Cel Mai Bun Kit Automatizare Ușa de Garaj (cu telecomandă)

Sisteme deschidere ușă garaj cu telecomandă

Modificat la 21 martie 2021
Articol evaluat de 124 ori:
Pagină realizată de:
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici
Nicolae Filimon
Nicolae Filimon

Cum alegi un kit de automatizare pentru ușa ta de garaj?

Achiziţionarea unui sistem de automatizare porţi pentru garaj te va ajuta să transformi curtea din faţa casei într-un spaţiu privat, intim, ferit de ochii vecinilor curioşi. Astfel, poţi repara, modifica, poți desfășura orice activitate in garajul tău, fără ca nimeni să te deranjeze. Însă principalul motiv pentru care ai dori să-ți cumperi un astfel de kit este că în acest mod nu va mai trebui să cobori din maşină ori de câte ori ajungi acasă, pentru a deschide larg poarta de la garaj. Poţi face acest lucru foarte simplu din maşină, prin simplă apăsare a unui buton, pe telecomanda din pachet sau prin aplicația instalată pe smartphone-ul tău. Totul va deveni mult mai simplu şi mai uşor.

După ce parchezi în garaj, poţi închide poarta în urma ta tot cu ajutorul apăsării unui singur buton. Produsele din gama de automatizari porți de garaj au un sistem de siguranță echipat cu fotocelule pentru a detecta persoanele sau obiectele care se afla în acel moment în cursa porții. Astfel copii tăi vor fi protejați atunci când se joacă baschet sau fotbal în apropierea porții garajului.

Modele bune de kit-uri de automatizare uși de garaje

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Motorline

 • Înălțime maximă 2,5m
 • Motor cu sistem de răcire
 • 11 funcții de programare
 • Înteținere facilă
 • 2 telecomenzi
Verifică prețul

KIT ROSSO EVO 120 CFCCCP este un kit motor pentru automatizarea ușilor de garaj, de la Motorline. Acesta se folosește pentru automatizarea ușilor de garaj cu o înălțime de maxim 2500 mm și o suprafață totală de până la 18 m2. Datorită sistemului mecanic, motor cu sistem de răcire cu aer și curelei de transmisie speciale, acesta este ideal pentru utilizare intensivă. Dispune de sistem de deblocare manual în caz de avarie. Are 11 funcții de programare și mentenanță, ce permit automatizarea completă a sistemului. Motorul încorporează unitatea de control, permițând o programare și întreținere mai facilă. Viteza deschidere/închidere este 140 mm/sec iar nivelul de zgomot este <56 dB (A). Funcționează pe frecvența 433.92 MHz cu cod săritor iar datorită receptorului incorporat are o capacitate de memorarea a până la 30 transmițătoare. Kit-ul este compus din motor cu șina (din 2 bucăți cu curea) de 3200 mm, 2 telecomenzi FALK.

Premium

* Prezentare video mai jos

Hormann

 • Forța de tracțiune mare
 • Cutie din aluminiu
 • Becuri economice
 • Telecomandă programabilă
 • Ușor de montat
Verifică prețul

Kitul pentru automatizarea intrării în garaj se poate folosi pentru o ușă cu o lățime de 5500 mm, adică o suprafață a ușii de 13,75 mp. Șina M se folosește până la o înălțime maximă a ușii de 2375 mm. Kitul conține o telecomandă și afișaj ce poate chiar interoga poziția ușii și care te ajută la programarea celor 7 segmente. Forța de deschidere a ușii este de 22 cm/sec, cu etapă intermediară pentru aerisirea garajului, iar carcasa este din aluminiu periat. Iluminarea se face cu ajutorul becurilor cu halogen cu aprindere separată.

la buget

* Prezentare video mai jos

Kit automatizare usa de garaj Somfy GDK 700 de tip DIY pentru usi de pana la 7 metri patrati

 • Înălțime maxima ușă: 2,35 metri
 • Lățime maximă ușă: 3 metri
 • Alimentare motor: 24 volți,
 • Tehnologie RTS
 • Lampă LED integrată
Verifică prețul

GDK 700 este un sistem de automatizare pentru ușile de garaj de tip DIY (Do It Yourself) de la Somfy, cu suprafață maximă de 7 m2. Este ușor de instalat, automatizarea fiind preconfigurată, este un sistem sigur, deoarece detectează automat obstacolele, antivandali proof și poate fi utilizat chiar și atunci când există pene de curent (cu ajutorul unui acumulator opțional). Înălțimea maximă a ușii este de 2.35, lațimea maximă de 4, consumul în stand-by este de 4W, iar pachetul conține: 1x motor cu unitate de comandă integrată, 2x telecomenzi cu 2 canale și 1x șină de ghidaj de 3m formată din 3 elemente.

Automatizare usa de garaj, pentru o usa de 2.45m 1200N KING GATES

 • Foarte silențioasă
 • Fiabilă
 • Ușor de instalat și configurat
 • Transmisie pe curea
 • Multiple modalități de deschidere
Verifică prețul

Cui îi face plăcere să coboare din mașină pe vânt sau vreme urâtă, ori în miez de noapte, numai pentru a deschide garajul ? Automatizarea de ușă de garaj King Gates cu transmisie cu curea este una silențioasă și fiabilă, iar pinionul dintat 18 elimină riscul de "alunecare". Automatizarea poate fi actionată fie prin butonul cu cablu atașat la carul de acționare, fie prin mânerul de pe ușă. Acest sistem permite închiderea ușii, apoi deschiderea din nou fără manevre de eliberare sau menținerea acesteia blocată până la următoarea acțiune de eliberare din interior.

Kit automatizare usa garaj Nice SPY800KCE, 800 N, 220 Vca, 12.5/14 m2

 • Instalare rapidă
 • Limitator de cursă
 • Lumină de control
 • Receptor integrat
 • Telecomandă cu 2 canale
Verifică prețul

Pentru un acces mai ușor în interiorul garajului tău e bine să profităm de automatizarea porților de acces în garaj. Acest kit pentru automatizarea ușilor de garaj, se folosește pentru automatizarea ușilor secționale cu suprafața totală de maxim 12.5 m2. Sistemului BlueBUS permite instalarea și conectarea, cu multă ușurintă, cu doar 2 fire, între centrală de comandă și perechile de fotocelule și accesorii. Motorul este un puternic și de calitate, fiind singurul element în mișcare datorită ghidajului. Unitatea de comandă este separată și are lumină LED de control. Limitatorul de cursă fiind ușor de poziționat de-a lungul ghidajului. Receptor radio integrat are un semnal puternic și este prevăut cu 2 telecomenzi de 433.92 MHz cu 2 canale.

Automatizari usi de garaj SHEL75 KIT

 • Instalare rapidă oriunde datorită ghidajului cu clic
 • Programare automată cu ajutorul unei singure chei
 • Fiabil: sistem cu autodiagnosticare care identifică și semnalează imediat posibilele defecțiuni
 • Sigur: motor cu voltaj foarte redus, 24 Vdc
 • Capăt de cursă electronic
Verifică prețul

Pentru uși secționale de până la 9.6 m2 și uși cu rabatare în exterior de până la 11.2 m2, cu ghidaj dintr-o singură secțiune de 2,850 mm. Instalarea este rapidă grație ghidajului cu click, programarea se face în mod automat cu ajutorul unei singure chei, iar sistemul cu autodiagnostiacre care identifică și semnalează imediat posibile defecțiuni, fac din acest sistem să fie unul perfect! Funcționarea este silențioasă, funcția de închidere automată este temporizată și ajustabilă, iar funia practică de eliberare în caz de pană de curent fac sistemul folosibil chiar și atunci când curentul este oprit.

Automatizare usa garaj V2 Azimut, maxim 8mp

 • Prevăzut cu lampă de iluminare
 • Suportă până la 15 telecomenzi
 • Senzor amperometric pentru detectarea obstacolelor
 • Programare simplă folosind 4 butoane și display-ul
 • Include două telecomenzi
Verifică prețul

Sistemul reprezintă alegerea ideală pentru ușile de garaj ce nu sunt mai mari de 8 mp. Are șină de 3,3 m și 2 telecomenzi, encoder, operare silențioasă și semnalizare acustică la închidere. Unitatea de control se poate programa cu ajutorul celor 4 butoane și al display-ului. În plus, pot fi atașate până la 15 telecomenzi. Sistemul se alimentează la o priză normală, de 220V, viteza medie de rulare este de 110mm/secundă, are senzor pentru obstacole și funcționează de la -20 grade celsius până la 40.

Întrebări despre sisteme de deschidere a garajelor cu telecomanda

Care este greutatea maximă pentru porți ?

Greutate suportată diferă de la motor la motor în parte, însă toate kiturile pentru automatizarea ușilor de garaj suportă o greutate de maxim 550 Kg. Kitul se instalează direct pe axul ușii secționale, iar datorită pachetului complet motor-cablu-stație, se permite o instalare mai rapidă și mai eficientă.

Există sistem de siguranță împotriva obstacolelor ?

Datorită sistemelor de ultimă generație care permit conexiuni cu doar două fire între unitatea de comandă și până la șapte perechi de fotocelule, fotocelule, care sezisează orice obstacol în timpul mișcarii porții si care apoi acționează în timp real eventualele masuri de siguranță.

Au protecție împotriva intemperiilor ?

Întreg mecanismul este protejat împotriva înfiltrațiilor de apă, praf, pământ sau alte corpuri străine. În plus, chiar dacă utilizarea se face mai rar, acțiunea mecanică de deblocaj este studiată pentru a fi efectuată cu maximă ușurință, simplitate și siguranță.


Câte telecomenzi sunt în pachet ?

Sistemele de deschidere a garajelor includ tot ce este nevoie pentru a automatiza porțile/ușile garajului. Acest lucru înseamnă că în pachetul de achiziție vei primi inclusiv telecomenzile pentru închidere/deschidere. Cele mai multe branduri asigură 2 telecomenzi pentru sistemul achiziționat, dar mai poți verifica aceste detalii în descrierea produsului de care ești interesat.

Se poate regla puterea sau viteza motorului ?

Da, reglarea se poate face manual sau automat cu senzorii integrați ai acestor kituri de uși pentru garaj adaptează forța motorului la condițiile climatice, adaptând în același timp și protecția termică. O selecție master/slave sincronizeaza în mod automat chiar și 2 motoare, permițând automatizarea porților astfel ele accelerează sau decelerează la fiecare manevră.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel mai bun Kit de Supraveghere Video de Exterior (pachet complet)
Kituri de supraveghere video de exterior Full HD (pachet complet)

Vrei ca imaginile filmate să fie de cea mai bună calitate? Au apărut camere de supraveghere cu tehnologie de cinema (4K). Cu ele poți vedea clar numere de inmatriculare și chiar fețe.

Cea Mai Bună Barieră Infraroșu De Protecție Perimetru
Cea mai bună barieră infraroșu de protecție a perimetrului

Bariera infraroșu sau alarma invizibilă este soluția ideală dacă vrei să protejezi de intruși o zonă mai largă. Alarma va fi declanșată atunci când senzorii detectează mișcare.

Cea Mai Bună Sonerie Video Inteligentă - Notificare pe Telefon
Sonerii pentru ușă cu cameră video (notificare pe telefon)

Vrei să vezi pe telefon când sună cineva la ușă și chiar să vorbești cu musafirul fără să deschizi ușa? O sonerie video inteligentă wireless este soluția.

Cel Mai Bun Rucsac Anti-Furt
Cel mai bun rucsac anti-furt

Vrei să nu mai stai în gardă de fiecare dată când mergi în transportul în comun sau în zone aglomerate? Rucsacul antifurt are un design cu fermoare ascunse și este rezistent la tăiere.

Cel Mai Bun Prelungitor cu Protecție Supratensiune
Cel mai bun prelungitor cu protecție supratensiune

Ai echipamente scumpe în casă pe care vrei să le protejezi de fluctuațiile de tensiune? Alege un prelungitor cu protecție la supratensiune.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe