Cel Mai Bun Kit Automatizare Ușa de Garaj (cu telecomandă)

Sisteme deschidere ușă garaj cu telecomandă

Modificat la 20 octombrie 2021
Articol evaluat de 124 ori:
Pagină realizată de:
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici
Nicolae Filimon
Nicolae Filimon

Cum alegi un kit de automatizare pentru ușa ta de garaj?

Achiziţionarea unui sistem de automatizare porţi pentru garaj te va ajuta să transformi curtea din faţa casei într-un spaţiu privat, intim, ferit de ochii vecinilor curioşi. Astfel, poţi repara, modifica, poți desfășura orice activitate in garajul tău, fără ca nimeni să te deranjeze. Însă principalul motiv pentru care ai dori să-ți cumperi un astfel de kit este că în acest mod nu va mai trebui să cobori din maşină ori de câte ori ajungi acasă, pentru a deschide larg poarta de la garaj. Poţi face acest lucru foarte simplu din maşină, prin simplă apăsare a unui buton, pe telecomanda din pachet sau prin aplicația instalată pe smartphone-ul tău. Totul va deveni mult mai simplu şi mai uşor.

După ce parchezi în garaj, poţi închide poarta în urma ta tot cu ajutorul apăsării unui singur buton. Produsele din gama de automatizari porți de garaj au un sistem de siguranță echipat cu fotocelule pentru a detecta persoanele sau obiectele care se afla în acel moment în cursa porții. Astfel copii tăi vor fi protejați atunci când se joacă baschet sau fotbal în apropierea porții garajului.

Modele bune de kit-uri de automatizare uși de garaje

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Kit automatizare usa garaj Motorline Rosso EVO 60 CF, 60 Kg, 10 m2, 230 V

 • Iluminare LED
 • Compact
 • Design inovator
 • Silențios
 • Programare ușoară
Verifică prețul

Kit-ul automatizat Motorline Rosso EVO este ajutorul fiecărei gospodării, facilitând deschiderea ușilor de garaj secționale sau basculante. Acestea sunt dotate cu un sistem inteligent dezvoltat pe baza noilor tendințe ale pieței, cu programare și întreținere comodă. Sistemul motorizat specializat pentru mișcări silențioase și design-ul inovativ reprezintă un esențial avantaj în alegerea produsului. Kit-ul este funcțional chiar și în cazul unor căderi de tensiune și este preconizat și uzului intensiv.

la buget

Automatizare usa garaj V2 Azimut, maxim 8mp

 • Prevăzut cu lampă de iluminare
 • Suportă până la 15 telecomenzi
 • Senzor amperometric pentru detectarea obstacolelor
 • Programare simplă folosind 4 butoane și display-ul
 • Include două telecomenzi
Verifică prețul

Sistemul reprezintă alegerea ideală pentru ușile de garaj ce nu sunt mai mari de 8 mp. Are șină de 3,3 m și 2 telecomenzi, encoder, operare silențioasă și semnalizare acustică la închidere. Unitatea de control se poate programa cu ajutorul celor 4 butoane și al display-ului. În plus, pot fi atașate până la 15 telecomenzi. Sistemul se alimentează la o priză normală, de 220V, viteza medie de rulare este de 110mm/secundă, are senzor pentru obstacole și funcționează de la -20 grade celsius până la 40.

Premium

Kit automatizare usa garaj Nice SPY800KCE, 800 N, 220 Vca, 12.5/14 m2

 • Instalare rapidă
 • Limitator de cursă
 • Lumină de control
 • Receptor integrat
 • Telecomandă cu 2 canale
Verifică prețul

Pentru un acces mai ușor în interiorul garajului tău e bine să profităm de automatizarea porților de acces în garaj. Acest kit pentru automatizarea ușilor de garaj, se folosește pentru automatizarea ușilor secționale cu suprafața totală de maxim 12.5 m2. Sistemului BlueBUS permite instalarea și conectarea, cu multă ușurintă, cu doar 2 fire, între centrală de comandă și perechile de fotocelule și accesorii. Motorul este un puternic și de calitate, fiind singurul element în mișcare datorită ghidajului. Unitatea de comandă este separată și are lumină LED de control. Limitatorul de cursă fiind ușor de poziționat de-a lungul ghidajului. Receptor radio integrat are un semnal puternic și este prevăut cu 2 telecomenzi de 433.92 MHz cu 2 canale.

Automatizari usi de garaj SHEL75 KIT

 • Instalare rapidă oriunde datorită ghidajului cu clic
 • Programare automată cu ajutorul unei singure chei
 • Fiabil: sistem cu autodiagnosticare care identifică și semnalează imediat posibilele defecțiuni
 • Sigur: motor cu voltaj foarte redus, 24 Vdc
 • Capăt de cursă electronic
Verifică prețul

Pentru uși secționale de până la 9.6 m2 și uși cu rabatare în exterior de până la 11.2 m2, cu ghidaj dintr-o singură secțiune de 2,850 mm. Instalarea este rapidă grație ghidajului cu click, programarea se face în mod automat cu ajutorul unei singure chei, iar sistemul cu autodiagnostiacre care identifică și semnalează imediat posibile defecțiuni, fac din acest sistem să fie unul perfect! Funcționarea este silențioasă, funcția de închidere automată este temporizată și ajustabilă, iar funia practică de eliberare în caz de pană de curent fac sistemul folosibil chiar și atunci când curentul este oprit.

Acest kit de automatizare a porților batante este foarte eficient și durabil, dar mai ales puternic, fiind dotat cu două motoare de 40W care au o viteză maximă de rotație de câte 200rpm. Pot fi deschise, respectiv închise porțile fără nici un fel de efort printr-un sistem performant, controlabil prin telecomandă. Închiderea se poate realiza automat după un anumit timp, prin funcția inteligentă de programare. În eventualitatea sesizării unui obstacol porțile se opresc, astfel acest dispozitiv este foarte sigur.

Kit automatizare usa garaj Nice NDCM0022, 550 Kg, 400 V

 • Practic;
 • Putere mare;
 • Ușor de instalat;
 • Simplu de folosit;
 • Rezistent.
Verifică prețul

Kitul destinat automatizării ușilor de garaj de la Nice îți va ușura cu mult traiul zilnic, plecarea în oraș și revenirea acasă, realizându-se rapid și confortabil. Greutatea ușilor secționale pe care acest sistem este montat nu trebuie să depășească 550 de kilograme. Dispozitivul este robust datorită pieselor de calitate cu lubrifiere permanentă și se montează direct pe axul ușii, instalarea sa fiind foarte simplă și eficientă. confera viteza de pana la 24 rpm. Automatizarea dispune de limitator de cursă mecanic și lumină.

Întrebări despre sisteme de deschidere a garajelor cu telecomanda

Care este greutatea maximă pentru porți ?

Greutate suportată diferă de la motor la motor în parte, însă toate kiturile pentru automatizarea ușilor de garaj suportă o greutate de maxim 550 Kg. Kitul se instalează direct pe axul ușii secționale, iar datorită pachetului complet motor-cablu-stație, se permite o instalare mai rapidă și mai eficientă.

Există sistem de siguranță împotriva obstacolelor ?

Datorită sistemelor de ultimă generație care permit conexiuni cu doar două fire între unitatea de comandă și până la șapte perechi de fotocelule, fotocelule, care sezisează orice obstacol în timpul mișcarii porții si care apoi acționează în timp real eventualele masuri de siguranță.

Au protecție împotriva intemperiilor ?

Întreg mecanismul este protejat împotriva înfiltrațiilor de apă, praf, pământ sau alte corpuri străine. În plus, chiar dacă utilizarea se face mai rar, acțiunea mecanică de deblocaj este studiată pentru a fi efectuată cu maximă ușurință, simplitate și siguranță.


Câte telecomenzi sunt în pachet ?

Sistemele de deschidere a garajelor includ tot ce este nevoie pentru a automatiza porțile/ușile garajului. Acest lucru înseamnă că în pachetul de achiziție vei primi inclusiv telecomenzile pentru închidere/deschidere. Cele mai multe branduri asigură 2 telecomenzi pentru sistemul achiziționat, dar mai poți verifica aceste detalii în descrierea produsului de care ești interesat.

Se poate regla puterea sau viteza motorului ?

Da, reglarea se poate face manual sau automat cu senzorii integrați ai acestor kituri de uși pentru garaj adaptează forța motorului la condițiile climatice, adaptând în același timp și protecția termică. O selecție master/slave sincronizeaza în mod automat chiar și 2 motoare, permițând automatizarea porților astfel ele accelerează sau decelerează la fiecare manevră.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Cameră Wireless De Exterior Rotativă
Cea mai bună cameră de supraveghere wireless de exterior rotativă

Cauți o cameră de supraveghere wireless rotativă pe care să o poți controla de pe telefonul mobil? Alege un model de tip cameră wireless IP inteligentă.

Cel mai bun UPS cu Prize Schuko pentru Acasă (backup curent electric)
Cel mai bun UPS (backup curent electric) cu prize Schuko

Ai aparatură scumpă pe care vrei să o protejezi de fluctuațiile de tensiune? Cel mai probabil ai nevoie de un aparat UPS complet automat care poate fi gardianul electrocasnicelor tale.

Cel Mai Bun Prelungitor cu Protecție Supratensiune
Cel mai bun prelungitor cu protecție supratensiune

Ai echipamente scumpe în casă pe care vrei să le protejezi de fluctuațiile de tensiune? Alege un prelungitor cu protecție la supratensiune.

Cel Mai Bun Sistem Deschidere Porți Culisante (Cu Telecomandă)
Sisteme deschidere porți culisante cu telecomandă

Te-ai săturat să cobori din mașină să tragi de poartă pentru o deschide? Ai nevoie de un kit de automatizare bun pentru porți culisante care îți permite deschiderea cu ajutorul unei telecomenzi.

Cea Mai Bună Barieră Infraroșu De Protecție Perimetru
Cea mai bună barieră infraroșu de protecție a perimetrului

Bariera infraroșu sau alarma invizibilă este soluția ideală dacă vrei să protejezi de intruși o zonă mai largă. Alarma va fi declanșată atunci când senzorii detectează mișcare.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe