Cea mai bună Alarmă de Gaz Metan pentru Apartament

Cea mai bună alarmă de gaz metan pentru apartament

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 123 ori:
Pagină realizată de:
Ianis Pipor
Ianis Pipor

De ce să-ți pui un detector de gaz metan în locuința ta?

Siguranța noastră și a familiei sunt cele mai importante, așa că este vital să ne preocupe și soluțiile pe care le putem folosi la eventuale probleme ce ar putea apărea și afecta sănătatea. Pentru a preveni eventuale accidente ce implică gazul, cel mai la îndemână este să instalezi în locuința ta un detector de gaz metan. Deși este nevoie să îl monteze un specialist, acesta va fi de mare folos. Cu ajutorul unui astfel de detector poți preveni scăpările de gaz și monoxid de carbon din locuință, deoarece te anunță printr-o alarmă sonoră și vizuală dacă sunt probleme sau, mai mult, poate opri și alimentarea cu gaz a casei dacă optezi pentru un model mai complex.

E o soluție foarte bună mai ales dacă petreci mult timp la servici sau în călătorii, ori chiar pentru casele de vacanță, când nu esti prin preajmă ca să observi aceste scăpări. Durata medie de viață a acestor dispozitive este cam 5 ani, așa că va merita investiția. Unele modele pot detecta mai multe potențiale pericole precum fum, calitatea slabă a aerului sau alte tipuri de gaze în afară de cele naturale. Altele sunt mobile, sau se pot conecta la internet și transmite date.

Cel mai bun senzor de gaz metan

Premium

Bosch Avenar

Acum că este posibilă depistarea și, eventual, înlăturarea unor efecte adverse, profită de produsul nostru-detectorul de fum, temperatură și gaz, cu care viața ta va deveni mult mai liniștită și mai sigură. Acest aparat performant are o acoperire mare de detecție și 3 senzori principali, ceea ce facilitează cercetarea amănunțită și exactă a compoziției aerului. Alege produsul nostru, care promite că îți va putea proteja casa de pericolele imprevizibile. .
Verifică prețul

Siguranța ta și a familiei tale este mai presus ca orice.

Cel mai bun

Prevent cu electrovalva

De aceea, îți prezentăm produsul nostru - detectorul de gaz metan “Prevent”, cu funcție de auto-testare, oferind exactitatea rezultatelor, dar și încrederea și siguranța, pe care o cauți în orice produs de acest gen. În același timp, vei utiliza foarte ușor și simplu acest aparat destul de performant, care, într-un final, îți va asigura protecția necesară. .
Verifică prețul

Calitatea și prospețimea aerului respirat, zi de zi, este un factor important, ce acționează direct către sănătatea ta, dar și a familiei tale.

la buget

Inogas

Descoperă detectorul de gaz metan “Inogas”, un aparat performant, care îți va oferi, zi de zi, sentimentul de liniște și încredere. Acest detector reflectă mai mult decât un aparat, el este o garanție a stabilității și siguranței aerului casei tale, prezentând veridicitate și exactitate prin rezultatele sale. .
Verifică prețul

În prezent, fiecare persoană pune accent pe siguranța sa și a celor dragi. Știm cât de important este acest aspect, așa că, îți prezentăm un produs, care, într-adevăr, îți va îmbunătăți viața.

Detector monoxid de carbon Pyronix, wireless, SSI, 85 dBA

Așadar, pentru o viața liniștită și plină de bunăstare, te invităm să descoperi detectorul nostru de monoxid de carbon “Pyronix” cu proprietate wireless, care, pe lângă încrederea pe care ți-o va oferi, va veni și cu doza de comoditate, prezentată de această proprietate. Acest aparat cu un design simplu, adaptabil oricărui stil al camerei, îți va garanta exactitate, calitate, dar și siguranța, de care are nevoie familia ta. .
Verifică prețul

Curățenia aerului casei tale rezultă în sănătatea ta și a familiei tale.

Senzor Detector Gaze CSL5000-AlfaTech.

Așadar, îți prezentăm senzorul nostru de detectat gaz metan, cu care vei putea foarte comod și ușor să verifici scăpările accidentale de gaz din cameră/casă și să te protejezi prin anticiparea unui pericol. Totodată, acest produs funcționează pe baza unui sistem de autodiagnostică, care permite verificarea veridicității rezultatelor, dar și a bunăstării tehnice a acestui aparat. Produsul nostru promite calitate, exactitate, dar și un design plăcut. .
Verifică prețul

Știm cât de important este aerul, pe care-l respiri zi de zi în camera ta.

Detector de monoxid de carbon Honeywell X-Series XC70-RO-A, 90 dB, LED, IP44

Așadar, pentru că știm ce cauți, îți prezentăm detectorul nostru de monoxid de carbon, care este un aparat cu un design simplu, dar cu proprietăți eficiente. Utilizând acest produs, vei cunoaște, cu exactitate, nivelul gazului din cameră și vei putea anticipa un eventual pericol. Totodată, acest aparat, prin auto-testare, prezintă veridicitate, dar și durabilitate și rezistența de până la 7 ani. .
Verifică prețul

Sentimentul de încredere și siguranță este cea mai căutată consecință, prezentă în urma utilizării produselor.

Detector de gaz metan si monoxid de carbon Secor 2000 cu electrovalva de alama 1 alb

Cantitatea de gaze din aerul casei tale este foarte important pentru sănătatea ta și a familiei tale, de aceea, te îndemnăm să descoperi detectorul nostru de gaz metan și monoxid de carbon, care îți va aduce siguranță și liniște în casă. Acest aparat modern și cu un design destul de simplu te va atenționa în caz de depistare a unei scurgeri accidentale de gaz, ceea ce este necesar pentru a anticipa o situație periculoasă. Fă alegerea corectă, iar produsul nostru îți va promite rezistență, utilizare ușoară și exactitate în rezultate. .
Verifică prețul

Detector de monoxid de carbon Jablotron 100 EI208DW, LCD, LED, buzzer

Este vorba despre detectorul de monoxid de carbon, care previne și afișează apariția acestui gaz, iar, în rezultat, poate salva vieți. Produsul nostru îți va face familiar sentimentul de liniște și siguranță și, în același timp, îți va promite calitate, rezistență în utilizare, dar și un design simplu, neafectând aspectul camerei tale. .
Verifică prețul

Cunoaștem cât de important este prevenirea oricărui pericol, ce atentează la sănătatea ta și a celor dragi, de aceea, îți prezentăm produsul care garantează încredere.

Întrebări despre alarmele de gaz metan pentru acasă

Ce tipuri de emisii poate detecta un astfel de aparat?

Alarma va porni dacă senzorul dvs. detectează o acumulare de CO sau CO2 în casa dvs., de obicei înainte de a începe să simțiți simptomele. La concentrații mai mici (50 ppm), declanșarea poate să dureze până la opt ore. Nivelurile mai mari (peste 150 ppm) pot declanșa alarma în câteva minute.

E nevoie de montaj specializat?

Detectoarele de gaze naturale sunt o modalitate accesibilă, ușor de instalat, de a detecta acumularea de gaze naturale în casa dvs., în timp ce este încă la un nivel suficient de scăzut pentru ca oamenii și animalele de companie să părăsească clădirea și să rezolve problema, prevenind posibile vătămări sau decese.

Unde se montează?

Alarmele de gaz se instalează în camera în care este foarte probabil să apară o scurgere de gaz. Poate fi bucătăria din cauza prezenței unui aragaz, iar montarea va fi în apropierea tavanului, de obicei la 30 cm de acesta, într-un loc în care mișcările aerului nu sunt împiedicate de mobilier.

Poate opri alimentarea cu gaz a locuinței?

Detectorul de gaze trebuie sa fie montat în încăperea în care funcționează aragazul și centrala termică și trebuie sa fie racordat la o sursă de energie electrică. Atunci când au loc scăpări de gaze, senzorul va emite zgomote puternice și va acționa un electroventil care va opri automat alimentarea cu gaze.

Se montează la fiecare aparat electrocasnic pe gaz?

Nu este necesar montarea la fiecare electrocasnic pe gaz, este îndeajuns un singur detector iar instalarea se face în locul unde mișcările de aer nu sunt împiedicate de mobilier sau alte obstacole, nu se instalează în dulapuri, masca chiuveta. Locuri în care detectorul NU ar trebui instalat: într-un spațiu închis (de exemplu în dulap sau în spatele unei perdele), direct deasupra unei chiuvete, lângă o ușă sau o fereastra, lângă un ventilator de extragere.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Dispozitiv de Urmărire și Localizare GPS. Uz Personal
Dispozitive de urmărire și localizare GPS cu cartelă SIM

Cu ajutorul acestor aparate îți poți identifica bunurile valoroase (mașini, moto, trotinete) oriunde există semnal la telefon direct de pe telefonul tău.

Cea Mai Bună Mini Seră de Interior
Cea mai bună mini seră pentru interior (grădină inteligentă)

Crește-ți ierburile aromatice sau răsadurile pentru grădină direct la tine acasă. Serele inteligente de apartament îți oferă spațiul și controlul necesar pentru culturi ecologice și sănătoase.

Cea Mai Bună Plafonieră LED Inteligentă
Cea mai bună plafonieră LED inteligentă

Îți dorești o plafonieră LED pe care o poți controla de pe telefon sau cu telecomanda? Poate uneori în baie îți dorești să faci o atmosferă mai intimă. Cu ajutorul unei plafoniere LED inteligente poți face acest lucru.

Cel Mai Bun Aparat de Monitorizat Calitatea Aerului (Tehnologie Smart)
Dispozitive smart pentru monitorizarea calității aerului

Suferi de boli respiratorii sau ai un copil mic pe care vrei să-l ferești de aerul poluat? Cu ajutorul unui aparat smart de monitorizat calitatea aerului poți vedea instant cât de curat este aerul din casa ta.

Cel Mai Bun Sistem Deschidere Porți Culisante (Cu Telecomandă)
Sisteme deschidere porți culisante cu telecomandă

Te-ai săturat să cobori din mașină să tragi de poartă pentru o deschide? Ai nevoie de un kit de automatizare bun pentru porți culisante care îți permite deschiderea cu ajutorul unei telecomenzi.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe