Cel Mai Bun Lacăt cu Amprentă

Cel mai bun lacăt cu amprentă

Modificat la 16 octombrie 2021
Articol evaluat de 37 ori:
Pagină realizată de:
Liviu Mihuț
Liviu Mihuț

De ce să alegi un lacăt cu amprentă?

A sosit momentul să treci la următorul nivel cu lacătele tale. Așa cum toate aparatele din vremurile noastre au suferit modificări și actualizări pentru a putea fi la curent cu ultimele noutăți din era digitală și lacătele au trecut prin același procedeu. Așa au apărut lacătele inteligente cu senzor de amprentă care au fost special gândite pentru a-ți ușura viața.

Pe lângă avantajul de a nu mai fi nevoie să ai grijă de încă o cheie, aceste lacăte cu senzor de amprentă îți vor oferi siguranță, control garantat și protecția lucrurilor tale de valoare. Lacătele de acest fel pot fi folosite atât la interior cat și la exterior, de regulă rezistând la temperaturi de până la -20°C. În funcție de modelul ales, vei observa că acestea pot memora mai multe amprente astfel încât administratorul lacătului poate decide cine are dreptul de a-l deschide.

Dacă ai nevoie de un lacăt inteligent pentru genți de gimnastică, pentru bagaje și alte articole portabile, micul dispozitiv de la Tapplock este ideal. Un alt producător foarte bun care a dezvoltat astfel de lacăte, și care reprezintă o soluție fiabilă, este Master Lock.

Cel mai bun lacăt cu amprentă

Cel mai bun

Lacat inteligent PNI SL50 deschidere prin amprenta si incarcare USB IP65 Rosu pni-sl50

 • Deschidere prin amprentă;
 • Încărcare USB;
 • Deschidere electrică;
 • Ușor de folosit;
 • Rezistent și stabil.
Verifică prețul

Ține lucrurile tale în siguranță cu acest lacăt inteligent de ultimă generație dotat cu senzor de amprentă. Este extrem de sigur, util și practic, foarte simplu de folosit, se deschide și închide printr-o simplă atingere. Acest lacăt dispune de încărcare USB, iar designul său plăcut, discret și modern, va atrage toate privirile. Este compact și se aseamănă foarte bine cu un stick USB. Poate memora mai multe amprente și nu vei putea să îl strici, rupi sau deteriorezi, fiind confecționat din metal de bună calitate.

la buget

Lacat Smart Cu Deblocare Pe Amprenta

 • Securitate înaltă
 • Ușor de asamblat și montat
 • Facil de utilizat
 • Corp din aliaj de zinc rezistent
 • Recunoaștere amprentă in mai puțin de o secundă
Verifică prețul

Acest lacăt universal inteligent PNI SL10 cu deblocare prin amprentă este fabricat din metal, material care asigură o lungă durată de viață. Pentru funcționare, se încarcă cu ajutorului unui cablu USB de tip C iar autonomia bateriei rezistă până la 9000 de deblocări. Este rezistent la intemperii și recunoaște amprentă în 0,9 secunde. Poate fi folosit la interior oriunde este nevoie, de la ușile camerelor până la dulapuri sau chiar valize. Este silențios și prevăzut cu un bec led și un design modern.

Premium

Lacat smart cu senzor de amprenta, bluetooth si aplicatie, gri/negru

 • Reține până la 40 de amprente;
 • Încărcare USB;
 • Materiale de înaltă calitate folosite;
 • Ușor de folosit;
 • Rezistent la apă.
Verifică prețul

Ține în siguranță obiectele de valoare și în același timp, fii în pas cu noua eră a tehnologiei, folosind acest lacăt smart cu senzor de amprentă. Nu are doar un design deosebit și modern, ci este și extrem de util. Reține până la 40 de amprente și îl poți încuia, respectiv descuia, printr-o singură atingere, atât este de ușor de folosit! Un alt avantaj este faptul că este rezistent la apă, dar și la tăiere. Ajunge la tine însoțit de un manual de utilizare și un cablu USB folosit pentru încărcare.

Lacat Nedis cu securizare prin Bluetooth si senzor amprenta lockbtf10gy

 • Sigur și practic;
 • Ușor de folosit;
 • Lacăt controlat prin Bluetooth;
 • Baterie reîncărcabilă;
 • Partajere acces prin aplicație.
Verifică prețul

Dacă ești un împătimit al gadgeturilor, acest lacăt electronic cu amprentă îți poate fi de ajutor când vine vorba despre a-ți securiza bunurile. Cu lacătul Nedis au dispărut zilele în care trebuie să cauți cheile pierdute. În acest moment degetul tău poate fi cheia ta. O aplicație inteligentă îți va permite să acorzi și altor persoane acces pentru a debloca lacătul din oțel inoxidabil, utilizând telefonul, și având o funcție bluetooth disponibilă. Bateria lacătului este reîncărcabilă și oferă o utilizare de 3 luni dintr-o singură încărcare.

Lacat Inteligent cu senzor de amprenta STAR 10 amprente rezolutie 508 DPI baterie 3.7V 80 mAh lacat inteligent

 • Memorează 10 amprente
 • Poate fi folosit în exterior
 • Are port USB
 • Rezoluție de 508 DPI
 • Autonomie de stand by de 6 luni
Verifică prețul

Securitatea casei sau a lucrurilor tale este foarte importantă, de aceea se necesită a folosi dispozitive smart pentru o mai mare siguranță. Descoperă lacătul inteligent cu senzor de amprentă, care permite utilizarea a peste 10 amprente. Acesta poate fi utilizat atât pentru mediul extern, rezistând la temperaturi joase, cât și pentru mediul intern, în vederea păstrării a altor lucruri. Asamblarea și utilizarea acestui lacăt este foarte facilă, oferind un nivel înalt de securitate, siguranță și protecție.

Lacat cu amprenta, Selockey, rezistent la apa IP65, 10 amprente, Argintiu

 • Rezistent la apă;
 • Construcție solidă;
 • Ușor de utilizat;
 • Autonomie mare a bateriei;
 • Nivel de securitate ridicat.
Verifică prețul

Lacătul cu amprentă de la Selockey implementează o tehnologie inovativă în domeniul siguranței bunurilor tale. Dimensiunile medii și designul modern fac din acest dispozitiv, elementul practic fără de care nu vei pleca în vacanțe. Este rezistent la apă și nu numai, construcția sa solidă din aliaj de aluminiu și oțel inoxidabil îl vor face imposibil de deteriorat sau stricat. Poate reține cu succes 10 amprente, este foarte ușor de folosit și îl vei îndrăgi din prima. Bateria are o autonomie de 6 luni în standby sau până la 1000 de utilizări.

Lacat Smart cu senzor de amprenta MyStyle, 10 amprente, rezolutie 508 DPI, baterie 3.7V 80 mAh

 • Rezoluție 508 DPI
 • Memorează 10 amprente
 • Port USB
 • Rezistă la -20 grade C
 • Rezistă la apă și praf
Verifică prețul

Lacătul cu amprentă îți va oferi siguranță, control garantat și protecția lucrurilor tale de valoare. Acesta poate fi folosit și pentru mediul extern, rezistând la temperaturi de până la -20 grade Celsius. Dispozitivul suportă recunoașterea a 10 amprente, iar pentru înregistrarea acestora, tot ce trebuie să faci este să execuți câțiva pași simpli. Lacătul trebuie încărcat complet înainte de prima utilizare, acesta încărcârndu-se cu ajutorul unui port USB și a unui cablu inclus în pachet, bateria rezistând 2500 de deblocări.

Întrebări frecvente despre lacătele cu amprentă

Care este principiul de funcționare al unui lacăt cu senzor de amprentă?

Așa cum sugerează și numele, cele mai bune lacăte cu senzor de amprenta funcționează pe baza amprentei administratorului. Asta înseamnă că nu mai este nevoie să reții coduri, parole sau locurile pe unde ai lăsat cheia.

Ce autonomie au lacătele cu senzor de amprentă?

Lacătele cu senzor de amprentă folosesc tehnologii de ultimă generație. Răsfoind site-urile de profil vei vedea că există astfel de lacăte care pot rezista fără a fi încărcate până la șase luni. Bineînțeles că vei găsi și lacăte care trebuie reîncărcate la câteva zile. Te poți orienta în funcție de bugetul alocat.

Dacă bateria se consumă, se mai poate deschide lacătul?

Bineînțeles. Doar că trebuie să ai la îndemână un acumulator extern și cablul de alimentare cu care lacătul a venit un pachet. Cât despre siguranță, poți stai liniștit, chiar dacă i s-a consumat bateria lacătul nu poate fi deschis.

Lacătele cu senzor de amprentă se pot folosi și la exterior?

Deși este un dispozitiv electronic, este construit astfel încât să reziste și la intemperii. Așadar te poți bucura de siguranță maximă indiferent unde vrei să folosești acest tip de lacăt. Totuși, pentru a nu da greș în alegerea produsului dorit, verifică specificațiile pentru a te asigura că este în regulă.

Lacătele cu senzor de amprentă se pot deschide și clasic?

Dacă te-ai decis să-ți achiziționezi un astfel de lacăt cu senzor de amprentă cu siguranță vrei să renunți la sistemul de închidere clasic. Există totuși pe piață și lacăte cu sistemele hibrid, adică pe care le poți deschide atât cu amprentă cat și cu cheie. Tot ce-ți rămâne de făcut este să te hotărăști asupra variantei care ți se potrivește mai bine.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Prelungitor cu Protecție Supratensiune
Cel mai bun prelungitor cu protecție supratensiune

Ai echipamente scumpe în casă pe care vrei să le protejezi de fluctuațiile de tensiune? Alege un prelungitor cu protecție la supratensiune.

Cea Mai Bună Barieră Infraroșu De Protecție Perimetru
Cea mai bună barieră infraroșu de protecție a perimetrului

Bariera infraroșu sau alarma invizibilă este soluția ideală dacă vrei să protejezi de intruși o zonă mai largă. Alarma va fi declanșată atunci când senzorii detectează mișcare.

Cel mai bun Seif Electronic cu Cod pentru Acasă / Birou
Cel mai bun seif cu cod pentru apartament sau birou

Ai nevoie să păstrezi în siguranță acasă sau la birou documente, bani sau acte? Seiful electronic care se deschide cu cod este soluția cea mai la îndemână. Află cât costă un seif de calitate.

Cel Mai Bun Aparat cu Electroșocuri Autoapărare
Aparate cu electroșocuri pentru autoapărare

Aparatul cu electroșocuri imobilizează agresorii instant însă fără a crea leziuni de lungă durata. Vezi ce model ți se potrivește și alege să fii protejat în orice moment.

Cel Mai Bun Stabilizator de Tensiune pentru Centrală
Stabilizatoare tensiune pentru centrale termice

Vrei să-ți protejezi investiția în centrala termică și să asiguri că nu ve strica din cauza căderilor de tensiune? Investește într-un UPS pentru centrală și scapi de bătăile de cap.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe