Cea Mai Bună Cameră Wireless De Exterior Rotativă

Cea mai bună cameră de supraveghere wireless de exterior rotativă

Modificat la 12 decembrie 2021
Articol evaluat de 134 ori:
Pagină realizată de:
Ildiko Popescu
Ildiko Popescu
Victor Cojocariu
Victor Cojocariu

De ce să-ți iei o cameră wireless de exterior rotativă?

Când vine vorba de securizarea bunurilor personale și de siguranța ta sau a celor dragi, alegerea camerei de supraveghere de tip IP, potrivită nevoilor tale, pare să fie cea mai dificilă parte a implementării un sistem de monitorizare, ceea ce înseamnă că, pentru a fi mulțumit de achiziția făcută, este necesară studierea pieței celor mai performante dispozitive de acest gen. Când avem nevoie de un sistem de supraveghere pentru o casă, o curte, o parcare ne gândim imediat la 2, 3, 4 camere de supraveghere simple și eficiente. Însă soluția elegantă vine din partea camerelor rotative IP tip speed-dome.

O camera IP tip speed-dome are avantajul de a se putea adapta oricărei distanțe și oricărei poziții. Se poate roti și mișca pe toate axele, iar lentila poate fi setatâ pentru cadru larg sau zoom foarte mare în funcție de necesități. Soluția elegantă constă în utilizarea a 1-2 camere IP tip speed-dome cuplate cu 1-2 camere fixe care să acopere permanent punctele cele mai vulnerabile ale locației. Camerele IP speed-dome vor fi programate ca patrule inteligente și eficiente, iar camerele fixe vor păstra mereu “sub observație” puncte cheie precum: zone acces, rezervoare motorină, utilaje scumpe.

Cea mai buna cameră wireless IP rotativă

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Vstarcam

 • Zoom digital de 4x
 • Conectivitate wireless
 • Nightvision până la 30m
 • 360 se grade mobilitate
 • Grad de protecție IP66
Verifică prețul

Conexiunea Wireless reduce semnificativ numărul de cabluri necesare instalării astfel că designul camerei va fi mai plăcut și va putea trece mai ușor neobservată. Camera permite introducerea unui card Micro SD de maxim 128 GB pentru stocarea evenimentelor importante. Camera este rezistentă la toate condițiile meteo , iar temperatura de funcționare este cuprinsă între -10 și +55 grade C. Cele 6 LED-uri adaptabile asigură claritatea imaginilor pe timp de noapte la o distanță de până la 30m. Suportul camerei oferă posibilitatea acoperirii întregului perimetrului prin rotirea camerei la 360 grade.

la buget

Camera supraveghere IP wireless DOME ZHRCAM-IP9082 full HD autotracking ONVIF

 • Design modern
 • Tehnologie avansată
 • Eficiență crescută
 • Simplu de instalat
 • Calitate ridicată a imaginii
Verifică prețul

Această cameră de supraveghere este cel mai bun aliat atunci când îți dorești să îți știi locuința sau firma în siguranță. Este un produs modern și performant care îți va oferi servicii de calitate. De aceea, este creată să funcționeze cu un IP wireless și este foarte ușor de instalat și pornit chiar și de către persoanele atehnice. Calitatea imaginilor capturate este ultra HD și dispune de funcția auto tracking adică funcționează fără să apeși vreun buton. Are un design modern și ușor de întreținut, iar prețul este accesibil.

Premium

Speed Dome IP Hikvision DS-2DE4215IW-DE(S5), 2MP, lentila 5-75mm, H.265+, IR 100m, Darkfighter, slot microSD 256GB, PoE, IP66

 • Design modern
 • Performanță crescută
 • Simplu de instalat
 • Calitate ridicată a imaginilor
 • Consum redus de energie
Verifică prețul

Dacă vrei să te simți în siguranță, ai nevoie de un sistem de supraveghere profesional. De aceea, îți venim în ajutor cu o cameră de luat vederi de la Hikvision de înaltă calitate. Are o rezoluție de 2 mp și o lentilă de 5-75 mm. Tot ce înregistrează va fi stocat pe un slot de card pe care îl poți vedea apoi de pe laptop sau telefon. Ai la dispoziție 256gb pentru a memora foarte multe zile de filmare. Are de asemenea un senzor de imagine. De asemenea, lumina este una coloră pentru a captura imagini de foarte bună calitate.

Cea mai bună cameră de supraveghere wireless de exterior rotativă

Mergi direct în magazinul tău preferat.

spy-shop.ro emag.ro evomag.ro vonmag.ro

Camera de supraveghere HikVision PTZ IP, Rezolutie 1080P, 2.0 MP, 30 FPS, Zoom optic 15X, Distanta IR 100 m, Smart VCA

 • Tehnologie avansată
 • Rezistență crescută
 • Simplu de instalat
 • Rază mare de filmare
 • Simplu de utilizat
Verifică prețul

Fiecare persoană responsabilă știe că siguranța locuinței este pe primul loc și de aceea este nevoie de echipament de înaltă calitate. Poți pleca liniștit oriunde ai nevoie, chiar și pentru o perioadă mai lungă de timp, datorită camerei de supraveghere de o performanță deosebită de la HIKVISION. Este dotată cu tehnologie inteligentă de analiză video, zoom optic ridicat și o calitate crescută a imaginii. Are o greutate redusă și este simplu de instalat, având un perimetru de funcționare de maximum 100m.

Indiferent dacă ai o afacere sau o locuință pe care vrei să o protejezi, vei avea neapărată nevoie de o cameră de supraveghere performantă. Angajații tăi se vor simți mai în siguranță dacă știu că orice s-ar întâmpla în firmă va fi înregistrat. De asemenea, membrii familiei tale se pot baza pe o astfel de ustensilă pentru a prinde eventualele persoane nedorite care îți pot pătrunde în casă atunci când te aștepți mai puțin. Cu un design modern, se va încadra perfect în peisaj la orice colț de casă sau sub streașina casei.

Această cameră de supraveghere este ideală pentru locuința ta deoarece îți oferă imagini de înaltă calitate la orice oră din zi sau din noapte datorită vederii nocturne. Mai mult, este un produs cu o autonomie ridicată mulțumită acumulatorilor puternici de 12000 mAh. Spre deosebire de alte camere de supraveghere, aceasta funcționează și cu panouri solare, fapt ce te ajută să economisești energie electrică de-a lungul anului. Este compatibilă de asemenea și cu sistemele iOS/ Android, pentru a fi cât mai ușor de controlat de la distanță.

Întrebări despre camerele de supraveghere IP rotative

Se poate mișca 360 pe toate axele?

O camera IP tip 360 speed dome are avantajul de a se putea adapta oricarei distanțe și oricărei poziții, pentru că este o cameră mobilă motorizată, capabilă de rotire pe toate axele, sus-jos și stânga-dreapta, cu mișcare liberă 360 grade. Mișcarea se poate face manual dar și automat.

Care este zoom -ul maxim ?

O camera IP tip 360 dome are avantajul de a se putea adapta oricarei distanțe și oricărei poziții. Se poate roti și mișca pe toate axele, iar lentila poate fi setată pentru cadru larg sau zoom foarte mare 100-300m, în funcție de necesități sau setările dorite de utilizator.

Au iluminare IR pentru a vedea noaptea ?

Dacă te întrebi cumva ce calitate ar putea avea cadrele de pe timpul nopții , să știi că lipsa luminii naturale nu schimbă cu nimic performanța camerei. Camerele de supraveghere IP rotative au iluminare IR pentru a vedea noaptea. Datorită acestui fapt primesc atât ziua , cât și noaptea, imagini clare .

Se pot programa pentru rotire singure?

Camerele de supraveghere IP rotative au senzori care permit rotații de 360 grade, însă unele au anumite funcții speciale printre care și acelea că pot fi programate. Astfel, pentru perioadele când nu poți fi cu ochii pe imagine ca să o poți gestiona tu, alege un model programabil.

Lentila se poate seta pe cadru larg ?

Lentila unei camere de supraveghere IP rotative are un unghi de vizualizare pe diagonală de 95°, iar cel pe orizontală este de 950°. Acest lucru oferă posibilitatea de a avea acces la imaginile dintr-un cadru larg, extins, și nu numai a unei zone limitate.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel mai bun Kit de Supraveghere Video de Exterior (pachet complet)
Kituri de supraveghere video de exterior Full HD (pachet complet)

Vrei ca imaginile filmate să fie de cea mai bună calitate? Au apărut camere de supraveghere cu tehnologie de cinema (4K). Cu ele poți vedea clar numere de inmatriculare și chiar fețe.

Cel Mai Bun Rucsac Anti-Furt
Cel mai bun rucsac anti-furt

Vrei să nu mai stai în gardă de fiecare dată când mergi în transportul în comun sau în zone aglomerate? Rucsacul antifurt are un design cu fermoare ascunse și este rezistent la tăiere.

Cel Mai Bun Senzor De Gaz
Cel mai bun senzor de gaz

Protejează-ți bunurile și viața alegând să instalezi un senzor de gaz care te poate anunța în timp real atunci când există o scurgere de gaze în încăpere.

Cel Mai Bun Aparat cu Electroșocuri Autoapărare
Aparate cu electroșocuri pentru autoapărare

Aparatul cu electroșocuri imobilizează agresorii instant însă fără a crea leziuni de lungă durata. Vezi ce model ți se potrivește și alege să fii protejat în orice moment.

Cea Mai Bună Alarmă Wireless - Uși și Ferestre - Instalare Rapidă
Alarme wireless pentru uși și ferestre ușor de instalat

Vrei să te simți protejat/ă în propria locuință dar nu vrei să cheltui mii de lei pe sisteme complexe de securitate? O bună alarmă pentru uși și ferestre este ceea ce ai nevoie.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe

Mai vrei opțiuni?

Caută direct în magazinul tău preferat.

spy-shop.ro emag.ro evomag.ro vonmag.ro