Cel mai bun Seif Electronic cu Cod pentru Acasă / Birou

Cel mai bun seif cu cod pentru apartament sau birou

Modificat la 25 iulie 2021
Articol evaluat de 58 ori:
Pagină realizată de:
Nicolae Filimon
Nicolae Filimon

De ce să-ți cumperi un seif electronic cu cod pentru acasă sau la birou?

Chiar și când îți păstrezi economiile în contul bancar, există documente, bijuterii și valori pe care trebuie să le depozitezi într-un loc sigur. Iar achiziționarea unui seif electronic, fie că îl vei utiliza la birou sau acasă, îți garantează protejarea acestor bunuri. Avantajele deținerii unui seif electronic sunt numeroase: vei păstra valorile în același loc și în deplină siguranță (incluzând actele personale: diplome, certificate), te protejezi de persoanele străine care vin la birou, personal, musafiri etc. Seifurile electronice sunt ușor de utilizat, închiderea și deschiderea se fac electronic; este nevoie de alegerea unui cod și reținerea lui, pentru a-l utiliza de fiecare dată.

Deschiderea și închiderea pot fi făcute și manual, cele mai multe modele de seifuri fiind livrate cu minim 2 chei, pentru situațiile în care este uitat codul sau atunci când bateriile se descarcă. Dacă pleci frecvent în călătorii în interes de serviciu, un seif de dimensiuni mici poate fi folosit și ca măsură de siguranță în deplasări. Așadar, poate fi luat și în vacanțe, în special dacă pensiunea sau hotelul în care te vei caza nu are și această facilitate.

Cel mai bun seif electronic cu cod

Cel mai bun

Seif din otel cu inchidere electronica si cheie Steinhaus, 230x350x250 mm, crem

 • Seif din oțel
 • Cu închidere electronică
 • Cu cheie Steinhaus
 • Corp cu perete simplu vopsea lucioasă
 • Pentru fixare are 4 găuri în partea de jos și 4 găuri în partea din spate
Verifică prețul

Dacă simți nevoia să îți protejezi obiectele de valoare din casă cum ar fi bijuteriile, actele de proprietate sau chiar obiectele cu valoare sentimentală este momentul să îți achiziționezi seiful din oțel cu închidere electronică și cheie Steinhaus. Acest seif este recomandat pentru apartamente, hoteluri și pensiuni. Pentru închiderea electronică este nevoie de o combinație cu cifre cu cod din 3-8 cifre. În cazul în care ai uitat codul digital, seiful are și opțiunea de a fi deschis manual cu cheie.

la buget

Seif Metalic cu Cifru Electronic si Cheie 17EO, Casa de Bani, Cutie de Valori, 230x170x170 mm, Portocaliu

 • Design modern
 • Rezistență crescută
 • Fabricat din materiale de înaltă calitate
 • Simplu de utilizat
 • Nu ocupă mult spațiu
Verifică prețul

Unii oameni simt nevoia să își protejeze bunurile valoroase de invadatori. Pentru acele persoane am creat noul seif metalic de culoare portocalie în care să își țină în siguranță cele mai valoroase bunuri. Include cifru electronic și o cheie. În el pot fi depozitați bani, dar poate fi folosit și drept cutie de valori. Are un aspect modern de care te poți mândri și este foarte ușor de folosit. Se potrivește oricărei locuințe și te ajută să dormi liniștit noaptea știind că valorile tale se află în loc sigur.

Seif Electronic Depozitar

 • Încuietoare electronică
 • Închidere automată
 • Deschidere de urgență cu cheie de serviciu
 • Blocare automantă la 3 tentative de deschidere
 • Rezistență la perforare și extracție
Verifică prețul

SEIF ELECTRONIC DEPOZITARE 25 L HARTMANN TRESORE FRA este conceput pentru depozitarea la îndemână, dar în siguranță, a actelor, muniției și accesoriilor pentru vânătoare și tir. Structură 15/10, ușă de 3 mm cu blindare în față, încuietoare electronică și închidere automată, cu zăvor motorizat de 2 bolțuri de 20 mm. Deschiderea de urgență se poate face cu cheie de serviciu și master code, iar sistemul de ”Blocare automantă la 3 tentative de deschidere” asigură faptul că nimeni nu poate încerca să-l deschidă dacă nu are cheia sau combinația potrivită.

Premium

Rambures

 • Grosimea pereților de 5 mm
 • Cod între 6 și 10 cifre
 • Microprocesorul de înaltă tehnologie
 • Semnalizare sonoră
 • Ecran LED
Verifică prețul

Seiful cu cifru RAMBURES 1 este proiectat pentru asigurarea obiectelor de valoare de mici dimensiuni. Accesul se face printr-o încuietoare electronică, cu cod între 6 si 10 cifre, combinațiile putând fi schimbate la infinit pentru o sigurantă de top. Acest seif Thirard dispune de semnalizare sonoră și vizuală pentru confirmarea codurilor, indicarea erorilor si încărcarea insuficientă (LED si sonerie). Microprocesorul de înaltă tehnologie este foarte fiabil, iar codul de siguranță rămâne înregistrat chiar si după schimbarea bateriilor. În cazul în care se uită codul, împreună cu acest seif cu cifru sunt furnizate si două chei de urgentă.

Seif din otel cu inchidere electronica si cheie Steinhaus, 300x380x300 mm, gri

 • Dublă închidere
 • Ușă cu 2 bolturi
 • Pregătit de fixare cu 4 găuri
 • Material solid
 • Cifru din 4-8 combinații
Verifică prețul

Seif din oțel cu închidere electronică și cheie Steinhaus, dimensiuni 300x380x300 mm, culoare gri. Închiderea și deschiderea seifului se poate face prin tastarea codului electronic cu combinații de cifre (3–8 cifre), sistemul fiind alimentat de 4 buc baterii 1,5V de tip AA sau prin sistem manual, cu ajutorul cheilor oferite. Seiful are închidere pe ușa acestuia cu 2 bolturi, este un corp cu perete simplu și vopsea lucioasă, iar pentru fixare, are 4 găuri în partea de jos și 4 găuri în partea din spate.

Seif antiefractie tip laptop cu cifru electronic Rottner Neptun T06114, 25 L, 11.5 Kg

 • Închidere electronică
 • Ecran tactil
 • Deschidere mecanică de urgență
 • 2 chei de siguranță
 • Corp format din perete unic
Verifică prețul

Un seif este soluția pentru depozitarea și păstrarea diferitelor obiecte cu o anumită însemnătate, departe de accesul persoanelor necunoscute, a infractorilor sau a vânătorilor de comori. Rottner Neptun este un seif tip laptop cu corp format din perete unic, deci foarte rezistent. Seiful este prevăzut cu închidere electronică cu 100 milioane combinații posibile (cod format din 8 cifre). Acesta este ușor de utilizat datorită tastaturii mari și eligibile, cu deschidere mecanică de urgență și ecran tactil. Rottner Neptun funcționează cu baterii tip AA de 1.5V, incluse în pachet.

Seif cu cifru VINCENNES 2 2 bolturi and Oslash 16 mm 013200

 • Două chei de urgență
 • Cod între 3 și 8 cifre
 • Accesoriile de fixare incluse
 • Funcționeză cu 4 baterii
 • Volum bun de 16 L
Verifică prețul

VINCENNES 2 este un seif cu cifru proiectat pentru asigurarea obiectelor de valoare de mici dimensiuni. Accesul se face printr-o încuietoare electronică, cu cod între 3 si 8 cifre, combinațiile putând fi schimbate la infinit pentru o siguranță de top. În cazul în care se uită codul, împreună cu acest seif cu cifru sunt furnizate si două chei de urgență. Siguranța obiectelor de valoare ori a device-urilor precum laptopuri este asigurată de blocarea prin două bolturi de Ø 16 mm, grosimea pereților fiind de 1 mm, iar cea a usii de 3 mm.

Întrebări despre seifurile electronice cu cod

Este potrivit pentru utilizarea în gospodărie și/sau birou?

Seifurile electronice cu cod sunt concepute astfel încât să poată fi utilizate la birou, acasă sau pentru a dota unitățile hoteliere (pensiuni, hoteluri) cu seifuri pentru confortul celor cazați. Bineînțeles, este nevoie de achiziționarea unui model de seif cu dimensiunile potrivite necesităților de depozitare - citește cu atenție specificațiile produsului care te interesează.

Ce pot depozita în el?

Seifurile electronice cu cod sunt, de obicei, de diferite mărimi și modele, de aceea, în dependență de mărime, poți depozita orice dorești tu, spre exemplu: bani, bijuterii, lucruri personale prețioase sau alte lucruri pe care dorești să le protejezi.

Închiderea/Deschiderea se pot face și cu cheie?

Seiful este proiectat pentru asigurarea obiectelor de valoare de mici dimensiuni. Accesul se face printr-o încuietoare electronică, cu cod între 3 si 8 cifre, combinațiile putând fi schimbate la infinit pentru o siguranță de top. În cazul în care se uită codul, împreună sunt furnizate și două chei de urgență.

Are opțiunea de a fi montat?

Seifurile electronice sunt facil de utilizat, fiind nevoie doar de alegerea unei combinații de cifre (codul personal), pentru a le putea opera. În ceea ce privește modalitate în care îl vei folosi pe cel ales - de sine stătător sau fixat - este alegerea ta. Seifurile electronice au opțiunea de a fi montate, fiind prevăzute cu găuri pentru fixare. Dacă îl achiziționezi pentru a-l putea lua și în călătorii, atunci nu va fi nevoie să îl montezi.

Poate fi luat și în vacanțe/deplasări în interes de serviciu?

Seifurile electronice cu cod sunt de diferite modele, mărimi, dar și greutate. După greutatea aleasă, poți să-ți i-ai seiful cu tine în vacanțe sau deplasări în interes de serviciu, deoarece, majoritatea acestor seifuri sunt de o greutate medie de aproximativ 2-5 kg.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Sistem Monitorizare Bebeluși cu Alertă de Mișcare
Sistem monitorizare video bebeluși cu alertă de mișcare

Ești notificat pe telefon doar atunci când bebelușul s-a trezit. Cu acest sistem nu trebuie să stai tot timpul cu ochii pe ecran pentru a-ți da seama dacă e nevoie să mergi în camera copilului.

Cel Mai Bun Dispozitiv de Urmărire și Localizare GPS. Uz Personal
Dispozitive de urmărire și localizare GPS cu cartelă SIM

Cu ajutorul acestor aparate îți poți identifica bunurile valoroase (mașini, moto, trotinete) oriunde există semnal la telefon direct de pe telefonul tău.

Cea Mai Bună Poartă Pentru Blocat Accesul Copiilor
Cea mai bună poartă pentru blocat accesul copiilor

Stai la casă și vrei să ții copilul departe de scări sau de camerele unde s-ar putea răni? E foarte ușor să montezi o poartă pentru blocat accesul. Au prețuri accesibile și nu ai nevoie de unelte speciale.

Cea Mai Bună Alarmă Antiefracție pentru Locuință
Alarme antiefracție pentru casă sau apartament

Alarma antiefracție este cea mai accesibilă metodă dpdv. financiar pentru a-ți proteja bunurile din locuință. Află care sunt cele mai bune alarrme antiefracție.

Cea Mai Bună Yală Smart, Deschidere Ușă cu Telefonul
Yale inteligente pentru uși care pot fi deschise cu telefonul

Ce-ai spune să poți deschide ușa cu telefonul? Cu o yala smart bună, poți scăpa de grija cheilor, ușa deschizându-se automat când ajungi în fața ei cu mâinile ocupate.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe