Sisteme Bune de Deschidere Automată a Porților Batante (cu telecomandă)

Sisteme deschidere porți batante cu telecomandă

Modificat la 19 octombrie 2021
Articol evaluat de 137 ori:
Pagină realizată de:
Otilia Alexe
Otilia Alexe
Ionuț Gepeto
Ionuț Gepeto

Cum alegi un kit bun de automatizare a porților batante?

Nu cu mulți ani în urmă, porțile automate erau considerate un articol de lux, accesibile doar celor cu un venit peste mediu. Timpurile s-au schimbat și în industria porților automate. Tehnologia și electronica au devenit parte din viața noastră de zi cu zi, iar securitatea a devenit o preocupare majoră. Oamenii se uită la toate opțiunile diponibile pentru a-și proteja efectiv casele și familia. Un sistem de porți cu automatizare batantă oferă o soluție practică. Îmbunătațește aspectul oricărei proprietăți și oferă o comoditate de care toți ne putem bucura.

Porțile batante sunt proiectate să se deschidă fie în interior, fie în exterior, deci destul de versatile, apoi au două motoare, cu posibilitatea de control de la distanță conectate fiecare la câte o partă. Acest lucru asigură o funcționare uniformă a deschiderii, pentru că fiecare motor are mai puține părti în mișcare, rezultând o durată de viață mai mare, la care se adaugă un benefciu foarte important și anume că porțile sunt foarte silențioase.

Modele bune de kit-uri de automatizare porți batante

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Motorline LINCE 300

 • Putere: 2300 W
 • Alimentare 24 vdc
 • Forță: 2300 N
 • Lungime cursă: 2300 mm
 • Protecție termală: 120 grade celsius
Verifică prețul

KIT LINCE 300 - 24V este un kit pentru automatizarea porților batante, de la Motorline. Acesta se folosește pentru automatizarea porților cu lungimea canatului de maxim 2.5 m și greutatea de maxim 250 Kg. Motorizarea și sistemul mecanic au fost concepute pentru un novel cât mai scăzut al zgomotului în timpul funcționării. Dispune de sistem de deblocare manuală în cazul unei pene de curent. Este conceput pentru utilizare intensivă iar lungimea cursei este de 300 mm. Datorită gradului de protecție IP54, automatizarea este protejată împotriva prafului și a condițiilor meteo nefavorabile. Kit-ul este compus din 2 motoare de 24 Vdc, 1 unitate de comandă MC11, 2 telecomenzi FALK, 1 pereche de fotocelule MF30, 2 baterii de 12 / Vdc / 1.2 Ah, 1 transformator TRF80VA, 1 lampa LED pentru semnalizare Motorline MP205 și accesorii montaj.

la buget

* Prezentare video mai jos

Kit automatizare porti batante TMT Terrier 200 pana la 250Kg si 2.5m pe canat

 • Kit complet gata de montaj;
 • Lungime maximă: 2,5m;
 • Greutate maximă: 250kg;
 • Rază de acțiune telecomandă: 40m;
 • Instalare ușoară.
Verifică prețul

Acest kit de automatizare a porților batante este destinat casei tale prin eficiența și durabilitatea sa în timp. Este potrivit pentru porțile care nu depășesc greutatea de 250kg/poartă și nici lungimea de 2.5m. Este foarte ușor de instalat și utilizat, iar raza de acțiune maximă a telecomenzii este de 40m. Deține două funcții foarte importante, și anume: deschiderea parțială a unei foi și temporizare pentru închidere automată. Cu siguranță acest kit îți va ușura viața foarte mult și îți vei dori să-l fi cumpărat demult.

Premium

* Prezentare video mai jos

Kit automatizare porti batante Nice TOO3024KCER10, maxim 3 m/canat, 300 Kg/canat, 24 V

 • Greutate maximă poartă admisă: 300kg;
 • Lungime maximă canat: 3m;
 • Cicluri de lucru pe oră: 95;
 • Alimentare 24Vcc;
 • Putere maximă 120W.
Verifică prețul

Acest kit ultramodern de automatizare porți batante va face din deschiderea, respectiv închiderea porților o joacă de copil. Este conceput special pentru porți cu canaturi care au lungimea maximă de 3m și greutatea maximă de 300 de kilograme. Poate fi folosit atât pentru uz rezidențial, dar și pentru uz industrial. Se caracterizează prin eficiență și utilitate. Puterea sa nominală este de 30W, iar puterea maximă de 120 W. Poate fi programat cu o singură tastă și ambreiajul prezintă funcție de siguranță antistrivire.


* Prezentare video mai jos

Kit automatizare porti batante V2 FULL CALYPSO 400

 • Kit-ul include două telecomenzi
 • Lampă de semnalizare
 • Set fotocelule
 • Suporți de prindere
 • Două motoare alimentate la 220 de V
Verifică prețul

V2 este o binecunoscută companie italiana, cu 30 de ani de experiență în producerea automatizărilor rezidențiale. În prezent, V2 activează în peste 40 de tari din întreaga lume. Kit-ul V2 Italia Calypso include 2 telecomenzi automatizare porți batante. Dacă ai nevoie de mai multe telecomenzi, poți achiziționa separat telecomenzi V2 la prețuri excelente. Kit-ul Calypso 400 este ideal pentru porți batante cu următoarele specificații: până la 2.5 metri și 400 kg per canal, ușor de utilizat pentru toată familia.

Kit automatizare poarta batanta Motorline JAG 600 - 230V, 250 Kg/canat, 2x 4 m/canat, 300 W

 • Foarte rezistent la apă și praf
 • Autoînchidere
 • Fotocelule performante
 • Reglarea puterii și vitezei motorului
 • O lampă led de semnalizare
Verifică prețul

Motorline KIT JÂG 600 de la Motorline este un kit pentru automatizarea porților batante, cu o lungime maximă de până la 4 m/foaie și o greutate maximă susținută de 250 Kg pe canat. Acest kit este ideal pentru porți batante din zone rezidențiale sau industriale, cu trafic intens. Designul motorului de 300W este compact și adaptabil, având componentele fabricate din materiale de calitate și o carcasă cu un grad de protecție IP54, asta insemanand că este rezistent la praf și condiții meteo nefavorabile. Unitatea de comandă electronică avansată a motorului JAG 600 controlează în mod inteligent poarta pentru a evita accidentele și în același timp detectează prezența obiectelor în mod automat, cu ajutorul fotocelulelor incluse în kit. De asemenea, unitatea de comandă iți oferă numeroase beneficii cum ar fi: reglarea puterii, auto-închidere, scădere treptată a vitezei și alte funcții utile. Kit-ul conține 2 motoare JÂG 600 de 230 Vac, 2 telecomenzi FALK, 1 unitate de comandă MC2, 1 pereche de fotocelule MF30, 1 lampa LED pentru semnalizare Motorline MP205 și accesorii pentru montaj.

Kit Automatizare Smart Wifi Porti Batante AMA C1L-S maxim 300 Kg 2x2 metri cu Lampa si Fotocelule

 • Automatizare fiabilă și sigură;
 • Putere motor: 40W;
 • Lungime maximă/poartă: 2m;
 • Cursă maximă per motor: 300mm;
 • Ușor de instalat.
Verifică prețul

Dacă de mult timp cauți soluția perfectă pentru închiderea și deschiderea porților fără efort, acest kit ți se va potrivi perfect! Automatizarea are motoare sigure și fiabile care funcționează la 24V curent continuu și poate fi controlată atât prin intermediul telecomenzilor cât și prin aplicația mobilă. Setul este complet, ușor de instalat, iar sistemul te va uimi prin ușurința cu care îl vei utiliza. Automatizarea poate fi instalată pe majoritatea porților batante și este dotată cu funcțiile de reglare a vitezei și temporizator cu închidere automată.

Întrebări despre sisteme de deschidere a porților batante cu telecomanda

Este posibilă deschiderea multiplă ?

Modelele de porți batante cu telecomandă disponibile pe piață sunt multiple. Toate, adaptate nevoilor cumpărătorului. De la dimensiune, tipul de batare, unghi, viteză și altele. Majoritatea se pot deschide multiplu, opțiune setată cu ajutorul telecomenzii.

Din câte moatoare este format kitul ?

Sistemele de deschidere a porților batante cu telecomandă sunt echipate în general cu câte două motoare (actuatoare) care funcționează cu curent continuu. Unele sisteme permit utilizarea acumulatorilor pentru backup și oferă posibilitatea deschiderii parțiale folosind un singur motor.

Sistemul suportă greutate mare ?

Da! Realizat din materiale atent selecționate și masive, sistemul (individual) are o greutate ce variază între 10 și 13 kg. Astfel, pe piață există produse care suportă o greutate maximă ce variază între 220-250 kg. Atenție! În funcție de produs pot exista variațiuni!

Oferă o protecție sporită ?

Măsurile de siguranță pentru proprietate - locuință sau spații comercial - sunt întotdeauna binevenite. Kiturile complete - sistemele de deschidere a porților batante cu telecomandă asigură un plus de confort, poți închide și deschide poarta cu ajutorul telecomenzii, la venire și la plecare, precum și protecție suplimentară - porțile fiind greu de accesat din exterior.

Sunt silențioase ?

Într-adevăr, sunt silețioase! Majoritatea cumpărătorilor au relatat faptul că au fost surprinși de nivelul auditiv emis (aproximativ 35 de dB). Ca și intensitate, această valoare este asemănată cu un areal rural ce conține zone de trafic ușor aglomerate.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Rucsac Anti-Furt
Cel mai bun rucsac anti-furt

Vrei să nu mai stai în gardă de fiecare dată când mergi în transportul în comun sau în zone aglomerate? Rucsacul antifurt are un design cu fermoare ascunse și este rezistent la tăiere.

Cel Mai Bun Senzor De Inundație
Cel mai bun senzor de inundație

Protejează-ți bunurile alegând să instalezi un senzor de inundație care te poate anunța în timp real când apa pătrunde în locul unde e montat senzorul.

Cea Mai Bună Alarmă Wireless - Uși și Ferestre - Instalare Rapidă
Alarme wireless pentru uși și ferestre ușor de instalat

Vrei să te simți protejat/ă în propria locuință dar nu vrei să cheltui mii de lei pe sisteme complexe de securitate? O bună alarmă pentru uși și ferestre este ceea ce ai nevoie.

Cel Mai Bun Sistem Deschidere Porți Culisante (Cu Telecomandă)
Sisteme deschidere porți culisante cu telecomandă

Te-ai săturat să cobori din mașină să tragi de poartă pentru o deschide? Ai nevoie de un kit de automatizare bun pentru porți culisante care îți permite deschiderea cu ajutorul unei telecomenzi.

Cel Mai Bun Aparat cu Electroșocuri Autoapărare
Aparate cu electroșocuri pentru autoapărare

Aparatul cu electroșocuri imobilizează agresorii instant însă fără a crea leziuni de lungă durata. Vezi ce model ți se potrivește și alege să fii protejat în orice moment.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe