Cea Mai Bună Barieră Infraroșu De Protecție Perimetru

Cea mai bună barieră infraroșu de protecție a perimetrului

Modificat la 15 octombrie 2021
Articol evaluat de 22 ori:
Pagină realizată de:
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici
Theo Dobre
Theo Dobre

De ce să-ți instalezi o barieră de protecție cu infraroșu?

Protecția familiei tale este mai importantă ca oricând. Te interesează să îți ții copiii, rudele și casa în siguranță de aceea, cele mai multe persoane își instalează în locuință și curte sau grădină camere de supraveghere. Siguranța este asigurată de camerele de supraveghere care pot înregistra orice mișcare și care de cele mai multe ori sunt conectate cu o echipă de pază gata să intervină în orice situație.

Este important să ai un contract cu o firmă care să te ajute în caz de pericol. Pentru a te știi în siguranță chiar și în locuri mai depărtate de locuință, ai nevoie de o barieră de protecție cu infraroșu care să te ajute. Această barieră este eficientă și funcționează pentru a te proteja pe o rază de până la 60 metri de casă.

Semnalul infraroșu funcționează pentru a simți orice intrus și o mișcare străină. Te vei simți mult mai în siguranță cu astfel de produs în locuința ta. Este ușor de instalat și de folosit de către oricine, chiar și de către persoanele atehnice. Prețul este accesibil.

Cea mai bună barieră infraroșu de protecție a perimetrului

Cel mai bun

Bariera infrarosu cu 4 spoturi , exterior,ABH 250F

 • Eficient
 • Modern
 • Design plăcut
 • Ușor de folosit
 • Preț accesibil
Verifică prețul

Barieră ABH 250F este ideală pentru exterior, fiind rezistentă la ploaie și praf. Ideale pentru plasarea acestor senzori sunt gardurile, balcoanele, terasele deschise și garajele, bariera având posibilitate de montaj pe picior cu capacitatea de rotire a barierelor de 360 de grade. Datorită tehnologiei cu care sunt echipați senzorii, bariera este imună la lumini puternice de până la 50.000LUX, și bineînțeles, are tehnologie anti RFI/EMI, optică barierei este reglabilă, și oferă selector de frecvențe pentru 8 canale.

la buget

Bariera fotoelectrica cu IR Crow VIC25, exterior, 2 raze, 25 m

 • Rază mare de acțiune
 • Număr de 2 raze
 • Dotată cu infraroșu
 • Ușor de utilizat
 • Aplicație perimetrială exterioară
Verifică prețul

Cu toții știm cât de importantă este securitatea locuinței tale și nevoia de a te simți în siguranță în timp ce te odihnești sau ești plecat de acasă. Senzorii pentru exterior de la IR CROW sunt ideali pentru locuința ta și pentru a te menține într-o deplină siguranță și protecție. Au o rază de acțiune de până la 25m, ceea ce înseamnă că nu te vei trezi cu musafiri neplăcuți nici măcar în curte. Se poate instala în fața curții, cât mai aproape de intrare pentru a-ți oferi o cât mai bună protecție.

Premium

Bariera de exterior Atsumi NR-60QM

 • Modern
 • Design plăcut
 • Preț accesibil
 • Eficient
 • Ușor de utilizat
Verifică prețul

Te invităm să descoperi bariera de exterior Quad Beam, cu rază de acțiune de 60 m în exterior. Acesta are o posibilitate de funcționare SI și SAU, cu o perioadă de întrerupere a fasciculului de 50-500 ms. Totodată, acesta posedă un control automat al amplificării (AGC), funcționând pe baza circuitului pentru compensarea condițiilor de mediu (EDC). De asemenea, bariera de exterior cu tehnologie Quad are o calibrare de 3 LED-uri de calibrare și un grad de protecție de IP 54, fiind ușor de utilizat și aplicat.

BARIERA FOTOELECTRICA CU IR ALEPH ABT 60B

 • Eficient
 • Modern
 • Accesibil ca preț
 • Calitate ridicată
 • Design plăcut
Verifică prețul

Bariera cu infraroșu ABT 60B și cu 2 spoturi de exterior este ideală atât pentru locuințe, cât și pentru diferite puncte de lucru ale diferitelor afaceri locale. Vei ști imediat ce perimetrul acoperit a fost încălcat. Bariera cu infraroșu este imună la lumini puternice de până la 50.000 Lux, este rezistentă la ploaie și praf și are posibilitatea de a fi montată pe picior. De asemenea bariera are posibilitate de montaj cu rotire la 360 grade. Optica barierei este reglabilă în limita a 30 m la exterior și 90 m la interior.

Bariera infrarosu de granita cu 3x2 spoturi ,ABI 100F 6L

 • Imună la lumini puternice
 • Rezistentă la ploaie și praf
 • Design modern
 • Ușor de utilizat
 • Optică reglabilă
Verifică prețul

Dacă ai nevoie de pază și protecție, există produse care te pot ajuta. Unul dintre ele este această barieră infraroșu care te poate ajuta să lărgești perimetrul unde ești protejat. Bariera funcționează prin infraroșu și te ajută să ții persoanele străine sau nedorite departe de locuința ta. Astfel te vei simți în siguranță chiar și în cele mai târzii ore ale nopții. Acest produs este rezistent atât la praf, cât și la ploaie pentru a fi alături de tine pe orice anotimp și orice intemperii ar exista.

Bariera de exterior Atsumi NR60TD

 • Ușor de controlat
 • Design modern
 • Calibrare barieră cu LED-uri
 • Grad de protecție înalt
 • Comod de utilizat
Verifică prețul

Dacă te gândeai să îți cumperi o barieră de exterior, suntem aici să îți ușurăm viața. Îți punem la dispoziție o barieră de exterior cu un design modern care se integrează foarte ușor în peisaj și pe care te vei bucura că ai achiziționat-o. Dacă ai nevoie de un produs pe care te poți baza, ți-l oferim noi aici și acum. Acest produs este unul cu o rază de acțiune de 60 metri. Bariera este calibrată cu ajutorul LED-urilor și este una extrem de eficientă cu o perioadă de întrerupere de fascisol de doar 50 - 500ms.

Întrebări frecvente despre barierele perimetrale cu infraroșu

Ce presupun barierele perimetrale cu infraroșu?

Acestea sunt echipamente de emisie și receptie a unor raze în infraroșu cu semnal modulat în impulsuri.

Când se declanșează alarma?

În momentul întreruperii razei se declanșează alarma și poate fi anunțat dispeceratul.

Ce distanță de detecție au barierele perimetrale cu infraroșu?

În dependență de modelul barierei distanta de detecție variază de la 60 m la 150m la exterior.

Cu ce tip de centrală de alarmă sunt compatibile acest tip de bariere?

Barierele perimetrale cu infraroșu sunt compatibile cu orice centrală de alarmare.

Funcționează în orice anotimp și la orice tip de temperatură?

Barierele perimetrale cu infraroșu funcționează optim la temperaturi cuprinse între -30°C și +55°C.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel mai bun Kit de Supraveghere Video de Exterior (pachet complet)
Kituri de supraveghere video de exterior Full HD (pachet complet)

Vrei ca imaginile filmate să fie de cea mai bună calitate? Au apărut camere de supraveghere cu tehnologie de cinema (4K). Cu ele poți vedea clar numere de inmatriculare și chiar fețe.

Cel Mai Bun Sistem Deschidere Porți Culisante (Cu Telecomandă)
Sisteme deschidere porți culisante cu telecomandă

Te-ai săturat să cobori din mașină să tragi de poartă pentru o deschide? Ai nevoie de un kit de automatizare bun pentru porți culisante care îți permite deschiderea cu ajutorul unei telecomenzi.

Cel Mai Bun Aparat cu Electroșocuri Autoapărare
Aparate cu electroșocuri pentru autoapărare

Aparatul cu electroșocuri imobilizează agresorii instant însă fără a crea leziuni de lungă durata. Vezi ce model ți se potrivește și alege să fii protejat în orice moment.

Sisteme Bune de Deschidere Automată a Porților Batante (cu telecomandă)
Sisteme deschidere porți batante cu telecomandă

Te-ai săturat să cobori din mașină să împingi de poartă pentru o deschide? Ai nevoie de un kit de automatizare bun pentru porți batante care îți permite deschiderea cu ajutorul unei telecomenzi.

Cel Mai Bun Stabilizator de Tensiune pentru Centrală
Stabilizatoare tensiune pentru centrale termice

Vrei să-ți protejezi investiția în centrala termică și să asiguri că nu ve strica din cauza căderilor de tensiune? Investește într-un UPS pentru centrală și scapi de bătăile de cap.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe