Cel Mai Bun Lacăt cu Amprentă

Cel mai bun lacăt cu amprentă

Modificat la 28 aprilie 2021
Articol evaluat de 36 ori:
Pagină realizată de:
Liviu Mihuț
Liviu Mihuț

De ce să alegi un lacăt cu amprentă?

A sosit momentul să treci la următorul nivel cu lacătele tale. Așa cum toate aparatele din vremurile noastre au suferit modificări și actualizări pentru a putea fi la curent cu ultimele noutăți din era digitală și lacătele au trecut prin același procedeu. Așa au apărut lacătele inteligente cu senzor de amprentă care au fost special gândite pentru a-ți ușura viața.

Pe lângă avantajul de a nu mai fi nevoie să ai grijă de încă o cheie, aceste lacăte cu senzor de amprentă îți vor oferi siguranță, control garantat și protecția lucrurilor tale de valoare. Lacătele de acest fel pot fi folosite atât la interior cat și la exterior, de regulă rezistând la temperaturi de până la -20°C. În funcție de modelul ales, vei observa că acestea pot memora mai multe amprente astfel încât administratorul lacătului poate decide cine are dreptul de a-l deschide.

Dacă ai nevoie de un lacăt inteligent pentru genți de gimnastică, pentru bagaje și alte articole portabile, micul dispozitiv de la Tapplock este ideal. Un alt producător foarte bun care a dezvoltat astfel de lacăte, și care reprezintă o soluție fiabilă, este Master Lock.

Cel mai bun lacăt cu amprentă

Cel mai bun

Lacat inteligent cu senzor amprenta 10 amprente 3.7V 80 mA VTL007

 • Lacăt inteligent și complex
 • Design modern
 • Recunoaștere amprentă în câteva secunde
 • Pănă la 10 amprente
 • Facil de utilizat
Verifică prețul

Acest lacăt inteligent dispune de senzor de amprentă pentru deblocare, astfel încât să fii asigurat de faptul că nici o dublură de cheie nu poate fi folosită pentru deschidere. Este prevăzut cu o capacitate de stocare ce măsoară 10 amprente, deci poți acorda accesul mai multor membri din familie atât la camerele, genți sau dulapurile pe care tu le închizi. Bateria de 80 mAh poate suporta până la 6 luni timp de stand-by și poate acționa până la 1000 de deblocări. În momentul în care aceasta este descărcată, va notifica prin culoarea roșie a ledului.

la buget

Lacat Smart Cu Deblocare Pe Amprenta

 • Securitate înaltă
 • Ușor de asamblat și montat
 • Facil de utilizat
 • Corp din aliaj de zinc rezistent
 • Recunoaștere amprentă in mai puțin de o secundă
Verifică prețul

Acest lacăt universal inteligent PNI SL10 cu deblocare prin amprentă este fabricat din metal, material care asigură o lungă durată de viață. Pentru funcționare, se încarcă cu ajutorului unui cablu USB de tip C iar autonomia bateriei rezistă până la 9000 de deblocări. Este rezistent la intemperii și recunoaște amprentă în 0,9 secunde. Poate fi folosit la interior oriunde este nevoie, de la ușile camerelor până la dulapuri sau chiar valize. Este silențios și prevăzut cu un bec led și un design modern.

Premium

Lacat inteligent PNI SL10 cu deschidere prin amprenta si incarcare USB, IP65, Gri

 • Deblocare prin amprentă
 • Încărcare USB
 • Protecție IP65
 • Calitate a materialelor: Aliaj de zinc cromat
 • Deschidere electronică din interior
Verifică prețul

Acest tip de încuietoare cu senzor de amprentă îți va cere să îți scaneze amprenta pentru a deschide ușa. Deoarece fiecare amprentă este unică, acestea sunt dificil de falsificat sau de alterat, acesta fiind unul dintre principalele motive pentru care este ales un astfel de produs. În plus, nu ai cum să îți pierzi amprenta la fel cum ai pierde cheile, iar amprenta ta nu poate fi înlocuită. Pentru încărcare, este prevăzut cu un loc de intrare a cablului USB. Are un design modern iar dimensiunile sale sunt reduse.

Lacat inteligent PNI SL50 cu deschidere prin amprenta si incarcare USB, IP65, Rosu

 • Amprentă
 • Încărcare USB
 • Design modern
 • Durabil
 • Pentru interior
Verifică prețul

Securitatea și siguranța lucrurilor tale este semnificativă, de aceea trebuie să utilizezi instrumente sau dispozitive eficiente. Te invităm să descoperi lacătul inteligent, care se deschide prin amprentă, are un mod de utilizare și asamblare foarte facil, iar încărcarea bateriei se realizează prin cablu USB, într-un mod rapid și econom. Este confecționat dintr-un metal rezistent, ceea ce îi oferă o durată lungă de viață. De asemenea, siguranța înaltă devine un factor cheie în funcționarea acestui lacăt.

Lacat Inteligent cu senzor de amprenta STAR 10 amprente rezolutie 508 DPI baterie 3.7V 80 mAh lacat inteligent

 • Memorează 10 amprente
 • Poate fi folosit în exterior
 • Are port USB
 • Rezoluție de 508 DPI
 • Autonomie de stand by de 6 luni
Verifică prețul

Securitatea casei sau a lucrurilor tale este foarte importantă, de aceea se necesită a folosi dispozitive smart pentru o mai mare siguranță. Descoperă lacătul inteligent cu senzor de amprentă, care permite utilizarea a peste 10 amprente. Acesta poate fi utilizat atât pentru mediul extern, rezistând la temperaturi joase, cât și pentru mediul intern, în vederea păstrării a altor lucruri. Asamblarea și utilizarea acestui lacăt este foarte facilă, oferind un nivel înalt de securitate, siguranță și protecție.

Lacat Smart cu senzor de amprenta MyStyle, 10 amprente, rezolutie 508 DPI, baterie 3.7V 80 mAh

 • Rezoluție 508 DPI
 • Memorează 10 amprente
 • Port USB
 • Rezistă la -20 grade C
 • Rezistă la apă și praf
Verifică prețul

Lacătul cu amprentă îți va oferi siguranță, control garantat și protecția lucrurilor tale de valoare. Acesta poate fi folosit și pentru mediul extern, rezistând la temperaturi de până la -20 grade Celsius. Dispozitivul suportă recunoașterea a 10 amprente, iar pentru înregistrarea acestora, tot ce trebuie să faci este să execuți câțiva pași simpli. Lacătul trebuie încărcat complet înainte de prima utilizare, acesta încărcârndu-se cu ajutorul unui port USB și a unui cablu inclus în pachet, bateria rezistând 2500 de deblocări.

Întrebări frecvente despre lacătele cu amprentă

Care este principiul de funcționare al unui lacăt cu senzor de amprentă?

Așa cum sugerează și numele, cele mai bune lacăte cu senzor de amprenta funcționează pe baza amprentei administratorului. Asta înseamnă că nu mai este nevoie să reții coduri, parole sau locurile pe unde ai lăsat cheia.

Ce autonomie au lacătele cu senzor de amprentă?

Lacătele cu senzor de amprentă folosesc tehnologii de ultimă generație. Răsfoind site-urile de profil vei vedea că există astfel de lacăte care pot rezista fără a fi încărcate până la șase luni. Bineînțeles că vei găsi și lacăte care trebuie reîncărcate la câteva zile. Te poți orienta în funcție de bugetul alocat.

Dacă bateria se consumă, se mai poate deschide lacătul?

Bineînțeles. Doar că trebuie să ai la îndemână un acumulator extern și cablul de alimentare cu care lacătul a venit un pachet. Cât despre siguranță, poți stai liniștit, chiar dacă i s-a consumat bateria lacătul nu poate fi deschis.

Lacătele cu senzor de amprentă se pot folosi și la exterior?

Deși este un dispozitiv electronic, este construit astfel încât să reziste și la intemperii. Așadar te poți bucura de siguranță maximă indiferent unde vrei să folosești acest tip de lacăt. Totuși, pentru a nu da greș în alegerea produsului dorit, verifică specificațiile pentru a te asigura că este în regulă.

Lacătele cu senzor de amprentă se pot deschide și clasic?

Dacă te-ai decis să-ți achiziționezi un astfel de lacăt cu senzor de amprentă cu siguranță vrei să renunți la sistemul de închidere clasic. Există totuși pe piață și lacăte cu sistemele hibrid, adică pe care le poți deschide atât cu amprentă cat și cu cheie. Tot ce-ți rămâne de făcut este să te hotărăști asupra variantei care ți se potrivește mai bine.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Alarmă Wireless - Uși și Ferestre - Instalare Rapidă
Alarme wireless pentru uși și ferestre ușor de instalat

Vrei să te simți protejat/ă în propria locuință dar nu vrei să cheltui mii de lei pe sisteme complexe de securitate? O bună alarmă pentru uși și ferestre este ceea ce ai nevoie.

Cea mai bună Alarmă de Gaz Metan pentru Apartament
Cea mai bună alarmă de gaz metan pentru apartament

Vrei să fii sigur că nu vei avea probleme cu scăpările de gaze de la rețea sau butelie? Un senzor de detecție a gazului e o invesiție mică pe care o poți face pentru liniștea și siguranța familiei tale.

Cea Mai Bună Barieră Infraroșu De Protecție Perimetru
Cea mai bună barieră infraroșu de protecție a perimetrului

Bariera infraroșu sau alarma invizibilă este soluția ideală dacă vrei să protejezi de intruși o zonă mai largă. Alarma va fi declanșată atunci când senzorii detectează mișcare.

Cel mai bun Kit de Supraveghere Video de Exterior (pachet complet)
Kituri de supraveghere video de exterior Full HD (pachet complet)

Vrei ca imaginile filmate să fie de cea mai bună calitate? Au apărut camere de supraveghere cu tehnologie de cinema (4K). Cu ele poți vedea clar numere de inmatriculare și chiar fețe.

Cel Mai Bun Aparat cu Electroșocuri Autoapărare
Aparate cu electroșocuri pentru autoapărare

Aparatul cu electroșocuri imobilizează agresorii instant însă fără a crea leziuni de lungă durata. Vezi ce model ți se potrivește și alege să fii protejat în orice moment.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe