Sisteme Bune de Deschidere Automată a Porților Batante (cu telecomandă)

Sisteme deschidere porți batante cu telecomandă

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 137 ori:
Pagină realizată de:
Otilia Alexe
Otilia Alexe
Ionuț Gepeto
Ionuț Gepeto

Cum alegi un kit bun de automatizare a porților batante?

Nu cu mulți ani în urmă, porțile automate erau considerate un articol de lux, accesibile doar celor cu un venit peste mediu. Timpurile s-au schimbat și în industria porților automate. Tehnologia și electronica au devenit parte din viața noastră de zi cu zi, iar securitatea a devenit o preocupare majoră. Oamenii se uită la toate opțiunile diponibile pentru a-și proteja efectiv casele și familia. Un sistem de porți cu automatizare batantă oferă o soluție practică. Îmbunătațește aspectul oricărei proprietăți și oferă o comoditate de care toți ne putem bucura.

Porțile batante sunt proiectate să se deschidă fie în interior, fie în exterior, deci destul de versatile, apoi au două motoare, cu posibilitatea de control de la distanță conectate fiecare la câte o partă. Acest lucru asigură o funcționare uniformă a deschiderii, pentru că fiecare motor are mai puține părti în mișcare, rezultând o durată de viață mai mare, la care se adaugă un benefciu foarte important și anume că porțile sunt foarte silențioase.

Modele bune de kit-uri de automatizare porți batante

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Motorline LINCE 300

 • Putere: 2300 W
 • Alimentare 24 vdc
 • Forță: 2300 N
 • Lungime cursă: 2300 mm
 • Protecție termală: 120 grade celsius
Verifică prețul

KIT LINCE 300 - 24V este un kit pentru automatizarea porților batante, de la Motorline. Acesta se folosește pentru automatizarea porților cu lungimea canatului de maxim 2.5 m și greutatea de maxim 250 Kg. Motorizarea și sistemul mecanic au fost concepute pentru un novel cât mai scăzut al zgomotului în timpul funcționării. Dispune de sistem de deblocare manuală în cazul unei pene de curent. Este conceput pentru utilizare intensivă iar lungimea cursei este de 300 mm. Datorită gradului de protecție IP54, automatizarea este protejată împotriva prafului și a condițiilor meteo nefavorabile. Kit-ul este compus din 2 motoare de 24 Vdc, 1 unitate de comandă MC11, 2 telecomenzi FALK, 1 pereche de fotocelule MF30, 2 baterii de 12 / Vdc / 1.2 Ah, 1 transformator TRF80VA, 1 lampa LED pentru semnalizare Motorline MP205 și accesorii montaj.

Premium

* Prezentare video mai jos

LIFE

 • Montare se face în pământ, îngropat
 • Motoare puternice
 • Multitudine de reglaje
 • Rezistent la intemperii
 • Calitate excepțională a materialelor
Verifică prețul

ERGO are un sistem integrat cu un “encoder” care sezisează orice obstacol în timpul mișcării porții și de o centrala electronică, care acționează în timp real eventualele măsuri de siguranță. La encoder se pot adăuga dispozitivele de “sfirsit de cursă”: un răspuns la orice exigență. Deschiderea porții este controlată la 90 de grade și 110 de grade, de către un sistem cu șuruburi exagonale ușor de reglat: aceasi comoditate este prevăzută și pentru oprirea în închidere. Modelul ERGO este dotat cu instrucțiuni de montaj clare, complete și intuitive, care urmăresc și ajută instalarea sa pas cu pas. ERGO înseamnă o calitate marită și îngrijire a detaliilor pentru un sistem destinat să dureze în timp. Structura este turnată din aluminiu de înaltă densitate și garantează o durabilitate superioară. Carcasa motoreductorului este turnată și vopsită cu prafuri antioxidante. Cele doua cutii de formă regulară, din otel zincat (cu o componentă de aramă) sau din inox. Fundul cutiilor, de grosime elevată, prezintă două gauri de drenaj cu dopuri de plastic care împiedică intrarea de material în timpul montării. Regulatorul poate fi pus pe două suporturi la o înălțime de 20 mm: aceasta evită adunarea de mizerie și ușurează întreținerea.

la buget

* Prezentare video mai jos

TMT Terrier 200

 • Funcționează la 24 colți curent continuu
 • Permite utilizarea a doi acumulatori pentru back-up
 • Sistemul se acționează cu ajutorul cheii
 • Are două telecomenzi
 • Are un set de fotocelule
Verifică prețul

Motoarele automatizării TMT Terrier 200 funcționează la 24V curent continuu, reprezentând o soluție singură cu uz rezidențial. Permite utilizarea a 2 acumulatori pentru backup, fiind o automatizare ideală în locațiile cu căderi dese ale tensiunii. Chiar dacă nu se echipează cu acumulatori pentru backup, în absența tensiunii de alimentare sistemul se acționează facil cu ajutorul cheii incluse. TMT Terrier 200 este un kit complet gata de montaj și include: 2 brațe cu motoare la 24V, 1 controller, 2 telecomenzi, un set de fotocelule, lampa de semnalizare, cheie delocare manuală, accesorii montaj și manual de instalare și programare.


* Prezentare video mai jos

Automatizare poarta batanta 2x3 metri Linomatik LINO400

 • Motor fiabil și rezistent
 • Sistem auto-închidere
 • Instalare ușoară
 • Kit include toate accesoriile necesare
 • 2 telecomenzi elegante
Verifică prețul

Linomatik Lino 400 este un motor destinat automatizării porților batante. Este un motor puternic și de încredere, o alegere excelentă de motor din clasa sa. A fost prouectat pentru a deschide porți de 3 metri / foaie, cu o greutate de până la 300 kg / foaie. Este un motor fiabil și rezistent care își vă îndeplini sarcinile pentru ani la rând și nu vă necesita decât o mentenanță obișnuită, fară intervenții majore și costisitoare. Este echipat cu un panou de control care oferă numeroase beneficii: reglarea puterii, auto-închidere, scăderea treptată a vitezei și alte funcții utile.


* Prezentare video mai jos

Kit automatizare porti batante V2 FULL CALYPSO 400

 • Kit-ul include două telecomenzi
 • Lampă de semnalizare
 • Set fotocelule
 • Suporți de prindere
 • Două motoare alimentate la 220 de V
Verifică prețul

V2 este o binecunoscută companie italiana, cu 30 de ani de experiență în producerea automatizărilor rezidențiale. În prezent, V2 activează în peste 40 de tari din întreaga lume. Kit-ul V2 Italia Calypso include 2 telecomenzi automatizare porți batante. Dacă ai nevoie de mai multe telecomenzi, poți achiziționa separat telecomenzi V2 la prețuri excelente. Kit-ul Calypso 400 este ideal pentru porți batante cu următoarele specificații: până la 2.5 metri și 400 kg per canal, ușor de utilizat pentru toată familia.

Kit automatizare poarta batanta Motorline JAG 600 - 230V, 250 Kg/canat, 2x 4 m/canat, 300 W

 • Foarte rezistent la apă și praf
 • Autoînchidere
 • Fotocelule performante
 • Reglarea puterii și vitezei motorului
 • O lampă led de semnalizare
Verifică prețul

Motorline KIT JÂG 600 de la Motorline este un kit pentru automatizarea porților batante, cu o lungime maximă de până la 4 m/foaie și o greutate maximă susținută de 250 Kg pe canat. Acest kit este ideal pentru porți batante din zone rezidențiale sau industriale, cu trafic intens. Designul motorului de 300W este compact și adaptabil, având componentele fabricate din materiale de calitate și o carcasă cu un grad de protecție IP54, asta insemanand că este rezistent la praf și condiții meteo nefavorabile. Unitatea de comandă electronică avansată a motorului JAG 600 controlează în mod inteligent poarta pentru a evita accidentele și în același timp detectează prezența obiectelor în mod automat, cu ajutorul fotocelulelor incluse în kit. De asemenea, unitatea de comandă iți oferă numeroase beneficii cum ar fi: reglarea puterii, auto-închidere, scădere treptată a vitezei și alte funcții utile. Kit-ul conține 2 motoare JÂG 600 de 230 Vac, 2 telecomenzi FALK, 1 unitate de comandă MC2, 1 pereche de fotocelule MF30, 1 lampa LED pentru semnalizare Motorline MP205 și accesorii pentru montaj.


* Prezentare video mai jos

Kit automatizare poarta batanta 2x3 Metri Life Optimo 3 Skyline

 • 2 motoare puternice
 • Greutate 200 kg pe ușă
 • Sistem cu foto celule
 • Garanție 3 ani
 • Materiale de calitate
Verifică prețul

Kit automatizare poartă batantă 2 x 3 metri cu max 200 Kg / canat. Producător LIFE Italia cu3 ani garanție. Motoare puternice alimentate la 230V, fac din această automatizare o soluție perfectă pentru porți de până în 3 metri, pe care se montează și policarbonat. Forță de împingere este de 1800 N, și lucrează la temperaturi de -20 + 70 grade celsius. Programare foarte ușoară, nu necesită cunoștinte evoluate. Kitul vine Pre - Instalat, se poate utiliza direct după alimentarea la rețeaua electrică. Se livrează în țoață țara, inclusiv București prin curier, costul transportului fiind gratuit. Setul este complet, și se livrează cu manual de instalare și programare, în cazul în care doriți informații suplimentare, asigurăm suport tehnic pentru instalare prin telefon, gratuit. Acest kit se poate monta și programa pentru deschidere spre exterior, în caz că se dorește acest lucru. Designul elegant și fiabilitatea fac din acest kit o alegere potrivită pentru automatizarea porții tale. Alege un produs de calitate, la un preț imbatabil.


* Prezentare video mai jos

Automatizare porti batante Somfy SGS ESSENTIAL de tip DIY pentru porti de maxim 250Kg/foaie si 2.5m lungime

 • Deschidere silențioasă
 • Auto închidere
 • Un set de fotocelule
 • Telecomenzi gata programate
 • Deschidere pietonală
Verifică prețul

Somfy SGS ESSENTIAL face parte din sistemele de automatizare porți batante tip DIY (do it yourself), ceea ce înseamnă că te vei putea ocupa chiar tu de montaj, întrucât telecomenzile sunt deja programate. Sistemul este conceput pentru porți cu greutatea maximă de 250kg/foaie, asigurând deschiderea de până la 120°. Automatizarea este extrem de sigură, detectând automat obstacolele, poate fi deblocată manual, precum și utilizată în situația penelor de curent. Facil de utilizat: deschidere pietonală, închidere automată, deschidere silențioasă.

Întrebări despre sisteme de deschidere a porților batante cu telecomanda

Este posibilă deschiderea multiplă ?

Modelele de porți batante cu telecomandă disponibile pe piață sunt multiple. Toate, adaptate nevoilor cumpărătorului. De la dimensiune, tipul de batare, unghi, viteză și altele. Majoritatea se pot deschide multiplu, opțiune setată cu ajutorul telecomenzii.

Din câte moatoare este format kitul ?

Sistemele de deschidere a porților batante cu telecomandă sunt echipate în general cu câte două motoare (actuatoare) care funcționează cu curent continuu. Unele sisteme permit utilizarea acumulatorilor pentru backup și oferă posibilitatea deschiderii parțiale folosind un singur motor.

Sistemul suportă greutate mare ?

Da! Realizat din materiale atent selecționate și masive, sistemul (individual) are o greutate ce variază între 10 și 13 kg. Astfel, pe piață există produse care suportă o greutate maximă ce variază între 220-250 kg. Atenție! În funcție de produs pot exista variațiuni!

Oferă o protecție sporită ?

Măsurile de siguranță pentru proprietate - locuință sau spații comercial - sunt întotdeauna binevenite. Kiturile complete - sistemele de deschidere a porților batante cu telecomandă asigură un plus de confort, poți închide și deschide poarta cu ajutorul telecomenzii, la venire și la plecare, precum și protecție suplimentară - porțile fiind greu de accesat din exterior.

Sunt silențioase ?

Într-adevăr, sunt silețioase! Majoritatea cumpărătorilor au relatat faptul că au fost surprinși de nivelul auditiv emis (aproximativ 35 de dB). Ca și intensitate, această valoare este asemănată cu un areal rural ce conține zone de trafic ușor aglomerate.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Prelungitor cu Protecție Supratensiune
Cel mai bun prelungitor cu protecție supratensiune

Ai echipamente scumpe în casă pe care vrei să le protejezi de fluctuațiile de tensiune? Alege un prelungitor cu protecție la supratensiune.

Cel Mai Bun Sistem Deschidere Porți Culisante (Cu Telecomandă)
Sisteme deschidere porți culisante cu telecomandă

Te-ai săturat să cobori din mașină să tragi de poartă pentru o deschide? Ai nevoie de un kit de automatizare bun pentru porți culisante care îți permite deschiderea cu ajutorul unei telecomenzi.

Cel Mai Bun Stabilizator de Tensiune pentru Centrală
Stabilizatoare tensiune pentru centrale termice

Vrei să-ți protejezi investiția în centrala termică și să asiguri că nu ve strica din cauza căderilor de tensiune? Investește într-un UPS pentru centrală și scapi de bătăile de cap.

Cea mai bună Cameră Wireless de Exterior Rotativă
Cea mai bună cameră de supraveghere wireless de exterior rotativă

Cauți o cameră de supraveghere wireless rotativă pe care să o poți controla de pe telefonul mobil? Alege un model de tip cameră wireless IP inteligentă.

Cel Mai Bun Rucsac Anti-Furt
Cel mai bun rucsac anti-furt

Vrei să nu mai stai în gardă de fiecare dată când mergi în transportul în comun sau în zone aglomerate? Rucsacul antifurt are un design cu fermoare ascunse și este rezistent la tăiere.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe