Cel mai bun UPS cu Prize Schuko pentru Acasă (backup curent electric)

Cel mai bun UPS (backup curent electric) cu prize Schuko

Modificat la 24 martie 2021
Articol evaluat de 112 ori:
Pagină realizată de:
Ionuț Gepeto
Ionuț Gepeto
Helena Agape
Helena Agape

De ce ai nevoie de un UPS cu prize Schuko în propria locuință?

Un UPS menține în siguranță electrocasnicele din casă, așa că dacă sunt ceva probleme cu tensiunea rețelei de electricitate sau pur și simplu vrei să eviți posibile probleme atunci ar fi bine să te orientezi spre achiziția unui astfel de aparat. Modelele de UPS disponibile pe piață sunt destinate unor configurații diverse de dispozitive electronice ce pot fi alimentate. Trebuie să ai în vedere capacitatea de alimentare, tipurile de cabluri de alimentare pe care le ai și numărul prizelor de care ai nevoie.

Unele modele de UPS au baterii hot-swappable care se pot schimba în timpul funcționării fără să trebuiască să înterupi alimentarea. În plus, dimensiunea unui UPS este direct corelată cu capacitatea acestuia de a furniza energia necesară. O unitate UPS mică și portabilală este ideală atunci când ai nevoie de rezerve de energie pentru un laptop sau cand ai nevoie să călătorești cu multe echipamente. În concluzie, un UPS bun poate fi de ajutor în orice situație, indiferent dacă îl folosești acasă sau la birou.

Cel mai bun UPS (backup de curent electric) pentru uz casnic

Cel mai bun

Ups 1300VA/800W LCD TED Line cu stabilizator 4 iesiri schuko

  • Tensiune alimentare 145 V-290 V
  • 35 min încărcare
  • Necesită UPS
  • Afișare LED
  • Buton ON/OFF
Verifică prețul

Ups Line Interactive TED 1300VA deține stabilizator încorporat și are patru ieșiri schuko. Timpul de backtime este generos, ajungând până la 35 de minute (în funcție de încărcare). Intervalul voltajului de intrare se desfășoară între 145V respectiv 290V. Atenție însă, având unda sinusoidală modificată, nu este recomandat pentru centrale termice, întrucât pentru centrale pe lemne, pe gaz sau pentru orice aparat cu motor, vă trebuie UPS cu undă sinusoidală pură. Nu se încălzește rău în timpul funcționării și este extrem de eficient.

la buget

TED Electric

Este un model special pentru a fi folosit la birou sau în casă, astfel încât munca de pe computere tale să fie în permanență protejate. Nu trebuie să te mai îngrijoreze căderile de curent, fluctuațiile de tensiune sau fulgerele din timpul furtunilor. Ecranul LCD indică dacă funcționează pe curent, ori pe baterie, indică nivelul de încărcare, voltajul de intrare, voltajul de ieșire, suprasarcina sau dacă bateria este descărcată.
Verifică prețul

UPS TED-700VA cu AVR are 2 prize standard care sunt conectate la bateria inclusă în UPS.

Premium

* Prezentare video mai jos

APC Smart-UPS C 1500VA LCD 230V with SmartConnect

  • Tehnologia bateriei: acid sulfuric și plăci de plumb (VRLA);
  • Capacitatea puterii de ieșire: 1500 VA, iar puterea de ieșire 900VA.
  • Durată maximă a bateriei: 5 ani
  • Timpul de reîncărcare: 3 ore.
  • Afișaj LCD.
Verifică prețul

Acest produs este ideal dacă ai nevoie de un subwoofer care să îți redea muzica la intensitatea de care ai nevoie. Dacă te vei uita la detaliile sale tehnice vei înțelege rapid că este un produs al cărui raport calitate - preț este ridicat și te vei bucura de el pentru o lungă perioadă de timp. Muzica se va auzi altfel, adică mai bine cu ajutorul acestui echipament profesional creat pentru a-ți oferi sunete de calitate la un preț accesibil pentru toată lumea. Bucură-te de el și de ce îți oferă!

Ups Offline VFD GENIO iPlug 600VA 360W prize Schuko si IEC nd-nusiplug60

Aceasta oferă o putere nominală bună de 600 VA, fiind controlat printr-un procesor ce are un acumulator cu plumb ce garantează un timp de back-up foarte scurt. De asemenea garantează o sursă de alimentare neîntreruptă, datorită porturilor și a prizelor Schumi, oferind o protecție excelentă pentru telefon/fax/modem/LAN.
Verifică prețul

Combinarea caracteristicilor de protecție la fluctuații și a stocării energiei de rezervă în același dispozitiv te ferește de achiziționarea unor echipamente multiple. Acest UPS este o sursă de putere neîntreruptibilă.

UPS APC Back 500VA

Testarea automată a propriei baterii asigură detectarea timpurie a unei baterii ce necesită înlocuire, reglarea tensiunea se face automat prin funcția AVR, iar prin afișajul cu LED vei avea acces rapid la statusul UPS-ului. Prin întrerupătorul de circuit, nu este necesar să înlocuiți o siguranță care se poate arde, iar funcția de management inteligent al bateriei maximizează performanța, durata de viată a bateriei și fiabilitatea printr-o încărcare precisă!.
Verifică prețul

UPS APC Back 500VA oferă alarme sonore prin care vei primi notificări despre starea UPS-ului.

UPS Coldex CDX 1200W - LCD 24V cc WA

Acest model de UPS ARR o capacitate, sau putere mare 1200W / 2000VA și foarte multe protecții selective și inteligente, spre exemplu, protecție la suprasarcinâ, supratemperatură, tensiune minimă sau maximă scurtcircuit, conectare inversă. Un alt mare avantaj în reprezintă alarma wireless cu rază de acțiune 20-50 m, care te va atenționa de fiecare dată când apare vreo problemă.
Verifică prețul

Unitatile UPS ajută la protejarea informațiilor stocate în computere sau dispozitive similare. De obicei oferă și protecție la fluctuațiile de curent ce pot aparea pe rețeaua electrică.

SERIOUX UPS ProtectIT 850LS, 850VA, 12min back-up (half load), LCD screen, black SRXU-850LS

Acesta se potrivește perfect pentru a proteja toate tipurile de situații critice, oferind un nivel mărit de fiabilitate și mai multă putere, funcționând la un nivel eficient de performanță chiar și în condiții dure. Randamentul și fiabilitatea ridicate sunt necesare, precum și flexibilitatea și adaptabilitatea la tipurile de mediu în privința sursei de energie.
Verifică prețul

Alege cel mai bun produs pentru alimentarea protejată, optimizată și economică la perturbații și întreruperi a unui PC, fiind fără ventilator pentru a putea reduce starea de dependență de consumabile pe un termen lung.

Întrebări despre UPS-urile de uz rezidențial

Cum se conectează la electrocasnice?

Oricare ar fi modelul pentru care vei opta, conectarea la electrocsnice se face foarte facil, nefiind nevoie decât să te asiguri că electronicele pe care le folosești zilnic sunt legate de UPS. La achiziție, acest criteriu nu va fi unul care să ridice dileme, comparativ cu alte specificații tehnice (display, timp de funcționare, timp de încărcare).

Ce electrocasnice poți alimenta?

UPS-urile de uz rezidențial sunt dispozitive care alimentează electronicele în timpul unei pene de curent, având scopul de a le salva la oscilațiile de tensiune care pot surveni. Sunt utilizate cel mai frecvent pentru electronicele utilizate constant, care sunt în priză tot timpul (precum calculatoarele, televizoarele), dar pot fi utilizate pentru orice tip de aparatură din locuință, fiind nevoie de respectarea indicațiilor pentru UPS-ul pentru care se optează.

Are afișaj digital?

UPS-urile de uz rezidențial au afișaj digital care oferă detalii clare despre sistem. Spre exemplu, arată starea alimentării, starea bateriei, a procesului de încărcare. Interfața este ușor de folosit, prin urmare toți utilizatorii pot gestiona și monitoriza întreg sistemul.

Cât spațiu ocupă?

UPS-urile de uz rezidențial ocupă o suprafață destul de mică datorită dimensiunilor care poate ajunge la maxim 22cmL, 33cml și 23cmh. Astfel, dispozitivul poate fi așezat în orice spațiu disponibil, deoarece nu necesită un loc prea mare pentru a fi plasat.

Care este nivelul de putere?

Nivelul de putere de care ai nevoie depinde de ce dorești să alimentezi cu UPS-ul tău. Cea mai bună metodă de a alege cel mai bun UPS este să te decizi dinainte ce aparate electronice ai nevoie să funcționeze și să alegi un produs care poate furniza puterea necesară, în caz de întrerupere cu curent electric. Puterea poate varia undeva între 300w și 1500w, pentru modele mai complexe.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Sonerie Video Inteligentă - Notificare pe Telefon
Sonerii pentru ușă cu cameră video (notificare pe telefon)

Vrei să vezi pe telefon când sună cineva la ușă și chiar să vorbești cu musafirul fără să deschizi ușa? O sonerie video inteligentă wireless este soluția.

Cea Mai Bună Cameră Wireless De Exterior Rotativă
Cea mai bună cameră de supraveghere wireless de exterior rotativă

Cauți o cameră de supraveghere wireless rotativă pe care să o poți controla de pe telefonul mobil? Alege un model de tip cameră wireless IP inteligentă.

Cel mai bun Kit de Supraveghere Video de Exterior (pachet complet)
Kituri de supraveghere video de exterior Full HD (pachet complet)

Vrei ca imaginile filmate să fie de cea mai bună calitate? Au apărut camere de supraveghere cu tehnologie de cinema (4K). Cu ele poți vedea clar numere de inmatriculare și chiar fețe.

Cel Mai Bun Stabilizator de Tensiune pentru Centrală
Stabilizatoare tensiune pentru centrale termice

Vrei să-ți protejezi investiția în centrala termică și să asiguri că nu ve strica din cauza căderilor de tensiune? Investește într-un UPS pentru centrală și scapi de bătăile de cap.

Cea mai bună Alarmă de Gaz Metan pentru Apartament
Cea mai bună alarmă de gaz metan pentru apartament

Vrei să fii sigur că nu vei avea probleme cu scăpările de gaze de la rețea sau butelie? Un senzor de detecție a gazului e o invesiție mică pe care o poți face pentru liniștea și siguranța familiei tale.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe