Cea Mai Bună Alarmă Wireless - Uși și Ferestre - Instalare Rapidă

Alarme wireless pentru uși și ferestre ușor de instalat

Modificat la 10 octombrie 2021
Articol evaluat de 96 ori:
Pagină realizată de:
Theo Dobre
Theo Dobre
Ana Antonescu
Ana Antonescu

De ce ai nevoie de o alarmă wireless pentru uși și ferestre?

Siguranța ta și a familiei tale este pe primul loc, motiv pentru care merită să investești în crearea unui sistem de alarmă. Dispozitivele de protecție a proprietății, de la cele mai simple și până la sistemele avansate de alarmă contribuie la protejarea ușilor și ferestrelor de vecinii curioși sau răufăcători. Alarmele pentru uși și ferestre sunt concepute pentru a fi instalate facil, rapid și nu este nevoie de montaj specializat, respectiv să soliciți serviciile unei firme specializare. În ceea ce privește întreținerea, recomandările sunt puține - funcționează cu baterii (pentru o lungă perioadă, vei remarca acest specificat de fiecare furnizor, pentru fiecare model de alarmă) și vei fi anunțat când este nevoie să înlocuiești bateriile.

Chiar și modelele mai puțin complexe sunt extrem de eficiente - sesizează mișcarea de la o distanță optimă, iar tu vei avea timp să acționezi (să suni la numărul de urgență, secția de poliție din cartierul în care locuiești, să-ți anunți vecinii). Aceste alarme reprezintă și o măsură de siguranță pe care o poți implementa în locuința părinților și bunicilor, cu rolul de protecție, dar și pentru a-i anunța în cazul în care nu au închis ferestrele și/sau ușa corespunzător.

Alarme wireless ușor de instalat pentru uși și ferestre

Cel mai bun

Senzor alarma WifiSensor pentru usa & fereastra

Dispune de tehnologia WiFi și poate fi pus la orice ușa sau fereastră din casă. Se alimentează la baterii, are nevoie de două și nu sunt incluse în pachet. Ai la dispoziție avertizare sonoră, iar senzorul este compatibil perfect cu aplicația "Intelligence in your life". Vei ști imediat cum cineva necunoscut vrea să îți pătrundă în casă.
Verifică prețul

Dacă vrei să te simți în siguranță, ia-ți senzor alarmă pentru ușă și fereastră. Acest senzor are un design slim și elegant fiind ușor de integrat în decorul unei camere.

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Chuango CG-105S

Controlați sistemul de alarmă de la distanță, prin intermediul telecomenzii livrate. Sirena puternică, incorporată, are o putere de 90db. Toate componentele din acest set pot fi folosite individual la orice sistem de alarmă de la Chuango. CG-105S este un sistem de alarmă stand-alone și este perfect pentru operarea la distanță, de pe smartphone. .
Verifică prețul

Sistem de alarmă wireless Chuango CG-105S, 8 m detecție, 90 dB. Acest sistem de alarmă wireless independent, de tip Plug & Play, cu instalare foarte ușoară și rapidă: alimentați sirena la priza și va începe să funcționeze.

Premium

Sistem de Alarma Smart Wireless WiFi/GSM/RFID DinsafeR NOVA01A

Nu este doar un sistem de securitate, fiind de asemenea și un sistem de automatizare care funcționează cu senzori și echipamente SMART. Utilizatorii pot controla sistemul de la distanță, pot urmări live prin camerele de supraveghere sau chiar personaliza setarea becurilor să se aprindă atunci când cineva vine acasă. Acest sistem este atât de ușor de folosit încât chiar și copiii sau persoanele vârstnice îl pot folosi.
Verifică prețul

Acest sistem este unul compact și perfect pentru case, apartamente sau cămin. Poate să acopere cu usurință o arie destul de mare.

Sistem alarma wireless PSTN Chuango CG-A8, max 50 detectori wireless, 8 m detectie, 100 dB

Tot ceea ce trebuie făcut este să fie legată centrala de alarmă la o linie telefonică fixă și gata! Conectarea se va face pe o linie telefonică fixă PSTN. Sistemul se poate extinde cu până la 50 de detectori de mișcare wireless și 10 telecomenzi. După ce a fost setată, centrala va trimite un semnal către sirenă, apoi va afișa un mesaj cu numărul zonei corespunzatoare și va suna numerele de telefon presetate de dvs. Pachetul conține: 1x Contact magnetic, 1x Senzor PIR cu imunitate la animale, 2x Telecomenzi, Cablu telefonic și 1x Alimentator.
Verifică prețul

Sistemul de alarmă Wireless Chuango A8 cu 2 Zone îți oferă o instalare foarte ușoară.

Sistem de alarma BroadLink BestCon MSK1, senzori de miscare, temperatura, umiditate

Funcționează la o temperatură cuprinsă între 0 și 50 de grade și suportă ambele sisteme de operare, Android și iOS. Este alimentat cu 5V și funcționează la o distanță de comunicare de maxim 50 de metri, cu o frecvență de 433. 2 MHz. Poate fi montat pe uși și geamuri și îți oferă protecție crescută chiar și atunci când nu ești prin preajmă. Siguranța la alt nivel.
Verifică prețul

Sistemul de alarmă de la BroadLink BestCon este aliatul tău de încredere numărul unu, care te protejează împotriva incidentelor neplăcute.

Întrebări despre alarmele wireless pentru uși și ferestre

Este nevoie de montaj și programare de către un specialist?

Alarmele de securitate wireless pot fi instalate oriunde, pur și simplu folosiți adezivul furnizat și lipiți-l unde aveți nevoie! Distanța minimă pentru ca dispozitivul să funcționeze este de 15 mm, iar atunci când instalați, asigurați-vă că apropiați ambele bucăți de alarmă cât mai aproape posibil.

Funcționează cu baterii sau trebuie conectate la curentul electric?

Nu este necesară cablarea și 3 baterii LR44 sunt incluse în fiecare dispozitiv. Fabricate pentru a dura 6-12 luni, aceste baterii din alarme vor fi încărcate pentru perioade lungi de timp. Cu ajutorul indicatorului intuitiv al bateriei puteți afla cu ușurință când va trebui să le schimbați.

Transmit alerta/alarma în cazul sesizării mișcărilor în zona ușii sau ferestrelor?

Aceste alarme sunt cel mai bine asociate cu dispozitive precum încuietorile inteligente. Senzorii de contact sunt de ajutor pentru a afla când o ușă se deschide sau se închide indiferent dacă sunteți sau nu acasă, însă mișcările în zona ușii sau a ferestrelor nu vor fi detectate.

Care este distanța minimă de declanșare a alarmei?

Când ușa este deschisă mai mult de 0,6 cm, sistemul de alarmă va fi activat imediat. Împiedicați-vă copiii să se strecoare fără să știți și protejați-vă casa și biroul. Veți auzi în continuare avertismentul când vă aflați la o distanță de 750 de metri distanță de cameră.

Sunt prevăzute cu buton SOS?

Alarmele wireless pentru uși și ferestre sunt prevăzute cu o mulțime de butoane speciale, dar nu cu butoane SOS. Exemple de butoane prevăzute pe orice tip de alarme pentru uși și ferestre sunt următoarele: funcție de apelare încorporată, care poate fi numită de la distanță, încorporat în sirena de alarmă.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Aparat cu Electroșocuri Autoapărare
Aparate cu electroșocuri pentru autoapărare

Aparatul cu electroșocuri imobilizează agresorii instant însă fără a crea leziuni de lungă durata. Vezi ce model ți se potrivește și alege să fii protejat în orice moment.

Cel Mai Bun Set de Becuri Inteligente
Cel mai bun set de becuri inteligente

Îți dorești să poți folosi becurile din casă într-un mod inteligent? Alege un set de becuri care-ți permit conectarea cu alte aparate smart pe care le ai în casă și vei putea crea nelimitate scenarii.

Cel Mai Bun Aspirator Robot De Apartament
Cel mai bun aspirator robot pentru apartament

Cu aspiratorul robot, poți sta relaxat în canapea în timp ce-și face treaba. Indiferent că ai covor, mochetă sau parchet, robotul aspirator face față cu brio la orice suprafață.

Cea Mai Bună Cameră Wireless De Exterior Rotativă
Cea mai bună cameră de supraveghere wireless de exterior rotativă

Cauți o cameră de supraveghere wireless rotativă pe care să o poți controla de pe telefonul mobil? Alege un model de tip cameră wireless IP inteligentă.

Cel Mai Bun Sistem Monitorizare Bebeluși cu Alertă de Mișcare
Sistem monitorizare video bebeluși cu alertă de mișcare

Ești notificat pe telefon doar atunci când bebelușul s-a trezit. Cu acest sistem nu trebuie să stai tot timpul cu ochii pe ecran pentru a-ți da seama dacă e nevoie să mergi în camera copilului.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe