Cea mai bună Cameră Wireless de Exterior Rotativă

Cea mai bună cameră de supraveghere wireless de exterior rotativă

Modificat la 22 martie 2021
Articol evaluat de 132 ori:
Pagină realizată de:
Ildiko Popescu
Ildiko Popescu
Victor Cojocariu
Victor Cojocariu

De ce să-ți iei o cameră wireless de exterior rotativă?

Când vine vorba de securizarea bunurilor personale și de siguranța ta sau a celor dragi, alegerea camerei de supraveghere de tip IP, potrivită nevoilor tale, pare să fie cea mai dificilă parte a implementării un sistem de monitorizare, ceea ce înseamnă că, pentru a fi mulțumit de achiziția făcută, este necesară studierea pieței celor mai performante dispozitive de acest gen. Când avem nevoie de un sistem de supraveghere pentru o casă, o curte, o parcare ne gândim imediat la 2, 3, 4 camere de supraveghere simple și eficiente. Însă soluția elegantă vine din partea camerelor rotative IP tip speed-dome.

O camera IP tip speed-dome are avantajul de a se putea adapta oricărei distanțe și oricărei poziții. Se poate roti și mișca pe toate axele, iar lentila poate fi setatâ pentru cadru larg sau zoom foarte mare în funcție de necesități. Soluția elegantă constă în utilizarea a 1-2 camere IP tip speed-dome cuplate cu 1-2 camere fixe care să acopere permanent punctele cele mai vulnerabile ale locației. Camerele IP speed-dome vor fi programate ca patrule inteligente și eficiente, iar camerele fixe vor păstra mereu “sub observație” puncte cheie precum: zone acces, rezervoare motorină, utilaje scumpe.

Cea mai buna cameră wireless IP rotativă

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Vstarcam

 • Zoom digital de 4x
 • Conectivitate wireless
 • Nightvision până la 30m
 • 360 se grade mobilitate
 • Grad de protecție IP66
Verifică prețul

Conexiunea Wireless reduce semnificativ numărul de cabluri necesare instalării astfel că designul camerei va fi mai plăcut și va putea trece mai ușor neobservată. Camera permite introducerea unui card Micro SD de maxim 128 GB pentru stocarea evenimentelor importante. Camera este rezistentă la toate condițiile meteo , iar temperatura de funcționare este cuprinsă între -10 și +55 grade C. Cele 6 LED-uri adaptabile asigură claritatea imaginilor pe timp de noapte la o distanță de până la 30m. Suportul camerei oferă posibilitatea acoperirii întregului perimetrului prin rotirea camerei la 360 grade.

la buget

* Prezentare video mai jos

PNI

 • Instalare ușoară
 • Pentru exterior
 • Conectivitate wireless
 • Iluminare infraroșu
 • Detectare mișcare
Verifică prețul

Camera este dotată cu un sistem de alarmă care va transmite pe email utilizatorului o captură a imaginii în cazul în care este detectată orice fel de mișcare. Această cameră are în dotare 22 LED-uri infraroșu ; acest fapt favorizează obținerea unor imagini clare chiar și pe timpul nopții pe o distanță de până la 15m. Obținerea cadrelor este simplă deoarece se face doar prin introducerea unui nume utilizator și a unei parole. PNI a creat o aplicație care permite controlul de la distanță și în timp real. Suportul camerei permite rotații de până la 355 grade pe orizontală și 90 grade pe verticală , ceea ce oferă o mare acoperire a perimetrului ales (interior sau exterior).

Premium

Speed Dome IP 2MP 25X IR100m Starlight AI Dahua SD49225XA-HNR

 • Fabricată din materiale de înaltă calitate
 • Simplu de instalat
 • Greutate redusă
 • Calitate ridicată a imaginii
 • Tehnologie avansată
Verifică prețul

Acest produs este ideal dacă vrei să te simți în siguranță acasă sau ai nevoie de pază și protecție la locul de muncă. Nu este doar o cameră video, ci ai la dispoziție un sistem de artificial intelligence care este capabil să recunoască fețe, dar are și funcții de perimetrare. Funcția Auto Traking este extrem de importantă. De asemenea, te vei bucura să afli că are Smart Motion Detection, funcție care îți face viața mai ușoară. Mai mult, funcționează cu intrare și ieșire auto. Te vei simți mult mai bine știind că acest sistem te ajută la nevoie.

Cea mai bună cameră de supraveghere wireless de exterior rotativă

Mergi direct în magazinul tău preferat.

spy-shop.ro emag.ro evomag.ro vonmag.ro pni.ro

* Prezentare video mai jos

Speed Dome IP Hikvision DS-2DE4425IW-DE 4MP DarkFigher, IR 100m, IP66, WDR 120dB, slot microSD functii IVS

 • Senzor de 4MP
 • Infraroșu pânâ 100m
 • Compatibil cu card microSD
 • Obiectiv autofocus
 • Rezistent la apă și praf
Verifică prețul

Camerele video de supraveghere precum camera 360 IP îți permit urmărirea celor dragi și atunci când ești departe de locuință, pentru a putea interveni rapid dacă copilul sau animalul de companie pățesc ceva atunci când ești plecat. Pentru că noua cameră SPEED DOME, Hikvision 360 oferă zoom optic impresionant de 25X, mișcare conpletă, pe toate axele, pe orizotală nelimitată de 360 grade, unghi de vizualizare între 57.6 grade și 2.5 grade. Pachetul conține multe accesorii pentru montaj printre care și brațul de prindere, cu montare rapidă.


* Prezentare video mai jos

Speed Dome TurboHD 2MP IR100m 15x Hikvision DS-2AE4215TI-D

 • Senzor infraroșu 100 m
 • Rotire 360 grade pe 2 axe
 • Modul paznic pentru perimetru
 • Zoom 15x
 • 8 zone programabile
Verifică prețul

Camera oferă cadre video de calitate datorită rezoluției mari de 1920x1080 pixeli. Calitatea video este garantată și pe timpul nopții de prezența iluminatorului IR cu o distanță de 100 m. Filtrul IR Mecanic este autoreglabil pentru a filtra lumina în infraroșu pe timpul zilei pentru a se evita defectele de afișaj ; această funcție este retrasă în lipsa luminii Siguranța oferită este sporită de funcția Zoom optic de până la 15x. Camera poate fi instalată atât în interior, cât și în exterior ; aceasta poate fi expusă la temperaturi cuprinse între - 30 și 65 grade C datorită carcasei de metal de tip "Speed Dome".


* Prezentare video mai jos

Camera de supraveghere IP WIFI Sricam™ SH028 Plus SriHome este facil de montat, asigurând o serie de funcții cheie pentru acest tip de aparatură. Prevăzută cu 6 Led-uri IR puternice, camera redă imaginea foarte clară inclusiv pe întuneric (Night vision), la o distanță de 40 m. Imaginile preluate pot fi mărite cu până la 4 ori, pentru vizualizarea celui mai mic detaliu, acest lucru poate fi setat din aplicație (setare rezoluție). Este rezistentă la apă și praf, astfel că poate fi montată fie la interior, fie la exterior. Camera SH028 SriHome poate fi rotită automat din aplicație - 355 de grade și înclinată 180 de grade (motorul este puternic, iar rotația foarte rapidă).

Întrebări despre camerele de supraveghere IP rotative

Se poate mișca 360 pe toate axele?

O camera IP tip 360 speed dome are avantajul de a se putea adapta oricarei distanțe și oricărei poziții, pentru că este o cameră mobilă motorizată, capabilă de rotire pe toate axele, sus-jos și stânga-dreapta, cu mișcare liberă 360 grade. Mișcarea se poate face manual dar și automat.

Care este zoom -ul maxim ?

O camera IP tip 360 dome are avantajul de a se putea adapta oricarei distanțe și oricărei poziții. Se poate roti și mișca pe toate axele, iar lentila poate fi setată pentru cadru larg sau zoom foarte mare 100-300m, în funcție de necesități sau setările dorite de utilizator.

Au iluminare IR pentru a vedea noaptea ?

Dacă te întrebi cumva ce calitate ar putea avea cadrele de pe timpul nopții , să știi că lipsa luminii naturale nu schimbă cu nimic performanța camerei. Camerele de supraveghere IP rotative au iluminare IR pentru a vedea noaptea. Datorită acestui fapt primesc atât ziua , cât și noaptea, imagini clare .

Se pot programa pentru rotire singure?

Camerele de supraveghere IP rotative au senzori care permit rotații de 360 grade, însă unele au anumite funcții speciale printre care și acelea că pot fi programate. Astfel, pentru perioadele când nu poți fi cu ochii pe imagine ca să o poți gestiona tu, alege un model programabil.

Lentila se poate seta pe cadru larg ?

Lentila unei camere de supraveghere IP rotative are un unghi de vizualizare pe diagonală de 95°, iar cel pe orizontală este de 950°. Acest lucru oferă posibilitatea de a avea acces la imaginile dintr-un cadru larg, extins, și nu numai a unei zone limitate.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Stabilizator de Tensiune pentru Centrală
Stabilizatoare tensiune pentru centrale termice

Vrei să-ți protejezi investiția în centrala termică și să asiguri că nu ve strica din cauza căderilor de tensiune? Investește într-un UPS pentru centrală și scapi de bătăile de cap.

Cel Mai Bun Prelungitor cu Protecție Supratensiune
Cel mai bun prelungitor cu protecție supratensiune

Ai echipamente scumpe în casă pe care vrei să le protejezi de fluctuațiile de tensiune? Alege un prelungitor cu protecție la supratensiune.

Cel Mai Bun Aparat cu Electroșocuri Autoapărare
Aparate cu electroșocuri pentru autoapărare

Aparatul cu electroșocuri imobilizează agresorii instant însă fără a crea leziuni de lungă durata. Vezi ce model ți se potrivește și alege să fii protejat în orice moment.

Cel Mai Bun Dispozitiv de Urmărire și Localizare GPS. Uz Personal
Dispozitive de urmărire și localizare GPS cu cartelă SIM

Cu ajutorul acestor aparate îți poți identifica bunurile valoroase (mașini, moto, trotinete) oriunde există semnal la telefon direct de pe telefonul tău.

Cel mai bun Seif Electronic cu Cod pentru Acasă / Birou
Cel mai bun seif cu cod pentru apartament sau birou

Ai nevoie să păstrezi în siguranță acasă sau la birou documente, bani sau acte? Seiful electronic care se deschide cu cod este soluția cea mai la îndemână. Află cât costă un seif de calitate.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe

Mai vrei opțiuni?

Caută direct în magazinul tău preferat.

spy-shop.ro emag.ro evomag.ro vonmag.ro pni.ro