Cel Mai Bun Dispozitiv de Urmărire și Localizare GPS. Uz Personal

Dispozitive de urmărire și localizare GPS cu cartelă SIM

Modificat la 20 octombrie 2021
Articol evaluat de 106 ori:
Pagină realizată de:
Ildiko Popescu
Ildiko Popescu

Cum funcționează un dispozitiv de urmărire și localizare GPS?

Dacă ești părinte, ai în grijă o persoană în vârstă care nu se mai poate orienta sau un obiect de valoare pe care nu vrei să îl pierzi, atunci un dispozitiv de urmărire și localizare GPS te va scuti de multe bătăi de cap. De cele mai multe ori, metoda de localizare folosită de aceste aparate este GPS, dar aceasta nu este unică. Localizarea prin LBS sau WI-FI sunt alte două metode care încep să fie folosite tot mai des. Localizarea prin GPS funcționează datorită sateliților plasați în diferite puncte de pe orbita Pământului. Semnalul transmis de aceștia permit localizarea sau poziționarea globală a oricărui obiect sau persoană care are asupra sa un receptor GPS funcțional.

Cel mai bun tracker GPS are o cartelă inclusă, de cele mai multe ori SIM, dar care nu necesită un cod PIN. Acestea sunt cele mai bune modele deoarece îți permit să primești informații pe telefon sau să accesezi mai multe opțiuni și funcții de pe telefon. Dispozitivele au capacitatea de a memora date legate de traseul unei persoane sau a unui animal.

Dispozitive de urmărire și localizare GPS

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Hawkel HI-604X

 • Ideal pentru monitorizarea mașinilor sau a mărfurilor
 • Se atașează foarte ușor pe suprafețele metalice datorită celor 4 magneți care sunt încorporați in carcasă
 • Este aproape identic cu localizatorul Hawkel HI-602X, dar are acumulator mai puternic
 • Are 4 magneți încorporați în carcasă
 • Este mai mare.
Verifică prețul

Hawkel HI-604X este un GPS TRACKER portabil, cu urmărire în timp real a obiectivului pe internet, fără abonament lunar sau taxe suplimentare. Este ideal pentru monitorizarea mașinilor sau a mărfurilor. Se atașează foarte usor pe suprafețele metalice datorită celor 4 magneți încorporați în carcasă. Harta și interfața platformei de urmărire prin GPS este în limba română. Acest GPS tracker este complet autonom și are dimensiuni reduse. Autonomia medie este de 15 zile, dar poate funcționa mai mult sau mai puțin timp în funcție de setări și cât de des este solicitat.

Premium

* Prezentare video mai jos

HAWKEL HI-602XXL

 • Localizatorul GPS poate fi folosit și independent față de bateria mare
 • Localizatorul GPS se atașează la bateria mare din mini-valiza XXL, se pune inauntru si se inchide valiza
 • Datorită magneților, mini-carcasa cu localizatorul GPS se atașeaza ușor mașinilor, sau oricăror altor suprafețe metalice
 • Mini-valiza XXL va proteja localizatorul GPS de toti factorii externi (apa, praf, zapada, socuri mecanice etc.)
 • Este compactă
Verifică prețul

Acesta este un kit de urmărire prin GPS format din localizator GPS la care se conectează acumulatorul de mare putere. Localizatorul GPS poate fi folosit și independent de bateria mare. Datorită magneților, mini-carcasa cu localizatorul GPS se atașează ușor mașinilor, sau oricaror altor suprafete metalice. Mini-valiza XXL va proteja localizatorul GPS de factorii externi. Localizatorul GPS are o baterie mică, ce ii ofera o autonomie de 48 de ore, dar conectand localizatorul GPS la bateria suplimentara de mare capacitate din mini-valiza, autonomia se poate prelungi pana la 60 de zile.

la buget

Mini GPS tracker i365-Tech A12 cu Functie Localizare GPS, Istoric traseu, Apel monitorizare, Negru

 • Design modern
 • Dimensiuni reduse
 • Dotat cu display
 • Greutate redusă
 • Simplu de utilizat
Verifică prețul

A12 este un tracker cu localizare și monitorizare spion de dimensiuni foarte mici 40 x 12 mm și având o greutate de doar 25g. Are multe opțiuni incluse,ca G-senzor, microfon încorporat, diifuzor încorporat, slot pentru Sim, slot pentru cardul de memorie suplimentară Micro și modul Wifi. El utilizează rețelele din apropiere pentru o localizare cât mai precisa, având o precizie GPS foarte bună, de 5-15m Precizie Accesorii incluse în pachet cablu USB pentru încarcare la orice port USB și manual de utilizare.


* Prezentare video mai jos

Gps traker tk905, urmarire in timp real, alarma miscare, perimetru, viteza, soc, standby 90 zile,

 • Poate controla obiectivele de la distanță
 • Urmărire în timp real
 • Alarmă mișcare, perimetru, viteza, soc
 • Standby 90 zile
 • Nu are restricții privind urmărirea la distanță
Verifică prețul

Dispozitivul funcționează pe baza rețelelor existente 2 g GSM / GPRS și GPS-sateliți și poate găsi și controla toate obiectivele de la distanță prin SMS, aplicații mobile și software de urmărire web. Acesta adoptă cea mai avansată tehnologie GPS și tehnologie duală de poziționare LBS. În plus, cu un magnet puternic încorporat, acesta poate fi instalat foarte ușor și strâns pe orice autovehicul. Aplicația și serverul web pot înregistra date de descărcare a dispozitivului de până la 6 luni. În plus are alarmă de șoc, de mișcare, de depășire dar și monitor de voce de la distanță.


* Prezentare video mai jos

Mini localizator GPS smart tracker SS-GP15

 • Este un mini localizator GPS cu o dimensiune de numai 6 cm
 • Dispozitivul este rezistent la apă, certificat cu gradul de protecție IPX5
 • Are design inovator
 • Acest dispozitiv poate detecta locația exactă în care se află
 • Folosește tehnologia U-blox GPS și rețelele GSM/GPRS
Verifică prețul

SS-GP15 este un mini localizator GPS cu o dimensiune de numai 6 cm este rezistent la apă și certificat cu gradul de protectie IPX5. Cu un design inovator, acest dispozitiv poate detecta locația exactă folosind tehnologia U-blox GPS și retelele GSM/GPRS cu o acuratețe de 2.5 metri. Ca să beneficiezi de funcțiile acestui dispozitiv ai nevoie doar de un telefon smart. Prin simpla trimitere a unui SMS către dispozitiv, primești un răspuns imediat cu un link de la "Google Maps" care va indica poziția exactă în care se află, fără taxe lunare sau un program special.


* Prezentare video mai jos

Localizator GPS Hawkel HI-602X, tracking gratuit, autonomie 48 ore

 • Poate fi amplasat fie în mașină, fie plasat persoanei (geantă, rucsac) pentru urmărire
 • Posibilitatea urmăririi în timp real, de pe telefon, laptop sau PC, grație aplicației
 • Poate fi folosit pentru angajați, copii, pentru a fi în contact permanent cu cei dragi
 • Autonomie în funcție de setări, funcționează non stop dacă este alimentat la curent
 • Microfon GSM inclus (ascultare în direct pe telefon, la 1-2m în preajma dispozitivului)
Verifică prețul

Acesta este un localizator GPS cu urmărire în timp real. Plasează-l pe un obiectiv și vei putea urmări în direct pe hartă, o mașină, o persoană sau orice alt obiect fără abonament lunar sau taxe suplimentare. Mai mult, traseul localizatorului este salvat automat pe server. Autonomia acumulatorului este variabilă în funcție de cât de des își actualizează poziția și în funcție de timpul în care stă în stand-by. Cu ajutorul aplicației dedicate poți urmări pe un PC sau laptop locația dispozitivului.

Întrebări despre dispozitivele de urmărire și localizare GPS

Cât este de mare?

În primul rând, o persoană nu ar trebuie să știe că îl poartă, sau să o incomodeze în vre-un fel.
Dimensiunea nu îi influențează eficiența, de aceea este bine să alegi o variantă cât mai mică.
Modelele disponibile pe piață, au dimensiuni ce pornesc de la 3 cm și pot ajunge la 7 cm, deși cele mai multe au în jur de 5 cm.

Ce fel de metodă de localizare folosește?

Ca metodă de localizare aceste dispozitive folosesc LBS sau Location Based Service, este un sistem de localizare implementat cu ajutorul antenelor GSM. Semnalul furnizat de operatorii de telecomunicații ajută la localizarea unei persoane sau obiect, cu o precizie de 200 de metri.

Are cartelă inclusă?

Cel mai bun tracker GPS are o cartelă inclusă, de cele mai multe ori SIM, dar care nu necesită un cod PIN. Acestea sunt cele mai bune modele deoarece îți permit să primești informații pe telefon sau să accesezi mai multe opțiuni și funcții de pe telefon. Raza de acțiune este mai mare, o astfel de achiziție este mult mai avantajoasă.

Ce rază de acțiune are?

Localizarea GPS funcționează datorită sateliților plasați în diferite puncte de pe orbita Pământului.
Semnalul transmis de aceștia permit localizarea sau poziționarea globală a oricărui obiect sau persoană care are asupra sa un receptor GPS funcțional.

Are microfon și difuzor?

În funcție de modelul ales, firma și destinația, unele dispozitive de urmărire și localizare GPS au microfoane pentru a capta sunetele de ambianță precum și difuzor pentru diseminarea informației. Ele însă nu sunt recomandate pentru înregistrarea pe ascuns, acest lucru fiind nepermis.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Yală Smart, Deschidere Ușă cu Telefonul
Yale inteligente pentru uși care pot fi deschise cu telefonul

Ce-ai spune să poți deschide ușa cu telefonul? Cu o yala smart bună, poți scăpa de grija cheilor, ușa deschizându-se automat când ajungi în fața ei cu mâinile ocupate.

Cel Mai Bun Senzor De Inundație
Cel mai bun senzor de inundație

Protejează-ți bunurile alegând să instalezi un senzor de inundație care te poate anunța în timp real când apa pătrunde în locul unde e montat senzorul.

Cel Mai Bun Senzor De Gaz
Cel mai bun senzor de gaz

Protejează-ți bunurile și viața alegând să instalezi un senzor de gaz care te poate anunța în timp real atunci când există o scurgere de gaze în încăpere.

Cel mai bun Kit de Supraveghere Video de Exterior (pachet complet)
Kituri de supraveghere video de exterior Full HD (pachet complet)

Vrei ca imaginile filmate să fie de cea mai bună calitate? Au apărut camere de supraveghere cu tehnologie de cinema (4K). Cu ele poți vedea clar numere de inmatriculare și chiar fețe.

Cel Mai Bun Lacăt cu Amprentă
Cel mai bun lacăt cu amprentă

Deschide lacătul rapid cu o singură atingere fără a mai fi nevoie să cari cheia după tine. Alege un lacăt inteligent cu sistem de blocare / deblocare cu amprentă.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe