărirea accesului zilnic.

Pentru automatizări de porți culisante în general trebuie să știm 3 lucruri foarte importante, greutatea estimativă a porții, maxim 1000kg, apoi de lungimea porții împreună cu deschiderea utilă și nu în ultimul rând de ciclu de lucru, adică câte deschideri se vor face într-o perioadă de timp. Nu trebuie să-ți faci griji în legatură cu sistemul și accesoriile necesare pentru automatizare deoarece acestea sunt incluse în kitul cumpărat.

Modele bune de kit-uri de automatizare porți culisante

Cel mai bun

Automatizare porti culisante Allmatic Moveo pentru porti de pana la 600Kg, 4 metri cremaliera, 2 telecomenzi, fotocelule si lampa de semnalizare

 • Este practic chiar și în condiții critice
 • Are un control simplu și precis
 • Are fiabilitate crescută în timp
 • Are două telecomenzi
 • Are lampă de semnalizare
Verifică prețul

Placa de comandă a automatizării Allmatic Moveo are un control precis, simplu și ușor de programat datorită manualului în limba română. Permite deschiderea și închiderea totală a porții cu încetinire la închidere și deschidere sau deschiderea parțială pentru acces pietonal. Atenția la detalii face din automatizarea Allmatic Moeveo un produs de calitate și cu fiabilitate crescută în timp. Fabricat în Italia, Moveo a fost proiectat pentru a fi practic chiar și în condițiile critice. Moveo este o automatizare ideală pentru porțile culisante și autoportante de până la 600Kg, motorul având o forță de 600N/m, iar viteză maximă este de 12m/min.

la buget

Automatizare porti culisante BFT Deimos A400 BT - 4 m cremaliere

 • Limitator mecanic;
 • Rezistență la trafic intens;
 • Viteză la deschidere;
 • Funcționare 24V;
 • Sigur și fiabil.
Verifică prețul

Automatizatorul destinat porților culisante îți va ușura traiul zilnic și va fi investiția pe care vei regreta că nu ai făcut-o mai devreme. Poate fi compatibil cu o poartă culisantă cu greutatea de până la 400 kg, iar viteza sa de deschidere este de 12m/min. Setul este complet, foarte ușor de instalat, dar si de folosit. Motorul de care dispune este rezistent, sigur și fiabil, astfel putând fi folosit în condiții de trafic intens. La deschiderea, respectiv închiderea porților, automatizatorul va încetini ușor.

Premium

* Prezentare video mai jos

Came BX-243

 • Kitul este potrivit pentru instalațiile rezidențiale
 • Conține 2 telecomenzi cu două canale (TOP-432EV)
 • Dotat cu panou de comandă montat la interior
 • Operator prevăzut cu encoder pentru controlul mișcării
 • Regimul de funcționare este intensiv (forța tracțiune 300N)
Verifică prețul

Echipat cu o generație nouă de panou de comandă montat la interior, CAME BX-243 satisface toate standardele Europene. Designul modern și motorul la 24 Volt conferă un sistem complet pentru porți rezidențiale. Acest produs asigura fiabilitate în timp. Datorită testelor efectuate pentru încadrarea produselor în Standardele Europene pe tema forțelor de impact generate de mișcarea canatelor, CAME BX-243 este un produs care beneficiază de cele mai înalte standarde de siguranță în funcționarea sa. Operator echipat cu encoder pentru controlul mișcării. Soluția ideală pentru instalațiile rezidențiale.

Automatizare porti culisante NICE Robus400BDKit Full

 • Silențios;
 • Senzor de temperatură;
 • Simplu și practic;
 • Materiale de calitate;
 • Sigur și solid.
Verifică prețul

Kit-ul complet de automatizare este ceea ce îți trebuie pentru a-ți ușura traiul zilnic și de a beneficia de soluții moderne de deschidere și închidere a porților. Este destinat porților culisante a căror greutate nu depășește 400 kg. Automatizatorul este practic, util, se instalează și se folosește foarte ușor, fiind un dispozitiv intuitiv și performant. Este sigur, dispunând de accelerare și deccelrare la deschidere, respectiv închidere. În plus, un alt avantaj important este silențiozitatea crescută.

Kit automatizare poarta culisanta Motorline KIT OL1500, 110/230 V, 1500 Kg, 550 W

 • Greutate poartă maximă: 1500 Kg
 • Alimentare: 110/130
 • Viteză maximă: 12 m / min
 • Timp funcționare: 240 min
 • Putere: 550 W
Verifică prețul

KIT OL1500 este un kit pentru automatizarea porților culisante, de la Motorline. Acesta se folosește pentru porți culisante cu greutatea maxima de 1500 Kg. Kit-ul dispunde de o unitate de control incorporată, permițând o programare și întreținere mai ușoară. Motorizarea și sistemul mecanic sunt concepute pentru un nivel cât mai scăzut de zgomot în timpul utilizării. Dispune de sistem de deblocare manual în cazul unei pene de curent. Timpul de funcționare este de 240 minute iar viteza maximă este de 12 metri / minut. Frecvența de lucru este de 70 % iar gradul de protecție împotriva intemperiilor este IP44. Kit-ul este compus din 1 motor de 110 Vac sau 230 Vac, 1 unitate de comandă MC50SC, 2 telecomenzi FALK, 1 pereche de fotocelule MF30, 1x Lampa LED pentru semnalizare Motorline MP205 și accesorii montaj.


* Prezentare video mai jos

Kit automatizare poarta culisanta Nice Robus RB400KCE COMBO, 400 Kg, 230 Vac, 250 W

 • Senzor de temperatură
 • Sistem pe fotocelule
 • Motor puternic
 • Greutate suportată de până la 400kg
 • Foarte silențios
Verifică prețul

Sistemul este foarte ușor de folosit datorită BlueBUS care permite conexiuni cu doar două fire între unitatea de comandă și până la 7 perechi de fotocelule din seria MoonBus, dispozitive de comandă de siguranță și semnalizare. Sistemul este prevăzut cu un senzor de temperatură care adaptează forța motorului la condițiile climatice, adaptând în același timp și protecția termică. Inteligent datorită sistemului de detectare a obstacolelor și programării automate a timpilor de lucru. Accelerare și decelerare reglabile, la începutul și sfârșitul fiecărei manevre.

Întrebări despre sisteme de deschidere a porților culisante cu telecomanda

Greutatea maximă suportată ?

Greutatea maxim admisă pentru majoritatea acestor produse este de 250 de kilograme. De asemenea, datorită gamei diversificate, pot exista și variațiuni, fiind prezente pe piață și sisteme de deschidere ce suportă greutăți mai mari sau mai mici. Pliază-te întotdeauna pe necesitățile tale!

Se poate controla prin WIFI ?

Da, se pot controla prin WIFI, pentru că modul receptor smart wireless cu 1 canal care funcționează la o frecvență de 2.4 GHz, având standard wireless 802.11 b / g / n, se poate folosi la orice tip de automatizări cu porți batante, culisante și chiar uși de garaj.

Care este distanța de acționare ?

Sistemele de deschidere a porților culisante cu telecomanda pot fi deschise atât din proximitate lor cât și de la o distanță mai mare. Astfel telecomenzile pot avea o rază de acțiune de până la 40m în câmp deschis și de minim 20m indiferent de condiții.

Vine la pachet cu semnalul vizual de avertizare ?

Fiind furnizate de diferiți producători, conținutul unui kit de deschidere a porților culisante poate să difere. Cu toate acestea, semnalul vizual de avertizare este un element de bază al acestui tip de sisteme, motiv pentru care îl vei găsi în pachetul livrat.

Se poate monta pe orice ușă ?

Compatibilitatea sistemului de deschidere automată reprezintă primul criteriu de care trebuie să ții cont la achiziție. Vei găsi în descrierea principală tipul de poți pentru care este conceput sistemul - unele sunt potrivite pentru porți culisante, altele pentru porți batante, dar poți verifica și alte detalii utile, ținând cont de dimensiunile porților.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Sistem Monitorizare Bebeluși cu Alertă de Mișcare
Sistem monitorizare video bebeluși cu alertă de mișcare

Ești notificat pe telefon doar atunci când bebelușul s-a trezit. Cu acest sistem nu trebuie să stai tot timpul cu ochii pe ecran pentru a-ți da seama dacă e nevoie să mergi în camera copilului.

Cel Mai Bun Rucsac Anti-Furt
Cel mai bun rucsac anti-furt

Vrei să nu mai stai în gardă de fiecare dată când mergi în transportul în comun sau în zone aglomerate? Rucsacul antifurt are un design cu fermoare ascunse și este rezistent la tăiere.

Cel Mai Bun Lacăt cu Amprentă
Cel mai bun lacăt cu amprentă

Deschide lacătul rapid cu o singură atingere fără a mai fi nevoie să cari cheia după tine. Alege un lacăt inteligent cu sistem de blocare / deblocare cu amprentă.

Cel Mai Bun Dispozitiv de Urmărire și Localizare GPS. Uz Personal
Dispozitive de urmărire și localizare GPS cu cartelă SIM

Cu ajutorul acestor aparate îți poți identifica bunurile valoroase (mașini, moto, trotinete) oriunde există semnal la telefon direct de pe telefonul tău.

Cea Mai Bună Sonerie Video Inteligentă - Notificare pe Telefon
Sonerii pentru ușă cu cameră video (notificare pe telefon)

Vrei să vezi pe telefon când sună cineva la ușă și chiar să vorbești cu musafirul fără să deschizi ușa? O sonerie video inteligentă wireless este soluția.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe