Cel Mai Bun Dispozitiv de Urmărire și Localizare GPS. Uz Personal

Dispozitive de urmărire și localizare GPS cu cartelă SIM

Modificat la 29 iulie 2021
Articol evaluat de 106 ori:
Pagină realizată de:
Ildiko Popescu
Ildiko Popescu

Cum funcționează un dispozitiv de urmărire și localizare GPS?

Dacă ești părinte, ai în grijă o persoană în vârstă care nu se mai poate orienta sau un obiect de valoare pe care nu vrei să îl pierzi, atunci un dispozitiv de urmărire și localizare GPS te va scuti de multe bătăi de cap. De cele mai multe ori, metoda de localizare folosită de aceste aparate este GPS, dar aceasta nu este unică. Localizarea prin LBS sau WI-FI sunt alte două metode care încep să fie folosite tot mai des. Localizarea prin GPS funcționează datorită sateliților plasați în diferite puncte de pe orbita Pământului. Semnalul transmis de aceștia permit localizarea sau poziționarea globală a oricărui obiect sau persoană care are asupra sa un receptor GPS funcțional.

Cel mai bun tracker GPS are o cartelă inclusă, de cele mai multe ori SIM, dar care nu necesită un cod PIN. Acestea sunt cele mai bune modele deoarece îți permit să primești informații pe telefon sau să accesezi mai multe opțiuni și funcții de pe telefon. Dispozitivele au capacitatea de a memora date legate de traseul unei persoane sau a unui animal.

Dispozitive de urmărire și localizare GPS

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Hawkel HI-604X

 • Ideal pentru monitorizarea mașinilor sau a mărfurilor
 • Se atașează foarte ușor pe suprafețele metalice datorită celor 4 magneți care sunt încorporați in carcasă
 • Este aproape identic cu localizatorul Hawkel HI-602X, dar are acumulator mai puternic
 • Are 4 magneți încorporați în carcasă
 • Este mai mare.
Verifică prețul

Hawkel HI-604X este un GPS TRACKER portabil, cu urmărire în timp real a obiectivului pe internet, fără abonament lunar sau taxe suplimentare. Este ideal pentru monitorizarea mașinilor sau a mărfurilor. Se atașează foarte usor pe suprafețele metalice datorită celor 4 magneți încorporați în carcasă. Harta și interfața platformei de urmărire prin GPS este în limba română. Acest GPS tracker este complet autonom și are dimensiuni reduse. Autonomia medie este de 15 zile, dar poate funcționa mai mult sau mai puțin timp în funcție de setări și cât de des este solicitat.

Premium

* Prezentare video mai jos

HAWKEL HI-602XXL

 • Localizatorul GPS poate fi folosit și independent față de bateria mare
 • Localizatorul GPS se atașează la bateria mare din mini-valiza XXL, se pune inauntru si se inchide valiza
 • Datorită magneților, mini-carcasa cu localizatorul GPS se atașeaza ușor mașinilor, sau oricăror altor suprafețe metalice
 • Mini-valiza XXL va proteja localizatorul GPS de toti factorii externi (apa, praf, zapada, socuri mecanice etc.)
 • Este compactă
Verifică prețul

Acesta este un kit de urmărire prin GPS format din localizator GPS la care se conectează acumulatorul de mare putere. Localizatorul GPS poate fi folosit și independent de bateria mare. Datorită magneților, mini-carcasa cu localizatorul GPS se atașează ușor mașinilor, sau oricaror altor suprafete metalice. Mini-valiza XXL va proteja localizatorul GPS de factorii externi. Localizatorul GPS are o baterie mică, ce ii ofera o autonomie de 48 de ore, dar conectand localizatorul GPS la bateria suplimentara de mare capacitate din mini-valiza, autonomia se poate prelungi pana la 60 de zile.

la buget

* Prezentare video mai jos

Mini GPS tracker Wonlex S02 cu localizare si monitorizare - Negru

 • Dispozitivul funcționează în rețeaua TELEKOM
 • Pentru activarea funcției GPRS în rețeaua TELEKOM este necesară trimiterea unui sms către numarul dispozitivului 
 • Baterie: Litium 400mAH
 • Timp standby 100h
 • Material curea
Verifică prețul

Dispozitivul Mini GPS tracker Wonlex S02 este un gadget de ultimă generație, accesibile și ușor de utilizat, cu care poți monitoriza și localiza copiii, rudele în vârstă sau persoanele care au boli cronice și cu care trebuie să fii permanent în contact. Funcționează în rețeaua TELEKOM, iar pentru a activa funcția GPRS nu este nevoie decât să transmiți un SMS către numărul dispozitivului (în acest format pw,123456,apn,broadband,NA,NA,22603#). Aplicația "SeTracker" cu care funcționează gadgetul este disponibilă deopotrivă pe IOS si Android. Un alt punct de apreciat este faptul că dispozitivul este confecționat din materiale ecologice. Tehnologiile incluse (GPS, AGPS, LBS) permit monitorizarea constantă, oriunde te-ai afla.


* Prezentare video mai jos

Gps traker tk905, urmarire in timp real, alarma miscare, perimetru, viteza, soc, standby 90 zile,

 • Poate controla obiectivele de la distanță
 • Urmărire în timp real
 • Alarmă mișcare, perimetru, viteza, soc
 • Standby 90 zile
 • Nu are restricții privind urmărirea la distanță
Verifică prețul

Dispozitivul funcționează pe baza rețelelor existente 2 g GSM / GPRS și GPS-sateliți și poate găsi și controla toate obiectivele de la distanță prin SMS, aplicații mobile și software de urmărire web. Acesta adoptă cea mai avansată tehnologie GPS și tehnologie duală de poziționare LBS. În plus, cu un magnet puternic încorporat, acesta poate fi instalat foarte ușor și strâns pe orice autovehicul. Aplicația și serverul web pot înregistra date de descărcare a dispozitivului de până la 6 luni. În plus are alarmă de șoc, de mișcare, de depășire dar și monitor de voce de la distanță.


* Prezentare video mai jos

Mini localizator GPS smart tracker SS-GP15

 • Este un mini localizator GPS cu o dimensiune de numai 6 cm
 • Dispozitivul este rezistent la apă, certificat cu gradul de protecție IPX5
 • Are design inovator
 • Acest dispozitiv poate detecta locația exactă în care se află
 • Folosește tehnologia U-blox GPS și rețelele GSM/GPRS
Verifică prețul

SS-GP15 este un mini localizator GPS cu o dimensiune de numai 6 cm este rezistent la apă și certificat cu gradul de protectie IPX5. Cu un design inovator, acest dispozitiv poate detecta locația exactă folosind tehnologia U-blox GPS și retelele GSM/GPRS cu o acuratețe de 2.5 metri. Ca să beneficiezi de funcțiile acestui dispozitiv ai nevoie doar de un telefon smart. Prin simpla trimitere a unui SMS către dispozitiv, primești un răspuns imediat cu un link de la "Google Maps" care va indica poziția exactă în care se află, fără taxe lunare sau un program special.


* Prezentare video mai jos

Localizator GPS Hawkel HI-602X, tracking gratuit, autonomie 48 ore

 • Poate fi amplasat fie în mașină, fie plasat persoanei (geantă, rucsac) pentru urmărire
 • Posibilitatea urmăririi în timp real, de pe telefon, laptop sau PC, grație aplicației
 • Poate fi folosit pentru angajați, copii, pentru a fi în contact permanent cu cei dragi
 • Autonomie în funcție de setări, funcționează non stop dacă este alimentat la curent
 • Microfon GSM inclus (ascultare în direct pe telefon, la 1-2m în preajma dispozitivului)
Verifică prețul

Acesta este un localizator GPS cu urmărire în timp real. Plasează-l pe un obiectiv și vei putea urmări în direct pe hartă, o mașină, o persoană sau orice alt obiect fără abonament lunar sau taxe suplimentare. Mai mult, traseul localizatorului este salvat automat pe server. Autonomia acumulatorului este variabilă în funcție de cât de des își actualizează poziția și în funcție de timpul în care stă în stand-by. Cu ajutorul aplicației dedicate poți urmări pe un PC sau laptop locația dispozitivului.

Întrebări despre dispozitivele de urmărire și localizare GPS

Cât este de mare?

În primul rând, o persoană nu ar trebuie să știe că îl poartă, sau să o incomodeze în vre-un fel.
Dimensiunea nu îi influențează eficiența, de aceea este bine să alegi o variantă cât mai mică.
Modelele disponibile pe piață, au dimensiuni ce pornesc de la 3 cm și pot ajunge la 7 cm, deși cele mai multe au în jur de 5 cm.

Ce fel de metodă de localizare folosește?

Ca metodă de localizare aceste dispozitive folosesc LBS sau Location Based Service, este un sistem de localizare implementat cu ajutorul antenelor GSM. Semnalul furnizat de operatorii de telecomunicații ajută la localizarea unei persoane sau obiect, cu o precizie de 200 de metri.

Are cartelă inclusă?

Cel mai bun tracker GPS are o cartelă inclusă, de cele mai multe ori SIM, dar care nu necesită un cod PIN. Acestea sunt cele mai bune modele deoarece îți permit să primești informații pe telefon sau să accesezi mai multe opțiuni și funcții de pe telefon. Raza de acțiune este mai mare, o astfel de achiziție este mult mai avantajoasă.

Ce rază de acțiune are?

Localizarea GPS funcționează datorită sateliților plasați în diferite puncte de pe orbita Pământului.
Semnalul transmis de aceștia permit localizarea sau poziționarea globală a oricărui obiect sau persoană care are asupra sa un receptor GPS funcțional.

Are microfon și difuzor?

În funcție de modelul ales, firma și destinația, unele dispozitive de urmărire și localizare GPS au microfoane pentru a capta sunetele de ambianță precum și difuzor pentru diseminarea informației. Ele însă nu sunt recomandate pentru înregistrarea pe ascuns, acest lucru fiind nepermis.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Barieră Infraroșu De Protecție Perimetru
Cea mai bună barieră infraroșu de protecție a perimetrului

Bariera infraroșu sau alarma invizibilă este soluția ideală dacă vrei să protejezi de intruși o zonă mai largă. Alarma va fi declanșată atunci când senzorii detectează mișcare.

Cel Mai Bun Sistem Deschidere Porți Culisante (Cu Telecomandă)
Sisteme deschidere porți culisante cu telecomandă

Te-ai săturat să cobori din mașină să tragi de poartă pentru o deschide? Ai nevoie de un kit de automatizare bun pentru porți culisante care îți permite deschiderea cu ajutorul unei telecomenzi.

Cel mai bun UPS cu Prize Schuko pentru Acasă (backup curent electric)
Cel mai bun UPS (backup curent electric) cu prize Schuko

Ai aparatură scumpă pe care vrei să o protejezi de fluctuațiile de tensiune? Cel mai probabil ai nevoie de un aparat UPS complet automat care poate fi gardianul electrocasnicelor tale.

Cel Mai Bun Kit Automatizare Ușa de Garaj (cu telecomandă)
Sisteme deschidere ușă garaj cu telecomandă

Vrei când ajungi acasă ușa de la garaj să se deschidă singura? Ai nevoie de un kit de automatizare bun pentru uși de garaj care îți permite deschiderea cu ajutorul unei telecomenzi.

Cel Mai Bun Prelungitor cu Protecție Supratensiune
Cel mai bun prelungitor cu protecție supratensiune

Ai echipamente scumpe în casă pe care vrei să le protejezi de fluctuațiile de tensiune? Alege un prelungitor cu protecție la supratensiune.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe