Cel mai bun Kit de Supraveghere Video de Exterior (pachet complet)

Kituri de supraveghere video de exterior Full HD (pachet complet)

Modificat la 06 decembrie 2021
Articol evaluat de 126 ori:
Pagină realizată de:
Ianis Pipor
Ianis Pipor
Ioana Chiabur
Ioana Chiabur

De ce să-ți cumperi un kit de supraveghere de exterior Full HD?

Argumentele pro achiziționării unui kit de supraveghere de exterior full HD sunt numeroase și se concentrează pe criteriile de siguranță și protecție. Indiferent care este tipul de utilizator - persoană fizică sau persoană juridică, importanța protejării proprietății și a familiei sunt primordiale. Dacă este vorba despre locul în care îți administrezi și desfășori business-ul, reprezintă un plus de protecție pentru marfă, documente de valoare și bunurile de care te folosești, iar dacă este vorba de proprietate, instalarea unui astfel de sistem îți conferă siguranță, liniște, îmbunătățind calitatea vieții.

Kit-ul de supraveghere permite și monitorizarea activității zilnice a angajaților și clienților, reprezentând și protecția acestora. În plus, este recunoscut faptul că poziționarea strategică a elementelor de supraveghere descurajează infractorii, reducând la minim riscul de a fi victima unui jaf. Optează pentru kit-uri de supraveghere complete, astfel încât să beneficiezi de tot ceea ce ai nevoie, nefiind nevoie să achiziționezi separat elementele necesare.

Modele bune de kituri de supraveghere video pentru exterior

Cel mai bun

Uneori ai nevoie să te simți în siguranță și un sistem de supraveghere te ajută să te simți astfel. Sistemul de supraveghere poate înregistra orice intrare prin efracțiune și te poate ajuta să găsești mai rapid, mai ușor infractorul. De aceea, ai nevoie de cel mai bun sistem de supraveghere, cu mai multe camere. Noi îți oferim 4 camere de exterior de 2MP. Acest sistem de supraveghere are un IR de 40m. Ai la dispoziție 5 standarde video și 2 camere IP care sunt conectate la rețea. Ai 1TB de stocare.

la buget

Pentru siguranța ta și a familiei tale, ai la dispoziție un sistem de supraveghere exterior simplu și basic pe care te poți baza la orice oră din zi sau din noapte. Ai la dispoziție 4 camere cu o rezoluție de 5 MP. Designul lor modern le face ușor de instalat, dar mai ales de depozitat. Sunt ideale pentru partea exterioară a locuinței tale dat fiind că funcționează folosind infraroșu pentru vederea pe timp de noapte de până la 20 metri. Ai la dispoziție 4 canale video pentru transmisie live pe telefon sau internet.

Premium

Protecția ta și a familiei tale se află pe primul loc. De aceea, un sistem de supraveghere este o idee bună. Noi îți oferim un sistem complet de supraveghere pe care te poți baza la orice oră. Ai la dispoziție 6 camere Bullet, alimentatori, cabluri, mufe pentru a te simți în siguranță. Calitatea serviciilor este de cel mai înalt nivel, iar imaginile pot fi vizualizate direct pe internet. Astfel poți știi în fiecare moment ce se întâmplă în locuința ta atunci când tu nu te afli acolo. Este foarte ușor de instalat.

Sistem complet supraveghere 5 MP Hikvision Turbo HD cu 6 camere Bullet IR 40 m,alimentatori, cabluri, mufe, HDD 1Tb, vizualizare pe internet

  • Vedere pe timp de noapte la maxim 40 m
  • DVR 8 canale
  • Surse pentru toate echipamentele
  • Hard Disk de 1 Tb
  • Posibilitatea vizionării pe internet a imaginilor
Verifică prețul

Sistemul de supraveghere pentru exterior are 6 camere CCD cu rezoluție 5Mp ce pot reda vizualizare nocturnă în infraroșu până la 40 m, DVR cu interfață LAN capabil să înregistreze imagini la această rezoluție pe fiecare canal. Sistemul vine cu toate elementele necesare instalării, respectiv alimentatori pentru camere, alimentator și mouse pentru DVR, Hard Disk de 1 Tb ce poate înregistra imagini timp de 1-2 săptămâni și cablu CCTV de 60 m cu toate mufele necesare. Pentru a economisi spațiu pe HDD, se poate seta înregistrarea la mișcare și numărul de fps cât mai mic în funcție de necesități.

Descoperă sistemul de supraveghere exterior modern și profesional, cu 4 camere, care îți va păstra în siguranță orice casă, clădire sau locuință proprie. Camera de supraveghere video de tip bullet de la Dahua are o rezoluție video de 5 Megapixeli (2880 × 1620 pixeli), înregistrările fiind făcute la o calitate ridicată, datorită lentilei fixe de 3.6 mm. Camera este dotată cu 2 LED-uri Smart IR care oferă posibilitatea de a vizualiza imagini pe o distanță de 80 m atât pe interior cât și pe exterior.

Sistem complet de supraveghere Hikvision HiWatch cu 8 camere dome interior / exterior, 4MP, infrarosu 20m

  • Pachetul conține 8 camere dome
  • Camerele pot fi folosite și la exterior
  • Rezoluție de 4 MP
  • Cu ajutorul LED-urilor IR se poate înregistra până la 20 m pe timp de noapte
  • Pachetul conține 1 HDD de 1 TB, Seagate
Verifică prețul

Dacă nu te mai simți în siguranță la tine acasă atunci sistemul complet de supraveghere Hikvision HiWatch, cu 8 camere dome nu trebuie să îți lipsească. Cele opt camere ale sistemului pot fi folosite atât la interior cât și la exterior, având o rezoluție de 4 mp și sunt dotate cu leduri infraroșu care pot facilita înregistrarea pe timp de noapte până la 20 m. Un mare avantaj al acestui sistem este faptul că vine la pachet cu tot ce ai nevoie pentru a-l instala, inclusiv hardul, sursa de alimentare, mufele și cablul pentru sursă.

Descoperă kit de supraveghere video cu două camere, care îți va ține în siguranță orice loc/încăpere sau orice casă sau locuință. Cu acest kit poți vizualiza în timp real imaginile captate de camerele video pe un PC prin software-ul CMS dedicat, direct în Internet Explorer prin adresă IP, sau prin telefon mobil, tabletă, cu ajutorul aplicației dedicate compatibilă cu IOS și Android. De asemenea, această aplicație este oferită gratuit, numele aplicației fiind XVR. Acest lucru îți oferă comoditate și flexibilitate.

Întrebări despre kiturile de supraveghere video de exterior

Sunt rezistente la vreme urâtă?

Fiind destinate utilizării la exterior, componentele kit-urilor de supraveghere sunt rezistente la vreme urâtă (temperaturi scăzute, vânt). Cu toate acestea, este necesară poziționarea acestora în colțuri cheie pentru monitorizare eficientă, însă camerele pot fi ferite de ploaie.

Pot filma pe timp de noapte?

Kit-urile de supraveghere video instalate la exterior asigură posibilitatea de filmare și înregistrare pe timpul zilei și al nopții. Având în vedere necesitatea de protejare permanentă a proprietății, filmarea pe timp de noapte este o condiție esențială pentru ca un astfel de kit să fie eficient.

Pot să-mi pun ce hard-disk doresc?

Kiturile de supraveghere video sunt necesare si utile, însă nu toate au un spațiu suficient pentru a putea înregistra tot ceea ce ne dorim. Hard-diskurile, cu rol in suplimentarea memoriei, pot fi atașate. Acestea diferă în funcție de modelul camerei.

Pot filma doar la detecția de mișcare?

Kiturile de supraveghere video pentru exterior filmează în timp real, poate stoca pe hard imaginile pe care le poți vedea chiar și pe telefon sau tabletă. Unele kit-uri însă pot fi setate pentru a te alarma atunci când senzorul de mișcare este activat.

Pot vedea pe telefon în timp real imagini preluate de camere?

Majoritatea sistemelor de supraveghere video de exterior pot fi urmărite în timp real pe telefon, cu ajutorul aplicațiilor dedicate pentru mobil. În plus, acestea vin și cu spații de stocare externe ce pot stoca imagini pe care le poți vedea mai târziu.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Stabilizator de Tensiune pentru Centrală
Stabilizatoare tensiune pentru centrale termice

Vrei să-ți protejezi investiția în centrala termică și să asiguri că nu ve strica din cauza căderilor de tensiune? Investește într-un UPS pentru centrală și scapi de bătăile de cap.

Cel Mai Bun Seif Cu Cod Pentru Apartament
Cel mai bun seif cu cod pentru apartament sau birou

Ai nevoie să păstrezi în siguranță acasă sau la birou documente, bani sau acte? Seiful electronic care se deschide cu cod este soluția cea mai la îndemână. Află cât costă un seif de calitate.

Cel Mai Bun Rucsac Anti-Furt
Cel mai bun rucsac anti-furt

Vrei să nu mai stai în gardă de fiecare dată când mergi în transportul în comun sau în zone aglomerate? Rucsacul antifurt are un design cu fermoare ascunse și este rezistent la tăiere.

Cea Mai Bună Cameră Wireless De Exterior Rotativă
Cea mai bună cameră de supraveghere wireless de exterior rotativă

Cauți o cameră de supraveghere wireless rotativă pe care să o poți controla de pe telefonul mobil? Alege un model de tip cameră wireless IP inteligentă.

Cea mai bună Alarmă de Gaz Metan pentru Apartament
Cea mai bună alarmă de gaz metan pentru apartament

Vrei să fii sigur că nu vei avea probleme cu scăpările de gaze de la rețea sau butelie? Un senzor de detecție a gazului e o invesiție mică pe care o poți face pentru liniștea și siguranța familiei tale.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe