De ce să-ți iei o cameră wireless de exterior rotativă?

Când vine vorba de securizarea bunurilor personale și de siguranța ta sau a celor dragi, alegerea camerei de supraveghere de tip IP, potrivită nevoilor tale, pare să fie cea mai dificilă parte a implementării un sistem de monitorizare, ceea ce înseamnă că, pentru a fi mulțumit de achiziția făcută, este necesară studierea pieței celor mai performante dispozitive de acest gen. Când avem nevoie de un sistem de supraveghere pentru o casă, o curte, o parcare ne gândim imediat la 2, 3, 4 camere de supraveghere simple și eficiente. Însă soluția elegantă vine din partea camerelor rotative IP tip speed-dome.

O camera IP tip speed-dome are avantajul de a se putea adapta oricărei distanțe și oricărei poziții. Se poate roti și mișca pe toate axele, iar lentila poate fi setatâ pentru cadru larg sau zoom foarte mare în funcție de necesități. Soluția elegantă constă în utilizarea a 1-2 camere IP tip speed-dome cuplate cu 1-2 camere fixe care să acopere permanent punctele cele mai vulnerabile ale locației. Camerele IP speed-dome vor fi programate ca patrule inteligente și eficiente, iar camerele fixe vor păstra mereu “sub observație” puncte cheie precum: zone acces, rezervoare motorină, utilaje scumpe.

Cea mai buna cameră wireless IP rotativă

1. Dahua PREMIUM

SPEED DOME PERFORMANT 2 MEGAPIXELI DAHUA este un model de cameră de supraveghere ce funcționează pe tehnologie HDCVI, perfectă pentru monitorizarea în spații de dimensiuni foarte mari (aeroporturi, gări, supermarketuri, hale). Grație Zoom-ului optic de 25X, pot fi obținute imagine clare de la distanțe destul de mari (Focus:4.8-120mm cu unghi 59-2.4 grade deschidere). Camera iluminează până la 150 m distanță și este prevăzută cu un senzor performant de 2 Megapixeli, capabil să redea o rezoluție [email protected] În plus, este echipată cu Infraroșu puternic și rezistența în exterior - 2 elemente cheie pentru supraveghere eficientă la exterior. Carcasa este confecționată din metal, optimă pentru condiții meteo extreme, nepermițând apei sau nisipului să pătrundă în interiorul camerei.

Video Dahua
Opțiuni cheie
 • Zoom mare de 25x
 • IR 150 metri
 • Rezoluție fullHD
 • Montare interior și exterior
 • Senzor de 2 MP

2. Vstarcam BEST CHOICE

Conexiunea Wireless reduce semnificativ numărul de cabluri necesare instalării astfel că designul camerei va fi mai plăcut și va putea trece mai ușor neobservată. Camera permite introducerea unui card Micro SD de maxim 128 GB pentru stocarea evenimentelor importante. Camera este rezistentă la toate condițiile meteo , iar temperatura de funcționare este cuprinsă între -10 și +55 grade C. Cele 6 LED-uri adaptabile asigură claritatea imaginilor pe timp de noapte la o distanță de până la 30m. Suportul camerei oferă posibilitatea acoperirii întregului perimetrului prin rotirea camerei la 360 grade.

Video Vstarcam
Opțiuni cheie
 • Zoom digital de 4x
 • Conectivitate wireless
 • Nightvision până la 30m
 • 360 se grade mobilitate
 • Grad de protecție IP66

3. PNI LA BUGET

Camera este dotată cu un sistem de alarmă care va transmite pe email utilizatorului o captură a imaginii în cazul în care este detectată orice fel de mișcare. Această cameră are în dotare 22 LED-uri infraroșu ; acest fapt favorizează obținerea unor imagini clare chiar și pe timpul nopții pe o distanță de până la 15m. Obținerea cadrelor este simplă deoarece se face doar prin introducerea unui nume utilizator și a unei parole. PNI a creat o aplicație care permite controlul de la distanță și în timp real. Suportul camerei permite rotații de până la 355 grade pe orizontală și 90 grade pe verticală , ceea ce oferă o mare acoperire a perimetrului ales (interior sau exterior).

Video PNI
Opțiuni cheie
 • Instalare ușoară
 • Pentru exterior
 • Conectivitate wireless
 • Iluminare infraroșu
 • Detectare mișcare

4. Speed Dome IP Hikvision DS-2DE4425IW-DE 4MP DarkFigher, IR 100m, IP66, WDR 120dB, slot microSD functii IVS

Camerele video de supraveghere precum camera 360 IP îți permit urmărirea celor dragi și atunci când ești departe de locuință, pentru a putea interveni rapid dacă copilul sau animalul de companie pățesc ceva atunci când ești plecat. Pentru că noua cameră SPEED DOME, Hikvision 360 oferă zoom optic impresionant de 25X, mișcare conpletă, pe toate axele, pe orizotală nelimitată de 360 grade, unghi de vizualizare între 57.6 grade și 2.5 grade. Pachetul conține multe accesorii pentru montaj printre care și brațul de prindere, cu montare rapidă.

Video Speed Dome IP Hikvision DS-2DE4425IW-DE 4MP DarkFigher, IR 100m, IP66, WDR 120dB, slot microSD functii IVS
Opțiuni cheie
 • Senzor de 4MP
 • Infraroșu pânâ 100m
 • Compatibil cu card microSD
 • Obiectiv autofocus
 • Rezistent la apă și praf

5. Speed Dome TurboHD 2MP IR100m 15x Hikvision DS-2AE4215TI-D

Camera oferă cadre video de calitate datorită rezoluției mari de 1920x1080 pixeli. Calitatea video este garantată și pe timpul nopții de prezența iluminatorului IR cu o distanță de 100 m. Filtrul IR Mecanic este autoreglabil pentru a filtra lumina în infraroșu pe timpul zilei pentru a se evita defectele de afișaj ; această funcție este retrasă în lipsa luminii
Siguranța oferită este sporită de funcția Zoom optic de până la 15x. Camera poate fi instalată atât în interior, cât și în exterior ; aceasta poate fi expusă la temperaturi cuprinse între - 30 și 65 grade C datorită carcasei de metal de tip "Speed Dome".

Video Speed Dome TurboHD 2MP IR100m 15x Hikvision DS-2AE4215TI-D
Opțiuni cheie
 • Senzor infraroșu 100 m
 • Rotire 360 grade pe 2 axe
 • Modul paznic pentru perimetru
 • Zoom 15x
 • 8 zone programabile

6. Camera de supraveghere IP WIFI Sricam™ SH028 Plus SriHome, Exterior, UltraHD 3MP, Conectare Telefon / PC, night vision, rezistenta la apa, rezolutie 2048x1536, senzor miscare, Alb

Camera de supraveghere IP WIFI Sricam™ SH028 Plus SriHome este facil de montat, asigurând o serie de funcții cheie pentru acest tip de aparatură. Prevăzută cu 6 Led-uri IR puternice, camera redă imaginea foarte clară inclusiv pe întuneric (Night vision), la o distanță de 40 m. Imaginile preluate pot fi mărite cu până la 4 ori, pentru vizualizarea celui mai mic detaliu, acest lucru poate fi setat din aplicație (setare rezoluție). Este rezistentă la apă și praf, astfel că poate fi montată fie la interior, fie la exterior. Camera SH028 SriHome poate fi rotită automat din aplicație - 355 de grade și înclinată 180 de grade (motorul este puternic, iar rotația foarte rapidă).

Video Camera de supraveghere IP WIFI Sricam™ SH028 Plus SriHome, Exterior, UltraHD 3MP, Conectare Telefon / PC, night vision, rezistenta la apa, rezolutie 2048x1536, senzor miscare, Alb
Opțiuni cheie
 • Compatibil SiriHome
 • Atât pentru exterior cât și interior
 • Rezoluție UltraHD 3MP
 • Conectare Telefon / PC
 • Senzor night vision

7. Speed dome IP 4G, rezolutie 4 MP, Starlight stocare SD Card sau Cloud

Cele mai bune camere de supraveghere video au ca scop principal protejarea lucrurilor care contează cel mai mult pentru tine. Supravegherea video joacă un rol important în prevenirea și reducerea furturilor. Camera speed dome Starlight de exterior sau interior are rezoluție fullHD 1080P și asigură o compresie video H.264 a înregistrărilor tale.
Carcasa de aluminiu cu grad de protecție IP66 permite camerei funcționalitatea în orice condiții meteorologice.
Led IR asigură o vizibilitate pe timp de noapte de până la 100m.

Video Speed dome IP 4G, rezolutie 4 MP, Starlight stocare SD Card sau Cloud
Opțiuni cheie
 • Cameră 4G cu pan/tilt
 • Zoom digital 5x
 • Control inteligent în infraroșu cu 4+2 LED-uri
 • Permite stocare SD card (128 GB)
 • Rezoluție 2K

Întrebări despre camerele de supraveghere IP rotative

Se poate mișca 360 pe toate axele?

O camera IP tip 360 speed dome are avantajul de a se putea adapta oricarei distanțe și oricărei poziții, pentru că este o cameră mobilă motorizată, capabilă de rotire pe toate axele, sus-jos și stânga-dreapta, cu mișcare liberă 360 grade. Mișcarea se poate face manual dar și automat.

Care este zoom -ul maxim ?

O camera IP tip 360 dome are avantajul de a se putea adapta oricarei distanțe și oricărei poziții. Se poate roti și mișca pe toate axele, iar lentila poate fi setată pentru cadru larg sau zoom foarte mare 100-300m, în funcție de necesități sau setările dorite de utilizator.

Au iluminare IR pentru a vedea noaptea ?

Dacă te întrebi cumva ce calitate ar putea avea cadrele de pe timpul nopții , să știi că lipsa luminii naturale nu schimbă cu nimic performanța camerei. Camerele de supraveghere IP rotative au iluminare IR pentru a vedea noaptea. Datorită acestui fapt primesc atât ziua , cât și noaptea, imagini clare .

Se pot programa pentru rotire singure?

Camerele de supraveghere IP rotative au senzori care permit rotații de 360 grade, însă unele au anumite funcții speciale printre care și acelea că pot fi programate. Astfel, pentru perioadele când nu poți fi cu ochii pe imagine ca să o poți gestiona tu, alege un model programabil.

Lentila se poate seta pe cadru larg ?

Lentila unei camere de supraveghere IP rotative are un unghi de vizualizare pe diagonală de 95°, iar cel pe orizontală este de 950°. Acest lucru oferă posibilitatea de a avea acces la imaginile dintr-un cadru larg, extins, și nu numai a unei zone limitate.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe