De ce ai nevoie de o alarmă wireless pentru uși și ferestre?

Siguranța ta și a familiei tale este pe primul loc, motiv pentru care merită să investești în crearea unui sistem de alarmă. Dispozitivele de protecție a proprietății, de la cele mai simple și până la sistemele avansate de alarmă contribuie la protejarea ușilor și ferestrelor de vecinii curioși sau răufăcători. Alarmele pentru uși și ferestre sunt concepute pentru a fi instalate facil, rapid și nu este nevoie de montaj specializat, respectiv să soliciți serviciile unei firme specializare. În ceea ce privește întreținerea, recomandările sunt puține - funcționează cu baterii (pentru o lungă perioadă, vei remarca acest specificat de fiecare furnizor, pentru fiecare model de alarmă) și vei fi anunțat când este nevoie să înlocuiești bateriile.

Chiar și modelele mai puțin complexe sunt extrem de eficiente - sesizează mișcarea de la o distanță optimă, iar tu vei avea timp să acționezi (să suni la numărul de urgență, secția de poliție din cartierul în care locuiești, să-ți anunți vecinii). Aceste alarme reprezintă și o măsură de siguranță pe care o poți implementa în locuința părinților și bunicilor, cu rolul de protecție, dar și pentru a-i anunța în cazul în care nu au închis ferestrele și/sau ușa corespunzător.

Alarme wireless ușor de instalat pentru uși și ferestre

1. Alarmă Smart Heyi PREMIUM

Sistem de alarmă wireless, GSM, 2 zone, Android/iOS, TCP/IP. Acest sistem de alarmă suportă până la 32 zone pe care le poți denumi după cum dorești. De exemplu, zona 1 o poți denumi "Bucătărie" și, astfel, o să știi că toți senzorii din această zonă sunt în bucătărie. Puteți selecta între următoarele tipuri de zone: Delay (zonă cu întârziere), Burglar (efracție), Perimetru, Foc, Gaz, Silențioasa (de exemplu, această zonă nu activează sirena dar îți trimite SMS de efracție pe telefon), SOS, Medicală, Sonerie, Smart.

Video Alarmă Smart Heyi

2. Chuango CG-105S BEST CHOICE

Sistem de alarmă wireless Chuango CG-105S, 8 m detecție, 90 dB. Acest sistem de alarmă wireless independent, de tip Plug & Play, cu instalare foarte ușoară și rapidă: alimentați sirena la priza și va începe să funcționeze. Controlați sistemul de alarmă de la distanță, prin intermediul telecomenzii livrate. Sirena puternică, incorporată, are o putere de 90db. Toate componentele din acest set pot fi folosite individual la orice sistem de alarmă de la Chuango. CG-105S este un sistem de alarmă stand-alone și este perfect pentru operarea la distanță, de pe smartphone.

Video Chuango CG-105S

3. Sistem alarma wireless Daytech TA03WH, cu telecomanda, WiFi, GSM, GPRS, senzor PIR usa si fereastra, aplicatie dedicata pentru Android si iOS, Alb

Sistem alarma wireless Daytech TA03WH, cu telecomandă, WiFi, GSM, GPRS, senzor PIR ușă și fereastră, aplicație dedicată pentru Android și iOS, Alb. Ai control direct prin aplicație, SMS, Apel, notificări prin aplicație când senzorii sunt activați. În cazul în care curentul electric este indisponibil, bateria de rezervă va menține în funcțiune alarma. Alte funcții includ înregistrarea vocală până la 20 secunde, ecran color tactil de 4.3 inch, canal rezervat protocolului TCP / UDP pentru control de la distanță GPRS etc.

Video Sistem alarma wireless Daytech TA03WH, cu telecomanda, WiFi, GSM, GPRS, senzor PIR usa si fereastra, aplicatie dedicata pentru Android si iOS, Alb

4. Daytech LA BUGET

Set 4 Alarme wireless pentru deschidere fereastră sau ușa, Daytech, senzor magnetic, alertă 120DB , culoare: alb. Alarma wireless pentru deschiderea ferestrei sau ușii, are o alertă de volum de 120 DB și te avertizează atunci când ușa sau fereastra se deschide. Este ușor de instalat, vine cu bandă dublu adezivă, nu este nevoie de cabluri sau șuruburi. Alimentat cu 3 baterii (incluse), de obicei, timpul de standby este de 12 luni. Indicatorul de baterie scăzut vă va informa să schimbați bateria.

5. Sistem alarma wireless PSTN Chuango CG-A8, max 50 detectori wireless, 8 m detectie, 100 dB

Sistemul de alarmă Wireless Chuango A8 cu 2 Zone îți oferă o instalare foarte ușoară. Tot ceea ce trebuie făcut este să fie legată centrala de alarmă la o linie telefonică fixă și gata! Conectarea se va face pe o linie telefonică fixă PSTN. Sistemul se poate extinde cu până la 50 de detectori de mișcare wireless și 10 telecomenzi. După ce a fost setată, centrala va trimite un semnal către sirenă, apoi va afișa un mesaj cu numărul zonei corespunzatoare și va suna numerele de telefon presetate de dvs. Pachetul conține: 1x Contact magnetic, 1x Senzor PIR cu imunitate la animale, 2x Telecomenzi, Cablu telefonic și 1x Alimentator.

6. Sistem de alarma Wireless PSTN/LCD/RFID CHUANGO CG-A11

Acesta nu este un sistem de alarmă tradițional, acesta se poate conecta la încuietoarea ușii electronice prin intermediul interfeței cu cablu. De asemenea, acesta se poate dezarma cu usurință. Tastatura touch este în mod sigur o combinație de aspect și tehnologie modernă. Cu ajutorul ecranul LCD se poate verifica starea sistemului la orice oră. In plus, se pot urmări evenimentele prin derularea înainte sau înapoi. Toate aceste funcții îl fac un produs special, fiind alegerea perfectă pentru casa dumneavoastră.

7. Sistem de Alarma Smart Wireless WiFi/GSM/RFID DinsafeR NOVA01A

Acest sistem este unul compact și perfect pentru case, apartamente sau cămin. Poate să acopere cu usurință o arie destul de mare. Nu este doar un sistem de securitate, fiind de asemenea și un sistem de automatizare care funcționează cu senzori și echipamente SMART. Utilizatorii pot controla sistemul de la distanță, pot urmări live prin camerele de supraveghere sau chiar personaliza setarea becurilor să se aprindă atunci când cineva vine acasă. Acest sistem este atât de ușor de folosit încât chiar și copiii sau persoanele vârstnice îl pot folosi.


Întrebări despre alarmele wireless pentru uși și ferestre

Este nevoie de montaj și programare de către un specialist?

Alarmele de securitate wireless pot fi instalate oriunde, pur și simplu folosiți adezivul furnizat și lipiți-l unde aveți nevoie! Distanța minimă pentru ca dispozitivul să funcționeze este de 15 mm, iar atunci când instalați, asigurați-vă că apropiați ambele bucăți de alarmă cât mai aproape posibil.

Funcționează cu baterii sau trebuie conectate la curentul electric?

Nu este necesară cablarea și 3 baterii LR44 sunt incluse în fiecare dispozitiv. Fabricate pentru a dura 6-12 luni, aceste baterii din alarme vor fi încărcate pentru perioade lungi de timp. Cu ajutorul indicatorului intuitiv al bateriei puteți afla cu ușurință când va trebui să le schimbați.

Transmit alerta/alarma în cazul sesizării mișcărilor în zona ușii sau ferestrelor?

Aceste alarme sunt cel mai bine asociate cu dispozitive precum încuietorile inteligente. Senzorii de contact sunt de ajutor pentru a afla când o ușă se deschide sau se închide indiferent dacă sunteți sau nu acasă, însă mișcările în zona ușii sau a ferestrelor nu vor fi detectate.

Care este distanța minimă de declanșare a alarmei?

Când ușa este deschisă mai mult de 0,6 cm, sistemul de alarmă va fi activat imediat. Împiedicați-vă copiii să se strecoare fără să știți și protejați-vă casa și biroul. Veți auzi în continuare avertismentul când vă aflați la o distanță de 750 de metri distanță de cameră.

Sunt prevăzute cu buton SOS?

Alarmele wireless pentru uși și ferestre sunt prevăzute cu o mulțime de butoane speciale, dar nu cu butoane SOS. Exemple de butoane prevăzute pe orice tip de alarme pentru uși și ferestre sunt următoarele: funcție de apelare încorporată, care poate fi numită de la distanță, încorporat în sirena de alarmă.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe