Cel Mai Bun Lacăt cu Amprentă

Cel mai bun lacăt cu amprentă

Modificat la 08 aprilie 2022
Articol evaluat de 38 ori:
Pagină realizată de:
Liviu Mihuț
Liviu Mihuț

De ce să alegi un lacăt cu amprentă?

A sosit momentul să treci la următorul nivel cu lacătele tale. Așa cum toate aparatele din vremurile noastre au suferit modificări și actualizări pentru a putea fi la curent cu ultimele noutăți din era digitală și lacătele au trecut prin același procedeu. Așa au apărut lacătele inteligente cu senzor de amprentă care au fost special gândite pentru a-ți ușura viața.

Pe lângă avantajul de a nu mai fi nevoie să ai grijă de încă o cheie, aceste lacăte cu senzor de amprentă îți vor oferi siguranță, control garantat și protecția lucrurilor tale de valoare. Lacătele de acest fel pot fi folosite atât la interior cat și la exterior, de regulă rezistând la temperaturi de până la -20°C. În funcție de modelul ales, vei observa că acestea pot memora mai multe amprente astfel încât administratorul lacătului poate decide cine are dreptul de a-l deschide.

Dacă ai nevoie de un lacăt inteligent pentru genți de gimnastică, pentru bagaje și alte articole portabile, micul dispozitiv de la Tapplock este ideal. Un alt producător foarte bun care a dezvoltat astfel de lacăte, și care reprezintă o soluție fiabilă, este Master Lock.

Cel mai bun lacăt cu amprentă

Cel mai bun

Lacat inteligent PNI SL50 deschidere prin amprenta si incarcare USB IP65 Rosu pni-sl50

 • Deschidere prin amprentă;
 • Încărcare USB;
 • Deschidere electrică;
 • Ușor de folosit;
 • Rezistent și stabil.
Verifică prețul

Ține lucrurile tale în siguranță cu acest lacăt inteligent de ultimă generație dotat cu senzor de amprentă. Este extrem de sigur, util și practic, foarte simplu de folosit, se deschide și închide printr-o simplă atingere. Acest lacăt dispune de încărcare USB, iar designul său plăcut, discret și modern, va atrage toate privirile. Este compact și se aseamănă foarte bine cu un stick USB. Poate memora mai multe amprente și nu vei putea să îl strici, rupi sau deteriorezi, fiind confecționat din metal de bună calitate.

la buget

Lacat Smart Cu Deblocare Pe Amprenta

 • Securitate înaltă
 • Ușor de asamblat și montat
 • Facil de utilizat
 • Corp din aliaj de zinc rezistent
 • Recunoaștere amprentă in mai puțin de o secundă
Verifică prețul

Acest lacăt universal inteligent PNI SL10 cu deblocare prin amprentă este fabricat din metal, material care asigură o lungă durată de viață. Pentru funcționare, se încarcă cu ajutorului unui cablu USB de tip C iar autonomia bateriei rezistă până la 9000 de deblocări. Este rezistent la intemperii și recunoaște amprentă în 0,9 secunde. Poate fi folosit la interior oriunde este nevoie, de la ușile camerelor până la dulapuri sau chiar valize. Este silențios și prevăzut cu un bec led și un design modern.

Premium

Touch lock -- securizare inzecita

 • Design modern
 • Greutate redusă
 • Dotat cu tehnologie avansată
 • Simplu de utilizat
 • Compact
Verifică prețul

Acest lacăt cu amprentă reprezintă o invenție incredibilă. Lacătul poate fi deschis doar cu amprenta ta, la fel ca și smartphone-ul. Nu necesită nicio cheie și poate fi încărcat printr-un cablu USB. În cazul în care mai mulți utilizatori trebuie să acceseze lacătul, acesta a fost dotat cu un spațiu de stocare unde se pot înregistra până la maxim 10 amprente. Astfel, toți cei care dorești tu vor putea avea acces. Acest lacăt este realizat din oțel inoxidabil, cântărește 125 g și este rezistent la apă.

Lacat profesional Smart pe baza de amprenta

 • Design modern
 • Fabricat din materiale de înaltă calitate
 • Dotat cu tehnologie avansată
 • Rezistență crescută
 • Simplu de utilizat
Verifică prețul

Acest dispozitiv reprezintă un nou mod de a utiliza un lacăt, fără a fi nevoie să porți întotdeauna cheia corespunzătoare cu tine sau să folosești celebrele taste care pot fi ușor ghicite. Blocarea inteligentă acestui la cât îți permite să îl deschizi în diferite moduri. Chiar dacă este digital, lacătul este rezistent la apă și praf și poate fi utilizat pentru geamantane, valize, uși, dulapuri, camioane, biciclete și multe altele. Suportul pentru recunoașterea amprentei este de tip 360 grade și poate memora până la 10 amprente.

Lacat Inteligent cu senzor de amprenta STAR 10 amprente rezolutie 508 DPI baterie 3.7V 80 mAh lacat inteligent

 • Memorează 10 amprente
 • Poate fi folosit în exterior
 • Are port USB
 • Rezoluție de 508 DPI
 • Autonomie de stand by de 6 luni
Verifică prețul

Securitatea casei sau a lucrurilor tale este foarte importantă, de aceea se necesită a folosi dispozitive smart pentru o mai mare siguranță. Descoperă lacătul inteligent cu senzor de amprentă, care permite utilizarea a peste 10 amprente. Acesta poate fi utilizat atât pentru mediul extern, rezistând la temperaturi joase, cât și pentru mediul intern, în vederea păstrării a altor lucruri. Asamblarea și utilizarea acestui lacăt este foarte facilă, oferind un nivel înalt de securitate, siguranță și protecție.

Lacat cu Senzor de Amprenta Techstar®, Modern, Senzor Amprenta, Acumulator, Maxim 10 Amprente, MicroUSB, Otel Inoxidabil, Negru

 • Design modern
 • Dotat cu tehnologie avansată
 • Greutate redusă
 • Simplu de utilizat
 • Rezistență crescută
Verifică prețul

Cu acest lacăt amprenta ta este cheia. Funcționarea lui cu amprentă digitală este foarte ușoară, nefiind nevoie să mai conectezi vreo aplicație. Încuietoarea inteligentă poate înregistra până la 10 amprente digitale diferite, ceea ce oferă flexibilitate pe măsură ce vei partaja accesul cu prietenii, familia, colegii sau angajații. A fost dotat cu un chip modern, cu un consum redus de energie și un timp de așteptare lung. Astfel poate rămâne în standby până la un an de zile și poate fi deblocat de peste 3000 de ori până la epuizarea bateriei.

Lacat cu amprenta, Selockey, rezistent la apa IP65, 10 amprente, Argintiu

 • Rezistent la apă;
 • Construcție solidă;
 • Ușor de utilizat;
 • Autonomie mare a bateriei;
 • Nivel de securitate ridicat.
Verifică prețul

Lacătul cu amprentă de la Selockey implementează o tehnologie inovativă în domeniul siguranței bunurilor tale. Dimensiunile medii și designul modern fac din acest dispozitiv, elementul practic fără de care nu vei pleca în vacanțe. Este rezistent la apă și nu numai, construcția sa solidă din aliaj de aluminiu și oțel inoxidabil îl vor face imposibil de deteriorat sau stricat. Poate reține cu succes 10 amprente, este foarte ușor de folosit și îl vei îndrăgi din prima. Bateria are o autonomie de 6 luni în standby sau până la 1000 de utilizări.

Lacat Smart cu senzor de amprenta MyStyle, 10 amprente, rezolutie 508 DPI, baterie 3.7V 80 mAh

 • Rezoluție 508 DPI
 • Memorează 10 amprente
 • Port USB
 • Rezistă la -20 grade C
 • Rezistă la apă și praf
Verifică prețul

Lacătul cu amprentă îți va oferi siguranță, control garantat și protecția lucrurilor tale de valoare. Acesta poate fi folosit și pentru mediul extern, rezistând la temperaturi de până la -20 grade Celsius. Dispozitivul suportă recunoașterea a 10 amprente, iar pentru înregistrarea acestora, tot ce trebuie să faci este să execuți câțiva pași simpli. Lacătul trebuie încărcat complet înainte de prima utilizare, acesta încărcârndu-se cu ajutorul unui port USB și a unui cablu inclus în pachet, bateria rezistând 2500 de deblocări.

Întrebări frecvente despre lacătele cu amprentă

Care este principiul de funcționare al unui lacăt cu senzor de amprentă?

Așa cum sugerează și numele, cele mai bune lacăte cu senzor de amprenta funcționează pe baza amprentei administratorului. Asta înseamnă că nu mai este nevoie să reții coduri, parole sau locurile pe unde ai lăsat cheia.

Ce autonomie au lacătele cu senzor de amprentă?

Lacătele cu senzor de amprentă folosesc tehnologii de ultimă generație. Răsfoind site-urile de profil vei vedea că există astfel de lacăte care pot rezista fără a fi încărcate până la șase luni. Bineînțeles că vei găsi și lacăte care trebuie reîncărcate la câteva zile. Te poți orienta în funcție de bugetul alocat.

Dacă bateria se consumă, se mai poate deschide lacătul?

Bineînțeles. Doar că trebuie să ai la îndemână un acumulator extern și cablul de alimentare cu care lacătul a venit un pachet. Cât despre siguranță, poți stai liniștit, chiar dacă i s-a consumat bateria lacătul nu poate fi deschis.

Lacătele cu senzor de amprentă se pot folosi și la exterior?

Deși este un dispozitiv electronic, este construit astfel încât să reziste și la intemperii. Așadar te poți bucura de siguranță maximă indiferent unde vrei să folosești acest tip de lacăt. Totuși, pentru a nu da greș în alegerea produsului dorit, verifică specificațiile pentru a te asigura că este în regulă.

Lacătele cu senzor de amprentă se pot deschide și clasic?

Dacă te-ai decis să-ți achiziționezi un astfel de lacăt cu senzor de amprentă cu siguranță vrei să renunți la sistemul de închidere clasic. Există totuși pe piață și lacăte cu sistemele hibrid, adică pe care le poți deschide atât cu amprentă cat și cu cheie. Tot ce-ți rămâne de făcut este să te hotărăști asupra variantei care ți se potrivește mai bine.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Senzor de Fum cu Alarmă Integrată
Cel mai bun senzor de fum cu alarmă integrată pentru acasă

Protejează-ți locuința și pe cei dragi împotriva incendiilor cu ajutorul unui senzor de fum cu alarmă integrată. În doar câteva secunde de la declanșarea focului alarma va fi dată imediată limitând astfel posibilele pagube.

Cel mai bun UPS cu Prize Schuko pentru Acasă (backup curent electric)
Cel mai bun UPS (backup curent electric) cu prize Schuko

Ai aparatură scumpă pe care vrei să o protejezi de fluctuațiile de tensiune? Cel mai probabil ai nevoie de un aparat UPS complet automat care poate fi gardianul electrocasnicelor tale.

Cea Mai Bună Sonerie Video Inteligentă - Notificare pe Telefon
Sonerii pentru ușă cu cameră video (notificare pe telefon)

Vrei să vezi pe telefon când sună cineva la ușă și chiar să vorbești cu musafirul fără să deschizi ușa? O sonerie video inteligentă wireless este soluția.

Cea Mai Bună Poartă Pentru Blocat Accesul Copiilor
Cea mai bună poartă pentru blocat accesul copiilor

Stai la casă și vrei să ții copilul departe de scări sau de camerele unde s-ar putea răni? E foarte ușor să montezi o poartă pentru blocat accesul. Au prețuri accesibile și nu ai nevoie de unelte speciale.

Cel Mai Bun Sistem Deschidere Porți Culisante (Cu Telecomandă)
Sisteme deschidere porți culisante cu telecomandă

Te-ai săturat să cobori din mașină să tragi de poartă pentru o deschide? Ai nevoie de un kit de automatizare bun pentru porți culisante care îți permite deschiderea cu ajutorul unei telecomenzi.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe